فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
    فکر کنم اکثر بچه های اتاق سهم قندیشون رو دادن رفته!!
    من هفته پیش دادم رفت . کلا از کرده خودم پشیمون شدم از ورود به گروه. متاسفانه این گروه روی تحلیل ها پایبند نیست و با ورود و خروج این و اون بالا و پایین میره. اسمش سفته بازی میخواد باشه یا هرچیز دیگه گروه تمیزی نیست هرچند سودهای آنچنانی داده. نمی دونم ولی فعلا اعتقادمو نسبت بهش از دست دادم حتی صفهای خرید امروز هم منو قانع نکرد. بیشتر به پولبک سطوح شکسته شده شبیه بود و جو مثبت بازار.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mobina
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 333

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
      فکر کنم اکثر بچه های اتاق سهم قندیشون رو دادن رفته!!
      من همه قنديامو دارم قشير و قبيرا و قزوين چون مطمئن بودم اين گروه بالاخره رشدشو شروع ميكند
      صف قنديا را هم به همه دوستاني كه نگه داشتند تبريك ميگم
      وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• roohe-khashen
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2270

قشکر هم بست اگه تعدیل این یکی هم مثبت باشه دیگه حله:d
        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

این کندل اصلا خوشایند نیست.نفوذ به خط روند.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehdi1364
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 41

شنیده ها / قند پیرانشهر
            شنیده شده است شرکت قند پیرانشهر پیشنهاد تقسیم سود 90-80 تومانی را به ازای هر سهم در مجمع خوداعلام می کند.

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

​امروزیک نفربه جمع سهامداران بالای یک درصدقپیراافزوده شد....

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

در اصل توسط mehdi1364 پست شده است View Post
                شنیده ها / قند پیرانشهر
                شنیده شده است شرکت قند پیرانشهر پیشنهاد تقسیم سود 90-80 تومانی را به ازای هر سهم در مجمع خوداعلام می کند.
                ظاهرا 80 تومن سود میده + 50 درصد افزایش سرمایه مجانی

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

ما که سهام قپیرامونو دادیم رفت ولی امیدوارم شیطنتی نکنن تا قپیرا روز چهارشنبه مثبت باشه. وگرنه شروع می کنه به رفتن زیر 1050 و ...
                  آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/24, 00:59.
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• alipour477
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 31

بتا سهم :

بي شك گروه قند با اصلاح اخير خود به محدوده اي كه بتوان به آن تكيه بيشتري كرد نزديك شده است . اگر نرخ شكر در محدوده 14000 ريال باشد قشير به سود 2700 ريالي ، اصفهان به سود 8200 ريالي ، هگمتان به سود 4400 ريالي ، قپيرا به سود 3200 ريالي و قلرست به سود 7800 ريالي خواهند رسيد .

نظر

• محمد حسن
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 423

سهامدار حقیقی 1.04 به جمع سهامداران عمده امروز اضافه شده است مطمئناً با داشتن اطلاعات کامل وارد سهم شد انشالله مجمع خوبی در پیش دارد امیدوارم این سهم جواب خواهد داد تقریباً دیگه تک سهم شدم در قپیرا

نظر

• Honari
                        عضو جدید
                        • Sep 2012
                        • 9

بچه ها راهنمایی کید منو
                        من 1600 تا دارم رو 1173 خریدم
                        ردش کنم به ضرر یا برم مجمع باهاش؟؟؟؟

نظر

• فرهاد
                          عضو جدید
                          • Jun 2012
                          • 1

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                          سهامدار حقیقی 1.04 به جمع سهامداران عمده امروز اضافه شده است مطمئناً با داشتن اطلاعات کامل وارد سهم شد انشالله مجمع خوبی در پیش دارد امیدوارم این سهم جواب خواهد داد تقریباً دیگه تک سهم شدم در قپیرا

ایشون شخص جدید نیست. سهامدار قبلی است بیش از 450 هزار سهم خرید جدید داشتند که نشانه خیلی خوبیست

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 423

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                            ایشون شخص جدید نیست. سهامدار قبلی است بیش از 450 هزار سهم خرید جدید داشتند که نشانه خیلی خوبیست
                            مثل اینکه این شخص جناب آقای دکتر روستا همان سهامدار عمده قند لرستان هستند ایشون خرید پله ای دارند انجام میدند که فکر کنم دو یا سه پله خرید داشتند و به احتمال زیاد قصد بالا بردن درصد سهمش در دو روز باقی مانده قبل از مجمع را دارد

نظر

• yousef
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 808

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                              ​امروزیک نفربه جمع سهامداران بالای یک درصدقپیراافزوده شد....

شخص حقیقی که روزسه شنبه به سهامداران بالای یک درصدقپیرااضافه شدچهارشنبه هم پرحجم به خریدش ادامه دادو480هزارسهم خریدکه ظاهرااین شخص دکترروستامالک قلرسته.فکرکنم خبرای خیلی خوبی تومجمع باشه که این روزهابی سروصداوخیلی پرحجم دارن قپیرارومیخرن.طی روزهای دوشنبه تاچهارشنبه حدو3.3میلیون سهم قپیراخریداری شده...قپیراحداقل80تومن تقسیم سودداره(طبق گزارش هیئت مدیره که ممکنه تومجمع بیشتربشه)....قپیرابرنامه افزایش سرمایه 50درصدازمحل سودانباشته داره....قپیرابه همراه ارائه گزارش3ماهه منتهی به30مهرتعدیل مثبت خوبی خواهدداشت...تمام اخبارخوب ممکنه تومجمع سه شنبه سهم مطرح بشه واحتمالادلیل خریدهای پرحجم قبل ازمجمع همینه وگرنه میزاشتن بعدازمجمع خریدشون روانجام میدادن....نمی دونم دوستان چکارمیکنن وتوصیه ای هم براشون ندارم ولی خودم باقپیرامجمع میرم واگه بازم منفی باشه روزیکشنبه که برای مجمع بسته میشه اضافه میکنم....

نظر

• arman20022
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 65

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                                شخص حقیقی که روزسه شنبه به سهامداران بالای یک درصدقپیرااضافه شدچهارشنبه هم پرحجم به خریدش ادامه دادو480هزارسهم خریدکه ظاهرااین شخص دکترروستامالک قلرسته.فکرکنم خبرای خیلی خوبی تومجمع باشه که این روزهابی سروصداوخیلی پرحجم دارن قپیرارومیخرن.طی روزهای دوشنبه تاچهارشنبه حدو3.3میلیون سهم قپیراخریداری شده...قپیراحداقل80تومن تقسیم سودداره(طبق گزارش هیئت مدیره که ممکنه تومجمع بیشتربشه)....قپیرابرنامه افزایش سرمایه 50درصدازمحل سودانباشته داره....قپیرابه همراه ارائه گزارش3ماهه منتهی به30مهرتعدیل مثبت خوبی خواهدداشت...تمام اخبارخوب ممکنه تومجمع سه شنبه سهم مطرح بشه واحتمالادلیل خریدهای پرحجم قبل ازمجمع همینه وگرنه میزاشتن بعدازمجمع خریدشون روانجام میدادن....نمی دونم دوستان چکارمیکنن وتوصیه ای هم براشون ندارم ولی خودم باقپیرامجمع میرم واگه بازم منفی باشه روزیکشنبه که برای مجمع بسته میشه اضافه میکنم....
                                دوست عزیز کاملاً فرمایش شما درست هستش نامبرده خرید خوبی را داشته و امروز چند نفر دیگری هم با کف قیمت 10000 ریال در حال خرید هستند . خدا کنه بدن

نظر

در حال کار...
                                X