در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postفکر کنم اکثر بچه های اتاق سهم قندیشون رو دادن رفته!!
صف قنديا را هم به همه دوستاني كه نگه داشتند تبريك ميگموقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
-
این کندل اصلا خوشایند نیست.نفوذ به خط روند.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
ما که سهام قپیرامونو دادیم رفت ولی امیدوارم شیطنتی نکنن تا قپیرا روز چهارشنبه مثبت باشه. وگرنه شروع می کنه به رفتن زیر 1050 و ...آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/24, 00:59.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
بتا سهم :
بي شك گروه قند با اصلاح اخير خود به محدوده اي كه بتوان به آن تكيه بيشتري كرد نزديك شده است . اگر نرخ شكر در محدوده 14000 ريال باشد قشير به سود 2700 ريالي ، اصفهان به سود 8200 ريالي ، هگمتان به سود 4400 ريالي ، قپيرا به سود 3200 ريالي و قلرست به سود 7800 ريالي خواهند رسيد .
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postسهامدار حقیقی 1.04 به جمع سهامداران عمده امروز اضافه شده است مطمئناً با داشتن اطلاعات کامل وارد سهم شد انشالله مجمع خوبی در پیش دارد امیدوارم این سهم جواب خواهد داد تقریباً دیگه تک سهم شدم در قپیرا
ایشون شخص جدید نیست. سهامدار قبلی است بیش از 450 هزار سهم خرید جدید داشتند که نشانه خیلی خوبیست
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postایشون شخص جدید نیست. سهامدار قبلی است بیش از 450 هزار سهم خرید جدید داشتند که نشانه خیلی خوبیست
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postامروزیک نفربه جمع سهامداران بالای یک درصدقپیراافزوده شد....
شخص حقیقی که روزسه شنبه به سهامداران بالای یک درصدقپیرااضافه شدچهارشنبه هم پرحجم به خریدش ادامه دادو480هزارسهم خریدکه ظاهرااین شخص دکترروستامالک قلرسته.فکرکنم خبرای خیلی خوبی تومجمع باشه که این روزهابی سروصداوخیلی پرحجم دارن قپیرارومیخرن.طی روزهای دوشنبه تاچهارشنبه حدو3.3میلیون سهم قپیراخریداری شده...قپیراحداقل80تومن تقسیم سودداره(طبق گزارش هیئت مدیره که ممکنه تومجمع بیشتربشه)....قپیرابرنامه افزایش سرمایه 50درصدازمحل سودانباشته داره....قپیرابه همراه ارائه گزارش3ماهه منتهی به30مهرتعدیل مثبت خوبی خواهدداشت...تمام اخبارخوب ممکنه تومجمع سه شنبه سهم مطرح بشه واحتمالادلیل خریدهای پرحجم قبل ازمجمع همینه وگرنه میزاشتن بعدازمجمع خریدشون روانجام میدادن....نمی دونم دوستان چکارمیکنن وتوصیه ای هم براشون ندارم ولی خودم باقپیرامجمع میرم واگه بازم منفی باشه روزیکشنبه که برای مجمع بسته میشه اضافه میکنم....
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postشخص حقیقی که روزسه شنبه به سهامداران بالای یک درصدقپیرااضافه شدچهارشنبه هم پرحجم به خریدش ادامه دادو480هزارسهم خریدکه ظاهرااین شخص دکترروستامالک قلرسته.فکرکنم خبرای خیلی خوبی تومجمع باشه که این روزهابی سروصداوخیلی پرحجم دارن قپیرارومیخرن.طی روزهای دوشنبه تاچهارشنبه حدو3.3میلیون سهم قپیراخریداری شده...قپیراحداقل80تومن تقسیم سودداره(طبق گزارش هیئت مدیره که ممکنه تومجمع بیشتربشه)....قپیرابرنامه افزایش سرمایه 50درصدازمحل سودانباشته داره....قپیرابه همراه ارائه گزارش3ماهه منتهی به30مهرتعدیل مثبت خوبی خواهدداشت...تمام اخبارخوب ممکنه تومجمع سه شنبه سهم مطرح بشه واحتمالادلیل خریدهای پرحجم قبل ازمجمع همینه وگرنه میزاشتن بعدازمجمع خریدشون روانجام میدادن....نمی دونم دوستان چکارمیکنن وتوصیه ای هم براشون ندارم ولی خودم باقپیرامجمع میرم واگه بازم منفی باشه روزیکشنبه که برای مجمع بسته میشه اضافه میکنم....
نظر
نظر