فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
-
در سايتهاي همسايه نوشته افزايش 17 درصدي قيمت شكر اگر از 1300 حساب كنيم ميشه 260تومان يعني افزايش سود تا 220تومان براي قندي ها پس تا آخر سال بازدهي 100 درصد دارن در ضمن قند هكمتان افزايش 100درصدي دارد جا نمونين مطلبش توي بورس24 موجوده در ضمن يادم رفت بيشتر قندي ها تفاله رو 260حدودا حساب كردن و ديروز 540 معامله شده يعني قيمت هاي فعلي قندي نقطه ميشه سال بعد هم كه افزايش نرخ مرجع را در دستور كار دولت داريم و نگراني وجود ندارد اينه يعني يه سهم اينده دار .....
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postسلام از قشهد چه خبر چرا اینقدر معاملاتش مبهمه ؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بین این سه گزینه تو قندی ها یعنی قشهد وقهگمت وقزوین نمیشه بگی کدوم بهترین هستن البته از دیگر قندی ها یه سر و گردن بالاترهستن چون ظرفیت خالی دارن وامکان جذب چغندربالا و صورت های مالی هم که بناد خوبشون ترسیم میکنه اما تنها دلیلی که قشهد ومن خودم ترجیح ندادم بخرم اینه که سهم بازی سهامداری داره و معاملاتش رو جوری ارنج میکنن که سهم داره عقب میمونه هر چند ممکنه این سهامدار به زودی خالی کنه بره پی کارش ولی من اما و اگر و گذاشتم کنار ونقدا رفتم سراغ قهگمت و قزوین.
در مورد قشیر هم من اطلاعاتم زیاد نیست نیاز به بررسی بیشتر دارم شایدم از این سه سهم بهتر باشه ولی خوب باز این دو تا سهم قهگمت وقزوین با کلاس تر و خوش حرکت تر هستندسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
دوستانی که قهگمت دارن اعلام کنن به نوبت حجم مبنا رو تقسیم کنیم بدیمسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سلام به همه دوستان عزیزم
قپیرا مطمئن ترین و بهترین کارخانه قند ایران است .
نه بخاطر تعصب
از این زاویه هم یک بار ببینیم بد نیست: سهام را بگذارید کنار و با هر شرکتی که صلاح میدانید مقایسه کنید . عملکرد و توان فنی و مالی یا بطور جامع متغیرهای 7 گانه ( تولیدی , مالی , منابع انسانی ,مدیریتی ,بازار یابی , توسعه , تکنولوژی )را در نظر بگیرید .
شرایط روز در اقبال و توجه دوستانم به سایر شرکتها بسیار موثر است . مطمئن باشید تحت شرایط اقتصادی متفاوت با امروز هم سرمایه گذاری بسیار کم ریسکی است اگر با قپیرا باشیم .
ارادتمندتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
نزدیکی مجمع سالیانه این شرکت میتونه بسیاری از مجهولات و احتمالات
حدسی سهامداران رو به یقین تبدیل کنه...
در مجمع تا حدود زیادی میشه به واقعیتها...فرصتها و تهدیدات این شرکت
و این صنعت پی برد....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
از دوستی که در یکی از شرکتهای قندی مشغول هست سوال کردم که مدیر قپیرا چرا گفته امسال چغندر کمتری جذب میکنیم!!!
ایشان گفت....
امسال قراره با برنامه ریزی که انجام شده چغندر تحویل بگیرن و چغندر رو دپو نکنن...
چون دپو کردن چغندر باعث کاهش عیار اون میشه و از طرفی باعث افزایش ضایعات...
بنابراین مطلب مدیر یک مطلبی به نفع شرکت خواهد بود و خطوط هم همیشه فعال هستند.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاز دوستی که در یکی از شرکتهای قندی مشغول هست سوال کردم که مدیر قپیرا چرا گفته امسال چغندر کمتری جذب میکنیم!!!
ایشان گفت....
امسال قراره با برنامه ریزی که انجام شده چغندر تحویل بگیرن و چغندر رو دپو نکنن...
بنابراین مطلب مدیر یک مطلبی به نفع شرکت خواهد بود و خطوط هم همیشه فعال هستند.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاز دوستی که در یکی از شرکتهای قندی مشغول هست سوال کردم که مدیر قپیرا چرا گفته امسال چغندر کمتری جذب میکنیم!!!
ایشان گفت....
بنابراین مطلب مدیر یک مطلبی به نفع شرکت خواهد بود و خطوط هم همیشه فعال هستند.
کاهش میزان دریافت چغندر در گزارش پیش بینی حسابرسی شده سال جاری , بدلیل کاهش راندمان( بدلیل جذب چغندر بالا) در سال گذشته عنوان شده است .
اما این مدیران میدانند در صورتی که چغندر را در سطح دپو کنند دچار یخ زدگی نمیشود لیکن دلیل قانع کننده برای حسابرس آورده اند .
ولی این دلیل ،تضمین کاهش جذب نمیتواند باشد .
هر چند راندمان تن در هکتار در مقایسه با سال زراعی گذشته اندکی کاهش یافته ولی جذب برای این شرکت مشکل نمیباشد .
در کل بسیار بعید است شرکت کاهش تولید بدهد (با عنایت به شرایط روز در مقایسه با سالهای گذشته )ضمناً اخباری مبنی بر عقد پیمان به میزانی بیشتر از ارقام پیش بینی شده بگوش می رسد .
به هر حال ارائه گزارش 3 ماهه و تعدیل محتمل که در آبان منتشر میشود ، خیلی از سوالها را جواب میدهد.
ارادتمندتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
در اصل توسط payan پست شده است View Postسلام به همه دوستان عزیزم
قپیرا مطمئن ترین و بهترین کارخانه قند ایران است .
نه بخاطر تعصب
از این زاویه هم یک بار ببینیم بد نیست: سهام را بگذارید کنار و با هر شرکتی که صلاح میدانید مقایسه کنید . عملکرد و توان فنی و مالی یا بطور جامع متغیرهای 7 گانه ( تولیدی , مالی , منابع انسانی ,مدیریتی ,بازار یابی , توسعه , تکنولوژی )را در نظر بگیرید .
شرایط روز در اقبال و توجه دوستانم به سایر شرکتها بسیار موثر است . مطمئن باشید تحت شرایط اقتصادی متفاوت با امروز هم سرمایه گذاری بسیار کم ریسکی است اگر با قپیرا باشیم .
ارادتمنددر اصل توسط payan پست شده است View Postبا سلام
کاهش میزان دریافت چغندر در گزارش پیش بینی حسابرسی شده سال جاری , بدلیل کاهش راندمان( بدلیل جذب چغندر بالا) در سال گذشته عنوان شده است .
اما این مدیران میدانند در صورتی که چغندر را در سطح دپو کنند دچار یخ زدگی نمیشود لیکن دلیل قانع کننده برای حسابرس آورده اند .
ولی این دلیل ،تضمین کاهش جذب نمیتواند باشد .
هر چند راندمان تن در هکتار در مقایسه با سال زراعی گذشته اندکی کاهش یافته ولی جذب برای این شرکت مشکل نمیباشد .
در کل بسیار بعید است شرکت کاهش تولید بدهد (با عنایت به شرایط روز در مقایسه با سالهای گذشته )ضمناً اخباری مبنی بر عقد پیمان به میزانی بیشتر از ارقام پیش بینی شده بگوش می رسد .
به هر حال ارائه گزارش 3 ماهه و تعدیل محتمل که در آبان منتشر میشود ، خیلی از سوالها را جواب میدهد.
ارادتمند
قپیرامیدونین 9 آبان مجمع داره....آیا این تعدیل احتمالی31/4/92روهمون روزهااعلام میکنه؟
آیاتوحسابرسی شده31/4/91هم تعدیلی داره؟....
نظر
نظر