فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali2000
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 175

امروز در نماد قپیرا حقیقی بالای یک درصد خریدار 574000 سهم !! سرمایه گذاری بوعلی خریدار 58000 سهم....

در نماد قثابت مهرگان خریدار 587000 سهم.....!!!
    دو نمادی که سهامداران عمده اش در منفی و مثبت سهم را جمع میکنند.

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      مصطفی جان....درست حدس زدی...من امروز نشانه های بارزشو در کارم مشاهد کردم! :(
      کیوان جان
      امروزم نشونه بارزش توی بازار خودمون مشاهده شد.
      سهم کوچیکا هم که دوباره صعودی...
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد حسن
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 423

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
        قندیهامنفی وقپیراهم تابع.بنظرتون اصلاح کنه وتاکجا؟
        هیچ اصلاحی در کار نیست قشرین بست برای تعدیل مبارک سهامداراش و نوید بخش تعدیل سایر سهام گروه

نظر

• ehsan70
          عضو جدید
          • Nov 2012
          • 8

به نقل از نما بورس:شنیده ها ازتعدیل قابل توجه سود هر سهم قندپیرانشهر طی گزارش 6ماهه اعلامی به سازمان بورس حکایت دارد.
          گفته می شوداین شرکت 6ماهه موفق به تحقق 90درصدی سود پیش بینی شده گردیده است.

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 969

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
            امروز در نماد قپیرا حقیقی بالای یک درصد خریدار 574000 سهم !! سرمایه گذاری بوعلی خریدار 58000 سهم....

در نماد قثابت مهرگان خریدار 587000 سهم.....!!!
            دو نمادی که سهامداران عمده اش در منفی و مثبت سهم را جمع میکنند.
            نماد قثابت مهرگان ظاهراً 1500003 سهم !!
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ali2000
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 175

قيمت شكر با قيمت واقعي ارز

بهمن دانايي ( دبیر انجمن صنفی کارخانههای قند و شکر )

بانك مركزي ايران اكنون در خدمت تجارت خارجي قرار گرفته است. مسؤولان وزارت صنعت، معدن و تجارت با استفاده از شرايط موجود تصميم گرفته اند كه به كدام كالا و خدمت بايد دلار با قيمت 1226 تومان اختصاص يابد، به كدام كالا بايد دلار با قيمت مركز مبادلات ارزي داده شود و…
              در آينده اي نزديك و باتوجه به شرايط ويژه موجود، بهاي ارز تخصيصي به واردات شكر از دو حالت خارج نخواهد بود. يا با توجه به قيمت مطرح شده براي ارز مرجع در بودجه 92 هر دلار 1800 تا 2000 تومان مي باشد كه در اين صورت بهاي شكر وارداتي در محدوده 15 تا 17 هزار ريال براي هر كيلوگرم قرار مي گيرد و يا شكر از شمول دريافت ارز مرجع خارج و واردات آن با ارز مبادلاتي ميسر خواهد بود كه در اين حالت نيز بهاي شكر وارداتي در حدود 18 تا 19 هزار ريال قابل عرضه خواهد بود. سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان كه اكنون وظيفه اش را حمايت از مصرف كننده مي داند و توليدكنندگان را نمي بيند توجه داشته باشد كه رشد قيمت شكر در بازار داخلي درصورت تغيير قيمت يا حذف ارز مرجع براي واردات تا رسيدن به هركيلوگرم 1700 تا 1800 تومان اجتناب ناپذير است. اين رقم براي قيمت شكر حتماً همانند تثبيت قيمت دلار در ده ههاي گذشته و رهاسازي يكباره آن به بازار شوك وارد خواهد كرد و احتمال دارد حسرت روزهايي را بخوريم كه هشدار داده ميشد كه از توليد داخلي حمايت شود اما ارز ارزان جلوي واقع بيني را گرفته بود. وقتي قيمت هر دلار را به هر دليل و با دستكاري اداري در سطحي پايين تر از قيمت واقعي آن كه اين روزها شاهد آن هستيم نگه داشته و مقايسه اي غيرمنطقي ميان قيمت واردات شكر و توليد داخلي داريم، بايد منتظر چنين روزهايي باشيم. ايكاش حمايت از توليد شكر داخلي را به دليل اينكه نياز به ارز نفتي ندارد و مي تواند حتي اشتغال مفيد ايجاد كند جدي بگيريد.

نظر

• ehsan70
                عضو جدید
                • Nov 2012
                • 8

بر طبق شنیده هایی از منابع موثق شرکت قند پیرانشهرطی روزهای اینده برای تعدیل مثبت 100 درصدی بسته خواهد شد.

نظر

• محمد حسن
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 423

شنیده های موثق از ( قپیرا )

بر طبق شنیده هایی از منابع موثق شرکت قند پیرانشهر طی روز های آینده برای

تعدیل مثبت 100 درصدی بسته خواهد شد.

پیشنهاد به خرید این سهم طی معاملات فردا در صورت عدم بسته شدن را داریم.

موفق و پیروز باشید...

منبع:ایستگاه بورس

نظر

• بچه کف بازار
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 461

سلام محمد حسن
                    فکر می کنی قشهد کی تعدیلش اعلام بشه ؟
                    من که فکر می کنم از قپیرا هم وضعش خیلی بهتره، نظر شما چیه؟

نظر

• محمد حسن
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 423

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                      سلام محمد حسن
                      سلام، قشهد عالیه مفتترین سهم بازار از دید من همین قشهده
                      اینکه از قپیرا وضعش بهتر باشه اینطور نیست ولی از لحاظ قیمتی بنا به دلایلی عقب مونده که باید جبران کند فکر می کنم دلیلش فروش شخص حقیقی 2 درصدی است که الان سهامش به 1.5 درصد کاهش یافته
                      نوبت این هم میرسه که تعدیلش رو اعلام کند ولی هنوز قطعی چیزی نگفتند

نظر

• حميد اسدي
                        Banned
                        • Aug 2011
                        • 431

در قپیرا

شخص حقیقی امروز 1,008,428 سهم خریده

شناور سهم کاملاً خشک شده و با کوچکترین تقاضایی صف خرید میشه
                        آخرین ویرایش توسط حميد اسدي؛ 2013/01/07, 20:34.

نظر

• ali2000
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 175

توی بازار شنیده شده که قپیرا قراره سودش به 320 تومان افزایش بده

به خاطر همین تعدیل بالا هست که سهم به این خوبی دارن میخرند .

سهم خیلی خوب داره معامله میشه

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 423

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                            شنیده های موثق از ( قپیرا )

بر طبق شنیده هایی از منابع موثق شرکت قند پیرانشهر طی روز های آینده برای

تعدیل مثبت 100 درصدی بسته خواهد شد.

پیشنهاد به خرید این سهم طی معاملات فردا در صورت عدم بسته شدن را داریم.

موفق و پیروز باشید...

منبع:ایستگاه بورس
                            در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                            سلام محمد حسن
                            در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                            سلام، قشهد عالیه مفتترین سهم بازار از دید من همین قشهده
                            اینکه از قپیرا وضعش بهتر باشه اینطور نیست ولی از لحاظ قیمتی بنا به دلایلی عقب مونده که باید جبران کند فکر می کنم دلیلش فروش شخص حقیقی 2 درصدی است که الان سهامش به 1.5 درصد کاهش یافته
                            نوبت این هم میرسه که تعدیلش رو اعلام کند ولی هنوز قطعی چیزی نگفتند
                            همانطور که چند روز قبل خبر بسته شدن قپیرا برای تعدیل اومد حالا بسته شد

نظر

• بچه کف بازار
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 461

سلام محمد حسن
                              15210 قشهد اضافه کردم3 روز پیش و دیروزم 15550 قپیرا من از قندیا فقط این دوتا رو می پسندم
                              و ممنون از راهنماییت و تذکر به موقع که دادی برای خرید قندی

نظر

• masoudboursy
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 21

تاپیک قشیر پیدا نکردم

معرفی عضو جدید "قشیر"
                                موسسه بنیاد علوی به*جای شرکت انرژی گستر سینا به*عنوان عضو هیئت* مدیره برای باقیمانده دوره تصدی قانونی هیئت مدیره فعلی شرکت تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد انتخاب شد.

شرکت تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد در جلسه مجمع عمومی عادی به طور فوقالعاده مورخ 16 دی ماه امسال موسسه بنیاد علوی را به عنوان عضو هیئت مدیره برای باقیمانده دوره تصدی قانونی هیئت مدیره فعلی شرکت معرفی کرد.
                                به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد با انتشار اطلاعیه اعلام کرد موسسه بنیاد علوی به*جای شرکت انرژی گستر سینا به*عنوان عضو هیئت*مدیره برای باقیمانده دوره تصدی قانونی هیئت*مدیره فعلی شرکت انتخاب شد.

نظر

در حال کار...
                                X