سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • erfanslash
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 762

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
    معامله ای که انجام نشد !! (ایستگاه بورس)

امروز برخلاف انتظار با توجه به عدم توافق در قیمت بین خریدار و فروشنده بلوک شیرانمعامله بلوکی انجام نگردید.
    گویا خریدار یعنی وامید از خرید بلوک پا پس کشیده است!
    در حال حاضر همه چیز به مصاحبه مدیر عامل واتی و شفاف سازی آن بستگی خواهد داشت.
    ولی در هر صورت واتی با توجه به ارزش شیران و تعدیل های متوالی آن تا پایان سال
    سودی معادل 2000 ریال را شناسایی خواهد کرد.

پیشنهاد می شود که در اولین برگشت سهم حداقل 50 درصد و اگر قیمت خرید پایین دارید کلا خروج نمایید.
    تا وضعیت آینده این معامله مشخص گردد.
    از سهم های ولصنمو وصنعت با توجه به عدم انجام معامله در حال حاضر توصیه به خروج داریم.
    (ایستگاه بورس)
    !!!!!/:.sadsmiley.://:.zzzzzz.:/

دوست عزیز این کار به دور از اخلاقه که مطالب سایت پولی رو در مکان عمومی قرار بدی :)

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
      دوستان طی تماسی که با امور سهام داشتم اطلاع پیدا کردم که تنها خریدار وامید بوده که اونم قیمت 4000 تومان میخواسته و به توافق نرسیدن
      قرار شده مدیر عامل تصمیم بگیره که واتی رو تا انجام شدن معامله بلوکی شیران ببندن یا نبندن
      خیلی جالبه داره سهم به این ارزندگی رو میخره اونم با قیمت تحلیلی 5000 تومان واسه خرده فروشی نه بلوک!! ...حالا اونوقت میخواد سهم بلوکی هم بخره اونم با قیمت زیر کارشناسی شده بازم ناز میکنه/.:blinksmiley.:/

خداییش من جای واتی و وصنعت بودم از جلسه معاملاتی بعدی میکشیدم زیر سهمم تا اینجوری نخوان بزخری کنند سهمم رو و با توافق با سهامدار عمده (بانک صنعت و معدن) چند ماه دیگه با قیمت به مراتب بالاتری این نازنین سهمو میفروختم.. این سهم انقدر ارزنده و سودده هست که هر کی بخواد بذاره تو پورتفوش اونو براش بیمه میکنه...

این امید و زیر مجموعه هاش که گند زدن به روند معاملات سهم فوقالعادشون (وسپه) و برای این معامله ، این چند وقته سهم طلاییشون رو خوب بذل و بخشش کردند و البته ما هم استفاده بردیم :.thumbsupsmileyanim :p ولی حالا با این پول اگه شیران عزیز رو نگیرند چی میخوان بگیرن؟؟!!

پ.ن: البته من واتی ندارم ولی با وجود شیران تو سبدش واقعا ارزندست..
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• motenaweb
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 226

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
        دوست عزیز این کار به دور از اخلاقه که مطالب سایت پولی رو در مکان عمومی قرار بدی :)
        صرفا جهت اطلاع
        دوستان عزیز!

اون سایت پولی که ازش نام بردید ، همچین حکم عجیب و کیمیای طلایی را در اختیار جامعه کاربرانش نداده که حالا می فرمایید "بیانیه"!!! یک سایت پولی را در سایت بورسی منتشر نکنند. اتفاقا بهتر است نکنند چنین اظهارات بی استدلالی را. سایتی که حکم میکند روی هوا !!! ، بعد از معامله ، 50 درصد ارزش سهم میفته ، همون بهتره برای کسایی که برای این داستان ها!!! پول دادن ، بیانیه بده. نه تو سایت بورسی.

خریدار واقعیه واتی ، نوسان گیره یک هفته ای نیست.

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

یادمه نه ماه پیش بلوک شبندر رو قیمت حوالی 350 نخریدند چند روز شبندر افت کرد الان چی......
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• shahabzade
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 117

دلایل معامله نشدن بلوک شیران اعلام شد .مدیر عامل اتیه دماوند:فروخته نشدن شیران به نفع ما شد خریدار بالقوه : این بلوک ،گران قیمت گذاری شده بود.(به نقل از بورس 24)

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
              صرفا جهت اطلاع
              دوستان عزیز!

اون سایت پولی که ازش نام بردید ، همچین حکم عجیب و کیمیای طلایی را در اختیار جامعه کاربرانش نداده که حالا می فرمایید "بیانیه"!!! یک سایت پولی را در سایت بورسی منتشر نکنند. اتفاقا بهتر است نکنند چنین اظهارات بی استدلالی را. سایتی که حکم میکند روی هوا !!! ، بعد از معامله ، 50 درصد ارزش سهم میفته ، همون بهتره برای کسایی که برای این داستان ها!!! پول دادن ، بیانیه بده. نه تو سایت بورسی.

خریدار واقعیه واتی ، نوسان گیره یک هفته ای نیست.
              دوست محترم اطلاعات بالا از منبع موثق اخذ شده
              همین سایت پولی از 250 سیگنال واتی را صادر کرد و چیزی فراتر از کیمیا به کاربراش داد.
              و در همین بازار بی جان هم پیشنهاد دو روز پیشش یعنی حتوکا با صف خرید بسته شد!
              متن را کامل بخونید، خیلی واضح نوشته شده عدم انجام این معامله باعث میشه سود "عملیاتی" وآتی تا 200 رشد کنه

ضمنا متن فارسی نوشته شده و فارسی زبانان قادر به خواندن آن هستند. گفته 50% از سهام خود را نقد کنید. نه اینکه 50% از ارزش سهم میفته:.thumbsdownsmileyan
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کارآمد
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 315

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                دوست محترم اطلاعات بالا از منبع موثق اخذ شده
                همین سایت پولی از 250 سیگنال واتی را صادر کرد و چیزی فراتر از کیمیا به کاربراش داد.
                و در همین بازار بی جان هم پیشنهاد دو روز پیشش یعنی حتوکا با صف خرید بسته شد!
                متن را کامل بخونید، خیلی واضح نوشته شده عدم انجام این معامله باعث میشه سود "عملیاتی" وآتی تا 200 رشد کنه

ضمنا متن فارسی نوشته شده و فارسی زبانان قادر به خواندن آن هستند. گفته 50% از سهام خود را نقد کنید. نه اینکه 50% از ارزش سهم میفته:.thumbsdownsmileyan
                با سلا م
                جناب مصری پور میشه ادرس اون سایت پولی رو لطف کنید؟؟؟

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

اسیر دست کثافت بازی سازمانیها و مالمیر قرار گرفته ایم

مالمیر فاتحه بورس کشور را با رانت بازی خودش برده.
                  تا وقتی افرادی مثله مالمیر بر سازمان باشند هر روز یک عده باید بیچاره شوند . اینبار در واتی فردا در یک سهمه دیگر.
                  ......

نظر

• مجیدشمسعلی
                    كاربر فعال
                    • Jul 2025
                    • 643

واتی چرا شیران نفروخت؟؟؟...

امروز معامله بلوکی 16 درصدی شیران در شرایطی انجام نشد که از هفته پیش تا کنون سهامداران امید به عنوان یکی از خریداران و از سوی دیگر سهامداران آتی دماند توجه ویژه ای به آن داشتند.
                    مدیرعامل آتیه سرمایه گذاری آتیه دماوند در خصوص عدم فروش این سهم بلوکی گفت: واگذاری سهام شیران جزو برنامه ها و ارزیابی های کارشناسی ما نبود.
                    به گفته وی این عرضه طبق مصوبه و الزام قانونی دولت انجام شد و به موجب ماده 37 قانون بودجه ، فروش این سهم بلوکی به آتیه دماوند تکلیف شده بود.ایشان با تاکید بر این که عرضه این سهم طبق برآوردهای کارشناسی آتیه دماوند انجام نشده بود گفت : علاوه بر این زمان عرضه را نیز مناسب نمی دانستیم و به همین منظور اصولا این عرضه طبق خواسته های آتیه دماوند رقم نخورده بود.
                    به عقیده وی عدم فروش این سهم بلوکی به تداوم تقویت پرتفوی سرمایه گذاری آتیه دماوند کمک کرده و در این باره گفت : عدم فروش بلوک شیران و باقی ماندن سهم در آتیه دماوند به نفع پرتفوی شرکت شد.
                    وی با تاکید بر این که آتیه دماوند فعلا قصد فروش این سهم را ندارد افزود : در صورتی که عرضه سهم انجام شود سعی خواهیم کرد فروش آن را در وضعیت مناسب تر و با ارزش بالاتری انجام دهیم.به گفته بهمنش تا یکی دو روز قبل فروش سهم جدی بود و مشتری سهم نیز در خرید این سهم مصر بود اما به نظر می رسد با توجه به ارزش بالای بلوک شیران خریدار نتوانسته منابع مالی برای خرید آن را تامین کند.
                    وی در مورد برنامه های این شرکت در فروش شرکت های زیر مجموعه گفت: استراتژی شرکت در این حوزه فروش سهم های زیان ده است و به همین دلیل پس از فروش کاغذ پارس و کاغذ کارون ، قصد داریم سهام شرکت ساختمانی ایران و نخ خمین را به فروش برسانیم . به گفته وی این عرضه ها در شهریور ماه عملیاتی خواهد شد.
                    بهزادی پور(معاون سرمایه گذاری امید) با اشاره به قیمت و شرایط ارائه شده برای این عرضه گفت: هیات مدیره سرمایه گذاری امید با توجه به قیمت و شرایط عرضه با خرید شیران موافقت نکرد.
                    وی تاکید کرد : قیمت پایه 4200 تومان با 25 سود درصد بود که از نظر ما شرایط سنگینی برای این خرید سهم محسوب می شد از این رو فعلا قصدی برای خرید آن نداریم.
                    معاون سرمایه گذاری امید معتقد است در صورتی که عرضه کننده در شرایط اعلام شده و قیمت آن تجدید نظر کند و یا اگر در شرایطی که بازار رونق بیشتری داشته باشد این سهم عرضه شود، امکان این که این معامله انجام شود وجود دارد.

نظر

• vahid_sh
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 388

جناب مصری پور خسته نباشید
                      با توجه به تمام اتفاقات چند روز گذشته جنابعالی روند واتی رو چطور ارزیابی میکنید و چه اهدافی رو براش متصورید با چه بازه زمانی؟
                      با تشکر فراوان

نظر

• javan
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 22

دوست عزیز در ایستگاه بورس جناب محمد یوسف ساجد عزیز جناب مصطفی مصری پور و شاهین محلوجی عزیز قلم میزنند و الحق یکی از بهترین سایتهای پولی و با هزینه ای بسیار ناچیز و تحلیل های ناب هستند اساتیدی که به دور از هر گونه حاشیه و سفته بازی سعی در ارائه خدمات واقعا کارشناسی دارند . (البته بنده یک دوره کوتاه از خدمات دوستان استفاده نمودم و الان هم که مشتری آنان نیستم همه جا ازشون تعریف و دفاع میکنم چون الحق کارشون تک هست ) من جدا شدم چون دیدم اگه همش ماهی بخرم هیچ وقت ماهیگیر نمیشم .الان هم خیلی با افت واتی موافق نیستم شاید تا 700 یا 680 افت کنه اما نهایتا چون با دید بلند مدت سهام داری میکنم با سهم خواهم ماند .

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                          آقا شاهین
                          به نظر شما فروش رفتن شیران در هفته اینده چه تاثیری روی واتی می گذارد؟
                          سوال بعدی این هست که چرا واتی این همه نوسان داره؟ روش حساب کنیم برای بلند مدت یا خیر؟

ممنون
                          در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                          جناب محلوجی تحلیل شما از این بازیهایی که چند وقت اخیر روی سهم ایجاده شده چیه ؟ به نظرتون روندش صعودیه یا با این اتفاقا امیدی به صعود نیست ؟ لطفا در مورد اهداف و حمایت و مقاومتهای این سهم راهنمایی بفرمایید.
                          با تشکر
                          درود

[URL=http://boursebazan.ir/upload/][/UR]

اين تحليل چند روز قبل در تاپيك شخصي گذاشته بودم كه اشاره شد در ٧٧٧ باز ميگردد ولي مقابل موج ٤ علامت سوالي درج كردم چرا كه در صورت صعودي ناقص انتظار اصلاح قيمتي تا حمايتهاي مشخص شده در چارت داشتم و سپس صعود ....
                          لذا به نظرم بهتر هست كه همچنان شيران در پورتفوي واتي باشه و به فروش نرسد چرا كه مطمئنا با صعود شيران واتي ارزشمندتر از قبل خواهد بود...
                          متاسفانه در سايت همسايه برخيها شروع به پررنگ كردن نقش خودشون درباره واتي كردن چرا كه خود در قيمتهاي پايين تر شروع به تبليغ كردند و در قيمتهاي بالا به تخريب سهم مشغولند كه انتظار ميرفت از اين به اصطلاح اساتيد اينگونه در سايت ها قلم نزنند و چهره واقعي خود را .....

پ ن: بنده هم در دو منفي ٧٧٣ و ٧٨٤ اين سهم خريدم و با توجه به اينكه امروز قصد داشتم در ٨٤٠ خارج و مجددا در منفي وارد شم از اين امر گذشتم و با ديد ميان مدت با سهم هستم ...

موفق باشيد...
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• majid190cm
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 202

واتی شنبه ...؟

چهارشنبه 1392/05/23 توسط: قاسم پور زارعی

سلام به همه

همه ی شاکی و کمی عصبانی! داستان واتی دوباره تکرار شد.

اگر حرف منو قبول دارید این متن را بخونید.

دوهفته پیش روز چهارشنبه خبری را که همه منتظر آن بودند روی سایت واتی قرار گرفت. چند دقیقه بعد هم ما تو وبلاگ خودمون با عنوان خبر خوب گذاشتیم. دودقیقه بعد پیام های تبریک و تشکر دوستان به سمت گوشی و ایمیل و نظرات سرازیر شد.انگار که من سهامدار عمده واتی و یا بازارگردان سهم هستم! اما من واتی را معرفی کرده بودم و بیشتر پیام ها نوعی تشکربود .

درحالیکه چند دقیقه از خبر خوبی که گذاشته بودم نگذشته بود که من با مطلبی با عنوان "شنبه واتی منفیه" دردسری واسه خودم درست کردم که نگو.

در عرض چند ثانیه من شدم بدخواه شرکت و سهم خراب کن و..... مطلب من عینادرسایت های دیگر هم کپی شد و حتی یکی نوشته بود که این اقا میخواد سهم را خراب کنه تا خودش جمع کنه!!

من آرزوی شنیدن چنین بهتانی را دارم.البته نه از روی توهم بلکه از روی تفکر!

یعنی آرزو میکنم انقدر پول داشته باشم که یکی فکر کنه من می خوام سهم را خراب کنم و قیمتش بیاد پایین تا جمع کنم.اما بهتان باشه.خدانکنه انقدر پولدار شدم،انقدر هم پست باشم....

بگذریم اینها همه حاشیه است. بریم به اصل داستان.

اونی که درمورد واتی پیش بینی کرده بودم موبه مو رقم خورد.گفتم سهم از شنبه منفیه! شد.

گفتم معامله بلوکی انجام نمیشه .دیدید انجام نشد.

حتی گفتم واتی تا کانال 700 میریزه.دیدید این اتفاق افتاد؟

اینارا نگفتم که بگم من خیلی میدونم. برای این گفتم که بگم وقتی تا الان هرچی گفتیم با اینکه ناخوشایند خیلیا بوده درست ازاب دراومده پس به این گفته ما هم اطمینان کنید.

می دونید بهترین اتفاقی که برای سهم باید می افتاد همین امروز رقم خورد؟ میدونید چی شد؟

واتی تنها سهم خوب سبدش را و تنها منبع عالی درآمدش را از دست نداد. ایا این خبر بدی است؟

حالا چرا نمی خواست از دست بده اما آورد تو بازار و چرا نشد از دست بده؟

خوب گوش کنید:

واتی می خواست چند تا شرکت زیان ده خودش را بفروشه . هم از شرشون راحت بشه و هم پول حسابی دستش بیاد که جایی سرمایه گذاری کنه.

اما وقتی برای این کار اقدام می کنه سازمان بورس اجازه نمیده و میگه :خیلی زرنگی؟ با دسته کورا طرفی ؟ اگه مردی شیرانتو بفروش!!!

و مدیران شرکت آتیه دماوند برای اینکه هم مردانگی شان را به سازمان بورس نشان دهند و هم بهانه دستشون ندهند و بتونند اون شرکتها را بفروشند در اقدامی انتحاری تصمیم به فروش نصف شیران می گیرند.

و بلافاصله شروع به دعا و التماس ازخداوند می کنند که خدایا خواستگاری برای این شاه دختر یکی یک دونه شون پیدا نشه.

از قضا همینطور هم می شود.

گویا سرمایه گذاری امید نتونسته پول کافی جور کنه و شیران را بخره.شپنا هم قدم جلو نذاشت چون مدیران شیران از قبل خطاب به شپنا گفته بودند که: اگر شیران را بخری خودتو یکجا میخرم!!

شایعاتی از خرید شپنا با پول حاصل از فروش شیران که بود ، این بود! !

حالا این حرف مرا هم شنیده بگیرید.اونروز من چهار اتفاق ممکن را برای سهم گفتم که یکیش بیفته ! اما تا حالا سه تاش اتفاق افتاده( منفی شدن قیمت از شنبه- عدم انجام معامله- رسیدن قیمت به کانال 700 ) و مونده یکیش و آن بسته شدن واتی و....

به نظرتان بعیده که این اتفاق هم بیفته ؟

بعیده که واتی بسته بشه برای شفاف سازی و یا پاره ای ابهامات و تفهیم این نکته که این اتفاق به نفع واتی بود نه به ضررش که سهامداران خرد سهم را از دست ندهند؟

بعیده؟

پس این سوال را خودتان جواب دهید.

شنبه واتی ...

۱- مثبته

۲- منفیه

۳- بسته میشه

۴- همه موارد

جواب:؟ ؟

من جواب را نوشتم. خواندنش با خودتان. راه داره !

پس عزیزان من از چی ناراحت هستید . باور بفرمایید امروز مدیران شیران در ثانیه های پایانی بازار حالی را داشتند که ما در وقت اضافه بازی ایران-استرالیا داشتیم !

عصری در واتی شیرینی پخش می کردند.

حالا دوستان من ! واتی را از دست ندهید که چند روز دیگه اطلاعیه فروش شرکت هایی که واتی نمی خوادشون میاد تو کدال و تو سایت ها و دیگر کسی هم نمیتونه گیر بده.

حالا دیدید واقعیت همیشه اونطور نیست که ما می بینیم یا میدانیم یا می اندیشیم یا می...

شب خوش.
                            شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند

نظر

• Sam1362
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 208

در اصل توسط majid190cm پست شده است View Post
                              واتی شنبه ...؟

چهارشنبه 1392/05/23 توسط: قاسم پور زارعی

سلام به همه

همه ی شاکی و کمی عصبانی! داستان واتی دوباره تکرار شد.

اگر حرف منو قبول دارید این متن را بخونید.

دوهفته پیش روز چهارشنبه خبری را که همه منتظر آن بودند روی سایت واتی قرار گرفت. چند دقیقه بعد هم ما تو وبلاگ خودمون با عنوان خبر خوب گذاشتیم. دودقیقه بعد پیام های تبریک و تشکر دوستان به سمت گوشی و ایمیل و نظرات سرازیر شد.انگار که من سهامدار عمده واتی و یا بازارگردان سهم هستم! اما من واتی را معرفی کرده بودم و بیشتر پیام ها نوعی تشکربود .

درحالیکه چند دقیقه از خبر خوبی که گذاشته بودم نگذشته بود که من با مطلبی با عنوان "شنبه واتی منفیه" دردسری واسه خودم درست کردم که نگو.

در عرض چند ثانیه من شدم بدخواه شرکت و سهم خراب کن و..... مطلب من عینادرسایت های دیگر هم کپی شد و حتی یکی نوشته بود که این اقا میخواد سهم را خراب کنه تا خودش جمع کنه!!

من آرزوی شنیدن چنین بهتانی را دارم.البته نه از روی توهم بلکه از روی تفکر!

یعنی آرزو میکنم انقدر پول داشته باشم که یکی فکر کنه من می خوام سهم را خراب کنم و قیمتش بیاد پایین تا جمع کنم.اما بهتان باشه.خدانکنه انقدر پولدار شدم،انقدر هم پست باشم....

بگذریم اینها همه حاشیه است. بریم به اصل داستان.

اونی که درمورد واتی پیش بینی کرده بودم موبه مو رقم خورد.گفتم سهم از شنبه منفیه! شد.

گفتم معامله بلوکی انجام نمیشه .دیدید انجام نشد.

حتی گفتم واتی تا کانال 700 میریزه.دیدید این اتفاق افتاد؟

اینارا نگفتم که بگم من خیلی میدونم. برای این گفتم که بگم وقتی تا الان هرچی گفتیم با اینکه ناخوشایند خیلیا بوده درست ازاب دراومده پس به این گفته ما هم اطمینان کنید.

می دونید بهترین اتفاقی که برای سهم باید می افتاد همین امروز رقم خورد؟ میدونید چی شد؟

واتی تنها سهم خوب سبدش را و تنها منبع عالی درآمدش را از دست نداد. ایا این خبر بدی است؟

حالا چرا نمی خواست از دست بده اما آورد تو بازار و چرا نشد از دست بده؟

خوب گوش کنید:

واتی می خواست چند تا شرکت زیان ده خودش را بفروشه . هم از شرشون راحت بشه و هم پول حسابی دستش بیاد که جایی سرمایه گذاری کنه.

اما وقتی برای این کار اقدام می کنه سازمان بورس اجازه نمیده و میگه :خیلی زرنگی؟ با دسته کورا طرفی ؟ اگه مردی شیرانتو بفروش!!!

و مدیران شرکت آتیه دماوند برای اینکه هم مردانگی شان را به سازمان بورس نشان دهند و هم بهانه دستشون ندهند و بتونند اون شرکتها را بفروشند در اقدامی انتحاری تصمیم به فروش نصف شیران می گیرند.

و بلافاصله شروع به دعا و التماس ازخداوند می کنند که خدایا خواستگاری برای این شاه دختر یکی یک دونه شون پیدا نشه.

از قضا همینطور هم می شود.

گویا سرمایه گذاری امید نتونسته پول کافی جور کنه و شیران را بخره.شپنا هم قدم جلو نذاشت چون مدیران شیران از قبل خطاب به شپنا گفته بودند که: اگر شیران را بخری خودتو یکجا میخرم!!

شایعاتی از خرید شپنا با پول حاصل از فروش شیران که بود ، این بود! !

حالا این حرف مرا هم شنیده بگیرید.اونروز من چهار اتفاق ممکن را برای سهم گفتم که یکیش بیفته ! اما تا حالا سه تاش اتفاق افتاده( منفی شدن قیمت از شنبه- عدم انجام معامله- رسیدن قیمت به کانال 700 ) و مونده یکیش و آن بسته شدن واتی و....

به نظرتان بعیده که این اتفاق هم بیفته ؟

بعیده که واتی بسته بشه برای شفاف سازی و یا پاره ای ابهامات و تفهیم این نکته که این اتفاق به نفع واتی بود نه به ضررش که سهامداران خرد سهم را از دست ندهند؟

بعیده؟

پس این سوال را خودتان جواب دهید.

شنبه واتی ...

۱- مثبته

۲- منفیه

۳- بسته میشه

۴- همه موارد

جواب:؟ ؟

من جواب را نوشتم. خواندنش با خودتان. راه داره !

پس عزیزان من از چی ناراحت هستید . باور بفرمایید امروز مدیران شیران در ثانیه های پایانی بازار حالی را داشتند که ما در وقت اضافه بازی ایران-استرالیا داشتیم !

عصری در واتی شیرینی پخش می کردند.

حالا دوستان من ! واتی را از دست ندهید که چند روز دیگه اطلاعیه فروش شرکت هایی که واتی نمی خوادشون میاد تو کدال و تو سایت ها و دیگر کسی هم نمیتونه گیر بده.

حالا دیدید واقعیت همیشه اونطور نیست که ما می بینیم یا میدانیم یا می اندیشیم یا می...

شب خوش.
                              عذر میخوام.... 1 سوال برام پیش اومد! چرا سازمان بورس باید به واتی گیر بده که اگه میخواد فلان داراییشو بفروشه، باید اون یکیم بفروشه؟؟؟!!!
                              من شک ندارم که فروش نرفتن شیران خیلی به نفع واتی شد. واسه همین دیروز آخرای وقت که تقریباً مطمئن شدم بلوک مشتری نداره از صف فروش واتی 1 پله اضافه کردم. امیدوارم چند روز بیاد پایین تا خریدهامو تکمیل کنم و بعد پیش به سوی 1000 تومن
                              /:.grlim:./
                              [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                                جناب مصری پور خسته نباشید
                                با توجه به تمام اتفاقات چند روز گذشته جنابعالی روند واتی رو چطور ارزیابی میکنید و چه اهدافی رو براش متصورید با چه بازه زمانی؟
                                با تشکر فراوان
                                سلام
                                من از قبل عرض کرده بودم که فروش بلوک شیران را اشتباه میدانم. البته ای کاش هیچوقت مدیرعامل شرکت برای فروش بلوک و سود حاصل از اون مصاحبه نمیکرد تا سهم اسیر جو هیجانی نشه.
                                بنده هنوز واتی دارم و نمیفروشم.
                                منتظر فروش شرکتهای زیان ده شرکت هستم.
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X