سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizali
    کاربر فعال
    • Jan 2013
    • 457

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
    شما به تحلیل خودت هم اعتماد نداری
    مگر نگفتی واتی تا 600 میاد پس چرا تو 680 خرید کردی؟

حالا هم اومدی میگی شیران تا 2300 میاد
    ایشون رو بیخال
    فیبو کشیده از اول تا اخر چارتش
    رسیده به 2300

نظر

• alizali
      کاربر فعال
      • Jan 2013
      • 457

خبر ممنوعیت رو من همین دیروز زدم تو سایت
      جدید است با هم مضمون قبلی
      خبرگزاری ها دیروز مخابره کرده اند

گفتم که سربسته هم گفتم که صادارت مشکلی ندارد
      بعد امروز دوستان هی اعلام می کنند

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2127

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
        حمایت محکم واتی 580 هستش نه 620 و به احتمال زیاد با خبر امروز تا 580 هم پایین بره .
        اگر یک مقایسه بین وسپه و واتی داشته باشیم هرو سهم 80 تومان سود می سازند و حدود 50 تومان هم تقسیم می کنند . حالا قیمت وسپه 220 و قیمت واتی 680 حدود 3 برابر با سود سازی یکسان و تقسیم سود مشابه . ماندن در واتی باعث از دست رفتن زمان می شود چون این سهم بالایی زیادی ندارد .
        سلام این سود واتی راازکجا اوردید ؟؟

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

سلام
          خدا کند مصوبات دولت به نفع بازار سرمایه باشد، تا الان سیاست دولت در جهت حل مشکل معیشتی مردم است.
          شاید از سهامدار بگیرد بدهد پای مصوبات یارانه ساز.
          من خودم واتی ندارم ولی آشنایان من دارند و متاسفانه در قیمت های بالا طمع کردند و علیرغم تذکراتم از سهم خارج نشدند.
          انشالله مشکلات شیران حل شود، واتی بالای 90% به شیران وابسته است و با این حجم به نحوی می شود گفت واتی تقریبا تک سهمی است.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

ای بابا عجب بازاری شده سرویس شدیم ما دارند سهمها رو خراب میکنند تا جمعشون کنند..........
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• Sam1362
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 208

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
              حمایت محکم واتی 580 هستش نه 620 و به احتمال زیاد با خبر امروز تا 580 هم پایین بره .
              اگر یک مقایسه بین وسپه و واتی داشته باشیم هرو سهم 80 تومان سود می سازند و حدود 50 تومان هم تقسیم می کنند . حالا قیمت وسپه 220 و قیمت واتی 680 حدود 3 برابر با سود سازی یکسان و تقسیم سود مشابه . ماندن در واتی باعث از دست رفتن زمان می شود چون این سهم بالایی زیادی ندارد .
              دوست عزیز لطفاً 1 نگاه به گزارش 3 ماهه واتی و 6ماهه وسپه بندازید.
              وسپه در 6 ماه 531 ریال بدون احتساب افزایش سرمایه سود محقق کرده که با توجه به نوع فعالیت شرکت بعیده که بیش از 600 ریال تا آخر سال بتونه سود بسازه. که با احتساب افزایش سرمایه سود هر سهم میشه 400 ریال.
              NAV وسپه با احتساب افزایش سرمایه با قیمت های امروز سهام زیرمجموعش کمتر از 300 تومانه!
              واتی 935 ریال پیشبینی کرده که با احتساب مازاد سود حاصل از فروش سرمایه گذاریها در تیرماه حدود 14 ریال تا اینجا به سودش اضافه میشه. تعدیل مثبت قطعی شیران رو هم در افزایش P/E سهم مد نظر قرار بدید. ضمن اینکه NAV سهم با قیمت امروز شیران حدود 960 تومان میشه.
              تفاوت از زمین تا آسمان است.
              موفق باشید
              [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• vahid_sh
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 388

اگه اشتباه نکنم پارسال نیمه مهر ماه فسرب نزیک 385 بود که برگشت پایین و صف فروش شد. تا چند روز متوالی هم حقوقی به اندازه حجم مبنا برداشت که تا 297 هم نزول کرد و صفش جمع شد. ولی تا مدتها تو روند نزولی بود و نوسان میکرد و تا 200 هم پایین اومد. هنوز هم به اون قیمت برنگشته. امیدوارم این اتفاق برای واتی نیفته و در حال جمع کردن سهم باشن و بالاخره بالا بره.

نظر

• rezatehrani
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 336

خدا بخیر کنه
                  میدونید من واتی رو چند خریدم؟؟
                  روووم نمیشه بگم بخدا
                  885 تومان خریدم
                  بد داغووووونم

نظر

• nadis
                    عضو جدید
                    • Aug 2013
                    • 2

در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Post
                    خدا بخیر کنه
                    میدونید من واتی رو چند خریدم؟؟
                    روووم نمیشه بگم بخدا
                    885 تومان خریدم
                    بد داغووووونم
                    من هم 8181

نظر

• Sam1362
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 208

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                      اگه اشتباه نکنم پارسال نیمه مهر ماه فسرب نزیک 385 بود که برگشت پایین و صف فروش شد. تا چند روز متوالی هم حقوقی به اندازه حجم مبنا برداشت که تا 297 هم نزول کرد و صفش جمع شد. ولی تا مدتها تو روند نزولی بود و نوسان میکرد و تا 200 هم پایین اومد. هنوز هم به اون قیمت برنگشته. امیدوارم این اتفاق برای واتی نیفته و در حال جمع کردن سهم باشن و بالاخره بالا بره.
                      اصلاً نگران نباش. واتی با فسرب خیلی فرق داره.
                      95% از سود حاصل از سرمایه گذاری های واتی حاصل از شیرانه
                      95% از ارزش روز سرمایه گذاری های واتی رو شیران تشکیل میده.
                      میشه با تقریب خوبی واتی رو همون شیران دونست.
                      سابقه شیران هم نشون میده که در سال های گذشته همواره رشد خوبی در درآمد و سود داشته. امسال هم مستثنی نیست.
                      [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Post
                        دوست عزیز لطفاً 1 نگاه به گزارش 3 ماهه واتی و 6ماهه وسپه بندازید.
                        وسپه در 6 ماه 531 ریال بدون احتساب افزایش سرمایه سود محقق کرده که با توجه به نوع فعالیت شرکت بعیده که بیش از 600 ریال تا آخر سال بتونه سود بسازه. که با احتساب افزایش سرمایه سود هر سهم میشه 400 ریال.
                        NAV وسپه با احتساب افزایش سرمایه با قیمت های امروز سهام زیرمجموعش کمتر از 300 تومانه!
                        واتی 935 ریال پیشبینی کرده که با احتساب مازاد سود حاصل از فروش سرمایه گذاریها در تیرماه حدود 14 ریال تا اینجا به سودش اضافه میشه. تعدیل مثبت قطعی شیران رو هم در افزایش P/E سهم مد نظر قرار بدید. ضمن اینکه NAV سهم با قیمت امروز شیران حدود 960 تومان میشه.
                        تفاوت از زمین تا آسمان است.
                        موفق باشید
                        دوست عزیز وسپه سال گذشته 6 ماهه 21 تومان سود ساخته بود که امسال 6 ماهه 53 تومان سود ساخته است یعنی بیش از 2 برابر ، در ضمن سود بیشتر زیرمجموعه های سپه بعد از مجمع تقسیم سود در گزارش 12 ماهه سپه مشخص می شود یعنی سود یکساله حدود 80 تومان خواهد ساخت که اگر فروش سرمایه گذاری هم داشته باشد سود 100 تومانی هم دور از ذهن نخواهد بود .

شما یک مقایسه بین سود محقق شده و تقسیم سود سپه و واتی داشته باش و تفاوت قیمت این دو سهم را هم در نظر بگیر ، سود تقریبا برابر و تقسیم سود مشابه آنوقت قیمت واتی 3 برابر وسپه ، تازه پرتفوی سپه متشکل از بهترین و بنیادی ترین سهم های بازار می باشد و از لحاظ مدیریتی نیز مدیر وسپه مثل مدیر واتی پنهان سازی سود نمی کند و تقسیم سود بالا دارد.

از لحاظ ناو هم که اگر بررسی کنیم چند سهم معرفی می کنم که در 50 درصد ناو معامله می شوند : وبانک ، وصندوق ، وصنا ، خگستر . اگر واتی هم بخواد مثل این سهم ها در 50 درصد ناو معامله شود باید قیمت زیر 500 داشته باشد ، اصلا 50 درصد نه 60 درصد ناو هم که معامله شود باید قیمت حدود 580 تومان داشته باشد .

نظر

• مسعود اب
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1502

دوستان اینها همه سیاست های تنظیم بازار است بالاخره باید به نوعی سهمی را که رشد زیادی کرده اصلاح کرد .
                          و از طرفی وقتی که دوباره سهم پس از اصلاح شروع به رشد خواهد کرد شرکت میگه خب چرا این افزایش برسه به سهامداران جزء بنابراین مدتی سهم را چمع آوری و بازار را منفی میکنند سپس بتدریچ سهام جمع آوری شده را دوباره با قیمت بالاتر دوباره میدن دست سهام داران جزء .
                          بنده وقتی در 900 گفتم سهم افت خواهد کرد برخی دوستان ناراحت شدند و گفتند که تاکنون این سهم سه روز در ماه بیشتر منفی نخورده است و بعد از اینکه مدتی سهم افت کرد گفتم که این سهم اهداف خوبی دارد و دیگر وفت خوبی برای خارج شدن نیست .
                          اکنون نیز نظر بنده این است که کسانیکه با سهم هستند دیگر فکر خروج نباشند زیرا زمان آن گذشته است و سهم بزودی باید برگردد و جمع کردن امروز سهم خیلی بودار بود که من شخصا فکر میکنم باحتمال زیاد فردا آخر وقت و اگر نشد اوایل هفته بعد سهم بر خواهد گشت ( شخصا بنظر من )
                          دوستانی که دید میان مدت دارند حدود 900 خارج شوند و دوستانی که دید بلندمدت دارند فعلا تا 1300 با سهم باشند.
                          بمنظور موفقیت
                          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• haftaseman
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 81

سلام ، اساتید گرامی یه سوال حیاتی داشتم ، من این سهمو برا کوتاه مدت روی 8000 ریال خریدم حالا به نظر شما اساتید گرامی از این سهم خارج بشم یا اینکه منتظر برگشت سهم بشم ؟؟
                            [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

قیمت سهم از حدود 200 تومان میشه گفت که تا 900 بدون توقف بالا اومده و ممکنه چند روزی هم در این رشد درجا زده ولی حدود 5 برابر شده
                              وقتی چند هفته پیش قیمت سهم 900 بود اینجا صحبت قیمت 1500 میکردن و این شد عاقبت دوستان
                              واتی دیگه اون رشد شارپی را نخواهد داشت و در صورت برگشت هم بسته به خبر حدود 10% رشد داشته باشه
                              باید قبول کنیم که سهم نون اصلی خودشو داده
                              قیمت های برگشت هم 620 / 580

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

خبر شیران هم که تکذیب شد.
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X