سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
    سلام
    من تا حالا واتی نداشتم.
    صرفا خبر رسانی است.
    خبر مثبت همه را شاد می کند و خبر منفی برعکس.
    عادت کنیم هر دو را بخوانیم نه صرفا به صعود فکر کنیم، به نظرم در سقوط اطلاعات اشخاص بیشتر می شود تا در صعود.
    موفق باشید.
    یعنی شعور سهامداران واتی اونقدر نیست که بدونند سهم با صف فروش داره میریزه؟تازه ممکنه لطف کنید و بفرمایید تو صف فروش چطوری میشه فروخت ماهم یاد بگیریم؟
    شما لازم نیست برای سهامداران واتی اینجا تو این وضعیت چیزی یاد بدی. پستی ازتون تو تایپک واتی مبنی بر اذیت روانی سهامداران واتی ببینم مطمئن باش گزارش خواهم کرد.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• shahnam_eb
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 32

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
      سلام
      من تا حالا واتی نداشتم.
      صرفا خبر رسانی است.
      خبر مثبت همه را شاد می کند و خبر منفی برعکس.
      عادت کنیم هر دو را بخوانیم نه صرفا به صعود فکر کنیم، به نظرم در سقوط اطلاعات اشخاص بیشتر می شود تا در صعود.
      موفق باشید.
      ما که تو این اطلاع رسانی چیزی جز غرض ورزی نمیبینیم
      شما چقدر وقت زیادی داری که برای تاپیکی که هیچ نفعی برات نداره و بقول خودت هیچ سهمی هم از این نماد نداری اینهمه وقت میگذاری و از همه حرف میشنوی
      آیا برای همه نمادها و تاپیکهاشون هم همینطوری هستی؟
      اجازه بفرمایید من اطلاع رسانی شما را تکمیل کنم : ما سهامدارن واتی همه میدونیم که این سهم قراره بشه 50 تومان : حالا میشه بیخیال شید و وقت باارزش خودتون را برای امثال ما نگذارید؟

خدا همه انسانهای مغرض را شفا بده...............

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
        شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند که این روزها با هجوم فروشندگان رو به رو است در زمره سهامی است که طی ماه های اخیر از رشد بسیار مناسبی برخوردار بوده است به گونه ای که از ابتدای امسال تاکنون بیش از 200 درصد بازدهی را نصیب سهامداران خود کرده است.
        براساس گزارش بورس نیوز، بخش اعظمی از روند حرکتی "واتی" به موجب پتانسیل های موجود در سهام "شیران" که مالکیت 33 درصد از آن در اختیار سرمایه گذاری آتیه دماوند می باشد بود و اکنون نیز یکی از عمده ترین دلایل روند نزولی سهم عدم انجام معامله مربوط به فروش بلوک بخشی از سهام شرکت صنایع شیمیایی ایران می باشد.
        در همین ارتباط مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: اساس برنامه عرضه بلوک "شیران" به دلیل الزامات بانک مرکزی و قوانین و مقررات موجود بود که با وجود توافقات صورت گرفته به دلایل گوناگون که به خریدار این بلوک مربوط بود، معامله مذکور تحقق نیافت. در نتیجه برنامه واگذاری بلوک مذکور در آینده با ایجاد شرایط مناسب انجام خواهد شد.

بهمنش پیرامون وضعیت فعلی "واتی" نیز گفت: به طور کلی برنامه های پیش روی "واتی" در سه جنبه واگذاری زیرمجموعه ها، وصول مطالبات و پیگیری پرونده های حقوقی شرکت در حال پیشرفت است که تحقق هر کدام از این موضوعات اثرات مثبتی بر عملکرد این شرکت خواهد داشت.
        وی در خصوص واگذاری های پیش روی سرمایه گذاری آتیه دماوند اظهار داشت: شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند دارای زیرمجموعه هایی است که از ارزش جایگزینی بالایی برخوردارند. به عنوان مثال شرکت ریسندگی خاور و نخ خمین در زمره زیرمجموعه هایی است که در برنامه فروش قرار دارند و در صورت عدم فروش آنها به طور قطع به سمت تجدید ارزیابی آنها پیش خواهیم رفت.
        همچنین شرکت های کاغذ پارس و کاغذ کارون نیز مراحل نهایی فروش خود را سپری می کنند و با واگذاری آنها حدود 60 تا 70 میلیارد تومان درآمد به شرکت وارد خواهد آمد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر سالانه حدود 30 میلیارد تومان نقدینگی به زیرمجموعه های مطرح شده تزریق می شود که با خروج از آنها می توان شاهد کاهش هزینه های "واتی" به همین میزان بود.

بهمنش با اشاره به برنامه وصول مطالبات شرکت نیز بیان کرد: خوشبختانه روند وصول مطالبات شرکت روندی مناسب بوده به گونه ای که تاکنون بخشی از این مطالبات وصول شده و به نظر می رسد تا پایان سال جاری شاهد دریافت حداقل 100 میلیارد تومان از مطالبات "واتی" باشیم.

وی در خصوص پیگیری پرونده های حقوقی موجود در شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند نیز گفت: پرونده شرکت لاستیک پارس اکنون در دست بررسی است که به نظر می رسد با توجه به پیگیری های صورت گرفته نتیجه نهایی به نفع "واتی" خاتمه یابد و از سوی دیگر پرونده ای در خصوص انتقال شرکت های پویش به سرمایه گذاری آتیه دماوند مطرح است که با توجه به انجام مراحل نهایی آن می توان گفت ارزش دارایی های شرکت مذکور به 200 میلیارد تومان نیز می رسد.

وی در خاتمه با مناسب خواندن وضعیت شرکت عنوان کرد: با توجه به مطالب مطرح شده و برنامه های پیش روی "واتی" می توان به آینده سودآوری این شرکت با نگاه میان مدت و بلندمدت امیدوار بود از همین رو به نظر می رسد سرمایه گذاران نیز باید با دیدی عمیق تر به پتانسیل های این شرکت نظاره کنند.
        با این همه نقدینگی epsسال 93 چند میشه؟!/:.winksmiley02.:/
        این بهمنش بیچاره دیگه چطوری بگه آتیش به مالتون نزنید؟
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meisam_em
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 2124

دقیقا این حقوقی نامرد صبر کرد تا دقایق آخر 395000 هزار تا توسط حقیق ها معامله شد بعد با یه حرکت 100000 تایی سهم رو به رنج منفی تقریباکامل کشوند! تازه حتی دلش هم نیومد 5000 تا دیگه سهمش رو بده تا قیمت پایانی کامل منفی بشه،آخه 3 ریال تا منفی کامل جا داشت!
          آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/08/19, 11:32.
          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 2124

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
            حمایت حقوقی تو واتی کاملا قابل تشخیصه
            واقعا ممنون که حجم مبنارو پر میکنید

چند تا علامت تعجب کم نگذاشتی!!!
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
              دقیقا این حقوقی نامرد صبر کرد تا دقایق آخر 295000 هزار تا توسط حقیق ها معامله شد بعد با یه حرکت 100000 تایی سهم رو به رنج منفی تقریباکامل کشوند! تازه حتی دلش هم نیومد 5000 تا دیگه سهمش رو بده تا قیمت پایانی کامل منفی بشه،آخه 3 ریال تا منفی کامل جا داشت!
              نگران نباشید تحرکات روی سهم هرچند منفی هم باشه باز هم خوبه و این نشونه اینه که سهم تو دید خریدار قرار داره ولی اینکه هر روز حجم مبنا رو برمیداره مهترین نکته مثبتش این میتونه باشه که میخواهد زودتر به قیمت مورد نظر برای جمع آوری برسه و نکته منفی هم 4درصد منفی خوردن سهم هست.ولی شما مطمئن باشید هر چقدر پاییتر بره اون وقت تعداد خریدارها زیاد شده و دیگه نمیتونه از این برنامه ها روی سهم پیاده کنه.سهم حمایت های مهمی رو شکونده ولی دلیل نمیشه که همینجوری با صف فروش بریزه مطمئن باشید این صف فروش هم جمع خواهد شد ولی حواستون باشه در صورت برگشت سهم و شکسته نشدن مقاومت ها مهم روی سهم با حجم بالا نمونید و کمی از سبد رو در مثبت های روزهای اینده خالی کنید(با شرایطی که گفتم)
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                وآتی اگر فردا منفی 4 بماند و با صف فروش بسته شود تا 600تومان جای ریزش دارد.شیران هم همینطور تا 2300تومان .

ظاهرا حمایتی در کار نیست و حالا حالاها با این حجم صف فروش اصلاح ادامه داره.

نظر

• erfanslash
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 762

نظر

• erfanslash
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 762

یک معامله گر تازه کار هم میدونه این کارا فقط برای بزخری سهم از حقیقی هست
                    هر روز که -4 میخوره 600-700 میلیون به نفع حقوقی میشه .یعنی با مبلغ کمتری میتونه صف رو جمع کنه
                    در هر صورت چندین پیشنهاد برای خرید کاغذ پارس به واتی داده شده و چهارشنبه ساعت 10 صبح نتیجه مزایده مشخص میشه (طبق گفته امور سهام )
                    قیمت پایه هم 64 میلیارده تقریبا (البته پیشنهادات باید بالای این مبلغ باشه وگرنه مورد پذیرش نیست)
                    به امید خدا اگر فروش بره واتی برای تعدیل بسته میشه

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2122

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                      یک معامله گر تازه کار هم میدونه این کارا فقط برای بزخری سهم از حقیقی هست
                      هر روز که -4 میخوره 600-700 میلیون به نفع حقوقی میشه .یعنی با مبلغ کمتری میتونه صف رو جمع کنه
                      در هر صورت چندین پیشنهاد برای خرید کاغذ پارس به واتی داده شده و چهارشنبه ساعت 10 صبح نتیجه مزایده مشخص میشه (طبق گفته امور سهام )
                      قیمت پایه هم 64 میلیارده تقریبا (البته پیشنهادات باید بالای این مبلغ باشه وگرنه مورد پذیرش نیست)
                      به امید خدا اگر فروش بره واتی برای تعدیل بسته میشه
                      سلام فروشندگان واتی از محل سود خود دارند بمنافع چندین ماه خود لطمه میزنند وسود خودراکم میکنند جایش چه بگیرند ؟؟؟ تا بازار جا نمانند !! بالاخره تمام میشود .

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

به نقل از ma30h
                        شیران

- احتمال تخفيف خوراک مايع ( هر 5% ) 580 ريال سود
                        -فروش دلار هاي صادراتي به نرخ بازار آزاد
                        - تفاوت نرخ فروش lLAB نسبت به بودجه (پتروشيمي بيستون هر تن اين محصول را با نرخ 1790دلار -مي فروشد يعني هر کيلو با نرخ مبادلاتي 44339 ريال)
                        - احتمال برگشت عوارض نفت سفيد موضوع ماده 98
                        - پوشش 4000 ريالي سود هر سه در 6 ماهه اول (حسابرسي نشده)
                        - ارز آوري 179 ميليون دلار (82 ميليون در سه ماهه اول و 97 ميليون در سه ماهه دوم)
                        - خدمات بندري و شپنا و ....

بازار واقعا چيکار ميکنه؟؟؟

نظر

• shahab58
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 68

سلام
                          سربسته بگم، ايشالا به اميد خدا، حقوقي واتي فردا رودست ميخوره، زحمت كشيده قيمت رو پايين آورده و ... .

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

خدا تبارک وتعالی می فرماید اکثرهم لا یعقلون

بزار حقیقی با بنزینی که حقوقی به سهم میریزه آتیش به مالش بزنه لااقل من که خودم میدونم جریان چیه! اگر پول داشتم من هم از این آب گل آلودی که درست کردن استفاده می کنم، اگر هم پول دستم نرسه تماشا می کنم منتظر اعلام تعدیل شیران و مزایده زیر مجموعش می مونم و اون زمانی که من سود کردم شخصی که در صف فروش نشسته عبرت می گیره!

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

بزار حقیقی با بنزینی که حقوقی به سهم میریزه آتیش به مالش بزنه لااقل من که خودم میدونم جریان چیه! اگر پول داشته باشم من هم از این آب گل آلودی که درست کردن استفاده می کنم، وگرنه تماشا می کنم، منتظر اعلام تعدیل شیران و مزایده زیر مجموعش می مونم و اون زمانی که من سود کردم شخصی که اینروزا در صف فروش نشسته عبرت می گیره!

نظر

• بورس تبریز
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 464

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post

بزار حقیقی با بنزینی که حقوقی به سهم میریزه آتیش به مالش بزنه لااقل من که خودم میدونم جریان چیه! اگر پول داشته باشم من هم از این آب گل آلودی که درست کردن استفاده می کنم، وگرنه تماشا می کنم، منتظر اعلام تعدیل شیران و مزایده زیر مجموعش می مونم و اون زمانی که من سود کردم شخصی که اینروزا در صف فروش نشسته عبرت می گیره!
                                سلام دوست عزیز

ناراحت نباشید من این سهم را ندارم ولی تحرکات این سهم را در نظر دارم فردا سه شنبه به شما قول میدهم اکثر این افراد از صف فروش فرار میکنند نصف سفارشات فروش وآتی کشکی است اگه این سهم ارزش نداشت جهت پایین آوردن قیمت سهم هر روز حجم را نمیخریدند به قول یه دوستمون میخوان بزخری کنند چهارشنبه خبرهای خوبی از این شرکت میاد
                                انشالله این جماعت به قول شما اکثرهم لایعقلون روزی بتوانند به خود بیایند و بدونن دارند چی کار میکنند یه عده همین جا هی میگن سهم تا 600 تا 5500 ریال میریزه در صورتی که خود این افراد بیشتر از من و شما مترصد خریدند دیگران باید حواسشون جمع باشه
                                در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                                یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

در حال کار...
                                X