سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

یک سوال تو ذهنم هست
    کسی حاضر هست این شرکت های ضرر ده واتی رو بخره؟؟؟
    یعنی یارو میاد ضرر میکنه تا واتی سود کنه؟؟؟
    عجب با مرامه
    دمش گرم
    دوستان من از خدام هست واتی بیاد پایین تا ارزون بخرمش
    پس بر من خرده ای نگیرین که بدش رو بگم
    در ضمن فکر میکنم معاملات 4 شنبه اگه در کار باشه باز لغو بشه به همین دلیلی که گفتم و از طرفی فک کنم قیمت سهم حتما به 611 تومن برسه و اولین مقاومتش اونجا باشه
    موفق و پر سود باشین
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

به نقل از قاسم پور زارعی

با واتی چه کنیم …. ؟
      مطلب قبلی یک درد مشترک بود نه در واتی بلکه در تمام سهم ها ود تمام نمادها.
      حال با یک سهم مثل واتی و با شرایط موجود چیکار کنیم.
      بهتر است واتی را از زاویه دیگری ببینیم. فرصت ها و تهدیدها و تردیدها را تیتر وار بررسی کنیم:
      ۱- سهمی که شیران را دارد. ۳۳درصد شیران با قیمت تمام شده یک دهم قیمت امروز شیران. یعنی تو شیران واتی ۱۰۰۰ درصد تو سوده!!
      ۲- فروش شیران که تکلیف شده بود کنسل شد و در واقع شیران بازگشت دوباره به اتیه سازان داشت.
      ۳-امکان فروش شرکتهای زیان ده که سالانه به ازائئ هرسهم بیش از ۵۰ تومان زیان به واتی تحمیل می کردند و این یعنی سود شرکت حدودا ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت و این دایمی است.
      ۴- سود حاصل از فروش این سرمایه گذاری ها که در صورت تقسیم خود یک تعدیل بالایی خواهد بود ودرصورت سرمایه گذاری در شرکتی سود ده باز سود شرکت جدید در سود حاصل از سرمایه گذاری های شرکت نمود پیدا می کند در واقع فروش این شرکت ها از سه جنبه برای واتی سودآوری خواهد داشت.
      ۵- احتمال تعدیل مثبت شیران که این امر باعث رشد سهم خواهد بود.۶- ناو بالای ۱۰۰۰ ۷- صف فروش سنگین سهم که تا امروز پابرجابوده و طبق تحلیل های نموداری احتمالا افت قیمت سهم تا ۶۷۵ تومن ادامه خواهد داشت. ۶۲۰ آخرین سنگر واتی است.
      می بینیم که تنها نکته منفی در سهم همان صف فروش است که هیچ دلیل بنیادی برای آن وجود ندارد جز اصلاح قیمت نموداری.
      در نمودار واتی محدوده ۶۷۵ یک محدوده حمایتی است . به مزایده گذاشتن شرکت های مزبور نیز می تواند باعث توقف سهم برای تعدیل مثبت سهم یا برآورد سود حاصل از این فروش شود.
      بنابراین می توان گفت سهم در انتهای نزول بسر می برد و به احتمال فراوان در معاملات فردا از حجم آن کاسته شده یا به امید خدا جمع می شود. صفی که یک دیوار یخی است. ۱۸ ملیون صف فروش سهم را ببینید. با خرید ۴ملیون سهم این صف ۱۴ ملیون دیگر ناپدید می شود.
      شاید همه اینهایی که گفتیم باعث جمع شدن صف فروش سهم شود. جمع شدن در بازار ما به معنی خرید نیست. عرض کردم کافیست دو تا خریدار این طرف جدول مشاهده شود به سرعت برق بقیه صف ناپدید می شود. اما برای حرکت دوباره واتی نیاز به یک محرک دیگر است. دو محرک برای حرکت سهم وجود دارد که خیلی از ماها از آنها غافلیم . ۷ مورد بالا را که من تیتر وار نوشتم همه در نظر داریم اما یک مورد را کمتر می شنویم و آن فروش املاک واتی بود که قرار بود انجام شود!!
      این مورد یک محرک برای حرکت سهم است.
      محرک بعدی در انعکاس جمع نهفته است. خیلی از معامله گران مترصد خرید دوباره یا ورود به سهم هستند که به محض حرکت اولیه سهم این تعداد در صف خرید سهم قرار می گیرند .
      اگر رشد اندکی در شیران باشد که با توجه به ۱)به کف رسیدن قیمت سهم در کوتاه مدت این امکان وجود دارد و ۲) در میان مدت نیز گزارش آینده شیران با توجه به پوشش بالا در ۶ ماه گذشته با تعدیل همراه خواهد بود که این هم باعث رشد سهم خواهد شد . ۳) برای بلند مدت نیز بر کسی پوشیده نیست که شیران یک سهم برای بلندمدت است . واین سه موتور محرکه واتی خواهند بود. این برداشت شخصی من بود نظر خود شما مهمتر و برای تصمیم گیری هایتان حیاتی است.

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

اسم جناب baradaran توی تشکرها دیده میشه

خیر مقدم به استاد عزیز
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
          شیران با واتی زمین تا آسمان فرق می کند.
          رشد واتی دارای حباب بود ولی شیران از بعد افزایش سرمایه رشد چندانی نکرده و درجازده است ، ضرب پی ای در سود اعلامی شیران با مبلغ فعلی سازگار است.
          خدایش موندم با این حرفی که زدی ،مطمئن شدم به ساحت شما بی احترامی شده، حداقل حداقلش این بود که باید کنار اسم شما لقب(( تحلیلگر یا مدیر ، ستاره دار 20 )) می دادن ولی شما خاطر خویش را مکدر نفرمایید در این مملکت حرف اول آخر رو رانت وسفته بازی میزنه! البته من اینجا از مدیر سایت می خواهم تا هر چه سریعتر اقدامات لازم را برای احقاق حقوق پایمال شده شما انجام دهند.
          در ضمن بنده از اساتید محترم مخصوصا جناب مصری پور توصیه می کنم علم خود را بروز کنند چون محققین به تازگی دریافته اند حرکت به سوی ارزش ذاتی تمثیل حبابی بود سهم را دارد
          :D
          آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2013/08/19, 23:32.
          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Sam1362
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 208

اگه خدا بخواد امروز احتمال جمع شدن صف واتی زیاده! من 1 پله اضافه میکنم و در صورتیکه مجدداً صف فروش شد، روزهای بعد خریدهامو تکمیل میکنم. با دید گزارش 9 ماهه شیران
            [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• erfanslash
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 762

به نظر میاد امروز صف رو جمع کنند

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

امروز کمی اضافه کردم ، واتی اسبی نیست که صاحبش رو زمین بزنه لااقل تا حالا که اینطور بود

نظر

• Sam1362
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 208

همونطور که گفتم تو مینیمم امروز اضافه کردم. نوسان نمیگیرم. اگه احیاناً مجددا صف فروش شد، فردا یا شنبه 1 پله دیگه اضافه میکنم.
                  [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• Sam1362
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 208

اونایی که سوار رنجر واتی بودن و سرشون گیج رفته دارن پیاده میشن. امیدوارم بعد از 1 توقف کوتاه و سوار شدن مسافرای جدید دوباره بریم بالااااااااااااا!!

نظر

• 151678
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 112

نصف واتي روفروختم با سود 2 درصدي
                      نصفشو نگه مي دارم خدا به خير کنه

نظر

• Nikooravesh
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 282

واتي زير 800 فقط فرصت خريد بپا امروز زير 700رو از دست نديد ديگه ميره برا 900 به بالا

نظر

• aryana
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 88

واتی 900 رو نفروختیم
                          واتی 850 رو نفروختیم
                          واتی 750 رو نفروختیم
                          مطمئنم باشید واتی 680 تومنی رو هم نمیفروشیم!!!!!!!!!!!!!!
                          با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

در اصل توسط aryana پست شده است View Post
                            واتی 900 رو نفروختیم
                            واتی 850 رو نفروختیم
                            واتی 750 رو نفروختیم
                            مطمئنم باشید واتی 680 تومنی رو هم نمیفروشیم!!!!!!!!!!!!!!
                            برادر من خوبه به امضای خودت یک توجه بکنی
                            هر چند واتی سهم خوبیه
                            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

در اصل توسط alireza51 پست شده است
                              سلام
                              از دوستان کسی می داند چرا جو بازار یکدفعه به سمت منفی شدن پیش رفت؟
                              ممنون
                              استاد از شما بعیده، شما که تحلیل می کنید و اشتباه ما رو می گیرید ما که عددی نیستیم تحلیل گرهای به نام رو هم از رو میبرید از ما می پرسید؟ چیزی نیست حباب واتی ترکیده /:.yead.:/

نظر

• aryana
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 88

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                                برادر من خوبه به امضای خودت یک توجه بکنی
                                هر چند واتی سهم خوبیه
                                وقتی ازدواج کردی و بخوای طلاقشو بدی
                                اون وقت باید مهریشو سنگین بدی که ما نمیدیم!!!!!!!!!!!
                                با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

در حال کار...
                                X