من دیروز دراز مدتی خریدم660
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
دوستان چرا نگران هستید ؟؟؟ تا 4 شنبه اون هفته وضعیت مشخص خواهد شد و مطمئن باشید کاغذ پارس فروش خواهد رفت . تازه وقتی شیران تعدیل مثبت خودش را به بازار اعلام کرد اونوقت مرد میخواهد حجم مبنا واتی را بده . امروز هم که دیدید کلا 1 ملیون صف فروش بود . به نظر بنده دیگه بازار اون شارپ بودن این ماه های اخیر را نخواهد داشت . اول اینکه در این چند ماهه باید منتظر مصوبه های دولت و برنامه هاش و تاثیر اون روی روند بازار باشیم . بعد هم باید دید برنامه های بانک مرکزی و استراتژی اون واسه نرخ ارز و سود بانکی چی میشه . اما در کل باز هم هیچ بازدهی به اندازه بورس در هیچ یک از بازارهای موازی نخواهد بود به شرط انکه دید را به میان مدت تغییر دهیم ..
نظر
-
در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Postخدا کنه برگرده والا ضرر بدی میکنم
روی 760 خرید سنگین کردم
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postقبول کنید که روند میان مدت سهم نزولی شده ، اما کوتاه مدت شاید بازه زمانی 1 ماهه احتمالا پولبک تا قیمت 800 داشته باشد ، دوستانی که در ضرر هستند یک ماه صبر کنند تا در پولبک سهم در قیمت 800 خارج بشوند .
نظرتون محترم اما ضرر به کاهشی میگن که قابل برگشت نباشه و پیشبینیش غیر قابل تصور!!!
نظر
-
صبح بخیر
خریداران واتی نباید از 4درصد منفی قیمت رو بالاتر ببرند بلکه تو همون قیمت بصورت مخفی باقی بمونند تا فروشنده ها تو همون قیمت تخلیه بشند.بالا بردن قیمت و رقابت بین خریداران بنفع فروشنده خواهد بود و در وضعیت فعلی این رقابت کمکی بحال سهم نمیکنه این فروشنده ها باید تخلیه بشند.
فکر میکنم حداقل واتی باید 585تومن و حداکثر 520تومن رو ببینه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postصبح بخیر
خریداران واتی نباید از 4درصد منفی قیمت رو بالاتر ببرند بلکه تو همون قیمت بصورت مخفی باقی بمونند تا فروشنده ها تو همون قیمت تخلیه بشند.بالا بردن قیمت و رقابت بین خریداران بنفع فروشنده خواهد بود و در وضعیت فعلی این رقابت کمکی بحال سهم نمیکنه این فروشنده ها باید تخلیه بشند.
فکر میکنم حداقل واتی باید 585تومن و حداکثر 520تومن رو ببینه.[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
گرچه امروز حتی ممکنه صف فروش هم بشه ولی من معاملات امروز رو خیلی خوب دیدم.بنظرمن امروز میتونست همچنان صف فروش باشه و تکونی نخوره با توجه به اینکه دیروز یه الگوی شمع منفی زده بود ولی باز هم برایش خریدار اومد و این نشون دهنده اینه این سهم هنوز خواهان داره و بازار بهش توجه میکنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postواقعا تو این سهم یک خبرایی هست
یهو 1میلیون میچینن تو صف فروش این بازیشون تکراری شده دیگه/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postبازار کلا معلوم نیست احوالش!! یک عرضه اولیه باید صف خرید رو به صف فروش تبدیل کند؟!!
11:45 مسکو: بهانه تراشی برای حمله به سوریه بدون موافقت شورای امنیت فاجعه به بار میآورد
11:21 اسرائیل چگونه در جنگ علیه سوریه مشارکت میکند
11:13 سیبیاس نیوز: اوباما ظرف 2 روز آینده گزارش توجیه حمله نظامی به سوریه را منتشر میکند
11:11 کویت از شورای امنیت خواست مسئولیتهایش در قبال سوریه را برعهده بگیرید
11:10 «ولید معلم» وزیر خارجه سوریه امروز درباره تحولات این کشور کنفرانس خبری برگزار میکند
10:58 کاخ سفید: آمریکا تصمیمی برای اقدام نظامی علیه سوریه نگرفته است
10:57 سخنگوی دفتر رئیس جمهوری آمریکا: در استفاده رژیم سوریه از سلاح شیمیایی تردید چندانی نیست
10:46 4 ناو آمریکایی در مقابل 16 کشتی جنگی روسیه در مدیترانه
10:42 برگزاری نشست امنیتی «امان» درباره سوریه در سکوت رسانهای
10:35 ابراز تاسف روسیه درباره تصمیم آمریکا برای لغو دیدار مربوط به «ژنو-2»
10:34 جنگندههای انگلیسی وارد پایگاه هوایی در قبرس شدند
10:32 یو اس ای تودی: آمریکا به اقدام نظامی علیه سوریه نزدیک میشود/کنگره خواستار مشورت قبل از حمله است
10:31 آرایش نظامی ویژه نیروهای سوریه در پی تهدیدات آمریکاییها
10:30 4 ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در دریای مدیترانه آماده تحرک نظامی علیه سوریه هستند
10:28 عراقچی: موضع ایران در خصوص حمله نظامی به سوریه صراحتاً به فلتمن اعلام شد
10:22 ایندیپندنت: «بندر بن سلطان» نقش کلیدی در حمله به سوریه دارد
10:21 رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: قبل از هر گونه اقدام نظامی علیه سوریه با کنگره رایزنی صورت گیرد
09:54 عضو ارشد مخالفان سوری: چند روز آینده اتفاقاتی میافتد که در سالهای اخیر بیسابقه است
09:51 کشتی کره شمالی حامل اسلحه به مقصد سوریه در ترکیه توقیف شد
09:47 اوباما تا 48 ساعت آینده تصمیم حمله به سوریه را اتخاذ میکند
09:33 دمشق: در صورت هرگونه تجاوز سوریه از خود دفاع میکند/غرب برای اثبات ادعای خود مدرکی ندارد
09:26 گزارش «فارین پالیسی» از حمله احتمالی آمریکا و اعلام منطقه پرواز ممنوع در سوریه
09:04 3 سطح عناصر مداخلهگر و مؤثر در بحران سوریه/ 2 سناریو درباره اتهام سلاح شیمیایی
08:53 آمریکا نشست با روسیه درباره سوریه را به تعویق انداخت
02:23 بهانهجوییهای آمریکا برای حمله به عراق از زبان بازرسان سازمان ملل +فیلم
00:15 سوریه: غرب برای اتهامات علیه دمشق سندی ندارد
انتهای پیام/ص
نظر
-
پس اوضاع من از همتون بدتره روي 945 خريدم. اما باكي نيست اين به ما ياد ميده كه اولا طاقت انعكاس كارهامونو چه خوب و چه بد داشته باشيم در ثاني هيچوقت از روي عجله تصميم نگيريم و در هر حالي بايد صبور بود و روند رو بررسي كرد. اگر با اطمينان بريم جلو هموني ميشه ما ميخوايم. شاد و سرافراز باشيد.
نظر
نظر