سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kimia.
    عضو جدید
    • May 2012
    • 6

ببخشید من یه سوال دارم اینایی که نوسان میگیرن مگه سرکار نیستن؟ چه جوریه؟ 9تا12 کار تعطیل، سرشون تو مانیتوره؟یا خونه دارن یا چی؟ والا به خدا ما کلا 4-5 بار بیشتر وقت نمیکنیم بازار رو ببینیم.
    امروز 0.5 ساعت پا شدم از پشت میز یهو اومدم می بینم شیران اطلاعیه داده، خودش صف خریده، واتیم صف خریده بازارم تموم شده. یکی به منم یاد بده خوب؟
    [SIZE=3][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]چه بسیارند دخترانی که می توان با آنها خوابید و چه انگشت شمارند [COLOR="#00FF00"]دخترانی[/COLOR] که می توان با آن بیدار ماند![/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE]

نظر

• sadraei
      عضو جدید
      • Oct 2012
      • 9

در اصل توسط kimia. پست شده است View Post
      ببخشید من یه سوال دارم اینایی که نوسان میگیرن مگه سرکار نیستن؟ چه جوریه؟ 9تا12 کار تعطیل، سرشون تو مانیتوره؟یا خونه دارن یا چی؟ والا به خدا ما کلا 4-5 بار بیشتر وقت نمیکنیم بازار رو ببینیم.
      امروز 0.5 ساعت پا شدم از پشت میز یهو اومدم می بینم شیران اطلاعیه داده، خودش صف خریده، واتیم صف خریده بازارم تموم شده. یکی به منم یاد بده خوب؟
      راه حلش آسونه وقتی میری سر کار ، کارت رو بگذار رو Auto Pilot که چرخ اقتصاد مملکت نخوابه بعدش خودت بیا بازار بورس و صفا کن :.thumbsupsmileyanim

نظر

• nadis
        عضو جدید
        • Aug 2013
        • 2

در اصل توسط sadraei پست شده است View Post
        راه حلش آسونه وقتی میری سر کار ، کارت رو بگذار رو Auto Pilot که چرخ اقتصاد مملکت نخوابه :.thumbsupsmileyanim
        =))

نظر

• purpleayaa
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 223

در اصل توسط sadraei پست شده است View Post
          راه حلش آسونه وقتی میری سر کار ، کارت رو بگذار رو Auto Pilot که چرخ اقتصاد مملکت نخوابه بعدش خودت بیا بازار بورس و صفا کن :.thumbsupsmileyanim
          همین Auto Pilot شماست که باعث سقوط توپولوف های گرامی چرخ مملکته خوب آخه !/:.yead.:/
          /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• haftaseman
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 81

سلام ، شما میتونی از همراه تریدر استفاده کنی ، مخصوصا نسخه ی اندرویدش بهتر از جاوا است ، اون نوسان گیران هم کارشون فقط و فقط نوسان گیریه و کار دیگه ای ندارند !!!!
            [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• kimia.
              عضو جدید
              • May 2012
              • 6

در اصل توسط haftaseman پست شده است View Post
              سلام ، شما میتونی از همراه تریدر استفاده کنی ، مخصوصا نسخه ی اندرویدش بهتر از جاوا است ، اون نوسان گیران هم کارشون فقط و فقط نوسان گیریه و کار دیگه ای ندارند !!!!
              آخه خیلی حرص میخورم میبینم اینا یه روزه یه درصدی میگیرن. اون وقت من از صبح تا شب تو خود بورس کار میکنم به خاطر یه سری مقررات مذخرف باید یواشکی بازار و ببینم یا خرید و فروش کنم. اووه چی بشه وقت کنم اخبار یه سهمی رو دنبال کنم و یا نمودار و کوفت و این چیزاش رو بخونم، بخرمش بعد از یه هفته هم نهایتا 10 درصد بگیرم بیام بیرون
              [SIZE=3][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]چه بسیارند دخترانی که می توان با آنها خوابید و چه انگشت شمارند [COLOR="#00FF00"]دخترانی[/COLOR] که می توان با آن بیدار ماند![/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE]

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

دوستانی که در محل کار هستند به نظرم بلند مدت باید کار کنند
                و از دید نوسانگیری خارج شوند

نظر

• haftaseman
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 81

آخه خیلی حرص میخورم میبینم اینا یه روزه یه درصدی میگیرن. اون وقت من از صبح تا شب تو خود بورس کار میکنم به خاطر یه سری مقررات مذخرف باید یواشکی بازار و ببینم یا خرید و فروش کنم. اووه چی بشه وقت کنم اخبار یه سهمی رو دنبال کنم و یا نمودار و کوفت و این چیزاش رو بخونم، بخرمش بعد از یه هفته هم نهایتا 10 درصد بگیرم بیام بیرون
                  شما اگه توی بورس کار میکنید و نمیذارند معامله کنید ، از روند بازار که اطلاع دارید پس میونید سیستم آنلاینتونو به یکی از افراد خانواده یا یکی از دوستانتون که بهش اعتماد دارید بسپارید و هر وقت خواستید خرید و فروش کنید با یه تماس تلفنی یا پیامک یا چت بهش اطلاع بدید اما بازم میگم همراه تریدر موبایل از همه بهتره و هرکی هم اومد نمیتونه به شما گیر بده در واقع میتونید سریع جمعش کنید !!!
                  [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• sadraei
                    عضو جدید
                    • Oct 2012
                    • 9

اینم واکنش زیبای واتی و اهداف خوشکلتر اون

vati22.JPG

نظر

• قاتل بروسلی
                      كاربر فعال
                      • Feb 2012
                      • 684

آقا شما اصلا نمیخواد نوسان بگیری.شما که میتونی هفته ای 10 درصد بگیری بیا با من کار کن.به من بگو چی بخرم وقتی هفته ای 10 درصد گرفتم 5 درصدش رو میدم به شما.اصلا 6 درصدش رو میدم به شما.خوبه؟ :D
                      کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                      ندایی آمد که :
                      او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 2124

وای صف اول وقت رو ببینید.!!!
                        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• kimia.
                          عضو جدید
                          • May 2012
                          • 6

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                          آقا شما اصلا نمیخواد نوسان بگیری.شما که میتونی هفته ای 10 درصد بگیری بیا با من کار کن.به من بگو چی بخرم وقتی هفته ای 10 درصد گرفتم 5 درصدش رو میدم به شما.اصلا 6 درصدش رو میدم به شما.خوبه؟ :D
                          اصلا متوجه مذخرفی که نوشتم نشدم. یادم نمیاد تو یه هفته 10 درصد از سهمی (به جز عرضه اولیه ها) گرفته باشم. احتمالا منظورم 3 الی 4 هفته بوده :D
                          در پاسخ راهنمایی اون دوست گرامیم باید بگم استفاده از همراه تریدر موبایل، مستلزم داشتن یه گوشیه خوبه که نداریم.
                          دوستان ببخشید اسپم ها زیاد شد. شما همه حرفه ای هستید ترجیح میدم خواننده خاموش باشم و استفاده کنم.

نظر

• Domrol
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 37

واتي تازه داره رو ميكنه... چه مي كنه اين بازيكن

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

در اصل توسط Domrol پست شده است View Post
                              واتي تازه داره رو ميكنه... چه مي كنه اين بازيكن
                              واتي رو عشق است و آقا دمرل عزيز
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Nikooravesh
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 282

واتي تا 815 مقاومتي نداره ولي مقاومت 950 خيلي مهمه اگه موفق بشه رد كنه ميره برا 1200كه يكي از اهداف است هدف نهايي 1500 پس دوستان بلند مدت بهتر سهامداري كنند سود بهتري نصيبشان مي شود.

نظر

در حال کار...
                                X