در اصل توسط aryana پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
-
گزارش جدید یکی از زیر مجموعه ها روی کدال :
دوستان مطلع تفسیر نمایند.
http://codal.ir/Reports/InterimStatement.aspx?
LetterSerial=Tlam1zfo3zRtN1Nrptzugw%3d%3dعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postاستاد سجاد سلام
وجودت تو این سهم مایه دلگرمیه...امیدوارم از تحلیلات رو این سهم باز هم استفاده کنیم...
یاشا
هرجا احساس کردم میتونم کمک حالی برای سهامداران واتی باشم حتما انجام وظیفه خواهم کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام ایا کسی سود واتی رادریافت کرده است ؟؟ لطفا اطلاع دهید .
قرار شد تا انتهای شهریور پرداخت شود[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
کسانی که سهامداری و طریقه ی خرید و فروش رو بلد نیستند چرا به بازار میاند و با سرمایه ی دیگران بازی میکنند ؟؟ آخه زمانی که صف خرید تشکیل شده کدوم آدم عاقلی سفارش فروش میزاره ؟؟!![B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postامیدوارم تو این یکی دو دقیقه آخر صف خرید بشه وگرنه....
همین الان هم که دارم مینویسم ممکنه سهم برگرده و صف خرید بشه که ان شاالله بشه چون میدونم خیلی از دوستان ناراحت ان
به هر حال اینجا یک تاپیک هست که هر کسی میتونه نظر شخصیش رو بده
دوروز قبل خودم میخواستم وارد سهم بشم و همین دیروز هم همینطور ولی واقعا توجیهی پیدا نکردم که این کار رو بکنم ولو اینکه رشد داشت و بالا رفت چون نه سیگنال قوی ای به وجود اومده بود و نه گزارش خاصی و مطمئنا اگه روند صعودی بشه این سهم نسبت به خیلی از سهم ها ارزش بیشتری داره
به هر حال کسانی که از قبل نگه داشتن سهم رو به نظرم الان فرصت خوبی برای خروج نباشه و بهتره با دید میان مدت و تا اومدن گزارش مالی بعدی صبر کنن هر چند باز هم تصمیم با خودتونه و کسی این وسط جز خودتون نباید تصمیم بگیره
تا همین الان هم که دارم مینویسم چند بار خواستم دکمه لغو رو بزنم ولی خوب دیگه بادا باد و امیدوارم دوستان خاطرشون از من مکدر نشه
راستش با خیال راحت سود کردن رو به گین گرفتن 8 درصدی تو یک روز ترجیح میدم
هنوز هم اعتقاد دارم تا 611 تومان باید بریزه و اونجاست که مقاومت اولش وجود داره
انشاالله که هر چه زودتر سهام روند رشدش رو داشته باشه و دوستانی که با قیمت بالا خریدن از ضرر در بیان
پر سود باشید @};-فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوستان دیروز و پریروز میخواستم بنویسم فرصت مناسب برای خروج ولی راستش رو بخواین هم از اینکه آبروم بره ترسیدم و هم از اینکه بقیه باز گیر بدن و منو سهم خراب کن بدونن
همین الان هم که دارم مینویسم ممکنه سهم برگرده و صف خرید بشه که ان شاالله بشه چون میدونم خیلی از دوستان ناراحت ان
به هر حال اینجا یک تاپیک هست که هر کسی میتونه نظر شخصیش رو بده
دوروز قبل خودم میخواستم وارد سهم بشم و همین دیروز هم همینطور ولی واقعا توجیهی پیدا نکردم که این کار رو بکنم ولو اینکه رشد داشت و بالا رفت چون نه سیگنال قوی ای به وجود اومده بود و نه گزارش خاصی و مطمئنا اگه روند صعودی بشه این سهم نسبت به خیلی از سهم ها ارزش بیشتری داره
به هر حال کسانی که از قبل نگه داشتن سهم رو به نظرم الان فرصت خوبی برای خروج نباشه و بهتره با دید میان مدت و تا اومدن گزارش مالی بعدی صبر کنن هر چند باز هم تصمیم با خودتونه و کسی این وسط جز خودتون نباید تصمیم بگیره
تا همین الان هم که دارم مینویسم چند بار خواستم دکمه لغو رو بزنم ولی خوب دیگه بادا باد و امیدوارم دوستان خاطرشون از من مکدر نشه
راستش با خیال راحت سود کردن رو به گین گرفتن 8 درصدی تو یک روز ترجیح میدم
هنوز هم اعتقاد دارم تا 611 تومان باید بریزه و اونجاست که مقاومت اولش وجود داره
انشاالله که هر چه زودتر سهام روند رشدش رو داشته باشه و دوستانی که با قیمت بالا خریدن از ضرر در بیان
پر سود باشید @};-
رو رد میکرد حالا هم همچین اتفاق عجیب غریبی رخ نداده این جو که بخوابه یکی از اولین سهمایی که صف میشه
همین واتی هست.فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
-
قشنننننننننننگ به خاک سیا نشستیم:(( هی هر روز میگیم برمیگرده بدتر میشه تازه کمپلت این حقوقی فروشنده هم بود امروز.....واویلاااا~X( این شکلک سینه زدن کجاست؟/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
نظر