کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان این واتی رو می گن چون شرکتهای خارج پرتفوی اش زیان ده هست، بیشتر سود شیران با زیان اینها یر به یر میشه.
امروز زنگ زدم امور مالی شرکت طرف می گفت همه فقط شیران رو می بینند می گفت ما راضی هستیم این چندتا کارخونه زیاده امون رو دو دستی یه پولی هم بدیم واگذار کنیم منتهی خریداری براش پیدا نمیشه!
گفتن از ما، من کمی شیران دارم ولی از خرید واتی منصرف شدم.
دوستان این واتی رو می گن چون شرکتهای خارج پرتفوی اش زیان ده هست، بیشتر سود شیران با زیان اینها یر به یر میشه.
امروز زنگ زدم امور مالی شرکت طرف می گفت همه فقط شیران رو می بینند می گفت ما راضی هستیم این چندتا کارخونه زیاده امون رو دو دستی یه پولی هم بدیم واگذار کنیم منتهی خریداری براش پیدا نمیشه!
گفتن از ما، من کمی شیران دارم ولی از خرید واتی منصرف شدم.
انشالله دوستانی که خریدند پر سود باشند.
با سلام
زیر مجموعه های بانک صنعت و معدن به خاطر پرتفو گردانی نامناسب افرادی که داخل مجموعه وصنعت قرار دارند با وضعیت اسفناکی در بورس مواجه بوده و تا این افراد باشند خواهد بود درباره شرکتهای خارج بورسی زیر مجموعه های آتیه تمامی زیانده هستند.
وصنعت بابت شرکت بلبرینگ که زیانش به اندازه زیر مجموعه های وآتی هم نبوده است 9 میلیارد تومان زیان شناسایی کرده است پس به خاطر شیران این شرکت را نخرید که هر کسی اینکار را کرد در بورس ضرر کرده است
به خاطر سهمی سهم دیگر را نخرید اگر نظر دارید صبر کنید خود سهام شیران باز شود بروید شیران را بخرید البته امسال طلایی ترین سال شیران بوده است و بعید است این روند ادامه دار باشد .
نزدیک 14 تومان به ازای هر سهم از بابت تعدیل شیران میسازه.
ممکنه خیلی سریع به خاطر تعدیل واتی بسته بشه. هنوز نمیشه قضاوت درستی کرد. تا نظر سایر دوستان چی باشه!
نظر