در اصل توسط hossein sh پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
دوستان،1298ريال دقیقا سقف قبلیه. پس اگر میخوایم وارد فاز فرسایشی نشه یا باید اون نقطه خرید کنیم یا دست به دعا ببریم;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاگه فروشنده ها بزارن و زیاد نباشن صف هم میشه باید ببنیم چقدر فروشنده هست !!!!!!!!!
نظرم عوض شد. فردا احتمالا کمی استراحت میکنه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postیکم صبر کن نقدینگی الان ندارم. تا جور شد برای حمایت از سهم من هستم.
شما نگران نباش ، واتی به نظر من تا بعد مجمع شیران به راحتی 144 تا 150 تومنو خواهد دیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
روی 128 یکم برداشتموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط ahmad.sh پست شده است View Postمن 20 روز قبل همه سهمم رو روي 114 خريدم (اگه دقت ميكردم ميشد روي 112 هم خريد) و توي پست امروز چه كرديد در آن تاريخ به بچه ها گفتم كه بخريدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنکنه حقوقی داره میفروشه باز؟؟ هر چی میخرن تمومی ندارن
اینایی که دارن خالی میکنن حاصل خریدای اونوقتاییه که از 114 تا 116 روزی 500 تا معامله میشدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شنیده شده در پی افزایش سود خالص شیران به بیش از 5700 ریال در سال 90، تقسیم سود نقدی این سهم از 2500 ریال قبلی به حداقل 4000 ریال افزایش پیدا کرده است. در این ارتباط، سرمایه گذاری آتیه دماوند با نماد واتی که سهامدار عمده شیران با مالکیت 35 درصدی و 90 میلیون سهم از آن می باشد. افزون بر 135 میلیارد ریال از این حیث تعدیل مثبت درآمد دارد که می تواند بیش از 400 ریال درآمد هر سهم اعلام کند. خالص ارزش داراییهای واتی نیز به 2200 ریال افزایش یافته است که قیمت فعلی سهم در بازار به اندازه 55 تا 60 درصد (nav) قرار دارد.
نظر
نظر