در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
///
-
نقل قول از مجید تهرانی
سال پیش شیران 285 تومن سود ساخت و 200 تومن تقسیم کرد، البته به خاطر اورهال اوایل امسال کم تقسیم کرد وگرنه رئیس مجمع میگفت اگر این تعمیر اساسی نمی بود قصد داشتیم 320 تقسیم کنیم.
سال 90 به نظر بنده بین 450 تا 480 سود ساخته و احتمالا حداقل 400 تومن تقسیم خواهد کرد. و بر مبنای این فرض 40 تومن وآتی خواهد ساخت و اگر 7.8 میلیارد ذخیره کاهش بورسی رو هم آزاد کنه که منطقی هم به نظر میرسه 48 تومن سود محقق خواهد کرد.
حال اگر طبق روال سابق 4.8 تومن سود تقسیم کند یعنی 10 درصد سود تقسیمی نتیجه این میشود که بعد از تقسیم سود ، سود انباشته شرکت به 110 تومن خواهد رسید یعنی معادل با قیمت سهم!!!
38 میلیارد هم ذخیره کاهش ارزش غیر بورسی داره حالا یه نگاه به پرتفوی غیر بورسیش بندازیم.
لاستیک پارس 29.5 میلیارد بهای تمام شده و حدود 50 تا 60 میلیارد هم ارزش کارخانه اش هست.
کاغذ پارس 18 میلیارد بهای تمام شده ، 115 میلیارد زیان انباشته و حدود 50 میلیارد هم دارایی های کارخانه.
آپادانا سرام 10 میلیارد بهای تمام شده و حداقل همین قدر هم ارزش دارد.
سایان کارت 4 میلیارد بهای تمام شده و حداقل 10 میلیارد ارزش
و 23 میلیارد هم بهای تمام شده یه سری شرکت که منحل شده اند و 125 میلیارد زیان انباشته و حدود 40 تا 50 میلیارد دارایی
یه جمع و تفریق که بکنیم می بینیم تمام پرتفوی غیر بورسی این شرکت واگذار بشه ، نزدیک به 40 میلیارد زیان به شرکت تحمیل میشه که معادل با همون ذخیره کاهش هست ، به فرض ما بگیریم این عدد 100 میلیارد است که همون البته 40 میلیارد صحیحه ولی ما 100 میلیارد فرض می کنیم زیان بابت فروش همه غیر بورسی ها، 40 میلیارد ذخیره داره پس 60 میلیارد زیان تحمیل میشه.
پرتفوی بورسی شرکت با قیمت خرده فروشی 212 میلیار ارزش داره و بلوک 35 درصدی شیران حداقل حداقل 400 میلیارد ارزش داره ، یعنی حدود 420 میلیارد ارزش بورسی شرکت هست و نهایت نهایت 60 میلیارد هم زیان بابت غیر بورسی یعنی به 340 تومن به ازای هر سهم دارایی می رسیم. بنابراین این قیمت های 110، 115 تومن مضحکه ای بیش نیست حتی اگر یه ریال سود هم در مجمع تقسیم نشود.
البته دارایی های این کارخانجات رو شاید کم حساب کرده باشم و احتمالا بسیار بالاتر باشد مثلا دارایی های کارخانجات صنعتی و معدنی ایران که منحل شده.
500 هکتار در قزوین + 80 هزار متر ساختمان
10 هکتار در تنکابن + 21 هزار متر ساختمان
8.5 هکتار در ساری + 23 هزار متر ساختمان
8 هکتار در جاده ساوه - اصفهان + 11 هزار متر ساختمان
15 هکتار در جاده بروجرد- ملایر + 13 هزار متر ساختمان
16 هکتار در اهواز + 13 هزار متر ساختمان
11 هزار متر زمیین در تهران محل شرکت تهران لاله
15 هکتار در شیراز + 11 هزار متر ساختمان
3 هکتار در جاده مخصوص تهران کرج + 21 هزار متر ساختمان
3000 متر در یاسوج و 57 هزار متر زمین در اهواز
-------------------------
صنایع پوشش
مساحت زمین کارخانه 80 هکتار واقع در 6 کیلومتری جاده رشت انزلی باضافه چندین و چند ملک دیگر
-----
ریسندگی فومنات (در حال تصفیه) تمام زیان انباشته خود را با زمین های مسکونی، زمین کارخانجات و زمین شالیزارهای خود به نهادهای دولتی بستانکار تهاتر می کنه.
-----
کاغذ پارس:
855 هزار متر زمین کارخانه واقع در استان خوزستان
920 متر زمین دفتر مرکزی واقع در تهران
200 هزار متر زمین مسکونی و 16 هزار متر اعیانی واقع در شهرک طالقانی
118 هزار متر زمین مسکونی و 37 هزار متر اعیانی واقع در شهرک هفت تیر
124 هزار متر زمین مسکونی و 11 هزار متر اعیانی واقع در شهرک دیناروند
-------------
پس همانطور که می بینیم اگر در پست قبلی دارایی ها رو کم فرض نکرده باشیم قطعا زیاد فرض نکردیم و دارایی خیلی بیشتر از این حرفاست و در هر حال به این نتیجه می رسیم که حداقل ارزش هر سهم وآتی 340 تومن است ، این حداقلی ترین ارزش وآتی است.///
نظر
-
هر سهمي يك روز راهشو پيدا ميكنه ولي موضوع سر اين هست كه داريم زمان رو از دست ميديمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postهر سهمي يك روز راهشو پيدا ميكنه ولي موضوع سر اين هست كه داريم زمان رو از دست ميديمThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
این فروشنده های واتی رو تحریک کردم بنده خدا ترسید سهم رو دستش بمونه 1128 فروخت :d ملت تا میبنین یه سفارش 20 تایی میاد برا فروش فکر میکنن قراره سهم بیاد پایین ;)///
نظر
-
-
-
خب خیلی وقت بود توی این تاپیک چیزی ننوشته بودم.ممنونم از دوستانی که با بحثاشون تاپیک رو بالا نگه میداشتن.
از یک منبع کاملا موثق شنیدم که ای پی اس شیران در گزارش اخیر 570 تومنه.
راست و دروغش هم گردن خودش.
همین:x
شاد باشیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب خیلی وقت بود توی این تاپیک چیزی ننوشته بودم.ممنونم از دوستانی که با بحثاشون تاپیک رو بالا نگه میداشتن.
از یک منبع کاملا موثق شنیدم که ای پی اس شیران در گزارش اخیر 570 تومنه.
راست و دروغش هم گردن خودش.
همین:x
شاد باشید
آقا مصری پور یعنی چی؟!! من واتی رو گرفتم ولی مرددم!!! ردش کنم بنظرتون؟ یا نگهش دارم؟پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Post
آقا مصری پور یعنی چی؟!! من واتی رو گرفتم ولی مرددم!!! ردش کنم بنظرتون؟ یا نگهش دارم؟
متن واضحه ولی خب یه شنیده س. و به شنیده ها هم نمیشه اعتماد کرد.
مسلما شما در موقع خریدتون حد ضرر تعیین کردید.بنده حد ضررم روی واتی 108 تومن بوده حتی اگه سود شیران 1000 تومن بشه و حد ضررم فعال،میفروشم.
پس در قیمت فعلی تصمیمی برای فروش ندارم.
فعلا منتظرم گزارش شیران بیاد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام جناب رضایی
متن واضحه ولی خب یه شنیده س. و به شنیده ها هم نمیشه اعتماد کرد.
مسلما شما در موقع خریدتون حد ضرر تعیین کردید.بنده حد ضررم روی واتی 108 تومن بوده حتی اگه سود شیران 1000 تومن بشه و حد ضررم فعال،میفروشم.
پس در قیمت فعلی تصمیمی برای فروش ندارم.
فعلا منتظرم گزارش شیران بیاد.
مرسی
من رضایی نیستم اسم کوچیکم رضاس و یه پسوند el هم داره که رشته درسیم الکترونیکه!!!
آره با حدضرر اومدم، گزارش شیران کی میاد؟ فکر کنم تا آخر هفته دیگه باید منتظر بمونیم نه؟
قبول دارید مدتیه بازار خیلی بازار بیخودی شده؟!پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
حجم معاملات بسیار بالا رفته . (شوخی =)) ) .
570 اعلام کرده باشه یه راست بالای 2500-2600-2700 باز میشه .
90 رو 570 اعلام کرده؟یا 91؟///
نظر
نظر