سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    شرکت صنایع شیمیایی ایران در حالی که روز چهارشنبه گذشته مجمع عمومی عادی خود را برگزار کرد، امروز در اطلاعیه ای تازه پیش بینی دیگری از سود سال 91 ارائه کرد.

شرکت پیش بینی خود از سود هر سهم سال 91 را از 3617 به 5303 ریال افزایش داده که علت عمده این تعدیل جالب توجه، کسر مبلغ 258 میلیارد ریال از بهای تمام شده کالای فروش رفته بابت مابه التفاوت عوارض نفت سفید خریداری شده از شرکت پالایش نفت اصفهان است.

این در حالی است که نکته جالب دیگر در اطلاعیه تازه، ثبت صادرات 263 میلیون دلاری در حساب ها با نرخ رسمی بانک مرکزی است که شرکت اعلام کرده در آینده و بر اساس قیمت های بازار، این رقم را تعدیل خواهد کرد.

رشد تولید و فروش نیز از دیگر جزئیات صورت های مالی تازه شرکت است.

...........................
    تو اين سهم چه خبره؟
    با اين داستان که سود 91 به بيش از 1200 تومان خواهد رسيد.
    ارزش واتي چقدر هست؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

صبح بهاریتون بخیر.

ای کاش مثبت کامل امروز بالای 134 میبود. اینطور خیالمون راحت میشد.

فرمایش دوستان هم کاملا صحیحه،فعلا بازار جوگیره بازگشایی شیرانه. بازگشایی که بنظرم خیلی مطلوب سهامداراش نخواهد بود.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20671

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        فروش کامل واتی های همه سبدهایم روی 1320

میثم جان به خاطر باز شدن شیرانه

دارن جو درست می کنند
        :d
        ای بابا ما که فروختیم . بازم جا داره
        ///

نظر

• سلطان زمان
          کاربر فعال
          • Jan 2011
          • 176

130 ميانگين ما اضافه كرديم
          @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
          پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• jey53
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 131

سلام . امروز رو اضافه كردم . با ميانگين 1310 ريال . مجمع نزديكه و ازشركتهاي زيرمجموعه خوب بهش رسيده . پيشنهادم اضافه كردن با ريسك حداقل 1200 ريال و بازدهي 15% طي هفته آينده رو دارم .

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

خریداران امروز ( به غیر از دو دوستی که بالا ذکر کردن;) ) ددد از توسعه اندیشه دانا و صندوق سرمایه مشترک یکم ایرانیان.

بورسیران هم که دیروز وارد شد.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سلطان زمان
                کاربر فعال
                • Jan 2011
                • 176

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                خریداران امروز ( به غیر از دو دوستی که بالا ذکر کردن;) ) ددد از توسعه اندیشه دانا و صندوق سرمایه مشترک یکم ایرانیان.

بورسیران هم که دیروز وارد شد.
                مصطفي جان ما 40 - 50 تا اضافه كرديم اصلا
                قابل مقايسه نيست با خريداران واقعي
                اگه 123 هم بياد دوباره يكم اضافه ميكنيم نيومد هم بيخيال
                @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                  مصطفي جان ما 40 - 50 تا اضافه كرديم اصلا
                  قابل مقايسه نيست با خريداران واقعي
                  اگه 123 هم بياد دوباره يكم اضافه ميكنيم نيومد هم بيخيال
                  شوخی:x

والا حجم خیلی خوبی زد اما هنوز 134 مونده. باید اون بالا تثبیت بشه

نظر

• jey53
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 131

امروز هم تمام نقدينگيم رو اضافه خواهم كرد . البته اگه پا بده ...

شوخی:x

والا حجم خیلی خوبی زد اما هنوز 134 مونده. باید اون بالا تثبیت بشه

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و احترام

پیشنهاد:

دوستان محترم اکثرا" واتی در مجامع خود بیش از 10 درصد تقسیم سود ندارد شما مطمئن باشید امسال هم بیش از 6 الی 7 تومان آن هم حداکثر تقسیم نخواهد کرد

الان والصنم قبل مجمع چند بود؟ و 35 تومان سود داد

حالا هم احتمال زیاد بین 100 تا 105 بازگشایی خواهد شد

در این گروه فقط شیران عالیه

به نظر من دوستانی که می خواهند سهامدار بمانند بهتر است واتی خود را با شیران تعویض نمایند

چون واتی بیشتر از 10 درصد تقسیم نخواهد کرد و اگر هم تقسیم کند که امکانش بسیار ضعیفه( وصنعت همه کاره و تصمیم گیر است و سود را برای زیر مجموعه غیر بورسی می خواهد )

عینا" سود از قیمت بازگشایی بعد مجمع کسر خواهد شد و معلوم نیست تازه چند وقت بعد هم بخواهد سود را بدهد

برای مثال شما به حمایت های انجام شده از این گروه نگاه فرمایید

از شیران حمایت نمی کنند چه برسه به واتی یا والصنم !!

البته من خودم مترصد ورود مجدد به شیران در قیمتهای پایینتر در هفته آینده خواهم بود

کل صحبتهای من این بود :
                      جابجایی واتی با شیران

موفق و سلامت و در پناه حق باشید
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

بابک جان سلام
                        1-شما از کجا مطمئنی 10% تقسیم میکنه؟

2- اگر 10% تقسیم کنه سود نقدیش 7 یا 8 تومن نمیشه! کمتر میشه

3-قبلا هم صحبتش شده محاسبه ارزش شرکت سرمایه گذاری بر اساس nav اون هست. شما یکماه پیش روی واتی 118 تومنی میفرمودید ارزنده نیست. بنده همونجا گفتم منتظرم محاسبات یا حداقل نمودارهای شما هستم.ولی خبری نشد. هنوز هم منتظرم

4-ولصنم 125.8بسته،35 تقسیم کرده و 105 باز میشه. این بده؟ تا اونجایی که یادمه 125 منهای 35 چیزی حدود91 تومن میشه.قیمت تئوریک 91 تومنه و بازگشایی بالای 100 باشه یعنی چی؟

5-این اصلا کار خوبی نیست که وقتی یه سهمو میفروشیم دوباره بیایم و تخریبش کنیم.
                        موفق باشید

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

بابک جان سلام
                          1-شما از کجا مطمئنی 10% تقسیم میکنه؟

2- اگر 10% تقسیم کنه سود نقدیش 7 یا 8 تومن نمیشه! کمتر میشه

3-قبلا هم صحبتش شده محاسبه ارزش شرکت سرمایه گذاری بر اساس nav اون هست. شما یکماه پیش روی واتی 118 تومنی میفرمودید ارزنده نیست. بنده همونجا گفتم منتظرم محاسبات یا حداقل نمودارهای شما هستم.ولی خبری نشد. هنوز هم منتظرم

4-ولصنم 125.8بسته،35 تقسیم کرده و 105 باز میشه. این بده؟ تا اونجایی که یادمه 125 منهای 35 چیزی حدود91 تومن میشه.قیمت تئوریک 91 تومنه و بازگشایی بالای 100 باشه یعنی چی؟

5-این اصلا کار خوبی نیست که وقتی یه سهمو میفروشیم دوباره بیایم و تخریبش کنیم.
                          موفق باشید
                          با سلام و احترام خدمت جناب مصری پور عزیز

اولا" اگر من می خواستم سهمی رو تخریب کنم هیچ وقت نمی گفتم سهامم رو فروختم

ثانیا" من کی سهم رو تخریب کردم؟ من گفتم واتی رو با شیران تعویض نمایند. به نظر شما تعویض واتی با شیران بده؟ و آیا این تخریب است
                          ضمنا" به نظر شما یعنی با گفته یه نفر مثل من سهمی تخریب می شود؟؟؟؟؟

ثالثا" این حرف شما درسته و من نباید کلمه یقین دارم را به کار می بردم ولی بالاخره خودتان بهتر از من این گروه را می شناسید
                          ضمنا" زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد . آیا به نظر شما واتی بیشتر از 10 درصد تقسیم خواهد کرد؟
                          خود شما انتظار تقسیم سود 400 و به بالا را برای شیران نداشتید ؟ آیا تقسیم شد مگر وصنعت می گذارد؟

رابعا" : بله ،به نظر من اگر والصنم 35 سود بده و 100 تا 105 باز بشه بده.

شما خواب پول را حساب نمی فرمایید؟ مگر قراره همین فرداش سود را واریز کنه؟
                          کلا" با مجمع رفتن مخالفم

البته هر فردی نظری دارد و نظرش برای خودش محترم است ولی در کل به نظر من تعویض واتی با شیران بهتر است

سلامت و تندرست و در پناه حق باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

1-ما هم نگفتیم کسی بره مجمع خودمم قبل مجمع میفروشم.

2-سوال من بی پاسخ موند. محاسباتتون در مورد ارزش خالص داراییهای واتی رو بذارید اینجا تا استفاده کنیم.

3-بنده انتظار تقسیم سود 400 برای شیرانو نداشتم.ولی یادمه تاکید شما(بر اساس اخبار رانتی) بر همین سود 250 تومنی بود.

4-بله همونطور که زمان بهترین اثبات بوده و هست،همونطور که ثابت کرد واتی روی 117 تومن هم گرون نیست.

5-اینکه اعلام کنید فروختم و بعد از معایب سهم بگید میشه تخریب نه برعکسش. خب شما هم نظرتونو دادید،اما همیشه نظر باید مستدل باشه.شما محاسبات یا مستندات ارائه کنید بنده هم قبول میکنم

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در مورد خواب سرمایه ولصنم:
                              سود نقدی از تاریح91.05.01 قابل برداشته. خب بهره بانکی 20 درصد بگذاریم تقسیم بر 12 میشه : 1.66 یعنی 1.66% به ازای هر ماه خواب سرمایه. 35 تقسیم بر 1+0.0166 به توان دو (بخاطر دوره دو ماهه از خرداد تا مرداد) برابر میشه با 33.8 تومن.

یعنی ارزش حال سود نقدی 35 تومنی در برج 5 برابر میشه با 33.8 تومن و به عبارت دیگه،1.2 تومن هم خواب سرمایه داریم. پس قیمت بازگشایی ولصنم باید 93 به بالا باشه و هر ريال بازگشایی بالاتر این قیمت،سود محسوب میشه!

یایک جان اشتباهات محاسباتی بنده رو گوشزد کنید خواهشا.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

1-ما هم نگفتیم کسی بره مجمع خودمم قبل مجمع میفروشم.

2-سوال من بی پاسخ موند. محاسباتتون در مورد ارزش خالص داراییهای واتی رو بذارید اینجا تا استفاده کنیم.

3-بنده انتظار تقسیم سود 400 برای شیرانو نداشتم.ولی یادمه تاکید شما(بر اساس اخبار رانتی) بر همین سود 250 تومنی بود.

4-بله همونطور که زمان بهترین اثبات بوده و هست،همونطور که ثابت کرد واتی روی 117 تومن هم گرون نیست.

5-اینکه اعلام کنید فروختم و بعد از معایب سهم بگید میشه تخریب نه برعکسش. خب شما هم نظرتونو دادید،اما همیشه نظر باید مستدل باشه.شما محاسبات یا مستندات ارائه کنید بنده هم قبول میکنم
                                با سلام مجدد

من کاری به ارزش داراییهای خالص واتی ندارم و من نیز از تجربه جنابعالی و دیگر دوستان در این زمینه استفاده می نمایم

ضمنا" همانطور که من گفتم و شما هم تایید کردید
                                زمان همه چیز را معلوم خواهد کرد

من اصلا" همیشه و در همه حال دوست دارم هر چی می دانم دیگران هم مطلع باشند و بدانند و اگر به غیر از این بود این همه اخبار شیران را اینجا جمع آوری نمی کردم

ضمنا" شما هم نگفتید آیا تعویض واتی با شیران مشکلی داره؟

در ضمن در این خصوص حق با شماست و من فکر می کردم بیشتر از 250 تقسیم نکنه ولی قضیه شیران با واتی فرق میکنه

در هر حال به علت اینکه خودم نیز جنابعالی را از بابت این موضوع که بسیار بابت این سهم واتی زحمت می کشید ، دوست دارم ، نمی خواهم که این بحث ادامه پیدا کند

امیدوارم که واتی رشد کافی را پیدا کند و همه دوستان نیز سود ببرند

موفق و سلامت و در پناه حق باشید

نظر

در حال کار...
                                X