در اصل توسط نادری پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
جواد صورتای زیر مجموعها رو هم ببین.
لاستیک پارس موجودی موادش وحشتناک زیاد شده به اضافه پیش دریافتها. این یعنی مشتری های خوبی پیدا کرده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
-
خوبه پس بالاخره ما یه سود خوب قراره بگیریم .>:d 20 تومن سود بده یعنی 16.5 درصد سود بسمونه :D از اون ور هم خوب باز میشه به نظرم ;) من دیدم دیروز حقوقیش خرید گفتم حتما یه چیزی میدونه ....///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
اینکه کف سود تقسیمی 200 ريال خواهد بود.
خب فرض رو بر صحت این اخبار بذاریم.
قیمت بسته شدن هم 126 فعلی باشه. قیمت تئوریک بعد از مجمع میشه 106 تومن.
در صورتهای مالی 1390 دیدیم که 42 تومن محقق شده که 18 تومن از این 42 تومن مربوط به سود شیرانه و 24 تومن هم از سایر فعالیتها.
اما در سال 91 ،تنها از جانب شیران 34 تومن سود داریم ، 3.5 تومن از ولصنم و فرض میکنیم 24 تومن سال قبل هم رشدی نداشته باشه(بدون توجه به رشدی که از 89 تا 90 داشت ) در نتیجه 61.5=34+3.5+24
یعنی قیمت تئوریک سهم با فروض بالا در p/e حدود 1.7 رقم میخوره.
چون من سود شیران رو حساب کردم سهم واتی 347 ریال بود. البته گزارش واتی رو نگاه نکردم هنوز///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمصطفی جان نوشتی از این 42 تومن 18 تومنش مربوط به شیرانه مطمئنی؟
چون من سود شیران رو حساب کردم سهم واتی 347 ریال بود. البته گزارش واتی رو نگاه نکردم هنوز
پارسال 200 تقسیم کرد که تقریبا 18 تومن میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جان این 34 تومن میفته واسه مجمع سال دیگه .
پارسال 200 تقسیم کرد که تقریبا 18 تومن میشه
پس سود شیران از سال دیگه به بعد تاثیرشو رو این سهم میزاره 18 تومن که چیزی نبوده ;)
بسیار ممنون.///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحالا چی میذاری نادری جان؟
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوبه پس بالاخره ما یه سود خوب قراره بگیریم .>:d 20 تومن سود بده یعنی 16.5 درصد سود بسمونه :D از اون ور هم خوب باز میشه به نظرم ;) من دیدم دیروز حقوقیش خرید گفتم حتما یه چیزی میدونه ....
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postانگار از این صنعت و معدنی ها چیزی به کسی نمی ماسه.خداییش حسابی حالم گرفته شدباید تو مجمع دخل حسابرس را در بیاورند دوستان.ذخیره آزاد نمیکنه اون وقت تعدیلات سنواتی را برای ندادن سود لحاظ میکنند.اسمم را میگذارم آب دوغ خیار
من واتی رو امروز 10 خرداد 1391 با پی بر ای 3 و حتی 2.9 خریدم
سال دیگه پی بر ایه سهم من 2 و حتی زیر 2 خواهد بود و
سال بعدش پی بر ایه سهم من 1 خواهد بود . ;)
قیمت سهم حالا هر چی میخواد باشه باشه .....///
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postانگار از این صنعت و معدنی ها چیزی به کسی نمی ماسه.خداییش حسابی حالم گرفته شدباید تو مجمع دخل حسابرس را در بیاورند دوستان.ذخیره آزاد نمیکنه اون وقت تعدیلات سنواتی را برای ندادن سود لحاظ میکنند.اسمم را میگذارم آب دوغ خیاروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جان این 34 تومن میفته واسه مجمع سال دیگه .
پارسال 200 تقسیم کرد که تقریبا 18 تومن میشه
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام به شدوستان عزیز.این 34تومان را برای سال 90 لحاظ کرده مثل این که قضیه شرکت های سرمایه گذاری متفاوت است و هر موقع سودی را از زیر مجموعه ای کسب کند را میتوانند لحاظ کنند.
این سهم لامسب به زور و با خون دل رفته بود روی 130 و بالای 130 من نمیدونم کی فروخت دوباره اومد روی 120 (خودم کردم که ..... خودم باد :d) و ما رو وسوسه کرد که دوباره بخریم . البته پی به ایه سهم زیر 2 خواهد بود با این قیمت و سود سال 91 انشالله که اون سود رو دیگه خوب تقسیم میکنن =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/30, 19:57.///
نظر
نظر