دارم به این فکر میکنم که باز و بسته شدنش برای مجمع فوق العاده . اخبار درون مجمع ، کدهایی که این روزها خریدارن و.... رو چند تومن باید باز بشه؟
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدارم به این فکر میکنم که باز و بسته شدنش برای مجمع فوق العاده . اخبار درون مجمع ، کدهایی که این روزها خریدارن و.... رو چند تومن باید باز بشه؟
نظر
-
خیلیا از مثبت بودن یا منفی بودن این اطلاعیه میپرسن. من چیزی نمیگم ولی فقط عرض میکنم با دقت معاملات شنبه رو ببینید تا معیارمون،قضاوت بازار و فعالان اون باشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با سلام به مصطفی خان عزیز.من اگر بدونم شیران برای سال منتهی به اسفند 92 تو بودجه بندیش قیمت نفت سفید را چقدر لحاظ میکنه خیالم راحت میشه.الان انصافا مرددم که از اول مهر ماه نفت سفید را به قیمت دلار 1226تومانی میدهد شپنا به شیران یا قیمت روز دلار یعنی 2%زیرقیمت روز بازار ؟؟اگرچه تا انتهای سال به قیمت 1226تومان قرارداد بسته اند.من بعید میدونم که شپنا بیاد و با قیمت 1226تومان نفت سفید بدهد به شیران البته تا نظر سایر اساتید در این مورد چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگرچه شرکت هم میاد قیمت محصولاتش را گران میکند اما به نظرم یکم مشکوک میاد.انصافا ما سهامدارها شیران زمانی که دیدیم شرکت با لحاظ کردن قیمت تسعیر ارز به قیمت 1226تومان چقدر فشار می آمد به ما حالا سهامداران شپنا هم همین توقع را دارند از سهامشان.مگر این که جریاناتی بینشان باشه؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postبا سلام به مصطفی خان عزیز.من اگر بدونم شیران برای سال منتهی به اسفند 92 تو بودجه بندیش قیمت نفت سفید را چقدر لحاظ میکنه خیالم راحت میشه.الان انصافا مرددم که از اول مهر ماه نفت سفید را به قیمت دلار 1226تومانی میدهد شپنا به شیران یا قیمت روز دلار یعنی 2%زیرقیمت روز بازار ؟؟اگرچه تا انتهای سال به قیمت 1226تومان قرارداد بسته اند.من بعید میدونم که شپنا بیاد و با قیمت 1226تومان نفت سفید بدهد به شیران البته تا نظر سایر اساتید در این مورد چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگرچه شرکت هم میاد قیمت محصولاتش را گران میکند اما به نظرم یکم مشکوک میاد.انصافا ما سهامدارها شیران زمانی که دیدیم شرکت با لحاظ کردن قیمت تسعیر ارز به قیمت 1226تومان چقدر فشار می آمد به ما حالا سهامداران شپنا هم همین توقع را دارند از سهامشان.مگر این که جریاناتی بینشان باشه؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید شپنا با نرخ 2% زیر بازار آزاد قیمت خوراک تعیین کنه؟
ضمنا الکیل بنزن که مشمول قیمت گذاری دولتی نمیشه. نهایتش اینه که خوراک گرون میشه و شیران الکیل بنزن رو گرونتر میفروشه.
اما همونطور که گفتم خوراک بر اساس 1226 تعیین خواهد شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حتما اخبار بحران کاغذ رو مرتب شنیدید. چند روزیه این بحران به اوج خودش رسیده.
کاغذ پارس یکی از زیرمجموعه های زیانده واتی ه که با این قیمت کاغذ،وضعیت متفاوتی به خودش خواهد دید
در اصل توسط مجید تهرانی پست شده است View Posthttp://www.hamshahrionline.ir/details/183247
بر اساس این گزارش مدیر انتشارات تیمورزاده درباره وضعیت کنونی بازار کاغذ گفت: در طول سال*های فعالیت انتشارات تیمورزاده صدها بار با کمبود نقدینگی مواجه شدیم اما با ثبات نسبی بازار کاغذ امکان خرید کاغذ به صورت وعده دار (نسیه) وجود داشت اما در حال حاضر با وجود افزایش بی*رویه و غیر قابل توجیه بهای کاغذ تا هر بند 83000 تومان هیچ کاغذ فروشی حاضر به فروش نسیه*ای کاغذ نیست. تقریبا" تمامی بانک*ها نیز از اعطای تسهیلات بانکی خودداری می*کنند.
-----
وقتی کاغذ وارداتی اندونزی 60 هزار تومن فروخته میشد کاغذ پارس 50 هزار معامله میشد، حال که قیمت کاغذ به 80 هزار رسیده معلوم نیست قیمت کاغذ پارس به کجا رسیده است.
بله دوستان در مقطع فعلی فقط کاغذ پارس و کاغذ مازندران هستند و قیمت کاغذ 70 گرمی از 27 هزار تومن در سال پیش به 80 هزار تومن رسیده و دیگر کسی نسیه هم نمی فروشد;)در اصل توسط مجید تهرانی پست شده است View Postتاریخ خبر 13 مرداد، دلار آن موقع چند بود الان چنده...
آفتاب: بازار کاغذ این روزها ملتهب است و به نظر می*رسد این التهاب فعلاً قصد ندارد فروکش کند.
جالب آنکه حتی فروشنده*ای هم که کاغذ را مثلاً نوع تحریر و 70 گرمی آن را 80 درصد بیشتر از دو ماه قبل به مشتری می*فروشد، از این معامله راضی نیست. شاید هم حق دارد؛ او وقتی روزهای آتی را پیش چشم تصور می*کند، با خود می*گوید: نکند ضرر کرده باشم؟!
مدتی است بحث تقویت کارخانه*های داخلی تولید کاغذ - که متاسفانه تعدادشان به انگستان یک دست هم نمی*رسد - ورد زبان یا بهتر بگوئیم «شعار» برخی مسئولان از جمله در وزارتخانه*های ارشاد و صنعت و معدن شده است.
اما نکته*ای که همواره از آن غفلت شده، تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید کاغذ است که عموماً وارداتی است و لاجرم مشمول تحریم*ها.
واقعیت تلخ درباره کاغذ - که خوشبختانه این بار مسئولان هم بر آن صحه گذاشته*اند - این است که اگر همین چند کارخانه تولیدکننده کاغذ با تمام توان فعالیت کنند، تولید آنها در نهایت جوابگوی 20 درصد نیاز کشور است و تامین مابقی این نیاز بسته به واردات است.
این روزها هم خبرهای خوشی از واردات کاغذ به گوش نمی*رسد، لااقل این خبرها برای مصرف کنندگان کاغذها خوش نیست؛ دولت اخیراً تصمیم به عدم تخصیص ارز به کاغذهای وارداتی گرفته آن هم به این علت که «کاغذ جزو کالاهای ضروری کشور نیست».
قیمت کاغذ در 6 ماه اخیر با افزایشی چشمگیر روبه*رو بود، اما این مصوبه دولت، موجب یک جهش در قیمت انواع کاغذ شد؛ به طوری که تقریباً از همان روزهای نخست پس از اعلام این تصمیم، تاثیر خود را در بازار نشان داد.
قیمت کاغذ اندک اندک خیز برداشت و از جمله کاغذ تحریر 70 گرمی که در واقع پرکاربردترین کاغذ ناشران و به تبع آنها چاپخانه*ها است، از حدود 50 هزار تومان در یک ماه قبل به بیش از 60 هزار تومان در روزهای اخیر رسید.
منصور حاجی آخوندیان، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان کاغذ و مقوای تهران حتی قیمت 65 هزار تومانی را برای هر بند از کاغذ تحریر 70 گرمی تائید می*کند و به خبرنگار مهر می*گوید: صعود قیمت دلار، دشوار شدن و در واقع غیرممکن شدن گشایش اعتبارها و توقف واردات کاغذ از اندونزی و کره، از دلایل اصلی افزایش قیمت کاغذ در هفته*های اخیر است.
وی می*افزاید: در چنین شرایطی که به عقیده من بر بازار تحمیل شده است، طبیعتاً برخی فروشندگان از فروش کاغذ امتناع می*کنند و این خود موجب افزایش قیمت می*شود.
حاجی آخوندیان، همچنین به افزایش قیمت کاغذ گلاسه در بازار اشاره و قیمت فعلی این نوع کاغذ را در بازار 1800 تا 2500 تومان برآورد می*کند. این در حالی است که تا همین یک ماه پیش قیمت کاغذ گلاسه 1450 تا 1650 تومان بود.
رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوای تهران با بیان اینکه «من موقعیت خوبی را برای کاغذ در حال حاضر و حتی آینده نمی*بینم» درباره جایگاه این اتحادیه در کنترل قیمت کاغذ هم می*گوید: در چنین شرایطی کاری از دست اتحادیه ساخته نیست.
ظرفیت اسمی تولید کاغذ این کارخانه 85 هزار تن، ظرفیت قابل دسترس 60 هزار تن و تولید واقعی سال 90، 21 هزار تن است ، حال با این قیمت های لجام گسیخته کاغذ وارداتی کافیست ظرفیت را به سمت 60 هزار تن ببرد و سود بسیار سنگینی بکند، این فرصت ها کم پیش می آید و می توان از این فرصت بهره برد و بخش عمده ای از زیان انباشته را کاهش داد ضمن این که به دلیل مطالبی که در بالا گفته شد، احتمال این هست که برای بالا بردن تولید این کارخانه از طرف دولت تسهیلات ارزان قیمت به این کارخانه اختصاص داده شود یا همین تسهیلات فعلیش را ارزان تر کند...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
کسی نشست اون بازی 8:30 تا 9 رو نظاره کنه؟
از صف خرید شروع شد به صف فروش رسید
و موقع بازگشایی تا صفر بالا اومد. و این ها همه اقدامی بود برای سنجش فشار فروش در سهم. بورس ما کی میخواد ازین بازیهای تکراری خلاص بشه؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخیلیا از مثبت بودن یا منفی بودن این اطلاعیه میپرسن. من چیزی نمیگم ولی فقط عرض میکنم با دقت معاملات شنبه رو ببینید تا معیارمون،قضاوت بازار و فعالان اون باشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خب معاملات روز چهارشنبه خیلی پر حجم بود و خیلیا هم فکر کردن قله واتی کشف شده و باید خالی کنن و البته فاز منفی هم بدن!!
حتی جایی دیدم یه عزیزی بازی واتی رو با صدرا مقایسه کرده بود!
بیایم یه نگاه دوباره بندازیم به معاملات چهارشنبه و مقایسه اون با امروز.
روز چهارشنبه یکی از اشخاص حقیقی یه درصدی از سهمشو خالی کرد . اما سریعا با یه کد دیگه جمعش کرد. اما هدفش چی بود؟
اینکه بازیگرای بزرگی که مترصد خرید هستن، آلوده بازی بشن.
همون روز دیدیم که بانک اقتصاد نوین با حجم بالا وارد شده. وصنعت و ...
امروز هم رنجای سنگینی در سهم دیدیم که مسلما کار همون بازیگرای آلوده شده روز چهارشنبه بود.
اغلب دوستان میگفتن 155 مقاومت هست، خب اینم از 155. قله بعدی کجاست؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتا اینجا واکنش بازار مثبت بوده
به نظر من معاملات امروز هم کاری به گزارش مجمع فوق العاده نداشت.
واقعیت اینه که بازیگرای جدیدی وارد سهم شدند و قصد دارند از قیمت پائین سهم منتفع بشوند و سود کسب کنند و البته سهمو اداره کنند.
سهم تا پیش از این صاحاب نداشت، الان صاحاب پیدا کرده.
با تشکر از شما
نظر
-
-
این سهم سوای شیران دو تا پتانسیل دیگه داره رو میکنه.
1-افزایش نرخ لاستیک
2- پنج برابر شدن قیمت کاغذ
دیگه گزارشهای زیر مجموعه های ذلیل واتی دیدن داره!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام دوستان
این اولین پست بورسیه منه که خوشبختانه واسه ی واتی شد
بیشتر نظرات بچه هارو میخونم و استفاده میکنم چون هنوز تجربه لازم رو ندارم
یه سوال داشتم
خواستم بدونم این مجمع عمومی فوق العاده دقیقا کارش چیه و اینکه آیا نماد واسه مدتی بسته میشه یا نه؟
و اگه بسته میشه چه مدت؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نظر
نظر