سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    خب مگه من چی گفتم من تازه امروز هم واتی رو 1114 و 1115 کف خریدم

دیروز هم رو کف خریدم

من میگم نباید پول را بلوکه کنی

ضمنا" فردا که سکه ها را تحویل دادند مجددا" دلار هم خواهد ریخت

بعدشم من بابای واتی(شیران) رو دارم و دیگر نیازی به پسرش ندارم:d
    سلام بابک جان
    1- مبارکت باشه
    2-عرضه سکه ربطی به قیمت دلار داره؟
    3-کارمزد کارگزار یادت نره
    4- شاد باشی
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 519

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      جناب نادری گفتن شیران میخواد بیاد واتی رو هم بخره . حالا از کجا میدونی کی بابای کیه :d
      با سلام به دوستان عزیز.من این حرف را زدم از قول یکی از بروبچه های صنعت و معدن که البته بعدا متوجه شدم که می خواهد درصد ولصنمش را ریاد کند شیران ولی نه از طریق خرید بلوک وصنعت.خلاصه این بی بوته ها همه رو مچل کرده اند گزارش سالیانه و سود سال آینده را هم اعلان نکرده اند.در ضمن فقط میدانم که وضعیت شرکت از پارسال خیلی بهتر است

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

واتی خوب دارن بز خری میکنن:d
        ///

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

واتی ممکنه روند صعودیه کندی داشته باشه و کم و بیش مثبت بشه ولی انچه برای سهامداران این سهم بیشتر مد نظر میباشد تعدیل + سهم و بازگشایی ان بعد از تعدیل میباشد !!!

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

گزارش سه ماهه شپدیس دیدنی بود . البته قسمت فروشش :D که یورو و درهم رو به نرخ ازاد فروخته ;)

حالا منتظر همچی گزارشی از شیرانم یعنی اینکه دلار ازاد رو ببینیم و بریم برای شیران بالای 3000 و بالاتر ;)

فردا چند تا دیگه واتی اضاف کنم پیش بینی ها ممکنه درست از اب در بیاد ;)
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
              با سلام به دوستان عزیز.من این حرف را زدم از قول یکی از بروبچه های صنعت و معدن که البته بعدا متوجه شدم که می خواهد درصد ولصنمش را ریاد کند شیران ولی نه از طریق خرید بلوک وصنعت.خلاصه این بی بوته ها همه رو مچل کرده اند گزارش سالیانه و سود سال آینده را هم اعلان نکرده اند.در ضمن فقط میدانم که وضعیت شرکت از پارسال خیلی بهتر است
              خوب افزایش سرمایه ولصنم ثبت شد و شیران رو جز سهام دارای ولصنم میبینیم .
              فک کنم بزخری کردن و سهامهاشون رو بین هم تقسیم میکنن .
              حالا اتفاق بعدی چی میتونه باشه جناب نادری؟ این بز خری ها کی تموم میشه ؟؟حالا چه اصراری دارن که سهام این گروه دست خودشون باشه همش !!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا مدیران این گروه و سهام های مربوط حالشون خوش نیست. صدای همه سهامدارانشون رو در اوردن
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/25, 00:42.
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

دولت مصوب کرد
                ارز صادرکنندگان در جیب واردکنندگان/معامله با نرخ توافقی

خبرگزاری فارس: جلسه کارگروه صادرات روز گذشته به ریاست رحیمی برگزار شد و در این کارگروه مقرر گردید از این پس صادرکنندگان بتوانند ارز حاصل از صادرات را در اختیار واردکنندگان کالا قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه کارگروه صادرات کشور عصر دیروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد و در این کارگروه مقرر گردید از این پس صادرکننده بتوانند ارز حاصل از صادرات خود را به نرخ توافقی به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در اختیار واردکنندگان کالا قرار دهند و نیازی به هیچگونه تعهد یا پیمان ارزی نداشته باشند.

در ادامه این جلسه همچنین مقرر شد اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران بستر لازم برای همکاری تشکلهای صادراتی و وارداتی را فراهم نمایند.

محمد رضا رحیمی نیز در این جلسه با تأکید بر ضرورت تسهیل در روند صادرات کشور گفت: باید شرایط به گونهای مهیا شود تا صادرکنندگان و بخش خصوصی با احساس امنیت کامل بتواند در جهت افزایش صادرات کشور گام بردارند.

وی ضمن اعلام حمایت همه جانبه دولت از صادرکنندگان و بخش خصوص تصریح کرد: دولت مصمم است با ایجاد شرایط مناسب و هموار نمودن مسیر صادرات، زمینه فعالیت را برای صادرکنندگان بیش از پیش مهیا کرده و موانع پیش روی آنان را برطرف نماید.

در این جلسه همچنین گزارشی از اقدامات و برنامههای دستگاههای مرتبط با صادرات از جمله بیمه مرکزی ایران، بانک مرکزی، بانک توسعه صادرات، صندوق ضمانت صادرات ایران، سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران در خصوص الزامات تحقق هدف صادراتی در سال جاری ارائه شد
                -------------------------------

حالا چه ربطی به واتی داشت :d
                راستی شایعاتی از سود بالای 250 تومنی شصفها برای سال 91 شنیده میشه یعنی میگن اولین پیش بینی 91 ش رو قراره تعدیل بده ;) خوب بازم چه ربطی به واتی داشت؟؟:d

این مالمیر احتمالا شصفها داره و تا سود واقعیش رو رو نکنن نماد رو باز نمیکنن تا ما هم مفت بخریم :D . عجب تنها خورایی هستن
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/25, 11:20.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

نقل قول از انتی جو گیر در سایت همسایه

ولصنم :
                  سود سال 90، 28 تومن محقق شده
                  سود سال 91، 29 تومن پیش بینی.
                  سرمایه فعلی 60 میلیارد هست که یا در امسال طی یک مرحله یا تا سال آینده طی دو مرحله به 100 میلیارد می رسه.
                  شرکت صنایع شیمیایی ایران به ترکیب سهامداری اضافه شده با 11 درصد از سهام شرکت.
                  قیمت فعلی سهم 120 تومن هست، در این چند وقته اخیر نشون داده شده که سهم از 120 پایین تر نمیاد.
                  نکته قوت این سهم مالکیت وآتی و وصنعت با بهای تمام شده 71 میلیارد تومن هست، که بابت این دو سهم 32 میلیارد ذخیره کاهش ارزش گرفته و فقط از 29 تومن سود پیش بینی شده سال 91، 6 تومن آن متعلق به سود حاصل از این دو سرمایه گذاری هست.
                  با توجه به رشد فوق العاده شیران و مالکیت 35 درصدی وآتی روی شیران و مالکیت 17 درصدی ولصنم روی وآتی به زودی شاهد بارور شدن وآتی و به تبع آن ولصنم خواهیم بود.
                  ارزش روز وآتی و وصنعت برای ولصنم 32 میلیارد تومن هست(همین 32 میلیارد را با این قیمت های کمتر از نصف قیمت و ثلث قیمت است ، بفروشد و در بانک بگذارد 11 تومن سود به ازای هر سهم سالیانه بدست می آورد در حالی که الان از این دو سرمایه گذاری فقط 6 تومن سود می کند)، در حالی که به نظر میرسه با رشد سودآوری نجومی شیران فقط بلوک وآتی متعلق به ولصنم بیش از 50 میلیارد تومن ارزش داشته باشد و همچنین ارزش بلوک وصنعت متعلق به ولصنم نزدیک به 20 میلیارد تومن خواهد بود و سر جمع این دو شرکت زیر مجموعه ولصنم 70 میلیارد ارزش واقعی دارند، اگر این را بفروشد و 70 میلیارد را در بانک سپردده گذاری کند سالی 14 میلیارد برابر با سهمی 23 تومن سود می برد یعنی 17 تومن به سود 29 تومنیش اضافه می شود(بدون این که هیچ کاری بکند فقط در بانک بگذارد)
                  ولصنم و وصنعت بلوک 30 درصدی وآتی را در اسفند 86 قصد داشتند 140 تومن نقدی بفروشند در حالی که ارزش تمام پرتفوی بورسی و غیر بورسی آن موقع وآتی 130 تومن بود، حال آن که ارزش واقعی بلوک 35 درصدی شیران برای وآتی در حال حاضر حداقل 450 میلیارد تومن است تاکید می کنم حداقل و این عدد بسیار بیشتر هم هست، یعنی وآتی فقط 450 تومن در حال حاضر شیران دارد حال آن که ما ارزش بلوک وآتی برای ولصنم را فقط 300 تومن حساب کردیم که به واقع بسیار بیشتر است و خود وآتی هم سهمی است که دیر یا زود محکوم است به رشد کردن.

انصافا ولصنم و وآتی لیاقت این را دارند که از سطوح فعلی 100 درصد رشد قیمت داشته باشند و حد ضرر از سطوح فعلی همانطور که زمان نشان داده در حد صفر است
                  .
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

صورت پورتفوی 1ماهه منتهی به 1390/01/31

یه 200 میلیون تومن اوراق مشارکت خریده (فک کنم سود خرید فروش ذوب بوده :D ) + 4000 تا صبانور 1500 تومنی هم داره + یه 5 تومنی ارزش سبد بورسیش بالا رفته.
                    سبد بورسیش برای هر سهم 2162 ریال ارزش داره .

ای سهم در پیت برو بالا دیگه کشتی مارو :D
                    ///

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      http://www.codal.ir/reports/exports/...rcna%3d%3d.pdf
                      صورت پورتفوی 1ماهه منتهی به 1390/01/31

یه 200 میلیون تومن اوراق مشارکت خریده (فک کنم سود خرید فروش ذوب بوده :d ) + 4000 تا صبانور 1500 تومنی هم داره + یه 5 تومنی ارزش سبد بورسیش بالا رفته.
                      سبد بورسیش برای هر سهم 2162 ریال ارزش داره .

ای سهم در پیت برو بالا دیگه کشتی مارو :d
                      میثم خان شما که امروز یه مقدار از واتی ات رو با ضرر فروختی و پارسان خریدی

امروز این آخر کاریه خودم قیمت سهمو کشیدم بالا

یه درخواست 100 هزارتایی گذاشته بودم خریدار ها رو تحریک می کردم
                      :d

انشاء الله فردا به خاطر پایین اومدن نرخ ارز و ریزش پتروشیمی ها به خاطر جو روانی واتی هم در منفی برای خریدن جذاب خواهد بود

دیگه کم کم وقت سوار شدن به این سهم
                      به قول شما در پیته >:D
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

مشكل اين سهم اينه كه موقعي كه بازار خوبه در جا ميزنه موقعي هم كه بازار خرابه ديگه جوني نداره اين سهم بياد بالا شده حكايت بيمه دي من كه تو بازار مثبت درجا تو بازار خراب رو به پايين كافيه دلار ي مقدار ديگه بياد پايين و وضعيت صادراتي ها خراب باشه اون شيران هم بخواد بد باز شه قوز بالا قوز ميشه براي واتي
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          میثم خان شما که امروز یه مقدار از واتی ات رو با ضرر فروختی و پارسان خریدی

امروز این آخر کاریه خودم قیمت سهمو کشیدم بالا

یه درخواست 100 هزارتایی گذاشته بودم خریدار ها رو تحریک می کردم
                          :d

انشاء الله فردا به خاطر پایین اومدن نرخ ارز و ریزش پتروشیمی ها به خاطر جو روانی واتی هم در منفی برای خریدن جذاب خواهد بود

دیگه کم کم وقت سوار شدن به این سهم
                          به قول شما در پیته >:d
                          خودش گه درپیت نیست اون حقوقی هاش در پیتن .
                          بد بخت دیگه 140-150 باید قیمتش باشه. احتمالش هست 40 تومن رو بسازه. این شیران هم باز نمیشه که این یه تکون بخوره.
                          من بفروشم بالا میره :d این دلار هم دوباره بالا میره .

فعلا باز معلوم نیست میخوان سکه مکه بخرن دلار رو اوردن پایین :D
                          ///

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

دیروز با امور سهام شیران در اصفهان تلفنی صحبت کردم

گفت که سازمان گیر داده حسابرسی نشده 90 رو بدهید و یه سری مدارک خواسته

ضمنا" گفت به هیچ عنوان نرخ تسعیر ارز ندارند و همون ارز 12260 ریالی در 90 دیده اند

و حتی در 91 هم با ارز دولتی دیده اند و من پرسیدم چطور پتروشیمی اصفهان فروش ارز آزاد دارد و شما ندارید؟؟

که گفتند هیچ مجوزی برای فروش ارز آزاد به ما داده نشده و با ارز دولتی حسابرسی نشده 90 رو دیده ایم و حتی پیشبینی 91 رو با ارز دولتی دیده ایم

واقعا" که عجیبه یه شرکت ارز رو آزاد میبینه ، یه شرکت دیگه میگه به ما اجازه ندادند !!

البته خیلی از شرکتها امنیت فروش ارز دولتی رو بهتر می دونند تا درگیر شدن بر سر فروش ارز آزاد و جواب دارایی و این همه سهامدار رو دادن که ارز آزاد رو چند فروختی؟ چرا بیشتر نفروختی و غیره

با پایین آمدن نرخ ارز واتی از لحاظ روانی هم که شده منفی خواهد شد

نظر

• 7sin
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 214

به نظر من پتروشیمی اصفهان هم به قیمت دولتی با ید بده و اینکه آزاد می فروشد دروغه و برای بالا بردن حبابی سهم ، هر کس دار د حواسش جمع باشد .

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

امروز نیز اطلاعات خوبی گرفتم که دوستان رو خوشحال کنم

امان از دست این سازمان بورس که همش گیر میده به شیران

شیران سود 90 خود ( حسابرسی نشده) را بالای 450 تومان اعلام کرده

سازمان هم مجددا" گیر داده و مدرک می خواد

قراره تا شنبه الی یکشنبه هفته بعد مدارک لازم رو جهت اثبات سود برایشان بفرستند

فکر می کنید اگه سودش را 460 تومان اعلام کنه با چه قیمتی باز میشه؟

البته بسته به جو بازار و دلار و پتروشیمی ها داره

فکر کنید واتی با این سود چه شود:d

ضمنا" در مورد این موضوع که چرا پتروشیمی اصفهان ارز رو آزاد میفروشه ولی شیران نه ، شیران میگه طبق قانون هر شرکتی که می تونه ارزشو آزاد بفروشه ، و میگه ما نمی تونیم . جتما" پتروشیمی اصفهان میتونه که تسعیر ارز داره

در هر صورت شیران بینظیره و من از 14500 باهاشم

خدا بده برکت >:d

نظر

در حال کار...
                                X