در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
مصطفی جان این اتیه دماوند خوب چیزه مطمئنم هر کی نگه داره یه سود تپلی میبره.
الان به سود انباشته شیران نگاه کردم . اگه اشتباه نکرده باشم حدودا 566 تومن سود انباشته داره برای هر سهم . اوه اوه .
من شیران رو 4000 تومن میبینم در اینده ای نه چندان دور ... من حسرت شیران های فروخته شدمو میبرم البته هنوز دیر نشده برای خرید شیران ...:d ولی وقتی میشه واتی رو خرید که شیرانش 950 تومن براش تموم شده بدون سود مجمع
اگه سود رو تقسیم نکنه شیران براش 575 تومن تموم شده !!!!!!!!
دیگه واتیم رو نمیفروشم عمرا و اضافه هم میکنم///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post16.87% به میزان 168 میلیون سهم
ولصنم در سال 90 فقط 283 ریال سود ساخته بود که در مجمع 35 تومن دی پی اس تقسیم کرد.
با توجه به فعالیت این شرکت که سرمایه در گردش از اهم موارد آنست.....
بنظر میاد.....امسال واتی باید مبلغ 35 تومن یا بالاتر را تقسیم کند..ضمنا یکی از دلایل عمده صف خرید ولصنم میتونه
این موضوع ...یعنی تقسیم سود بالای واتی باشه...
ضمنا برنده این بازی برد--برد ......وصنعت خواهد بود.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمصطفی جان این اتیه دماوند خوب چیزه مطمئنم هر کی نگه داره یه سود تپلی میبره.
الان به سود انباشته شیران نگاه کردم . اگه اشتباه نکرده باشم حدودا 566 تومن سود انباشته داره برای هر سهم . اوه اوه .
من شیران رو 4000 تومن میبینم در اینده ای نه چندان دور ... من حسرت شیران های فروخته شدمو میبرم البته هنوز دیر نشده برای خرید شیران ...:d ولی وقتی میشه واتی رو خرید که شیرانش 950 تومن براش تموم شده بدون سود مجمع
اگه سود رو تقسیم نکنه شیران براش 575 تومن تموم شده !!!!!!!!
دیگه واتیم رو نمیفروشم عمرا و اضافه هم میکنم
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postبنظر من خرید شیران حتما قبل از 29خرداد انجام شود سیاست گام بگام روس درمسکو اجرامیشود و حرکت بیمه ها و حمل نقل برای پتروشیمی ها اسان و جو مناسب میشود///
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postبا تشکر
ولصنم در سال 90 فقط 283 ریال سود ساخته بود که در مجمع 35 تومن دی پی اس تقسیم کرد.
با توجه به فعالیت این شرکت که سرمایه در گردش از اهم موارد آنست.....
بنظر میاد.....امسال واتی باید مبلغ 35 تومن یا بالاتر را تقسیم کند..ضمنا یکی از دلایل عمده صف خرید ولصنم میتونه
این موضوع ...یعنی تقسیم سود بالای واتی باشه...
ضمنا برنده این بازی برد--برد ......وصنعت خواهد بود.
بله یکی از دلایل صف ولصنم همین احتمال تقسیم سود واتیه اما دلایل دیگری نظیر تعدیل مجدد سود(که در مجمع اعلام شد) و قیمت زیر نرخ اسمی هم هست.
اگر تقسیم سود بالا در واتی هم انجام بشه باید منتظر مجمع متفاوت وصنعت هم باشیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
100 تا واتی بخر 12000 تومن و 9 تا شیران به ارزش 18900 تومن جایزه ببر (با قیمت های 4 شنبه) :)) (این 57 درصد سود میشه خودش در اینده )
شیران تازه از مجمع اومده و 700 تومن برای 91 سود داره حداقل و 566 تومن انباشته =))
این بازار بابا مشکل داره که واتی اینقدر مفته ...///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post100 تا واتی بخر 12000 تومن و 9 تا شیران به ارزش 18900 تومن جایزه ببر (با قیمت های 4 شنبه) :)) (این 57 درصد سود میشه خودش در اینده )
شیران تازه از مجمع اومده و 700 تومن برای 91 سود داره حداقل و 566 تومن انباشته =))
این بازار بابا مشکل داره که واتی اینقدر مفته ...
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postواتی مفت نیست بلکه مالی ان ناله ازبی پولی میکند مثلا پول برای حقوق نداریم ولی مدیریت سهام خوب بازار میخرد . وایضا مالی شیران ازکمبود نقدی میگوید ولی مدیریت شرکت خواب های طلایی می بیند ؟؟؟ شایر جو صنعت است ؟؟؟؟
این شیران و مدیریت بی لیافتش اگه ارز 1700 تومن بگیره تو گزارشش میتونه یه سود بالای 1000 تومنی اعلام کنه ............شاید هم میخوان خودشون بخرن بعد اعلام کنن ارز رو میتونن تسعیر کنن و هیچ اجباری نیست که ارز رو با نرخ مرجع تقدیم بانک کنن. اینو وزیر صنعت معدن و تجارت گفته ...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/31, 12:38.///
نظر
-
یک نکته جالب درگزارش اصفهان : پیشنهاد سازمان حسابرسی بند 16 حسابرسی شرکتها بایستی تسعیر ارزاعمال نمایند ودرحسابها نشان دهند یعنی شیران بایستی انجام دهد . اگر انجام ندهد وقتی دولت دربودحه خود قیمت ارز 15100ریال دیده پس شیران بنرخ دولتی هم باشد بایستی 15100بفروشد نه 12260 ریال . درعملکرد 3ماه
خیلی چیزها مشخص میشود .
نظر
-
-
-
-
با سلام به دوستان گرامی.به نظر شما دوستان صاحب نظر آیا با تقسیم سودحداکثر 60 ریال تو مجمع واتی چیزی از ارزش شیران سهم کاسته میشود؟؟؟؟به نظر دوستان سهم با چه قیمتی بازگشایی میشود.متاسفانه علی رقم تلاش های سهامدار عمده برای تقسیم سود حداقل 20 تومان تو مجمع حسابرس این کار را غیر قانونی خوانده است.دوستان تو مجمع ماست خور این حسابرس را بگیرند وبرای این که صحت و یا سقم نظر سهامدار عمده مبنی بر تمایل به تقسیم سود حداقل 20 تومان مشخص گردد از آنها جهت پرداخت شدن این 13 تومانی که امسال ندادند و 16 تومانی که برای سال 89 ندادند که مجموعش میشود 29 تومان و سود حداقل 30تومانی قابل پرداخت تو سال 91 می بایست حداقل می بایست 60 تومان پرداخت کنند.این قضیه را قولش را بگیرند تا بیشتر از این حسابرس شاید با هم دستی سهامدار عمده تو کاسه سهامدار حقیقی جزءیاس و نومیدی نگذارند.البته تو این میان سهامدارهای عمده وصنعت و ولصنم و بانک وسایر سهامداران بیشتر گداخته میشوند و فکر کنم فردا بیشتر جلیزوفلیز کنند
نظر
نظر