سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Tyrion
    عضو جدید
    • May 2013
    • 11

اندیکاتور های تکنیکالش منفیه فعلا...فاندامنتال حرفی درش نیست که مثبته

نظر

• Tyrion
      عضو جدید
      • May 2013
      • 11

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
      خیلی شجاع هستی من دیروز اشتباهی اومدم اضافه کنم فروختم داشت دست و پا رعشه می گرفت که ای خدا نکنه صف بشه نتونم بخرم

نظر

• بچه کف بازار
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 461

در اصل توسط Tyrion پست شده است View Post
        برای من RSI خیلی مهمه صعودیه یا نزولی؟ ودر چه بازه زمانی ؟
        هر چند بعضی موقعه ها فاند قوی RSI نزولی در تکنیکالو FAIL Lیکنه

نظر

• Tyrion
          عضو جدید
          • May 2013
          • 11

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
          برای من RSI خیلی مهمه صعودیه یا نزولی؟ ودر چه بازه زمانی ؟
          هر چند بعضی موقعه ها فاند قوی RSI نزولی در تکنیکالو FAIL Lیکنه
          بالای 70 رفت امروز

نظر

• مجیدشمسعلی
            كاربر فعال
            • Jul 2025
            • 643

در اصل توسط Bahman1985 پست شده است
            یکی از چند دلیل صف شدن واتی اون هم به این سنگینی، انتشار این خبر بود:

کارخانه کاغذسازی پارس و کارون به بخش خصوصی واگذار میشود/اعلام مزایده در روزهای آینده

طبق اصل 44 قانون اساسی مزایده برای واگذاری کارخانههای کاغذ پارس و کارون به بخش خصوصی بزودی انجام میشود.

شاهپور کوهزادی عضو هیأت مدیره کاغذ پارس در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره مزایده واگذاری پارس و کارون اظهار داشت: طبق اصل 44 قانون اساسی، برای واگذاری کارخانههای کاغذ پارس و کارون درخواستهای خوبی از بخش خصوصی ارائه شده و در حال پیگیری امر هستیم.
            کوهزادی در پاسخ به این سوال که روز برگزاری این مزایده مشخص شده یا نه، ابراز داشت: هنوز روز دقیق واگذاری کارخانههای کاغذ پارس و کارون مشخص نیست اول باید ارزیابیها صورت گیرد، بعد از طریق روزنامههای کثیرالانتشار اطلاعرسانی مزایده انجام شود، اما فکر میکنم این پروسه یک ماه به طول میانجامد. عضو هیأت مدیره کاغذ پارس در پاسخ به فارس درباره اینکه اطلاعاتی درباره میزان و درصد سهام واگذاری دارید، افزود: این موارد جزئی را باید از شرکت آتیه دماوند جویا شوید، اما فکر میکنم تا تیرماه این مهم محقق شود. کوهزادی پیرامون این تصمیم ابراز داشت: همانطور که میدانید رسالت بانکها نگهداری این کارخانهها نیست و بخش خصوصی عملکرد بهتری خواهد داشت بنابراین این کار خوب است و همکاران در حال پیگیری اصل 44 هستند. این مقام آگاه این مهم و رویه پیشرو را در جهت کمک به تولید کاغذ داخلی و راهاندازی دیگر باره کارخانهها عنوان و ابراز امیدواری کرد: این واگذاری به تولید کاغذ داخلی کمک فراوان میکند. به گزارش فارس این واگذاریها در راستای سیاستهای اصل 44 صورت میگیرد.
            http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920306000648

واتی رو سفت بچسبید که به جز شیران چیزهای دیگری هم واسه رو کردن داره. فعلاً به ازای هر سهم 0.255 سهم شیران داره (یعنی با قیمت روز هر سهم 704 تومن سهم شیران). سود انباشته عالی، فروش شرکت های زیانده مثل کاغذ پارس، فروش زمین های بلااستفاده، به سود رسیدن شرکت لاستیک پارس و ... رو هم بهش اضافه کنید.
            ضمناً من حدس می زنم بانک صنعت و معدن در آینده ای نزدیک بخشی از سهام خودش در شیران، واتی، وصنعت و ولصنم رو هم به صورت بلوکی واگذار کنه. البته خبرهایی در مورد معاملات بلوکی در این گروه از پیش منتشر شده ولی فکر می کنم دیگه بحث جدی تر از قبل باشه.
            جا داره بازم ازجناب مصطفی مصری پور و جناب اشکبوس در معرفی این سهم تشکر ویژه بکنم سپاسگزارم
            آخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2013/05/28, 21:32.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

کاغذ کارون آخر اسفند فروخته شده بود. فک کنم چکش هم وصول کرده باشن.

کاغذ پارس هم عرض کرده بودم در دست اقدامات نهاییه.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• space_mohamad
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 313

شما این را میدونستید که بعد از یک گپ اندیکاتورها خواه و ناخواه علائم منفی میدهند ولی معتبر نیستند ...
                این را توی همه سهمها بعد از یه تعدیل مثبت زیاد میتونید ببینید ....
                بعد از داستن این موضوع دیگه سودهای هنگفت را حدر ندهید ....
                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Tyrion
                  عضو جدید
                  • May 2013
                  • 11

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                  شما این را میدونستید که بعد از یک گپ اندیکاتورها خواه و ناخواه علائم منفی میدهند ولی معتبر نیستند ...
                  این را توی همه سهمها بعد از یه تعدیل مثبت زیاد میتونید ببینید ....
                  بعد از داستن این موضوع دیگه سودهای هنگفت را حدر ندهید ....
                  قربان واتی یه دور گپ رو پر کرده یا به قولی گپ fill شده. روی نمودارش ملاحظه بفرمایید. فرمایش شما آن زمان متین و درسته اما الان رو مطمئن نیستم.

نظر

• بچه کف بازار
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 461

با تشکر از آقای مصر ی پور که با نوشته های دقیق و اطلاع رسانی به موقعش منو با شیران و واتی قبل از مجمعش آشنا کرد موقعی که روی 260 از هم سبقت می گرفتن بفروشن یا شیران هر روز منفی 5 می خورد یادش بخیر و بعد از مجمع با نوشته های و اطلاع رسانیش باعث شد به حجم خریدم اضافه بشه واقعا" استفاده از نظرات افرادی مثل شما، سید عزیز آقای کیانوش ، بور دوست شفاف سازی وووووو سایر عزیزان غنیمت بزرگی که نصیب من کوچکترین شده همیشه سالم سلامت و پرسود باشید

نظر

• space_mohamad
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 313

قربان واتی یه دور گپ رو پر کرده یا به قولی گپ fill شده. روی نمودارش ملاحظه بفرمایید. فرمایش شما آن زمان متین و درسته اما الان رو مطمئن نیستم.
                      مهمتر از کسب سود ، کسب تجربه است .....
                      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• norther_68
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 1306

یه خبر خوب هم برا واتی که ظاهرا سهام کارتن سازی رو برای فروش گذاشته...هدف تکنیکی سهم 495..492 هست...البته بین راه استراحت هم میکنه
                        سلام سهام كاغذسازي پارس رو واسه فروش گذاشته. در بد ترین حالت واتی سود امسالش 200تومان میشود
                        حالا دوستان به این فرضییات فروش سهام کاغذ سازی پارس رو هم اظافه کنیید.
                        پیش بینی سود 92 واتی : 813 ریال می باشد

از این 813 ریال سود واتی 639 ریالش مربوط به شیران است

واتی سود تقسیمی شیران رو هر سهمی 2509 ریال در نظر گرفته

واتی مالک 33 درصد شیران به تعداد 255 میلیون سهم می باشد

حالا همه می دونند سود شیران 500 نخواهد بود

فرض سود شیران 800 تومان - تقسیم سود 400 تومان

38 تومان به سود واتی اضاف می شه و سود هر سهم به 120 تومان می رسه

فرض 2 : سود شیران 1000 تومان تقسیم سود 600 تومان

89 تومان به سود واتی اضاف می شه و سود هر سهم به 170 تومان می رسه

فرض 3 : سود شیران 1000 تومان تقسیم سود 1000 تومان

191 تومان به سود واتی اضاف می شه و سود هر سهم به 272 تومان می رسه

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

لاستیک سازی پارس را فراموش نکنید

با سلام و عرض ادب و احترام در خصوص لاستیک سازی پارس، شاهد افزایش قیمت محصولات در بازار از 3 تا 4 برابر هستیم. لاستیک هایی که تا چند وقت پیش 550 هزار تومان خرید و فروش می شد والان در محدوده ی یک میلیون و نهصد هزار قرار دارد. از واتی و زیر مجموعه های بورسی و غیر بورسی اش بسیار خواهید شنید.
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• حمید89
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 378

در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Post
                            با سلام و عرض ادب و احترام در خصوص لاستیک سازی پارس، شاهد افزایش قیمت محصولات در بازار از 3 تا 4 برابر هستیم. لاستیک هایی که تا چند وقت پیش 550 هزار تومان خرید و فروش می شد والان در محدوده ی یک میلیون و نهصد هزار قرار دارد. از واتی و زیر مجموعه های بورسی و غیر بورسی اش بسیار خواهید شنید.
                            از کلیه دوستان عزیز شامل جناب پرریسک- گروه اداف و آقای مصطفی مصری پور جهت معرفی این سهم بی نظیر تشکر میکنم.
                            بنده تاکنون واتی رو با شیرانش میشناختم ولی با مطالعه پرتفوی غیربورسی این سهم به پتانسیل غیر قابل باور این سهم پی بردم. با این سهم در رشد گروههای شیمیایی - کاشی - نساجی- لاسسسسسسسسستیک شریک خواهیم بود.
                            96.39 درصد لاستیک پارس متعلق به واتیه
                            و همچنین یک سبد پر ملات از سایر گروههای نامبرده.
                            پس باید منتظر ماند و دید که گزارشهای بعد چه کولاکی میکنند.
                            فقط تعجب میکنم که رو چه حسابی بازار به بنده اجازه داد 300 هزار سهم در قیمت زیر 320 تومن جمع کنم در حالی که فکر میکردم واتی فقط شیرانش به درد میخوره.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
                              از کلیه دوستان عزیز شامل جناب پرریسک- گروه اداف و آقای مصطفی مصری پور جهت معرفی این سهم بی نظیر تشکر میکنم.
                              بنده تاکنون واتی رو با شیرانش میشناختم ولی با مطالعه پرتفوی غیربورسی این سهم به پتانسیل غیر قابل باور این سهم پی بردم. با این سهم در رشد گروههای شیمیایی - کاشی - نساجی- لاسسسسسسسسستیک شریک خواهیم بود.
                              96.39 درصد لاستیک پارس متعلق به واتیه
                              و همچنین یک سبد پر ملات از سایر گروههای نامبرده.
                              پس باید منتظر ماند و دید که گزارشهای بعد چه کولاکی میکنند.
                              فقط تعجب میکنم که رو چه حسابی بازار به بنده اجازه داد 300 هزار سهم در قیمت زیر 320 تومن جمع کنم در حالی که فکر میکردم واتی فقط شیرانش به درد میخوره.
                              ...حمید جان سلام...سوتی های فروشندگان بازار ایران دیگه به جایی رسیده که به نظر بنده باید در کتاب جدیدی غیر از گینس که اونجا نکات منفی رو یاد داشت می کنن، نوشته بشه.
                              فروشندگان بازار ایران که اکثراً حقوقی هستند، همان هایی اند که:
                              -غبشهر را در 915 تومان به صف فروش می دهند ودر 1800 در صف خریدش می نشینند.
                              -شدوص را در 400 تومان به صف فروش می دهند ودر 1200 در صف خریدش می نشینند.
                              -شپارس را در 160 تومان به صف فروش می دهند ودر 600 در صف خریدش می نشینند.
                              -کهمدا را در 235 تومان به صف فروش می دهند ودر 350در صف خریدش می نشینند.
                              -کفرا را در 600 تومان به صف فروش می دهند ودر 1200 در صف خریدش می نشینند.
                              -فاذر را در 200 تومان به صف فروش می دهند ودر 440در صف خریدش می نشینند.
                              -کاذر را در 140تومان به صف فروش می دهند ودر 250 در صف خریدش می نشینند.
                              -واتی را در 120تومان به صف فروش می دهند ودر 360 در صف خریدش می نشینند.
                              کجای دنیا اینچنین مفت فروشی و گران خری را سراغ دارید تا من به آنجا مهاجرت کنم؟
                              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

کدام سهم ؟؟
                                شیران ؟؟؟
                                واتی ؟؟؟
                                یا هردو ؟؟؟

در تاپیک های مختلف دوستان نظراتی می دهند می گویند اگر شیران رو می خری دیگه واتی لازم نیست بخری هر دو از یک جنس هستند و خود سهم رو بخری بهتره

نخیر اینطور نیست باید بررسی بشه تحلیل بشه دو دو تا چهار تا کرد

بله درسته واتی از شیران تاثیر پذیری شدید داره ولی خود واتی در شرایط بسیار خوبی قرار داره زمانیکه شیران 5000 تومان بود واتی حول وحوش 300 تومان بود
                                الان شیران با سرمایه قبلی و سود تقسیم شده بخواهیم حساب کنیم قیمتش می شه 9400 تومان یعنی 90 % بازدهی در حالیکه واتی تنها 20% نسبت به اون زمان رشد کرده

1- در خرید خود شیران هیچ شکی نیست ( امیدوارم همه دوستان تا حالا خریده باشند .)
                                حالا می ایی سر واتی
                                ا nav واتی رو با توجه به رشد شیران بدست می اوری مثلا" 900 تومان اگر قیمت واتی هم همراه با شیران رشد کرده باشد و مثلا" با 80 % ان ای وی خودش معامله می شه قید خرید واتی رو می زنی و یه راست می ری سمت شیران

اما اگر قیمت واتی متناسب با رشد شیران نباشه و مثلا" با 30-40 % ان ای وی خودش معامله می شه هیچ تردیدی در خرید سهام شرکت سرمایه گذاری نمی کنی و با کله می ری توش
                                الان اگر شیران جای رشد 50 % دیگه داشته باشه واتی با توجه به عقب ماندگی قیمت جای رشد 100% رو خواهد داشت.
                                2- شما با خرید واتی نه تنها از تمام مزایای شیران برخودار می شوی بلکه با توجه به اینکه واتی با 40 % ان ای وی خودش معامله می شود قیمت شیران برای شما 1150 تومان در می اید یعنی بطور غیر مستقیم شما شیران 2850 تومانی رو 1150 تومان یمی خری
                                3-به غیر از شیران از شرکت های موجود در پرتفوی غیر بورسی شامل لاستیک سازی - سرامیک - نساجی و... ممکنه هر لحظه اخبار خوبی منتشر بشه و موجب بشه حتی در صورت توقف قیمتی شیران - واتی فارغ از اون به رشد خودش ادامه بده

4- خریدار واتی علاوه بر اینکه از سود 92 اون بهره مند می شه صاحب 120 تومان سود انباشته به ازای هر سهم خواهد شد.

فکر می کنم با دلایلی که گفتم گزینه هر دو هم شیران و هم واتی بهترین گزینه باشد.

نظر

در حال کار...
                                X