در اصل توسط Arash007 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
نقل قول
شب بخير
امشب ميخوام تحليل علت فروش شيران واتي رو از منظر خريدار و فروشنده بنويسم طبعا دوستان نظر خود را بدهند
تحليل كامل خواهد شد
شيران با قيمت تمام شده حدود 340 تومن از دوسال گذشته تا بحال دو سود 400 و 800 تومني گرفته و شيران تمام بهينه سازي ها در شركت رو انجام داده و امروز فروش با قيمت 4200 تومني و سهام جايزه يعني 13800 تومن قيمت سهام براي اتي خواهد بود شيران پس از اين در روند سود سازي بيش از ده درصد درسال بيشتر نخواهد ساخت يعني سرعت رشد ان طي شده است و شركت در سود سازي يك شيب ملايم خواهد داشت حال واتي در صورت فروش مبلغي نزديك به 500 ميليارد گيرش مياد و فقط توافق با يك بانك ميتواند 27 تا 30 درصد در سال از اين سپرده سود خواهد برد يعني حدود 140 ميليارد در سال و در صورت تقسيم سود 1000 تومني شيران در پايان سال از سهام باقي مانده نيز حدود 145 ميليارد تومن سود خواهد برد يعني به ازاي هر سهم 285 تومن پس فقط سپرده گذاري چيزي از سود واتي كم نخواهد كرد اما كليد تحول شركت فروش شركتهاي زيان ده است كه سالي حدود 54 ميليارد تومن بار مالي براي شركت داشت كه از محل فروش انها مبلغ 90 ميليارد تومن حداقل حداقل پول گير مياد كه همون نيز نه تنها در يالهاي گذشته از سود شيران كم ميكرد امروز ميتواند 25 تومن نيز افزايش داشته باشد يعن 310 تومن و اگه در سال فقط 30 ميليارد از خريد و فروش سهام در بياره پس 340 تومن به ازاي هر سهم در خواهد اورد كه اگه 60 تومن هم كم كنيم 280 در سال براي هر سهم و پي بر ايي 4/5 ان قيمت سهم حدود 1300 تومن خواهد بود حال يك افزايش سرمايه هم اشانتيون
حالا خريدارها
اميد
اميد در سال مبالغ زيادي از كشورهاي اسيايي مواد غذايي از روغن خام شكر و انواع غلات مياره خريد شيران ميتواند سالي 400 ميليون دلار ارز مطمئن براي اميد داشته باشد تامين اين ارز براي اميد در شرايط تحريم كار بسيار سختي است حال شيران ميتواند ارز را به قيمت فروش به هر كسي به اميد براي واردات بدهد اين امر با توجه به تحريم بودن بانك سپه براي اميد بسيار كارگشاست و حدود 25 درصد سود مطمئن به همراه يك سود 1000 تومني
در شش ماه اينده يعني اميد بجاي 4200 تومن 3500 پرداخت كرده است كه بسيار ارزنده است
شپنا
شپنا راهي كه پالايش تبريز در تكميل زنجيره ارزش رفته را با خريد شيران خواهد رفت يعني زنجيره نفت سفيد كامل خواهد شد ارزش رافينيتي كه براش برنامه نداره دوباره در شيران ارزش افريني ميكنه و ارزش افزوده را كامل ميكند و شركت توليد را به محل مصرف بيشتر به سمت نفت سفيد خواهد برد و نيازي به پتروشيمي اصفهان ندارد و فكر ميكنم تمام دعوا با پتروشيمي اصفهان نيز در راستاي تكميل زنجيره توليد است و ميخواهد پتروشيمي را فلج تا ان زمان بخردش
تمام محاسبات قيمت تمام شده شيران باي اميد براي شپنا نيز قائل هستم و بنظرم بازي برد برد خواهد بودتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postنقل قول
شيران تمام بهينه سازي ها در شركت رو انجام داده و پس از اين در روند سود سازي بيش از ده درصد درسال بيشتر نخواهد ساخت يعني سرعت رشد ان طي شده است و شركت در سود سازي يك شيب ملايم خواهد داشت
سوال :
با توجه به دلایل بالا ، چرا واتی فقط اقدام به فروش 16% کرده است.
اگر چنین است بهتر بود همه را بفروشد و با سهمی مناسب جایگزین کند.
اگر دوستان خبری دارند که نشان دهنده کم ارزش بودن شیران است اطلاع دهند، ممنون.
حجم شیران خریداری شده اینجانب فوق العاده بالاست.
عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postسلام
سوال :
نظر
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postعلیرضا جان،من هم تقریباٌ شرایطی مشابه شما دارم و در حال بررسی کاهش حجم یا خروج کامل هستم.متاسفانه بعنوان ارزنده ترین سهم در پرتفوم بهش نگاه میکردم ولی کمترین بازدهی ام مربوط به همین سهم می باشد.صنعت شیمیایی دارای ابهاماتی است و شاید منفی های مکرر واتی هم نشات گرفته از وضعیت شیران باشد.در هر حال توصیه نمی کنم بیش از 20% پرتفوتون به صنعت شیمیایی اختصاص داده بشه.شخصاٌ فکر میکنم شیفت به بانکی ها و تک سهمایی مانند خگستر و وصنا شاید بتواند بخشی از عقب افتادن از بازار را جبران کند.البته اینها فقط توصیه هست و هر کس خودش مسئول تمامی معاملاتش هست.
حدود یک سال پیش که سهم بست و پس از بازگشاییش 100 درصد سود داد و یا همین چند ماه پیش که تقریبا" 70 درصد سود رسوند ، کجا بودید ؟
شیران سهم بسیار با ارزشیه و صنعت شیمیایی هم هیچ ابهامی نداره ..
تنها قضیه اینه که شیران معمولا" معاملات روونی نداره ... وکلا" خرید به دید مجمع یا گزارش و... بسیار بسیار عالی و سود ده است ...
وارد شدن به موقبع به این سهم نازنین همیشه سودهای عالی عالی برای من داشته ..."قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
[QUOTE=alireza51;361372][SIZE=4]سلام
سوال :
دوستان عزیز
این 16% شیران را در سنوات گذشته را از بانک صنعت و معدن تعهدی گرفته الان هم اجبار بانک که باید بفروشه
واتی دیگه خیلی پایینی ندارنتا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postدوستان
این واتی به نظر شما هفته اینده برمیگرده یا همش نزولی میشه؟ دراز مدت تحلیلتون چی هست راجع بهش؟
در ارزندگی وآتی شکی نیست ولی با توجه به نحوه معاملات فکر کنم تدریجا حدود 10 درصد دیگر ریزش داشته باشد و بعد معامله بلوکی برای یک تعدیل عالی بسته شود!
سربسته می گویم بازی همان بازی شبندر است!
نظر
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postعلیرضا جان،من هم تقریباٌ شرایطی مشابه شما دارم و در حال بررسی کاهش حجم یا خروج کامل هستم.متاسفانه بعنوان ارزنده ترین سهم در پرتفوم بهش نگاه میکردم ولی کمترین بازدهی ام مربوط به همین سهم می باشد.صنعت شیمیایی دارای ابهاماتی است و شاید منفی های مکرر واتی هم نشات گرفته از وضعیت شیران باشد.در هر حال توصیه نمی کنم بیش از 20% پرتفوتون به صنعت شیمیایی اختصاص داده بشه.شخصاٌ فکر میکنم شیفت به بانکی ها و تک سهمایی مانند خگستر و وصنا شاید بتواند بخشی از عقب افتادن از بازار را جبران کند.البته اینها فقط توصیه هست و هر کس خودش مسئول تمامی معاملاتش هست.
ارزنده بودن یه سهم صرفا به بازدهی در کوتاه مدت نیست...وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
تمایلی ندارم در مورد سهمی تحلیل منفی بدم.من چندتا سهم بالا معرفی کردم-خگستر ،وصنا و یک بانکی مثلاٌ وپارس- با هر دوره زمانی که مد نظر شما باشد (کوتاه مدت،میان مدت یا بلند مدت)بازدهی این سهام را با شیران مقایسه خواهیم کرد تا بقول این دوستان حرفه ای ببینیم چندچندیم/:.smilingsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postمشکل اصلیه شما اینه که دیر اومدی ، زود هم می خواهی بروی ...
حدود یک سال پیش که سهم بست و پس از بازگشاییش 100 درصد سود داد و یا همین چند ماه پیش که تقریبا" 70 درصد سود رسوند ، کجا بودید ؟
شیران سهم بسیار با ارزشیه و صنعت شیمیایی هم هیچ ابهامی نداره ..
تنها قضیه اینه که شیران معمولا" معاملات روونی نداره ... وکلا" خرید به دید مجمع یا گزارش و... بسیار بسیار عالی و سود ده است ...
وارد شدن به موقبع به این سهم نازنین همیشه سودهای عالی عالی برای من داشته ...
با سلام دوستان من بنیادی شیران چک کردم و تکنیکال فعلآ سوار موج 3 احتمالآ 4500 و 5700 به زودی میبینه تارگت فروش من 7000 تومن سهمی که6 ماهه 401 تومان محقق کرده تمام محصولات تولید پیش فروش میشه و باز ی فروش واتی بیشتر یک رانتخواری و ارزا ن فروشی سهم این چند وقت که منفی شد شناوری بود که خود واتی داخل بازار خالی می کزد واز پرتفوی واتی کاملا مشخصه . البته سود خوبی گیرش میاد ولی سهمو دار ه ارزون می فروشه که یه حقیقی داخل بازار اونو داره جمع میکنه و شپنا برای به دست اوردن محصول اکلیل بنزن برای خرید شیران اقدام می کنه البته مواد اولیه شیران از شپنا و و امید هم به وسیله کارگزاری صنعت و معدن قراره این معامله بلوکی رو انجام بده و بانک پاسارگاد جزو خواهانهای سهمه . یه خبر رانتی هم ازش دارم که بعد از معامله بلوکی قراره ببنده و سودشو تعدیل بده به اندازه 40 درصد. منم روی این سهم تک سهمم . چون بازی سهم برد - برد است.
نظر
-
در اصل توسط alpha041 پست شده است View Postبا اجازه اساتید محترم
در ارزندگی وآتی شکی نیست ولی با توجه به نحوه معاملات فکر کنم تدریجا حدود 10 درصد دیگر ریزش داشته باشد و بعد معامله بلوکی برای یک تعدیل عالی بسته شود!
سربسته می گویم بازی همان بازی شبندر است!
سلام
بااین حساب ، واتی رونگه داریم یا رد کنیم بره؟ منظور شما از بسته شدن چیست؟ شیران بسته میشه یا واتی؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط jadoogar پست شده است View Postبا سلام دوستان من بنیادی شیران چک کردم و تکنیکال فعلآ سوار موج 3 احتمالآ 4500 و 5700 به زودی میبینه تارگت فروش من 7000 تومن سهمی که6 ماهه 401 تومان محقق کرده تمام محصولات تولید پیش فروش میشه و باز ی فروش واتی بیشتر یک رانتخواری و ارزا ن فروشی سهم این چند وقت که منفی شد شناوری بود که خود واتی داخل بازار خالی می کزد واز پرتفوی واتی کاملا مشخصه . البته سود خوبی گیرش میاد ولی سهمو دار ه ارزون می فروشه که یه حقیقی داخل بازار اونو داره جمع میکنه و شپنا برای به دست اوردن محصول اکلیل بنزن برای خرید شیران اقدام می کنه البته مواد اولیه شیران از شپنا و و امید هم به وسیله کارگزاری صنعت و معدن قراره این معامله بلوکی رو انجام بده و بانک پاسارگاد جزو خواهانهای سهمه . یه خبر رانتی هم ازش دارم که بعد از معامله بلوکی قراره ببنده و سودشو تعدیل بده به اندازه 40 درصد. منم روی این سهم تک سهمم . چون بازی سهم برد - برد است.
شیران قرار هست بسته بشه روز 4 شنبه بعد از معامله بلوکی یا واتی؟
اگه شیران بسته میشه کی باز میشه؟ روی 3300 ارزش خرید داره الان؟
مرسی
نظر
نظر