کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
دوستان این تاپیک رو تنها گذاشتین کلا از دسترس خارج شده بود توقع هست مشارکت در طول هفته هم ادامه داشته باشه .:(
خوب یک هفته از اولین دور مسابقه گذشته و طبق قولی که داده بودیم زمان اعلام نتایج هفته اول رسیده برای این منظور یکی از دوستان نام آشنا و فعال سایت بورسی این افتخار رو به ما دادند که اعلام نتایج مسابقه رو عهده دار باشند . جناب محاد عزیز <:-p<:-pکه بدین وسیله بابت قبول مسئولیت نهایت تشکر رو از ایشون دارم و امیدوارم دوستان هم با ایشون همکاری داشته باشند .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
سلام بر جناب محاد عزيز اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشبد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
با سلام و تشکر از محاد عزیز
در خصوص سبد بنده درصد چکاوه 18 درصده
و درصد وآذر هم بالای درصده
اگر میشه یه بررسی مجدد بفرمایید
شایدم من اشتباه میکنم
بقیه دوستان هم هر کدام سبد خود را بررسی کند اگر اشتباهی بود اعلام نمایند.
با تشکر
وحید جان به نظر درسته
چکاوه درصدهاش:
3.1و3.97و3.99و3.98و1.76
مجموع:16.8
-----------------------
وآذر:
0.09و -0.09و3.1و3.95و1.82
مجموع:8.87
با سپاس
من بازدهی رو یکجا حساب کردم و شما یک به یک و دلیل تفاوت در درصد فکر کنم همینه
من قیمت پایانی روز چهارشنبه قبل رو با قیمت پایانی چهارشنبه این هفته حساب کردم ولی شما هرروز رو جدا
با سپاس
من بازدهی رو یکجا حساب کردم و شما یک به یک و دلیل تفاوت در درصد فکر کنم همینه
من قیمت پایانی روز چهارشنبه قبل رو با قیمت پایانی چهارشنبه این هفته حساب کردم ولی شما هرروز رو جدا
بله ظاهرا فرق میکنه.دلیلشو نمیدونم چیه شاید tse گرد میکنه درصدهای اعلامیش رو.
در هر حال از ابتدا درصدهای موجود در tse استفاده میشد.
سید یاسر هم تو مسابقه هفتگی چکاوه و وآذر و بقیه سهمها رو همینطور محاسبه کرده
بله ظاهرا فرق میکنه.دلیلشو نمیدونم چیه شاید tse گرد میکنه درصدهای اعلامیش رو.
در هر حال از ابتدا درصدهای موجود در tse استفاده میشد.
سید یاسر هم تو مسابقه هفتگی چکاوه و وآذر و بقیه سهمها رو همینطور محاسبه کرده
علتش اینه که درصد روز بعد با قیمت جدید حساب میشه نه قیمت اولیه
مثلا یک سهمی در ابتدای که برای مسابقه معرفی شده 100تومان باشه در انتهای مسابقه ماهانه به 150 تومان برسه
در اینصورت واضحه که درصد اون سهم 50 درصده
ولی اگر روز به روز حساب بشه درصد فرق خواهد داشت.
البته تا الان ظاهرا به همین شکلی که شما حساب کردید انجام میشده و محاسبه شما درسته
ولی به نظرم اگر درصد کلی حساب بشه بهتره حتی این درصد هر هفته هم با هم جمع بشه با درصد واقعی بازده یک سهم فرق خواهد داشت.
در مسابقه هفتگی چون مدت کوتاهه زیاد اختلاف درصد نمیشه ولی در ماه زیاد میشه.
نظر