مسابقه ماهانه سایت بورسی
Collapse
X
-
عرض سلام
نتایج تا 90/12/22 از مسابقه ماهانه اسفند (هفته پایانی)
*. جناب محاد به علت مشغله ی فراوون نتونستن نتایج رو ارایه بدن
نظر
-
-
می خوام به عنوان اولین نفرمقام باارزش قهرمانی مسابقه ماهانه روبه جناب محسن ومقام دوم روبه جناب محمدی عزیرتبریک بگم...چون سبدهاشون رونگاه کردم امکان نداره جاشون تافرداعوض شه...سهام طلایی هردوعزیزهم شکربن بوده که نشان ازفهم وسوادبالای بورسی این دوعزیزداره...
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postمی خوام به عنوان اولین نفرمقام باارزش قهرمانی مسابقه ماهانه روبه جناب محسن ومقام دوم روبه جناب محمدی عزیرتبریک بگم...چون سبدهاشون رونگاه کردم امکان نداره جاشون تافرداعوض شه...سهام طلایی هردوعزیزهم شکربن بوده که نشان ازفهم وسوادبالای بورسی این دوعزیزداره...
چون فردا عازم سفرهستیم پیشاپیش سال جدید را خدمت همه عزیزانم تبریک میگم وارزومندم سال خوب وپر برکتی برایتان باشد
تندرست وشاداب باشید
نظر
-
متشکرم از محاد دوست عزیزم که تو هفته دوم قول داد تو صدر جدول جام بده و به قولش عمل کرد:d
همچنین از زحمات جناب وحید20 و برادران قدردانی میکنم
در اصل توسط yousef پست شده است View Postمی خوام به عنوان اولین نفرمقام باارزش قهرمانی مسابقه ماهانه روبه جناب محسن ومقام دوم روبه جناب محمدی عزیرتبریک بگم...چون سبدهاشون رونگاه کردم امکان نداره جاشون تافرداعوض شه...سهام طلایی هردوعزیزهم شکربن بوده که نشان ازفهم وسوادبالای بورسی این دوعزیزداره...در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postممنون دوست عزیز من هم به اقا محسن تبریک میگم واز محاد عزیز و وحید خان دوست داشتنی برای زحماتی که متقبل شدند ومسابقه را برگزار کردند وهمه عزیزان شرکت کننده تشکر میکنم
چون فردا عازم سفرهستیم پیشاپیش سال جدید را خدمت همه عزیزانم تبریک میگم وارزومندم سال خوب وپر برکتی برایتان باشد
تندرست وشاداب باشیددر اصل توسط محاد پست شده استقهرمانیت مبارک:)
ترسیدم تو فروم تبریک بگم بفهمن:d
به امید روزهای بهتر>:d<
نظر
نظر