کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
ضمن تشکر از بابک 52 عزیز که زحمات زیادی را در سایت و به ویژه اعلام نتایج مسابقه ماهانه میکشند همانطور که ایشون فرمودند زمان اعلام سبدها در مسابقه ماهانه تیر ماه از ساعت 12چهارشنبه 31 خرداد تا ساعت 21.30 جمعه 2تیر خواهد بود و در واقع با یک هفته تاخیر مسابقه ماه جدید شروع خواهد شد و هفته بعد فقط مسابقه هفتگی را خواهیم داشت.
علت هم اینه که اینطوری مسابقه شروع و انتهاش میره تقریبا اول و اخر ماه و همچنین اینکه هفته اینده مذاکرات مسکو رو خواهیم داشت که به دلیل نامعلوم بودن اون به نظرم بهتره فعلا یک هفته ای تاخیر باشه تا دوستان بتونن انتخاب های بهتری داشته باشند و ممکنه با شرایط فعلی برخی ها شرکت نکنند هرچند خود نامشخص بودن اون هم یک نوع هیجان و انتخاب است. یک دلیل دیگه هم اینکه یه استراحتی هم این وسط پیش میاد:)
اگر دوستان نظر دیگری دارند لطفا اعلام بفرمایند تا در این دو روز باقیمانده تصمیم نهایی گرفته بشه.
بنظر من هم کار خیلی خوبیه ضمن اینکه به واقعیت هم خیلی نزدیکتره
چرا که در واقعیت هم افراد بسیار زیادی تا مشخص شدن نتایج مذاکرات دست به خرید نمیزنند و معمولا بعد از مذاکرات خریدهاشون رو انجام میدن
فقط وحید جان من یه پیشنهاد داشتم و اون اینکه زمان و مهلت شرکت در مسابقه از 21.30 به 24 افزایش داده بشه
از پاییز که عمر روزها کوتاهه ما داریم با همین روال پیش میریم اون موقع اشکال نداشت ولی بنظر من الان داره چرا که الان فصل بهاره و ممکنه خیلی از دوستان روز جمعه رو بیرون تو فضای سبز پارکها و ... به همراه خانواده تشریف داشته باشن و به اخرین مهلتی که تعیین شده (21.30 ) نرسن و مسابفه رو از دست بدن .
هرچند که روزهای قبلش ،چهارشنبه و پنج شنبه میشه سبدها رو انتخاب کرد و به روز جمعه نگذاشت ولی شاید خیلی ها منتظر بازارهای جهانی و قیمتها ی فلزات بمونن و ببینن چطور و با چه روندی بسته میشن و بعد دست به انتخاب بزنن .
کلا پیشنهاد من اینکه زمان شرکت در مسابقه افزایش پیدا کنه و اگه بشه عالی میشه
نتايج روز هفدهم مسابقات ماهانه به شرح ذيل تقديم حضور می گردد
تنها 1 روز ديگر به پايان مسابقات باقی است و تا آخر چهارشنبه همين هفته برنده نهایی رتبه های اول و دوم مشخص خواهند شد.
روز آخر(چهارشنبه مورخ 1391/03/24 برای هيجان دادن به مسابقه سعی خواهد شد که يک بار نتيجه در ساعت ده و نيم صبح و يک بار هم بعد از اتمام بازار اعلام نتيجه شود)
کماکان جناب آقای اسطوره در صدر جدول قراردارند با انتخاب سهم شمواد
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
بنظر من هم کار خیلی خوبیه ضمن اینکه به واقعیت هم خیلی نزدیکتره
چرا که در واقعیت هم افراد بسیار زیادی تا مشخص شدن نتایج مذاکرات دست به خرید نمیزنند و معمولا بعد از مذاکرات خریدهاشون رو انجام میدن
فقط وحید جان من یه پیشنهاد داشتم و اون اینکه زمان و مهلت شرکت در مسابقه از 21.30 به 24 افزایش داده بشه
از پاییز که عمر روزها کوتاهه ما داریم با همین روال پیش میریم اون موقع اشکال نداشت ولی بنظر من الان داره چرا که الان فصل بهاره و ممکنه خیلی از دوستان روز جمعه رو بیرون تو فضای سبز پارکها و ... به همراه خانواده تشریف داشته باشن و به اخرین مهلتی که تعیین شده (21.30 ) نرسن و مسابفه رو از دست بدن .
هرچند که روزهای قبلش ،چهارشنبه و پنج شنبه میشه سبدها رو انتخاب کرد و به روز جمعه نگذاشت ولی شاید خیلی ها منتظر بازارهای جهانی و قیمتها ی فلزات بمونن و ببینن چطور و با چه روندی بسته میشن و بعد دست به انتخاب بزنن .
کلا پیشنهاد من اینکه زمان شرکت در مسابقه افزایش پیدا کنه و اگه بشه عالی میشه
ممنون
با سلام
با افزایش زمان ارسال سبدها مخالفتی ندارم و با صحبتی هم که با اقای مختاری داشتم ایشون هم موافق هستن.
پیشنهاد من تا ساعت 23 هست. اگر دوستان نظر دیگری نداشته باشند از این به بعد مهلت تا ساعت 23 جمعه باشه.
با سلام
با افزایش زمان ارسال سبدها مخالفتی ندارم و با صحبتی هم که با اقای مختاری داشتم ایشون هم موافق هستن.
پیشنهاد من تا ساعت 23 هست. اگر دوستان نظر دیگری نداشته باشند از این به بعد مهلت تا ساعت 23 جمعه باشه.
نتايج روز آخر مسابقات ماهانه تا ساعت 10:00 صبح به شرح ذيل تقديم حضور می گردد: داريم به ساعات پايانی مسابقه نزديک ميشيم و جنابDanaisp فعلا در صدر جدول قرار دارند و رقابت نزديکی بين نفرات بعدی وجود داره.
يکبار ديگر نيز بعد از پايان ساعات معاملات نتيجه نهايي، به حضورتان اعلام خواهد شد
صبر میکنیم ببینیم کی برنده میشه
تبریک میگم به نفرات برتر.
واقعا نگاه به همین جدول بازدهی*ها میتونه وضعیت بازدهی کل سهامداران در بازه یکماه اخیر رو مشخص کنه.
از بین 42 نفر شرکت کننده، فقط 12 نفر بازدهی مثبت داشتن(البته اگر کارمزد کارگزاری حساب بشه فقط 3 نفر!) این یعنی بدون کارمزد 28% و با کارمزد 7% سهامدارا در سود بودن.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
واقعا نگاه به همین جدول بازدهی*ها میتونه وضعیت بازدهی کل سهامداران در بازه یکماه اخیر رو مشخص کنه.
از بین 42 نفر شرکت کننده، فقط 12 نفر بازدهی مثبت داشتن(البته اگر کارمزد کارگزاری حساب بشه فقط 3 نفر!) این یعنی بدون کارمزد 28% و با کارمزد 7% سهامدارا در سود بودن.
با سلام
البته به نظر من در واقعیت فرق میکنه چون یه نفر سبدش رو روزانه مدیریت میکنه و اگه حد ضرر رو شکست خب میفروشه که در مسابقه به دلیل قوانین باید تا پایان یک ماه سبدها را حفظ نمود و اختیاری در تغییر یا حذف نیست.
ولی در کل بازار خیلی خرابه و این مسئله کاملا" مشخص است
انشاء الله که نتیجه مذاکرات مثبت باشه تا همه ما سهامداران با آرامش خاطر فراوان در این بازار فعالیت نماییم
آرزوی مذاکراتی مثبت به همراه سلامتی برای تک تک اعضاء و خانواده محترمشان به همراه سودآوری خوب را از درگاه ایزد منان می نمایم
به نظر من باید به اون 10 نفر اول مدال افتحار میدادن ..
تو این یک ماه هر کی سرمایش رو حفظ کرد شاهکار کرده ...
منم به نوبه ی خودم به نفرات برتر هفته تبریک میگم و یه خسته نباشید خدمت وحید جان و بابک عزیز عرض میکنم .@};
تو این دور از مسابقه که ما نبودیم ولی از هفته ی بعد قطعا شرکت خواهم کرد و قطعا هم اول خواهم شد
البته از آخر :d
نظر