جناب بهرامي كه بيچاره حرفي نزد. اروم جان يه كم نقدپذير باشيم خوبه. حرفش هم منطقي است.
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب بهرامي كه بيچاره حرفي نزد. اروم جان يه كم نقدپذير باشيم خوبه. حرفش هم منطقي است.
اینکه یه حرفی بین فعالین بازار رایج شده که بنیادی یا تکنیکال بتنهایی جواب نمیده،و هیچ کس هم دلیلی براش نمیاره ،شد نقد؟
تازه ما هم توهینی نکردیم،خود ایشون تا دیروز حقیقی ها رو خر خطاب میکردند،میخواهید پست ایشون رو بالا بیارم؟
امروز هم اومده دوباره به چارتیست ها گیر داده."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
اما نظر من در مورد روش تحلیل بنیادی و تکنیکالی اینه.
تحلیل بنیادی فقط تو بازار صعودی اگر مبنا بر تعدیل مثبت سود و غیره باشه جواب میده ولی وقتی بازار منفی باشد و سودآوری شرکتها مشکلی نداشته باشد تحلیل بنیادی کاربرد ندارد.
اما تحلیل تکنیکال در هر دو بازار مثبت و منفی خیلی خوب جواب میده.بار ها هم برای خودم ثابت شده."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
تحلیل تکنیکال هم تو بازار جواب نمیده
تا سهم بریزه سریع میگن فیلد شده
همین والبرو خیلی از تکنیکالیستا رو 470 میگفتن بخرید خوبه الان کجاست
تکنیکال هم تو این بازار درست جواب نخواهد داد
اگر بازار مثبت باشه بله جواب میده ولی تو بازار منفی جواب نمیدهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مات پست شده است View Postتحلیل تکنیکال هم تو بازار جواب نمیده
تا سهم بریزه سریع میگن فیلد شده
همین والبرو خیلی از تکنیکالیستا رو 470 میگفتن بخرید خوبه الان کجاست
تکنیکال هم تو این بازار درست جواب نخواهد داد
اگر بازار مثبت باشه بله جواب میده ولی تو بازار منفی جواب نمیده
میتونیم این موضوع رو بررسی کنیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاما نظر من در مورد روش تحلیل بنیادی و تکنیکالی اینه.
تحلیل بنیادی فقط تو بازار صعودی اگر مبنا بر تعدیل مثبت سود و غیره باشه جواب میده ولی وقتی بازار منفی باشد و سودآوری شرکتها مشکلی نداشته باشد تحلیل بنیادی کاربرد ندارد.
اما تحلیل تکنیکال در هر دو بازار مثبت و منفی خیلی خوب جواب میده.بار ها هم برای خودم ثابت شده.
جناب orumbourse عزیز جنابعالی استاد بنده هستید و امیدوارم جسارت من را بپذیرید ولی اگه بخوایم به تنهایی با تکنیکال عمل کنیم در بعضی موارد سهم به قدری ضعیف هست که در حمایت ها اجازه خروج نمی دهد یا اینکه با یه باز و بسته شدن ناگهانی سهامدارهاش رو بدبخت میکنه...رو سهام غیربنیادی مخصوصا تو اینجور بازارها باید خیلی وارد باشی که رکب نخوری...مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Postبا سلام
جناب orumbourse عزیز جنابعالی استاد بنده هستید و امیدوارم جسارت من را بپذیرید ولی اگه بخوایم به تنهایی با تکنیکال عمل کنیم در بعضی موارد سهم به قدری ضعیف هست که در حمایت ها اجازه خروج نمی دهد یا اینکه با یه باز و بسته شدن ناگهانی سهامدارهاش رو بدبخت میکنه...رو سهام غیربنیادی مخصوصا تو اینجور بازارها باید خیلی وارد باشی که رکب نخوری...
بنده نه استاد هستم نه علاقه ای هم به این عناوین دارم.
ببینید بنده نگفتم با چشم بسته برید سهم رو فقط تکنکیالی بخرید صددرصد این جواب نخواهد داد ولی اگر سهمی رو فقط پیش بینی سودش رو بدونید و سرمایه فعلیش رو اگر تمامی موارد تکنیکال رو باهم رعایت کنید مطمئن باشید جواب میگیرید.
گفتم روی والبر هم میتونیم ساعتها با هم در مورد تکنیکالش بحث کنیم.البته تو تایپک دیگه یا تایپک خودم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
حالا تکنیکال جواب میده یا نه بنیادی جواب میده یا نه این تاپیک چت روم که نیست هفته ای یه بار توش دعوا بشه بین چارتیست ها برید تو یاهو چت کنید اینا چه ربطی داره به وسپه؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
از تمامی سهامدارن وسپه بابت پست های نامربوط معذرت میخوام.
از ناظر محترم هم خواهش میکنم در صورت امکان پست های نامربوط به وسپه بنده رو حذف کنید پست های 477-480-482-483-485-487حذف گردد.
سپاسگذارم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
بنده نه استاد هستم نه علاقه ای هم به این عناوین دارم.
ببینید بنده نگفتم با چشم بسته برید سهم رو فقط تکنکیالی بخرید صددرصد این جواب نخواهد داد ولی اگر سهمی رو فقط پیش بینی سودش رو بدونید و سرمایه فعلیش رو اگر تمامی موارد تکنیکال رو باهم رعایت کنید مطمئن باشید جواب میگیرید.
گفتم روی والبر هم میتونیم ساعتها با هم در مورد تکنیکالش بحث کنیم.البته تو تایپک دیگه یا تایپک خودم
منم گفتم به تنهایی و به یک روش جلو رفتند درست نیست...تکنیکال و بنیادی عین دو تا بال هستند برای پرواز
عزیزان یک نکته رو فقط بگم:
برای صعود ، سقوط و خنثی بودن سهم ما نیازمند به دلیل هستیم...
آن دلیل بنیادی است...اما در تکنیکال ،دلایل بنیادی به صورت نمودار جلوه کرده اند...
حال اگر علت بنیادی را بدانید بهتر می توانید نمودار را درک کنید و اگر ندانید آنگاه تکنیکال به اشتباه مثلا می گوید ای داد وسپه کف کانال را شکست پس باید فروخت...
آمدیم شما در 205 فروختید سهمم فردا شد 215 آنگاه جا می مانید
پس ما نیازمندیم به هر دوی آنها...هدف بد جلوه دادن تکنیکال نیست بلکه هدف این است که بگویم هر دوی آنها با هم صحیح است...
با احترام...
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postشما عقیده خودتون رو برای خودتون نگه دارید لازم نیست برای من درس بدید.
اینکه تکنیکال به تنهایی کارآمد هست یا نیست و یا بنیادی بتنهایی کارآمد هست یا نیست،را کسانی میتونند نظر بدهند که مطالعه ای روشون داشتند نه شما.
شما فقط لطف کنید پست توهین آمیز نزنید این خودش خیلیه.
بعضی اوقات مکان سایت است و بعضی اوقات جامعه...اینجا زیاد خراب نمی شوید اما در جامعه چرا...
قابل توجه شما بنده 10 ساله بودم وپترو 1000 تومنی فروختیم با پدرم
هنوز پ به ای داخل بازار ایران اختراع نشده بود...
قابل توجه شما خانواده من جز قدیمی ترین سهامداران بازار هستند
قابل توجه شما ما کد های بورسی خود را یکبار تعویض کردیم و این کدها آن زمان وجود نداشت
قابل توجه شما ما با روزنامه سهام های دیروز را می دیدیم
مطالعه هم داریم...خیالت راحت...
نظر
-
وسپه(سرمایه گذاری سپه)
سلام خدمت دوستان و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)!
اول از همه باید خدمت دوستانی که می گویند تحلیل تکنیکال در بورس تهران جواب نمی دهد بگویم که کاملا در اشتباه هستند! نمونه آن سهم وسپه که کاملا تکنیکالی حر کت کرده و بر اساس الگو گارتلی ایده آل و هم چنین تشکیل الگو سرشانه قیمت از 246 تومان به 205 تومان آمده و دقیقا از همان قیمت 246 از روی چارت ریزش سهم به قیمت فعلی نمایان بود! و کسانی که سهم را داشتند میتوانستند در قیمت 246 خارج و دوباره در قیمت 205 تومان وارد شوند! هنر تکنیکال اینجاست!!!!
اما برای آینده تکنیکالی سهم آن را بسیار خوب میدانم! چرا که قیمت به کف کانال واکنش نشان داده و موج اصلاحی به پایان رسیده و وارد موج 5 اصلی شدیم که با واگرایی مثبت همراه بوده است! همچینین ابر های ایچی موکو هم سهم را صعودی نشان میدهند! اما روند ار اس ای ان نزولی بوده! پس برای وارد شدن به سهم:
خرید در قیمت های فعلی
حد سود: 317 تومان
حد ضرر: 188 تومان
ریسک به ریوارد: 1/5
زمان : 40 روز کاری!
بازدهی: 50 %
پر سود باشید
نظر
-
در اصل توسط سنایی پست شده است View Postوسپه(سرمایه گذاری سپه)
سلام خدمت دوستان و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)!
اول از همه باید خدمت دوستانی که می گویند تحلیل تکنیکال در بورس تهران جواب نمی دهد بگویم که کاملا در اشتباه هستند! نمونه آن سهم وسپه که کاملا تکنیکالی حر کت کرده و بر اساس الگو گارتلی ایده آل و هم چنین تشکیل الگو سرشانه قیمت از 246 تومان به 205 تومان آمده و دقیقا از همان قیمت 246 از روی چارت ریزش سهم به قیمت فعلی نمایان بود! و کسانی که سهم را داشتند میتوانستند در قیمت 246 خارج و دوباره در قیمت 205 تومان وارد شوند! هنر تکنیکال اینجاست!!!!
اما برای آینده تکنیکالی سهم آن را بسیار خوب میدانم! چرا که قیمت به کف کانال واکنش نشان داده و موج اصلاحی به پایان رسیده و وارد موج 5 اصلی شدیم که با واگرایی مثبت همراه بوده است! همچینین ابر های ایچی موکو هم سهم را صعودی نشان میدهند! اما روند ار اس ای ان نزولی بوده! پس برای وارد شدن به سهم:
خرید در قیمت های فعلی
حد سود: 317 تومان
حد ضرر: 188 تومان
ریسک به ریوارد: 1/5
زمان : 40 روز کاری!
بازدهی: 50 %
پر سود باشید
حد ضرر 188 که نمیشه جناب سنایی من زندگیم تو وسپه هست ...
188 بشه من بقیه زندگیمو هم به وسپه تبدیل میکنم ... با شکست 200 تومان ویلای شمالمو میذارم برای فروش :Dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام و تشکر ...
حد ضرر 188 که نمیشه جناب سنایی من زندگیم تو وسپه هست ...
188 بشه من بقیه زندگیمو هم به وسپه تبدیل میکنم ... با شکست 200 تومان ویلای شمالمو میذارم برای فروش :Dزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
نظر