در اصل توسط علیرضا1 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخیلی سعی کردم رو نمودار وسپه تمرکز کنم و حرکتهای آینده اشو بفهمم.
یک حدس! از نحوه بازی و آینده سهم ترسیم کردم ولی چون نمی خوام پیش داوری بشه فعلا در موردش نظری نمیدم.
اما اگر از فردا تا یکهفته وسپه به آرامی و خیلی کند از همینجا یعنی 220 تا نزدیک 240 خودشو رسوند و دوباره تغییر جهت رو به پایین داد چارت و تصور خودم از اون و اهداف سهمو در تاپیک میگذارم.
/.:blushsmiley:./ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postآريو جان يعني چي اين؟ يعني افزايش سرمايه نداره؟ چه اثري روي وسپه ميزاره خوب؟
پي نوشت: تنها اثري كه مي تونه داشته باشه يه مقدار فشار فروشه از طرف كساني كه در افزايش سرمايه شركت داشته اند و حالا حق تقدم هاشون به سهم تبديل شده و قابل معامله شده كه اين حجم كوچك عرضه هم به راحتي توسط اين خيل خريداران بلعيده خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postببخشيد عزيز كه به جاي جناب آريو جواب مي دم اين همون افزايش سرمايه 50 درصدي سال گذشته هستش كه الان فقط به صورت رسمي ثبت شده و هيچ اثر خاصي بر سهم نداره فقط يك اعلامه.
پي نوشت: تنها اثري كه مي تونه داشته باشه يه مقدار فشار فروشه از طرف كساني كه در افزايش سرمايه شركت داشته اند و حالا حق تقدم هاشون به سهم تبديل شده و قابل معامله شده كه اين حجم كوچك عرضه هم به راحتي توسط اين خيل خريداران بلعيده خواهد شد
فقط در اداره ثبت شرکت ها ثبت شده است ... سرمایه شرکت ثبت شدهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
معاملات روز دوشنبه از نظر من خیلی مهم هست اگه مثبت بشه علی الخصوص صف خرید خوبه وگرنه غیر این باشه روند کوتاه مدت سهم اعصاب خرد کن خواهد بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط omidbn پست شده است View Postباز رفت رو اعصاب،چرا توان نداره خودشو بالای 230 تثبیت کنه. واقعا باید به وصنعت مرحبا گفت.
هر روز منفی خورده بازار 500 واحد ریخته ...
کمی خونسرد باش دوست عزیز
کمی تحمل داشته باش .. صبر داشته باشی نتیجه هم میگیری...
شما یکی از بهترین سهم های بازار رو دارید .. که بسیار هم کم ریسک هست...
و مهمتر از این که شما میدونید در برابر رفتار قیمتی سهم چه رفتاری از خودتون نشون بدید ...
هر روزی که وسپه در جا زد من بقیه سهم های خودمو بهش تبدیل کردم تا اینکه تک سهم وسپه شدم ...
من ثغرب و فولای رو هم تبدیل به وسپه کردم ... دو سهمی که در 1 ماهه اخیر شاید 25 روز رو این سهم ها فک زدم /.:biggrinsmiley.:/
البته فولای خدا رو شکر خریدم 280بود ... اما ثغرب بازده زیادی بهم نداد ! چون سهمی ارزنده تر از ثغرب پیدا کردمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر