سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

دوستان سلام
    من وسپه ندارم و قصد خریدش را نیز همچنین
    سهم من بسته است و عملکردم در همان شمواد باقی خواهد ماند
    اما وسپه با پرتفوی عالی و قیمت مناسب در این محدوده ها سهم کم ریسک و بنیادی و ارزنده است
    قدر سهمتان را بدانید
    دوستانیکه به بنده پیام خصوصی میدهند و مشورت میخواهند
    و سپه را در 250 تومان جهت بررسی عرض کردم
    و سابقه این سهم رشدش را در آذرماه به بعد را نشان داده است
    سلامت و سودمند باشید
    بورس دوست

نظر

• masoud ramezani
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 587

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      تعدیل کچاد مبارک...

وسپه عین موتور پمپ باغ ما کار می کنه...بعد از کمی مکش قیمت مثلا به 260 شول می کند تا 245 دوباره مکش می کند تا 260 و شول می کند تا 255 و هی این بازی عقب جلو را انجام می دهد تا به هدف خود برسد

مکشتان ماندگار...:D
      حالا ببین همین موتور پمپ چطور باغ شما رو سرسبز میکنه که همش شول ول میکنه شاید بطونین آبیاری قطره ای کنید...وسپه هم داره با همین کف سازی محکمش هی تضمین میکنه که صعود سهم کاملا منطقی و باوقار به راه خودش ادامه میده و به سهام داراش سود خوبی میرسونه به موقش همین پست رو میارم بالا
      وسپه سهم 500 تومنی تو این بازار ولی دارن 250 میفروشن بعضی وقتا دلم میخواد فقط رو تاپیکو و وسپه سرمایه گذاری کنم البته که شکربن-پارسان-وبانک-وصندوق-فباهنر-وبصادرم خیلی دوسشون دارم و همشونو دارم و قصد فروش هیچ کدومشونو ندارم و روی همشون مثبتم

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
        حالا ببین همین موتور پمپ چطور باغ شما رو سرسبز میکنه که همش شول ول میکنه شاید بطونین آبیاری قطره ای کنید...وسپه هم داره با همین کف سازی محکمش هی تضمین میکنه که صعود سهم کاملا منطقی و باوقار به راه خودش ادامه میده و به سهام داراش سود خوبی میرسونه به موقش همین پست رو میارم بالا
        وسپه سهم 500 تومنی تو این بازار ولی دارن 250 میفروشن بعضی وقتا دلم میخواد فقط رو تاپیکو و وسپه سرمایه گذاری کنم البته که شکربن-پارسان-وبانک-وصندوق-فباهنر-وبصادرم خیلی دوسشون دارم و همشونو دارم و قصد فروش هیچ کدومشونو ندارم و روی همشون مثبتم
        بله قطره ای است...اما وقتی مکش می کنه دیگه یک سره پمپ می کنه و قطع و وصل نداره...اون لحظه ای که وسپه به نتیجه برسه عزیزان صفویان حضوری پر شور خواهند در صف های خرید

نظر

• hector
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1764

واقعا نمیدونم چی بگم
          از نحوه خرید و فروش و امید تو هنگم اصلا دارم شاخ در میارم!
          تا 250 داشت خرید میکرد بعد 255 میفروشه!!آخه سودی هم نمیکنه با این نوع خرید و فروشش
          از همین جا به سبد گردان محترم امید خسته نباشید میگمX-(
          عزیز من نکن این کار رو،حداقل بذار 2 تا مثبت بخوره بعد بفروش /:.nono.:/

نظر

• A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • Feb 2013
            • 341

شنبه -4 درصد شک نکنید
            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
              شنبه -4 درصد شک نکنید
              احیانا شما همونی نیستین که چند میلیون سهم رو آخر بازار نقد کرد؟!
              و چرا منفی 4؟
              عدم لدنی دارید؟ البته اونطور که خورشید رو در آواتارتون بین انگشتای دست گرفتید نباید هم به گفته ی شما شک کرد!
              خواهشا اگر از عالم غیب خبر دارید، خبرهای خوب رو به اشتراک بگذارین تا همه از گفته ی شما سودی ببرن.... نه اینکه بعد از ساعات معاملاتی و قویا به عمد، خبر از منفی کامل روز شنبه ی سهمی که در بدترین روزهای بازار با منفی یک و منفی دو کارش رو به پایان میرسوند، بدین.
              و اگر شنبه سهم در منفی 4 کار خودش رو به پایان نرسوند شما برای همیشه قابل شک هستید!
              با احترام
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• abolfazlkalhor
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 57

شنبه -4 درصد شک نکنید
                من هم فکر میکنم منفی است اما نه -4 وعلت انهم پول بک به خط روندی که شکسته شده است وفکر میکنم تا 245 اصلاح کند
                /:.nono.:/هیچکس با تحلیل دیگری خرید وفروش نکند /:.nono.:/

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10188

شنبه -4 درصد شک نکنید
                  در اصل توسط abolfazlkalhor پست شده است View Post
                  من هم فکر میکنم منفی است اما نه -4 وعلت انهم پول بک به خط روندی که شکسته شده است وفکر میکنم تا 245 اصلاح کند
                  ولی من به ادامه مثبت بودنش خوشبینم.
                  درسته آخر وقت معاملات دیروز، عرضه پر حجمی رو تجربه کرد که باعث از بین رفتن صف خرید و افت سه چهار تومنی قیمت شد ولی اگه دقت کرده باشید بلافاصله فشار خرید براش اومد و اگر زمان معاملات اجازه میداد چه بسا دوباره صف خرید میشد.
                  الان بنظر من وسپه چه از نظر زمانی و چه از نظر قیمتی امکان اصلاح بیشتری نداره و باید فارغ از نوسانات روزانه بهش نگاه کرد و با امیدواری سهامداری کرد.
                  وسپه تو این قیمت ها و تو مقطع فعلی ریسک بالایی ندارد و باید به این عرضه ها بعنوان وارد شدن خریداران جدید و پیوستن سهامدران تازه نفس بهش نگاه کرد نه بعنوان یه عامل بازدارنده.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• A-Mohammadi
                    کاربر فعال
                    • Feb 2013
                    • 341

با شما موافقم 245 همون 4 درصد هست که بنده ذکر کردم.

با توجه به اینکه معاملات یک ساعت سهم هم برای من اهمیت داره و طی سالیان یاد گرفتم وقتی همه میخرند فروشنده باشم. برای شکست مقاومت 255 تومان در خوشبینانه ترین حالت نیاز به فولبک هست . حالا این به تمام بازار بست پیدا میکنه.

نظر

• A-Mohammadi
                      کاربر فعال
                      • Feb 2013
                      • 341

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                      احیانا شما همونی نیستین که چند میلیون سهم رو آخر بازار نقد کرد؟!
                      و چرا منفی 4؟
                      عدم لدنی دارید؟ البته اونطور که خورشید رو در آواتارتون بین انگشتای دست گرفتید نباید هم به گفته ی شما شک کرد!
                      خواهشا اگر از عالم غیب خبر دارید، خبرهای خوب رو به اشتراک بگذارین تا همه از گفته ی شما سودی ببرن.... نه اینکه بعد از ساعات معاملاتی و قویا به عمد، خبر از منفی کامل روز شنبه ی سهمی که در بدترین روزهای بازار با منفی یک و منفی دو کارش رو به پایان میرسوند، بدین.
                      و اگر شنبه سهم در منفی 4 کار خودش رو به پایان نرسوند شما برای همیشه قابل شک هستید!
                      با احترام
                      با سلام فقط میتونم بهتون تبریک بگم شما بیان شیوا و زیبایی دارید. آرزوی موفقیت برای شما و همه سرمایه گذاران محترم.

نظر

• dpi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 578

سلام دوستان
                        اصلا نگران این سهم نباشید یه نکته ای که بازار به اون اهمیت نمیده اینه که وسپه قصدش فروش سهام خودش در ونیکی (167,563,863 سهم)رو در قیمت مناسب هست.

یه نکته دیگه اینه که استرتژیهای سرسپه توسط مدیر عامل و تیم مدیریت س امید تعیین میشه که یک نقطه قوت برا سپه.
                        خلاصه اینکه وسپه سهمی با بنیاد بسیار قوی است که به نوسانگیران محترم سواری نمی دهد چرا که توسط تیم حرفه ای مانند س امید بازارگردانی میشود لذا بهتر است فقط سهامداری کنید س سپه حداقل سال 80 درصد سود(سود تقسیمی+کپیتال گین)میده.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10188

در اصل توسط orumbourse پست شده است
                          درود
                          وسپه معمولا بیشترین درصد تقسیم سود رو در مجامع عادی سالیانه هر ساله داشته.
                          پارسال تو اسفندماه از 423ریال درآمد واقعی 400ریال رو تقسیم کرده ،که این سود رو از اردیبهشت امسال به سهامداران حقیقی پرداخت کرده.سال قبلش هم مجمع عادی سالیانه در اوایل اسفند ماه بوده که از 33تومن درآمد واقعی، 380تومن سود داده کمی هم از انباشته تقسیم کرده و بیست روز بعد از مجمع سود سهامداران حقیقی رو پرداخت کرده.
                          وسپه ارزش خریدن تو قیمت های فعلی و نگهداری تا مجمع عادی سالیانه و شرکت در مجمع رو داره
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• abolfazlkalhor
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 57

من از اواسط مرداد این سهم رو دارم 228 تومن حتی توافت شهریور هم نفروختم ودر 233 و255 اضافه کرد وتک سهم هستم
                            منتهی از نظر تکنیکالی عرض میکنم که یه پول بک باید داشته باشه ولروزما این نیست که شنبه با منفی ببنده ممکنه بیاد پایین وهمون شنبه از اواسط ساعت صف خرید بشه وبا صف بسته بشه

نظر

• majid664
                              ستاره‌دار (۴)
                              • Oct 2011
                              • 1052

من از اواسط مرداد این سهم رو دارم 228 تومن حتی توافت شهریور هم نفروختم ودر 233 و255 اضافه کرد وتک سهم هستم
                              منتهی از نظر تکنیکالی عرض میکنم که یه پول بک باید داشته باشه ولروزما این نیست که شنبه با منفی ببنده ممکنه بیاد پایین وهمون شنبه از اواسط ساعت صف خرید بشه وبا صف بسته بشه
                              دوست عزیر با تمام احترامی که برای نطر شما قائلم اما تعصب نسبت به یک سهم شما را از سود در این بازار تماما صعودی باز میدارد. من هم از وسپه سهام 238 تومانی تا 211 تومانی و اخیرا 245 تومانی داشته ام ولی در این مدت 3 مرتبه سود بیش از 4 درصد از آن گرفته ام ضمن اینکه با همان نقدینگی از سهامهای دیگر هم سود برده ام.
                              سودمند باشید.
                              آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                              وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• abolfazlkalhor
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 57

ممنونم از نظر شما
                                من ترجیح میدهم میان وبلند مدت سهامداری کنم
                                البته روش شما کار هرکسی نیست
                                شخصا توانایی معاملات روی چند سهم را ندارم

نظر

در حال کار...
                                X