وسپه فردا يعني ميشه ، بشه 269 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه حالي ميده
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
-
[QUOTE=masoud ramezani;407243]کف سازی محکم+پر کردن سبد صندوق های سرمایه گذاری+...سهم مسیر خودش را طی میکند و به هدفش میرسد
نظر
-
در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Postکف سازی محکم+پر کردن سبد صندوق های سرمایه گذاری+...
نظر
-
در اصل توسط پایتخت پست شده است View Postدوست عزیز اگه ممکنه دلیل ناتوانی عبور قیمت از 260 را در نمودار بالا بیان کنید ؟
سهم از کانال خارج نشده و دیگه زیر 250 نخواهد رفت
از نظر من زیر 252 دیگر نمیره
با سلام
دوست عزیز بنده در مورد عدد 260 صحبت نکردم
توضیح : نمودار من میگه این سهم ما رو مسخره کرده
هر دفعه سهم کف و سقف کانال رو میدیده اما حالا بیش از 3 ماه هست که تمایل زیادی داره رو کف کانال صعودی حرکت کنده
بدترین حالت معاملاتی برای یک سهم
این یعنی اگه قرار باشه به همین شکل معامله بشه هر رو 2 تا 3 تومن به کف قیمتی سهم اضافه میشه (اگه قرار باشه همچنان به کف کانال علاقه نشون بده)
نکته دوم این که این کانال صعودی شیب کمی داره این باز هم کار رو برای سهامداراش مشکل میکنه ...
تنها علت سهامداری من در این سهم اینه که این سهم رو بسیار ارزنده میبینم و با ریسک صفر حرکت سهم بر کف کانال را پذیرفتم تا زمانی که جریان نقدینگی ما رو یاری کندریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
صبح بخیر
وسپه اون قدر بنیادی مناسب و قویی داره که اگه روی تابلوی عرضه کمتری در بالای 3درصد مثبت روزانه بشه میتونه بدون اما و اگر بصورت حتی شارپ از قیمت امروز رشد حداقل 50درصدی رو داشته باشه و بازار هم از این امر استقبال کنه.
واقعیتش وسپه جزوء سهم هایی هست که از رشد بازار عقب مونده و البته بازار نیز حرکات این سهم رو زیر نظر داره،فقط کافیه بازار احساس کنه که دیگه حقوقی عرضه نمیکنه اون وقت امکان قفل شدن در صف خرید هم وجود داره.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/11/17, 09:12."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نماد وسپه باید تغییر اسم بده و بشه سرمایه گذاری "اسب عصاری"!...../:.offtopic.:/
من شک ندارم هر آنچه سود در آینده از این سهم در بیاریم...صرف هزینه هایی از جمله 1. هزینه ی روانپزشک2. قرص های فلوکسیتین! 3. کرم های رفع چین و چروک صورت و الباقی هزینه ها بشه!:D
به قول حکیمی.... شور رو از مزه برده!
..........
ایضا.... از این به بعد تو تاپیک "امروز چه کردید" هر وقت وسپه خریدین به جای عباراتی مثل: خرید وسپه به دید مجمع، بنویسین : خرید وسپه به دید آخر الزمان:D
هنوز 1 عدد هم نفروختم.... بفروشم هیچی به جز خگستر نمیتونم بخرم که اونم دیروز از زمین تا ثریا خریدم!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
از بابت تمام پست هایی که در این تاپیک زدم از دوستان عذر خواهی میکنم
میدونم کسی با خرید این سهم زیان نکرد .. اما خب جا ماندن از سود های بالای 100 هم به نوعی زیان هست
تقریبا تمام گفتنی ها در مورد سهم گفته شد .. اینکه واقعا علت بالا نرفتن سهم چیه ماندم ...
دیگر سعی میکنم در این تاپیک پست نزنم
همچنان بالای 60 درصد سبد بنده وسپه است با تمام شده 2185 تومان
به امید نتیجه دادن تحلیلریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
به گفته يكي از دوستان گلمون ...
همه سرمايه گذاري ها رفتن بالاي 300
ونفت رفت بالاي 400
وپترو - وصنعت - وگستر - ونيكي - وتوشه - وبشهر - وصنا
اين وسپه با اين پرتفو و اين ناو و سود 50 توماني هنوز درگيره 260 تومانه
ديگه وتوصا و توسم هم دارن ميرسن به 300 !!!
سهم يك ماه ديگه سال ماليش تمام ميشه و دو ماه بعد مجمع داره و 50 تومان تقسيم ميكنه هنوز داره 60 درصد ناوش معامله ميشه !
واقعا بازار کی به این اشتباهش پی میبره؟
نظر
-
در اصل توسط ATO پست شده است View Postاز دوستان کسی تاریخ دقیق مجمع این سهم رو می دونه؟البته دوستمون که در بالا گفته دو ماه دیگهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط sasa پست شده است View Postبه گفته يكي از دوستان گلمون ...
همه سرمايه گذاري ها رفتن بالاي 300
ونفت رفت بالاي 400
وپترو - وصنعت - وگستر - ونيكي - وتوشه - وبشهر - وصنا
اين وسپه با اين پرتفو و اين ناو و سود 50 توماني هنوز درگيره 260 تومانه
ديگه وتوصا و توسم هم دارن ميرسن به 300 !!!
سهم يك ماه ديگه سال ماليش تمام ميشه و دو ماه بعد مجمع داره و 50 تومان تقسيم ميكنه هنوز داره 60 درصد ناوش معامله ميشه !
واقعا بازار کی به این اشتباهش پی میبره؟
رابینهود رو نمیبینی که چه میکنه؟
همون روز که وسپه خریدم وصنا هم خریدم.... روی 300 نقد شدم.... چند بار نوسان گرفتم ازش و دوباره روی 300 و 295 سوار سهم شدم. دوباره 10 درصد تو سودم.... نگهش هم میداشتم از اول تا امروز 50 درصد داده بود!
در عرض یک ماه گذشته وسپه فقط 2 تا 3 درصد رشد کرده... دو سه ماه پیش فکر میکردیم این سهم بیشترین سود رو بهمون میده.... الان نماد سبزی فروشی دروازه غار هم با 100 تومن ضرر تو هر کیلو سبزی!تو این دو سه ماهه 30 40 درصد گین داده! و ما هر روز همون جاییم....
حالا هم که میخوایم با یه سهم بنیادی عوضش کنیم....میبینیم همه سهما رشد کردن.....
تقصیر بازار نیست.... شما نگاه کن ببین تا سهم میره بالای 3 درصد و میره که صف بشه چقدر عرضه میکنه!
من فوقش یکی دو هفته دیگه با سهم بمونم....زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
نظر