ظاهرا توافقاتی در 5+1 صورت گرفته
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
-
در خصوص وسپه چون 245 قبلا یه مقاومت روی این قیمت داشته و رد کرده و فعلا روی اون معامله می شه کم ریسکه و احتمال صعودش هست اما یه مشکلی که داره حرکتش خیلی کنده مقاومت بعدیش حدود 292[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
نظر
-
فشار خرید خوبی داره اونم در مثبت،بیشتر معاملات با قیمت فروشنده انجام میگیره نه قیمت خریدار که این نشونه رقابت خریدارها برای خرید هست.
263تومن مقاومت روانی سهم می باشد احتمال شکستن این مقاومت در معاملات امروز و فردا وجود داره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفشار خرید خوبی داره اونم در مثبت،بیشتر معاملات با قیمت فروشنده انجام میگیره نه قیمت خریدار که این نشونه رقابت خریدارها برای خرید هست.
263تومن مقاومت روانی سهم می باشد احتمال شکستن این مقاومت در معاملات امروز و فردا وجود داره
تعجب میکنم چرا بازار از این سهم میترسه ...
وسپه هیچ چیز از ونیکی کم نداره ... قول میدم سود دو مجمع پیش رو برای وسپه و ونیکی ... مجموع سود وسپه بالاتر باشد ...
ان ای وی وسپه از وتوسم هم بالاتر رفت ...
معاملات این سهم ارزنده برای من جای تعجب هست .. امیدوارم تجربه خوبی از وسپه کسب کنمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با سلام منتظر صف خريد بايد بود كگل وچادر در استانه صف خريدواميد هم صف خريد بازار از عرضه واميد تو اين سهم ميترسه
نظر
-
-
در اصل توسط ابوالفضل رضوي پست شده است View Postبا سلام منتظر صف خريد بايد بود كگل وچادر در استانه صف خريدواميد هم صف خريد بازار از عرضه واميد تو اين سهم ميترسه
امروز هم صف خرید نشه عیبی نداره چیزی که مهمه اینه که با توجه به عرضه های آخر وقت روز چهارشنبه باز هم خریدار تو مثبت وجود داره و قیمت پایانی مثبت خورده و آخرین معاملاتش هم اکنون روی بالای قیمت پایانی دیروز و امروز انجام میگیره.
فعلا داره توان خودش رو برای شکست 263تومن آزمایش میکنه یکبار اومد یه تماسی داشت ولی نتونست بذار ببینیم دوباره میتونه یه حمله ای بکنه یا نه؟ من که فشار فروش بالایی از سهم نمیبینم اتفاقا برعکس فشار خرید می بینم. تعداد خریدار حقیقی 56نفر در مقابل تعداد فروشنده حقیقی 151نفر ،این ارقام فقط میتونه نشانه این باشه که خریدار بسیار پرحجم تر از فروشنده میخره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postآريو جان وسپه عاليست تنها سهمي كه ميشه رو اون قسم خورد.
عالیست که روش قسم خوردم و تک سهم هستم :x
کنترل قیمتی در سهم کمی ما رو از بازار عقب انداخته ...
اما با سهامداری قابل جبران هستریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
می بینم که وسپه ما هم حرکتی کرد...البته هر چند نیمی از وسپه سبد یکی از دوستان رو فروختم و تبدیل به ونفت کردم(ضررم نکردما) اما معتقدم این سهم سهم مطمئنی است
نظر
نظر