آخرش چی ؟ اینقدر حقوقی عرضه کنه تا عرضه دونش پاره بشه :) من که با اجازه دوستان آریو و کیوان سهم و خریدم تا باهاش برم مجمع . 50 تومان سود بگیرم تا سهم برام دربیاد 180 تومان بعدشم پیش بینی سال آیندشو اعلام کنه 70 تومان که به راحتی بالای 80 می سازه سال 92-93 اونوقته که سهم برام سال 93 بیوفته 100 تومان پی ای 4 هم می دم به 80 تومنه 93 می شه 320 تومان و همینجوری نگهش می دارم تا 95 :) 50 امسال + 80 تومان سال دیگه می شه 130 تومان اگه حتی سال مالی دیگه یعنی آذر یا دیماه (3-4 ماه آینده ) رو 300 هم بفروشم که عمرن نفروشم . میوفته حدود 100 % سود خدا بده برکت . راضی هستیم به رضات .... خداجون ( تحلیل لری ) یادش به خیر سال 81 همینجوری تحلیل کردم برای وپترو 250 تومانی و خریدمش بعد برید ببینید چند شد سال بعدش :)))))) یعنی می شه بشه 1000 تومان ....
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postسلام
دوست عزیز اطلاع دارید راهبرد مبین زیر مجموعه امید هست یا خیر؟
یه احتمال هم هست که کد به کد عمدی نبوده باشه.. یه شرکت حقوقی مثل ما حقیقی ها پی به ارزنده بودن سهم برده و چون دیده سهامدار عمده عرضه کننده قابلی هست! :D ، به عنوان خریدار ظاهر شده و درصدی از سهم را تصاحب کرده..
نظر
-
50 درصد سپه را دیروز 262 تومان خالی کرده بودم که امروز در -4 مجددا اضافه کردم .
سپه خیلی از بازار جا مانده ، برید رشد کچاد و کگل و پارسان و شپدیس و شبندر و .... را در 6 ماه گذشته بررسی کنید متوجه میشید که سپه نصف زیرمجموعه هاش هم رشد نکرده است . 40 تومان مجمع 3 ماه آینده تقسیم سود داره که اگر کم کنیم قیمتش 200 در میاد ، سود سال آینده هم حداقل 65 بدون فروش سهام در نظر بگیریم میشه پی به ای تحلیلی 3 ، چند تا سهم با پی به ای 3 در بازار داریم ؟
زیر مجموعه های سپه هر روز صف خرید هستند بعد خود سپه صف فروش ، امروز کگل و شبندر و فارس صف خرید بودند ، در ضمن دیروز سپه 1 میلیون کگل فروخته که حدود 1 میلیارد تومان از این بابت سود کسب می کند .
در حال حاضر سپه را از کچاد و کگل و پارسان و ... خیلی برتر می دانم ، اگر حامی درست و حسابی داشت قطعا قیمت سهم بالای 300 معامله میشد .
نظر
-
نظر
-
نمیدونم چرا باید روی سهم صبر کرد؟
این سهم مرتبا" فرصت خرید میده و خیلی بالاتر از حجم مبناش معامله میشه.[CENTER][COLOR="#A52A2A"][SIZE=2][B]با سهامتان ازدواج نكنيدوعاشقشان نشويد. /:.nono.://:.Heart.:/[I][B][SIZE=3][COLOR="#000099"]رفتار بازار [/COLOR][/SIZE][/B][/I]بعضی اوقات از ارزندگی سهام بسیارمهمتراست.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط hamh پست شده است View Postوسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
من کاملا " با گین صد در صدی سهم تا 3ماه دیگه هم موافقم ولی موضوع اینه که در هر جا که بخواهیم فرصت ورود فعلا" میدهد.
مثلا" میشود سود بیشتری با سهام دیگر کسب نمود و با سرمایه بیشتر در موقع مناسبتر وارد سهم شد پس از عبور از مقاومتهای سهم.[CENTER][COLOR="#A52A2A"][SIZE=2][B]با سهامتان ازدواج نكنيدوعاشقشان نشويد. /:.nono.://:.Heart.:/[I][B][SIZE=3][COLOR="#000099"]رفتار بازار [/COLOR][/SIZE][/B][/I]بعضی اوقات از ارزندگی سهام بسیارمهمتراست.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
من کاملا " با گین صد در صدی سهم تا 3ماه دیگه هم موافقم ولی موضوع اینه که در هر جا که بخواهیم فرصت ورود فعلا" میدهد./.:blushsmiley:./
مثلا" میشود سود بیشتری با سهام دیگر کسب نمود و با سرمایه بیشتر در موقع مناسبتر وارد سهم شد پس از عبور از مقاومتهای سهم./:.nono.:/[CENTER][COLOR="#A52A2A"][SIZE=2][B]با سهامتان ازدواج نكنيدوعاشقشان نشويد. /:.nono.://:.Heart.:/[I][B][SIZE=3][COLOR="#000099"]رفتار بازار [/COLOR][/SIZE][/B][/I]بعضی اوقات از ارزندگی سهام بسیارمهمتراست.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط shahed sarmadi پست شده است View Postمن کاملا " با گین صد در صدی سهم تا 3ماه دیگه هم موافقم ولی موضوع اینه که در هر جا که بخواهیم فرصت ورود فعلا" میدهد.
مثلا" میشود سود بیشتری با سهام دیگر کسب نمود و با سرمایه بیشتر در موقع مناسبتر وارد سهم شد پس از عبور از مقاومتهای سهم.آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/10/14, 23:43.آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postوسپه با این پرتفوی عالی ، ره صد ساله را یک شبه خواهد رفت . گین 100 % تا سه ماه دیگه هدف من از این سهم است . سه ماهه دیگه این پست رو بالا میارم .[CENTER][COLOR="#A52A2A"][SIZE=2][B]با سهامتان ازدواج نكنيدوعاشقشان نشويد. /:.nono.://:.Heart.:/[I][B][SIZE=3][COLOR="#000099"]رفتار بازار [/COLOR][/SIZE][/B][/I]بعضی اوقات از ارزندگی سهام بسیارمهمتراست.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postبابا شما خیلی خوش اشتهایی :D اگه یک وقت بست بعد با 50 یا 80 درصد تعدیل مثبت باز شد . اونوقت شما در چه قیمتی فرصت ورود پیدا میکنید ؟!!! /:.ohno-smiley.:/
دوست عزیز این سهم EPS اعلام نکرده که بخواد اونو تعدیل کنه پس احتمالی که جنابعالی می دهید امکان پذیر نیست ، این سهم هیچگونه تعدیلی چه مثبت و چه منفی نخواهد داشت.
نظر
نظر