در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
با سلام خدمت دوستان بنده امروز وارد این سایت شدم چند سال هستش قپیرا دارم تو این سالها این سهم به شدت بالا و پا یین داشته ولی همیشه ضرر و زیان خود را جبران کرده فقط باید صبر داشته باشیم و وقتی بازار منفی شد زود صف فروش را پر نکنیم. شاید طی این چند سال صدها بار این اتفاق افتاده و بنده با صبر کردن دوباره به سود رسیدم. قبل از این که من این سهم انتخاب کنم به کارخانش مراجعه کردم وهمین طور به منطقه ای قرار گرفته دیدم منطقه کشش تهیه خوراک این کار خانه را داره شما اگر به قندی ها ی امروز قیمت بالای دارن نگاه کنین خواهین دید خوراک این قندی ها با توجه به منطقه جغرافیایی که دارند بسیار محدود می باشند
به بخشید توضیحات اضافی دادم فقط قصدم اطلاع رسانی بود
ممنون ار همه دوستان
نظر
-
با سلام به همه سروران گلم
خبری نسبتاً خوب بدستم رسید . حیف بود عنوان نشود . هرچند به احتمال زیاد بسیاری از دوستان اطلاع کامل از چگونگی آن دارند .
پیرو برگزاری آخرین جلسه نرخ گذاری و توافقات بعمل آمده در انجمن صنفی کارخانجات قند . نرخ فروش محصول برابر است با قیمت تمام شده +17% سود که بزودی بصورت رسمی اعلام خواهد شد .
همچنین در صورت صحت اخبار واصله نرخ فروش شکر خام وارداتی از سوی دولت در بندر 9500 ریال برای هر کیلو در نظر گرفته شده است که نرخ فروش با محاسبات انجام گرفته بشرح ذیل حداقل 13200 تا 13750 ریال خواهد بود . چگونگی محاسبات فروش محصولات چغندری با عنایت به تفاوت قیمت تمام شده کارخانجات بسته به مناطق و شرایط موجود در حال تبیین و بررسی میباشد . ولی آنچه بسیار محرز و محتمل است نباید نرخ فروش چغندری کمتر از نرخهای مذکور باشد چون تفکیک تولیدات و به طبع آن قیمت ، امکان پذیر نمیباشد .
950+50+40+90=1130*117%=1322تومان
(دستمزد+هزینه ضایعات معادل 4 درصد قیمت مواد اولیه بعلاوه کرایه حمل+کرایه حمل+قیمت مواد اولیه در بندر=قیمت تمام شده)
سعی شده تمام محاسبات خصوصاً کرایه حمل حداقل منظور شود تا کف قیمت فروش بدست آید .
مطالب عنوان شده توصیه به خرید یا فروش نمیباشد . بررسی و اظهار نظر را به عهده دوستان میسپارم .
سالم و پرسود باشید .تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
-
اینم از این
450 تن شکر قند شیروان با قیمت 1330 تومان معامله شده
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postاینم از این
450 تن شکر قند شیروان با قیمت 1330 تومان معامله شده
http://new.ime.co.ir/site/654/default.aspxكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در گفتگوی بورس نیوز با مدیر مالی قند شیروان مطرح شد:
انعقاد قرارداد 10 هزار تنی تولید شکر سفید
با توجه به اینکه کارخانجات قندی از اوایل مهر و آبان ماه تولیدات خود را آغاز می کنند، زیان محقق شده امری طبیعی است.تولیدات قندی ها به کاشت، داشت و برداشت چغندر قند بستگی دارد.
شرکت 50 میلیارد ریالی قند شیروان، قوچان و بجنورد در اولین پیش بینی درآمد منتهی به 31 اسفند ماه سال مالی جاری 957 ریال سود اعلام کرده، در حالی که در عملکرد واقعی 3 ماهه اول 153 ریال زیان محقق شده است.
صالحی، مدیر مالی شرکت قند شیروان در رابطه با عملکرد میان دوره ای در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اذعان داشت: با توجه به اینکه کارخانجات قندی از اوایل مهر و آبان ماه تولیدات خود را آغاز می کنند، زیان محقق شده امری طبیعی است.
وی در ادامه افزود: تولیدات قندی ها به کاشت، داشت و برداشت چغندر قند بستگی دارد. چراکه محصولات کشاورزی مورد نیاز کارخانجات قندی در اسفند و فروردین ماه کاشته و در مهر ماه برداشت می شود. بدین ترتیب کارخانه قند شیروان نیز از 15 مهر ماه شروع به تولید خواهد کرد.
صالحی در مورد تأثیر نرخ دلار بر واردات قند و شکر و به تبع آن سودآوری "قشیر" گفت: مصرف داخلی بسیار زیاد است و اگر واردات قند و شکر به دلیل رشد نرخ دلار کاهش یابد، تولیدات داخلی جوابگوی مصرف کشور نیست. بنابراین دولت براساس سیاست گذاری های صورت گرفته به منظور در دست گرفتن بازار و جلوگیری از افزایش قیمت با کارخانجات قندی خراسان شمالی از جمله شرکت های قند شیرین، نیشابور، تربت جام و غیره قرارداد منعقد کرده تا این شرکت ها 100 هزار تن شکر خام وارداتی را به شکر سفید تبدیل و به بازار عرضه کنند.
وی افزود: قند شیروان نیز در گام اول قرارداد 10 هزار تنی تولید شکر سفید را با دولت منعقد کرده تا از 15 مهر ماه به همراه تولیدات خود انجام می دهد.
مدیر مالی شرکت شیروان خاطر نشان کرد: از یک سو افزایش میزان عرضه از اوایل پاییز و از طرف دیگر واردات شکر خام سبب کاهش قیمت فروش خواهد شد، اما در مجموع بر درآمد قندی ها اثر مثبتی خواهد داشت. از این رو به نظر می رسد طی عملکرد سه ماهه آتی، قند شیروان عملکرد قابل توجهی از خود به نمایش گذارد.
نظر
-
سالم و سربلند باشید
چرا نهایتاً ! این بار اولاً که از همه چیز مهم تر است ...
اینکه ما نباید بترسیم و صبور باشیم بر اهل فن پوشیده نیست و تکرار مکررات لازم نمیباشد .
در خصوص فروش شکر خام وارداتی دولت , شرکت قند شیروان تا این لحظه موفق به جذب 10 هزار تن گردیده و در خواستی معادل 40 هزار تن علاوه بر میزان قبلی دارد . که در صورت موافقت سود خوبی را نصیب شرکت میکند .به این صورت : 980+40+60+60=1140 شامل نرخ شکر +افت و ضایعات +هزینه حمل +هزینه تصفیه = قیمت تمام شده . اگر بفرض با نرخ مشخص شده 13000 ریالی فروخته شود برای هر کیلو 160تومان و تعدیل سود این 10 هزار تن 25 تومان خالص است و در صورت تحقق 50 هزار تعدیل خالص 125 تومان که با پیش بینی قبلی مجموعاً 220 تومان میشود .
این یک تبلیغ نیست و اگر این 40 هزار تن اتفاق بیفتد که بزودی مشخص میشود . میشود یک واقعیت ...
مثلاً قند ثابت تا حالا 18000 تن گرفته و شیرین هم همین حدود ...( فکر کنم لازم نباشد تک تک حساب کنیم . چون اینجا مختص قشیر است ;):d )
در آخر همین شرکت امروز شکر را درب کارخانه 1430 میفروخته ...
امیدوارم همیشه در سود باشید..
ارادتمندمتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
در اصل توسط payan پست شده است View Postسالم و سربلند باشید
چرا نهایتاً ! این بار اولاً که از همه چیز مهم تر است ...
اینکه ما نباید بترسیم و صبور باشیم بر اهل فن پوشیده نیست و تکرار مکررات لازم نمیباشد .
در خصوص فروش شکر خام وارداتی دولت , شرکت قند شیروان تا این لحظه موفق به جذب 10 هزار تن گردیده و در خواستی معادل 40 هزار تن علاوه بر میزان قبلی دارد . که در صورت موافقت سود خوبی را نصیب شرکت میکند .به این صورت : 980+40+60+60=1140 شامل نرخ شکر +افت و ضایعات +هزینه حمل +هزینه تصفیه = قیمت تمام شده . اگر بفرض با نرخ مشخص شده 13000 ریالی فروخته شود برای هر کیلو 160تومان و تعدیل سود این 10 هزار تن 25 تومان خالص است و در صورت تحقق 50 هزار تعدیل خالص 125 تومان که با پیش بینی قبلی مجموعاً 220 تومان میشود .
این یک تبلیغ نیست و اگر این 40 هزار تن اتفاق بیفتد که بزودی مشخص میشود . میشود یک واقعیت ...
مثلاً قند ثابت تا حالا 18000 تن گرفته و شیرین هم همین حدود ...( فکر کنم لازم نباشد تک تک حساب کنیم . چون اینجا مختص قشیر است ;):d )
در آخر همین شرکت امروز شکر را درب کارخانه 1430 میفروخته ...
امیدوارم همیشه در سود باشید..
ارادتمندم
10 هزار تن ضرب در 160 تقسیم بر 50000000 سهم میشه 32 تومان
نظر
-
در اصل توسط jeneral35 پست شده است View Postpayan جان 25 تومان را کم حساب نکرده اید یا من اشتباه میکنم
10 هزار تن ضرب در 160 تقسیم بر 50000000 سهم میشه 32 تومان
22.5 درصد مالیات رو از 32 تومان کم کردم تا خالص بدست بیاد.
ارادتمندتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
نظر