کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو مترو نشسته بودم، دلبندم اس ام اس داد بیا خونه دوستم تو فرمانیه، شامو اینجا دعوتیم... گذشت و حواسم به آهنگ پرت شد، یهو دیدم یکی داره میزنه به شونه هام، داداش شما مگه نمی خوای بری فرمانیه؟ اینجا ایستگاه قیطریه اس، باس پیاده شی . . . هیچی دیگه، تشکر کردم و پیاده شدم
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
فامیل دور کاندیداتوری خود را در انتخابات ریاست جمهوری 92 اعلام کرد
شعار انتخاباتی: « که با این در اگر در بند در مانند، درمانند... »
ببعی، گزینه اول پست وزارت امور خارجه
فامیل دور در نشست خبری که امروز 13 فرودین 1392 برگزار شد رسما کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست جمهوری خرداد 92 اعلام کرد.
وی، هدف خود از حضور در عرصه انتخابات را باز کردن تمام درهای خوشبختی و قرار دادن افق های روشن به روی جوانان عنوان نمود.
این کاندید ریاست جمهوری در پاسخ به خبرنگاران در مورد کابینه آینده خود گفت: در صورت پیروزی در انتخابات، ببعی به عنوان وزیر امور خارجه، کلاه قرمزی وزیر آموزش و پرورش، پسر خاله وزیر کار و پسر عمه زا را به عنوان وزیر فرهنگ و آقوی همساده به عنوان سخنگوی دولت به مجلس معرفی خواهم کرد.
وی در پایان نشست خبری از خبرنگران پرسید: من الآن چیجوریم!!!؟
میخوام یه اندیکاتوری به بازار سرمایه معرفی کنم که دیگه هیچ تحلیلی برای خرید یا فروش لازم نباشه خیلی امتحانش کردم رد خور نداشته البته واسه من به درد نمی خوره حالا چرا جوابشو با توضیحی که میخوام بدم متوجه میشین:
اخیرا متوجه شدم که هر سهمی که میفروشم بلافاصله (با اختلاف یکروز) روندش قطعا صعودی میشه و هر روز 4 درصد مثبت میخوره سهم هایی چون سهگمت شپنا شپدیس کنور غبشهر و ...:">
بالاخره یکی هم از ایران بایستی اندیکاتوری اختراع میکرد بنازم ناز انگشتامو که به خریدارای سهمم اینچنین سود میرسونه !!!!
با این اندیکاتور بدون استرس سرمایه گذاری کرده و هرروز 4% تضمینی سود عاید خود نمائیدL-)
نظر