كارت اعتباري ايران كيش ( ركيش )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیگنال
    Banned
    • Nov 2012
    • 714

بنده هم وارد شدم در هر صورت قیمت رکیش با توجه به پی بر ای و ای پی اس که ساخته الان در کف قیمتی خود قرار داره همین الان ارزش سهم بالای 1000می باشد

نظر

• 3yh
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 265

بررسی پتانسیل*های حرکت سهم شرکت کارت اعتباری ایران کیش در نمودار قابل ملاحظه است.
      روند این سهم در کوتاه*مدت هنوز صعودی است و می*توان به رشد آینده این سهم امیدوار بود.
      «رکیش» بعد از پشت سر گذاشتن یک فاز نزولی بزرگ در قیمتی بین ۶۸۰ تا ۷۲۰ تومان یک محدوده مقاومتی را تشکیل داده و به نظر می*رسد ظاهرا فاز نزولی حداقل در مقطع فعلی به پایان رسیده است.
      در حال حاضر دلایلی وجود دارد که ما را به شروع ذهنیت صعودی برای این سهم امیدوار می*کند.ما در پایان روند نزولی و در فاز قبل، شاهد یک واگرایی قیمتی واضح و روشن بوده*ایم، به طوری که به احتمال زیاد می*توان گفت یک ۵ موجی الیوت در طول روند نزولی وجود داشته است.
      در نمودار، واگرایی امواج داخلی موج ۳ و واگرایی پایان ۵ موج به وضوح قابل مشاهده است. بعد از این واگرایی، بازار سقف ۱۰۰۰ تومان را ساخته که تشکیل این سقف از این جهت بسیار ارزشمند است که سهم توانسته به میزان ۱۰۰ درصد موج قبلی نزولی خود را بازگشت کند و این اتفاق سیگنال مثبتی برای این سهم به شمار می*رود.
      بعد از تشکیل سقف ۱۰۰۰ تومان بازار روند نزولی جدیدی را در پیش گرفته که با موج قبلی خود دارای واگرایی زمانی است. باتوجه به قوی بودن این روند می*توان انتظاریک موج ۲ یا یک موج B اصلاحی را داشت. این در حالی است که حرکت نزولی ما دارای ساختار داخلی ۳ موجی بوده که از الگو*های شایع در امواج ذکر شده است.
      این حرکت اصلاحی در محدوده ۱۶۱.۸ فیب انبساطی به اتمام رسیده است. این محدوده همپوشانی قابل قبولی با خط حمایت ۷۶۰تومان نیز دارد که بازار بعد از تشکیل این موج اصلاحی فاز صعودی را در پیش گرفته و شاهد روزهای مثبتی در این سهم بوده*ایم.
      با توجه به موارد مذکور در صورت درست بودن فرضیه*های ما، انتظار صعود حداقل ۱۵۰ تومانی را در این سهم داریم.
      هدف قیمتی بعدی ما ۱۰۵۰ تومان خواهد بود.
      خریداران احتمالی سهم به عنوان تشخیص حد ضرر شکسته شدن کف ۷۱۵ تومان را برای خروج از سهم در نظر بگیرند.

تهیه و تنظیم: احسان حاجی

فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 265

این هم دلیل بنیادی:

مدیرعامل شاپرک با اعلام آمادگی شبکه الکترونیک پرداخت کارتی برای پرداختهای اینترنتی از ابتدای آبان ماه، گفت: «با این اقدام درگاههای پرداخت اینترنتی بانکها جمعآوری شده و این تراکنش تنها از طریق پیاسپیهای مجاز و تحت نظارت شاپرک انجام خواهد شد.

«سامان قطبی» مدیر عامل شاپرک، گفت: «گام نخست انتقال تراکنشها به منظور انتقال تمامی تراکنشهای مربوط به پرداختهای حضوری به شاپرک در سال 1391 انجام شد ولی در آن مقطع زمانی الزامی برای انتقال تراکنشهای بدون حضور کارت در نظر گرفته نشده بود در نتیجه بخشی از این تراکنشها یعنی تراکنشهای بدون حضور کارت همچنان از طریق بانکها و مستقیما از طریق شتاب انجام میشود.»

وی در توضیح انواع تراکنشهای غیر کارتی گفت: «این پرداختها انواع مختلفی دارد ولی مهمترین آن پرداختهای اینترنتی و پرداختهای موبایلی است.»

قطبی ادامه داد: «پرداختهای اینترنتی در ایران هنوز سهم بزرگی از پرداختهای روزمره را به خود اختصاص ندادهاند ولی تجربه کشورهای دیگر نشان میدهد که با توسعه تجارت الکترونیک، نیاز به این نوع از پرداختها افزایش یافته است تا جاییكه میتوان گفت بدون این نوع پرداخت، تجارت الکترونیک ایجاد و گسترش نمییابد.»

مدیر عامل شاپرک در پاسخ به این پرسش که میزان امنیت این روش از پرداخت چقدر است، گفت: «با توجه به این واقعیت که در پرداختهای اینترنتی معمولا خریدار و فروشنده یکدیگر را ملاقات نمیکنند و تنها از طریق ارايه اطلاعات کارت، عملیات پرداخت صورت میگیرد، ریسک این نوع پرداخت به مراتب بیشتر است و از این رو نیاز به رعایت استانداردهای سختگیرانهتر و داشتن انضباط نیز افزونتر است چنانچه آمار تقلب و سوءاستفادهها نیز نشان میدهد که معمولا به نسبت میزان استفاده، نفرات بیشتری در فضای اینترنتی قربانی این گونه جرایم میشوند.»

وی در پاسخ به این پرسش که آیا خدمات پرداخت اینترنتی توسط همان شرکتهای ارايهدهنده پرداخت که پیشتر موفق به اخذ مجوزها موقت فعالیت از بانک مرکزی شدهاند ارايه میشود، گفت: «در حال حاضر و پس از گذشت زمانی که توسط بانک مرکزی برای قطع ارايه سرویس توسط بانکها در نظر گرفته شده، تنها پیاسپیهایی که علاقمند به ارايه این خدمات باشند، پس از بررسی و ممیزی دروازه پرداخت اینترنتی آنها مجاز به ارايه این خدمات هستند ولی در آینده احتمال دارد پیاسپیهای تخصصی به این منظور ایجاد شود. همچنین الزامی به ارايه این خدمات توسط تمامی پیاسپیها وجود ندارد و تنها شرکتهایی که مایل به ارايه این خدمات باشند در این حوزه فعالیت خواهند کرد.»

قطبی در مورد تفاوتهایی که در شاپرک برای پرداختهاي اینترنتی و پایانههای فروش فیزیکی در نظر گرفته خواهد شد، گفت: «در اینترنت ریسکهای بیشتری وجود دارد و برای حمایت خریدار باید تدابیر بیشتری اندیشیده شود. بهعنوان مثال در اکثر سیستمهای پرداخت زمان تسویه با پذیرنده اینترنتی طولانیتر از زمان تسویه با پذیرندگان معمولی است. کارمزدهای بالاتر و همچنین اخذ تعهدات و تضامین از این پذیرندگان نیز از دیگر مواردی است که در آینده به آنها توجه خواهد شد.»

وی با اشاره به برخی مشکلاتی که در حوزه تراکنشهای فیزیکی مبتنی بر کارت، پیش از فعالیت شاپرک وجود داشت، گفت: «واقعیت این است که رقابت بازارشکنانه نهتنها قواعد کسب و کار را در ارايه خدمات پرداخت از طریق پایانههای فروش دستخوش تغییر کرده بود بلکه در حوزه پرداختهای اینترنتی هم ناهنجاریهایی به دنبال داشت. حذف کارمزدهای پذیرندگان، استفاده از دروازههای پرداخت اینترنتی متعلق به بانکهای مختلف در یک فروشگاه اینترنتی، کنترل ضعیف بر عملکرد پذیرندگان و امکانپذیر نبودن نظارت به منظور کاهش جرایم مواردی هستند که همچنان در این حوزه به چشم میخورند.»

مدیرعامل شاپرک در مورد سرمایهگذاری لازم برای تراکنش پرداخت از طریق اینترنت هم افزود: «شاید در نگاه اول به نظر بیاید که سرمایهگذاری بيشتري باید برای پایانههای فیزیکی انجام شود در حالیکه این هزینه برای پرداختهای اینترنتی کمتر است اما چنین نیست؛ ممکن است هزینههای مستقیم ارايه این خدمات کمتر باشد اما رعایت استانداردها و الزامات امنیتی آن هزینهبر است همچنین پوشش ریسکها که در این حوزه بیشتر است، نیاز به صرف مبالغ بیشتری خواهد داشت.»

وی ادامه داد: «در عین حال لازم است به تفاوت بین ارزش و قیمت تمام شده نیز توجه شود. در اقتصاد، قیمت تمام شده برای یک کالا بستگی به کمیابی و روشهای تهیه آن دارد در حالیکه ارزش کالا ناشی از نیازی است که توسط آن برطرف شود. پرداختهای اینترنتی دقیقا برعکس است با وجودی که ممکن است قیمت تمام شده آن در مقایسه با سایر روشها کمتر باشد ولی چون از الزامات تجارت الکترونیک و خرید و فروش در فضای اینترنت به حساب میآید، از ارزش بالایی برخوردار است. به همین خاطر هم در اغلب کشورها کارمزدهای نسبتا بالاتری نسبت به سایر روشها برای پرداختهای اینترنتی در نظر گرفته میشود.» (اعتبار)

"به نظر رکیش 1500 را هم خواهد دید ...."
        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

شركت ملي انفورماتيك 6.5 میلیون دیگه بیشتر سهم نداره .... البته فکر کنم فهمیده چه اشتباهی کرده چون امروز فقط حجم و داد... در روز های آتی هم فکر کنم فقط حجم مبنا رو بده.... به زودی سهم خشک میشه...

نظر

• 3yh
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 265

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
            با توجه به موارد مذکور در صورت درست بودن فرضیه*های ما، انتظار صعود حداقل ۱۵۰ تومانی را در این سهم داریم.
            هدف قیمتی بعدی ما ۱۰۵۰ تومان خواهد بود.

همون طور که پیش بینی میشد به 1050 تومان واکنش نشون داد... اما ... من خودم حتی یک سهم هم نفروختم...
            درست یا اشتباه ...نمیدونم...ولی من دوست دارم کمی صبر کنم.

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

باسلام ودرود.تحلیل تکنیکال رکیش/حمایت سنگین 975---1000 مقاومت 1073 -- 1171---هدف قیمتی1250 رکیش.jpg
              یا غنی....

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14651

روند معاملاتی سهم گویای شروع یه حرکت شارپ و پرقدرت است
                به نظر میاد فردا صف خرید بشه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  روند معاملاتی سهم گویای شروع یه حرکت شارپ و پرقدرت است
                  به نظر میاد فردا صف خرید بشه
                  فردا حتما فرصت خرید هست :D :D

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14651

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    فردا حتما فرصت خرید هست :D :D
                    فردا نماد سهم بسته میشه
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• haselipoor
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 109

با سلام
                      شنیده ها از مجمع رکیش
                      1.افزایش سرمایه تا 8000ملیارد ریال از محل انباشته و آورده نقدی درخواستش به بورس داده شده و به محض موافقت اطلاع رسانی خواهد شد
                      2.شرکت کارت اعتباری ایران کیش در هفته جاری اولین قرارداد خود را با شرکت جیرینگ برای کارت شارژ ها به میزان ۳۲ میلیارد تومان را نهایی نمود. انتظار می رود که رکیش پس از مجمع روز دوشنبه و غلبه بانک تجارت برکرسی‌ های هیأت مدیره، با اقبال مناسب در بازار همراه باشد.
                      3.قرار داد با بانک تجارت در حال مذاكره و اجرايي شدن هست.

نظر

• rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

گزارش 6 ماهه "رکیش"

شرکت کارت اعتباری کیش با سرمایه ای معادل با 29 میلیارد و 997 میلیون و 500 هزار تومان پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره 6 ماهه را منتشر کرده است.

این شرکت برای هر سهم در سال مالی 92 مبلغ 1651 ریال سود خالص پیش بینی کرده و در 6 ماهه نخست موفق به تحقق 37 درصد از این مبلغ (معادل 604 ریال) شده است.

"رکیش" که گزارش اخیر را با تعدیل منفی 6 ریالی بودجه به بازار ارائه کرده در دوره مورد بررسی 45 درصد از بهای تمام شده و نزدیک به 40 درصد از درآمد حاصل از قرارداد با بانک ها در سال مالی 92 را محقق کرده است.

شایان ذکر است این شرکت در نظر دارد به هر سهم خود در سال مالی 92 مبلغ 1000 ریال سود نقدی پرداخت نماید.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Ali zahedi
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 676

تا ٩٥٠ پايين مياد

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14651

امروز خوب خریدن
                            فردا احتمالا صف خرید بشه و سقف 1116 شکسته میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

با امدن رکیش جو گروه انفورماتیک را مثبت شد

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

درگاه اینترنتی بانک‌ها تعطیل می‌شود

از ابتدای آذرماه سال‌جاری پذیرش کلیه پرداخت‌های اینترنتی در شبکه شتاب از طریق بانک‌ها متوقف می‌شود و تمام پرداخت‌ها در شبکه الکترونیک پرداخت کارت «شاپرک» متمرکز و تراکنش‌های مذکور صرفاً از طریق این شبکه انجام می‌شود.

به گزارش اقتصاد ایرانی، بر اساس سیاست های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و طبق برنامه ریزی های انجام شده برای تمرکز و یکپارچه سازی نظام پرداخت کشور و با توجه به انجام این امر برای پایانه های فروش، کلیه پرداخت های اینترنتی از آذر ماه سال جاری در شبکه الکترونیکی پرداخت کارت «شاپرک» متمرکز و تراکنش های مذکور صرفا از طریق این شبکه انجام می شود. بنابراین پس از تاریخ فوق، پذیرش کلیه پرداخت های اینترنتی در شبکه شتاب از طریق بانک ها متوقف خواهد شد.

اجرای این طرح مستلزم فعالیتهای متنوع و متعدد در حوزه های زیر ساختی(فنی، امنیت و مقررات)، راهنمایی و توجیه پذیرندگان جهت آشنایی با شرایط پس از یکپارچه سازی، بانک ها و شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت می باشد.

برای جلوگیری از توقف یا اختلال در ارائه خدمات پرداخت اینترنتی به پذیرندگان محترم، هماهنگی های لازم بین بانکهای ارائه کننده این خدمت، شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت و شاپرک در دست اقدام می باشد. شایان ذکر است که یکی از مهم ترین تاثیرات این یکپارچه سازی بی نیازی از تعدد درگاههای پرداخت بوده و پذیرنده اینترنتی صرف نظر از بانک مورد نظر خود جهت واریز وجوه می تواند از بین شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت دارای مجوز که فهرست آنها در سایت شاپرک موجود می باشد یکی را انتخاب نماید. در این شرایط کیفیت سرویس، عامل اصلی و تعیین کننده خواهد بود. یکی دیگر از نکات مهم در طرح یکپارچه سازی، ایجاد تمام صفحات پرداخت تحت دامنه shaparak.ir می باشد که مزیت آن سادگی در شناسایی صفحات پرداخت غیر واقعی خواهد بود. در این وضعیت کافی است دارندگان محترم کارت هنگام ورود به صفحه پرداخت، اطمینان حاصل نمایند که صفحه مورد نظر، یکی از زیر دامنه های این سایت می باشد. فرآیند دوران گذار از وضع موجود به وضع جدید (یکپارچه) هم اکنون آغاز گردیده و اطلاعات تکمیلی مورد نیاز پذیرندگان و دارندگان کارت متعاقبا از طریق سایت شاپرک اعلام خواهد شد.

به منظور اطمینان از ارائه دقیق اطلاعات و پاسخگویی به سوالات پذیرندگان اینترنتی امکان ثبت نام در سایت شاپرک فراهم گردیده است که از این عزیزان دعوت می شود در صورت تمایل از این امکان استفاده نمایند.

امید است این تغییرات پس از طی سریع مرحله گذار، با ارائه خدمتی منطبق با استاندارهای جهانی، پایدار و امن برای استفاده کنندگان موجبات رضایت هموطنان عزیز را فراهم نماید.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X