كارت اعتباري ايران كيش ( ركيش )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

در گفتوگو با ایسنا عنوان شد:

پاسخ مدیرعامل شاپرک به ابهامات؛ کارمزدی از هیچ تراکنشی دریافت نمیشود

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در گروه انفورماتیک، مدیرعامل شاپرک با بیان اینکه در حال حاضر کارمزدی از هیچ تراکنشی دریافت نمیشود، گفت: دریافت کارمزد بابت خدمات شرکتهای psp فعلا در دستور کار نیست.

سامان قطبی در گفتوگو با ایسنا، افزود: البته بحثی در این زمینه مطرح شده که بر اساس رویه ای که پیش از این وجود داشت بابت خدماتی که شرکتهای psp میدهند کارمزدی دریافت کنند که فعلا در دستور کار نیست چرا که نیاز به بررسی و همچنین تايید بانک مرکزی با رعایت حقوق صنوف دارد.

وی با بیان این مطلب اظهار کرد: از نگاه موسساتی که سرویس میدهند باید مبلغ ناچیزی هزینه به عنوان کارمزد استفاده از خدمت از مصرف کننده آن دریافت شود، ولی اگر قرار باشد چنین کاری صورت گیرد، با نظر بانک مرکزی و با نگاه به منافع پذیرفته شدگان و با نظر صنوف خواهد بود.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• capitalist
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 77

آمار خرید و فروش های امروز رکیش برام جالب بود گفتم برای دوستان هم قرار بدم.
        خریدار 9 فروشنده 32
        حجم معاملات
        274,146

نظر

• ahmad m
          ستاره دار(2)
          • Aug 2012
          • 969

از دو جنبه میشه روند سهم را بررسی کرد یک بررسی سهم از جهت سیستم معاملاتی ایچیموکو با توجه به شکل زیر مقاومت 880 تومان محدوده سویچ کومو برای سهم مهم است و از طرفی ضخامت نه چندان زیاد کومو و همچنین وضعیت کیجنسن و تنکنسن نوید شکست مقاومت ذکر شده را در اینده میدهند

2 بررسی سهم از طریق نرم افزار موج شماری که افت تا محدوده حداقل 750 تومان را برای سهم متصور خواهد بود.

نتیجه خرید با شکست مقاومت 880 و خروج کیجنسن و تنکنسن از کومو و یا با توجه به شکل 2 خرید محدود ه 750 تومان کم ریسک خواهد بود.
          آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/01/16, 01:40.
          بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

سلام دوستان ،عجب فروشنده هاي سمجي داره اين سهم ،هر كار كردم پايين نيومدن كه نيومدن،يه پله روز چهرشنبه خريدم به اميد اينكه شنبه بشه خريد رو تكميل كرد
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• ahmad m
              ستاره دار(2)
              • Aug 2012
              • 969

به نظر سهم رالی خودش را شروع کرد شاخص گروه هم وضعیت خوبی داره
              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• haselipoor
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 109

نوشته اصلی توسط metalman
                رکیش میاد بالا...خیلی ها اما چشمشون به صف هست که کجا صف شده بدوند ته صف... توی صف رکیش هم خواهند امد...اینطرف سال رکیش 1000 تومن را خواهد دید 20 درصد شیرین. من امروز هم خریدم....

دوست گرامی به شما هم پیشنهاد میکنم زیر 850 خرید کنید...
                سلام دوباره خدمت شما متالمن عزیز

لازمه یه تشکر ویژه از شما بکنم .
                هم بخاطر اینکه ما را با این سهم یعنی رکیش اشنا کردید .وهم به خاطر اینکه پر رنگ ترین حمایت رو تو تمام فرومها شما از رکیش انجام داده ومیدید.
                من تا بحال زیاد از این سهم خرید نداشتم وزیر رقمی که گفتم هم قصد ندارم آنچنان اضافه کنم (50000فعلا)
                چون رقم بالایی رو اختصاص خواهیم داد که تنها مال من نیست وباید جوابگو باشم ولی وقتی سهم حرکت بکنه فکر میکنم میشه با این مبلغ از ادامه حرکتش مطمأن شد.
                اگر محدوده 860 تا 1000را گفتم چون بعد از این رقمها دیگه سهم راه خودشو پیدا میکنه ونیازی به حمایت نداره
                و رقمی که من تارگت قرار دادم 1357 که اردرهام را با این رقم میگذارم تا حضورمو اعلام کنم
                تا دلگرمی برای دوستان باشه وفکر نکنن یه سهمی رو جمع کردم وحالا تبلیغشو میکنم.کم سود میکنیم ولی اعتماد دوستان رو از دست نمیدیم.
                استاد ممنون میشم شما هم چه خصوصی وچه عمومی تذکرات لازم رو به ما به موقع اعلام کنید.
                تا درودی دیگ

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

شاید وقتش باشه رکیش یک حرکتی به خودش بده .رصد کردن معاملات این سهم خالی از لطف نیست.....

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

>:D<>:D<>:D<

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

دیروز روزنامه همشهری آگهی مزایده ملک بلوار کشاورز رو زده بود
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

ملك مزبور حدوداً ٢٥٠متره و موقعيت اداري داره، و توي بلوار كشاورزه ،ظاهراً با فروش اين ملك شركت مبتونه تعديل مناسبي بده .ممنون

نظر

• haselipoor
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 109

باسلام
                          دوستان رکیش برای صعود نه نیاز به شایعه داره نه فروش زمین .
                          این سهم شوق پرواز داره وفقط نیاز به کمی حمایت داره که الان حقوقی ارمان شروع کرده .
                          با نفروختن سهماتون واضافه کردن سهم میشه به این روند کمک کرد تا از پس خط روند نزولی بر بیاد
                          سهم اهداف 1000 و1300 رو خواهد دید انشا...
                          اندکی صبر.....

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

واله من بعد از اينكه با امور سهام شركت تماس گرفتم و مذمين شدم كه ماجراي فروش زمين حقيقت داره توي سايت اعلام كردم،دوست عزيز من فكر مينم ركيش براي بالا رفتن احتياج به شايعه هم نداره حقوقي ارمان ميدونه چه جوري بيصدا سهم رو ببره بالا!!!!:))L-)0919 639 2982

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

ركيش از همين محدوده قيمتي هم ميتونه يك حركت شارپ ٣٠درصدي داشته باشه!

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                ركيش از همين محدوده قيمتي هم ميتونه يك حركت شارپ ٣٠درصدي داشته باشه!
                                من عاشق این حرکتای شارپ 30 درصدی شما هستم علیرضا جان :)
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X