صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

من هم خدمت شما عرض ارادت کامل دارم

من به جرات خدمتتان عرض می کنم امسال سال غبشهر خواهد بود سود 1050 کف سود امسال خواهد بود

من خیلی سعی کردم قبل از مجمع یه جوری مطلب برسونم که هر کی غمارگ داره تبدیل کنه به غبشهر

البته نه اینکه غمارگ رشد نخواهد کرد نه اینطور نیست
    من هم غمارگ دارم و هم غبشهر ولی اگر به قیمت های چند روز قبل مجمع نگاه بکنیم می بینیم غمارگ 670 تومان و غبشهر حدود 1500 تومان به قیمت های پایانی کاری نداریم

خوب غبشهر 300% - 400% رشد خواهد کرد و غمارگ نهایتا" 100 %

غبشهر امسال از تمام سهم های خوب بازار پیشی خواهد گرفت 300% تا 400% درصد فقط برای امسال

من این سود 1050 تومانی رو با روغن کیلوئی 4300 تومان حساب کردم
    من امروز داشتم تو یک فروشگاه خرید می کردم چشمم به روغن های 1.5 کیلوئی لادن غبشهر افتاد قیمت رو که چک کردم دیدیم 8200 تومان
    به عبارتی کیلوئی 5500 تومان
    اگر 3% ارزش افزوده و 10 % کارمزد پخش و سود فروشنده نهائی رو کم کنیم تقریبا" به قیمت 4700 تومان برای غبشهر می رسیم

با این قیمت فروش سود 1200 تومانی برای غبشهر دور از دسترس نخواهد بود
    بله،کاملا خاطرم هست... ;)

با این تفاسیر احتمالا باید بعد از بازگشایی به فکر اضافه کردن باشیم به جای شناسایی سود... :))

بازگشایی تو چه قیمتی به نظرتون توجیه خرید داره؟!

به نظرتون نزدیکی به ماه مبارک رمضان همونطور که میتونه روی روند قندی ها تاثیر مثبت بذاره،روی روند روغنی ها هم تاثیر داره؟
    انصافا تو هر سهمی با شما همسنگر بودم با سودهای بسیار شیرینی برام همراه بوده،چند روز پیش با یکی از دوستان راجع به سیگنالهای ورود به سهم صحبت میکردیم،چندتا سیگنال نام برد،گفتم یه سیگنال خیلی قوی هم من بهت بگم:

هر سهمی رو که دیدی،جناب شفاف سازی،جناب آریو،جناب سید یاسر شریعت روشون نظر مساعد دارن به عنوان اولین سیگنال خرید در نظر بگیر،بعد برو تکنیکالی یه نقطه ی مناسب برای ورود پیدا کن و بخر...مطمئن باش با سود بالایی خارج میشی...;)

امیدوارم همیشه بتونیم از دانش بالای بنیادی شما و سایر دوستان بهره ببریم...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      بله،کاملا خاطرم هست... ;)

با این تفاسیر احتمالا باید بعد از بازگشایی به فکر اضافه کردن باشیم به جای شناسایی سود... :))

بازگشایی تو چه قیمتی به نظرتون توجیه خرید داره؟!

به نظرتون نزدیکی به ماه مبارک رمضان همونطور که میتونه روی روند قندی ها تاثیر مثبت بذاره،روی روند روغنی ها هم تاثیر داره؟
      انصافا تو هر سهمی با شما همسنگر بودم با سودهای بسیار شیرینی برام همراه بوده،چند روز پیش با یکی از دوستان راجع به سیگنالهای ورود به سهم صحبت میکردیم،چندتا سیگنال نام برد،گفتم یه سیگنال خیلی قوی هم من بهت بگم:

هر سهمی رو که دیدی،جناب شفاف سازی،جناب آریو،جناب سید یاسر شریعت روشون نظر مساعد دارن به عنوان اولین سیگنال خرید در نظر بگیر،بعد برو تکنیکالی یه نقطه ی مناسب برای ورود پیدا کن و بخر...مطمئن باش با سود بالایی خارج میشی...;)

امیدوارم همیشه بتونیم از دانش بالای بنیادی شما و سایر دوستان بهره ببریم...

با سلام
      آقا اینقدر ما رو شرمنده نفرمائید
      من خوب یادم می اید یه زمانی تقریبا" حدود های دی ما بود که سازمان بورس به هر وسیله ای متوسل می شد تا جلوی صفوف خرید رو بگیره و مانع از رشد شاخص بشه از بگیر و ببند های نمادهای پالایشگاهی گرفته تا فشار به شرکت ها جهت اعلام سود های غیر واقعی
      من همان موقعع در تاپیک چی ... چرا ؟ گفتم تنها راه بازار اینه که شرکت ها نمادشون بسته بشه و به جای اینکه هر روز 4-5 % مثبت بشه و صدای سازمان بورس در بیارنددر روز بازگشائی بسته به نوع تعدیل 50- 100 % مثبت باز بشوند اینجوری دیگه هیچکس نمی تونه جلوی رشد رو بگیره
      خدا رو شکر بعد از عید هر نمادی رو که سهامدارش بودیم در روز بازگشائی 40 - 50 % در روز بازگشائی نصیب ما کردند
      شاراک - شیران - واتی - شتر - شبریز- شراز و...

به نظر من بازگشائی غبشهر در محدود ه 2500 تومان فرصت مناسب برای ورود خواهد بود
      سهام های مورد نظر من برای امسال :
      پالایشگاهی : به ترتیب شبریز - شراز - شتر
      شیمائی : شیران - واتی
      پترو : پارسان - شیراز ( برای سال 93 )
      روغنی و در صدر تمام گروه ها : غبشهر
      به قول جناب پرریسک : در خصوص این سهم ها حد ضرر و مقاومت و... هیچ کاربردی نداره برای غبشهر و شیرانی که قراره 5000 تومان بشوند

با وجود این سهم ها سرم رو برای سهام های دیگه درد نمی اورم

با تشکر

نظر

• omid_saleh
        عضو جدید
        • Nov 2011
        • 15

با سلام
        من خوب یادم می اید یه زمانی تقریبا" حدود های دی ما بود که سازمان بورس به هر وسیله ای متوسل می شد تا جلوی صفوف خرید رو بگیره و مانع از رشد شاخص بشه از بگیر و ببند های نمادهای پالایشگاهی گرفته تا فشار به شرکت ها جهت اعلام سود های غیر واقعی
        من همان موقعع در تاپیک چی ... چرا ؟ گفتم تنها راه بازار اینه که شرکت ها نمادشون بسته بشه و به جای اینکه هر روز 4-5 % مثبت بشه و صدای سازمان بورس در بیارنددر روز بازگشائی بسته به نوع تعدیل 50- 100 % مثبت باز بشوند اینجوری دیگه هیچکس نمی تونه جلوی رشد رو بگیره
        خدا رو شکر بعد از عید هر نمادی رو که سهامدارش بودیم در روز بازگشائی 40 - 50 % در روز بازگشائی نصیب ما کردند

به قول جناب پرریسک : در خصوص این سهم ها حد ضرر و مقاومت و... هیچ کاربردی نداره برای غبشهر و شیرانی که قراره 5000 تومان بشوند

با تشکر
        با سلام
        جناب شفاف سازی اگر ممکن است سود غمارگ رو هم با شرایطی که در مورد غبشهر لحاظ نمودید،محاسبه کنید. من سود غمارگ رو 408 تومن محاسبه کردم.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط omid_saleh پست شده است View Post
          با سلام
          جناب شفاف سازی اگر ممکن است سود غمارگ رو هم با شرایطی که در مورد غبشهر لحاظ نمودید،محاسبه کنید. من سود غمارگ رو 408 تومن محاسبه کردم.

با سلام
          بزرگترین ایراد غمارگ فروش زمین و کارخونه اونه
          وگرنه از لحاظ بنیادی مورد تایید بود
          درصورت فروش کارخونه و اجاره سوله در شرکت صنعتی بهشهر سود عملیاتی اون کم خواهد شد

نظر

• سیدامیر
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1668

با سلام
            درصورت فروش کارخونه و اجاره سوله در شرکت صنعتی بهشهر سود عملیاتی اون کم خواهد شد
            با سلام
            جنب شفاف سازی . ببخشید نه تنها سود عملیاتی کم نخواهد شد بلکه به دلیل استفاده از ما شین الات جدید و بسته بندی مدرن هزینه عملیاتی کم شده و سود افزایش خواهد یافت .
            در ضمن پول حاصل از فروش زمین با توجه به مدیریت حرفه ای مطمئنا در جای مناسب سرمایه گذاری شده و باعث ارزش افزوده بیشری برای شرکت خواهد شد .
            با تشکر....

نظر

• امیر303
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 279

با سلام
              شفاف عزیز اون پولو تو بانک هم بزاره با سودش میتونه چند تا شرکت غبشهر را اجاره کنه .البته من از هر دو سهم دارم هردو گلند...

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                شفاف عزیز اون پولو تو بانک هم بزاره با سودش میتونه چند تا شرکت غبشهر را اجاره کنه .البته من از هر دو سهم دارم هردو گلند...

با سلام
                من هم از هر دو سهم دارم
                من قبلا" هم گفتم غمارگ جای رشد 100% داره
                ولی غبشهر جای رشد 300%-400% داره
                اساس وجود هر شرکتی خریداری زمین و ساخت کارخونه است نه فروش زمین و اجاره
                من نمی دونم اینا چه نقشه ای تو سر دارند سهمی که 300-400 تومان می تونه سود عملیاتی بسازه چرا باید کارخونه اش بفروشه؟؟؟؟/

نظر

• هامون
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 91

با سلام

جناب شفاف سازی عزیز شما چند بار بر اجاره سوله توسط مارگارین و تاثیر منفی شدید بر سود عملیاتی اون تاکید کردید. می دونید کل اجاره سالیانه 3 میلیارد تومنه؟ 3 میلیارد بر 360 میل سهم عددی نمی شه (کمتر از 10 تومن).
                  ارادت

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط هامون پست شده است View Post
                    جناب شفاف سازی عزیز شما چند بار بر اجاره سوله توسط مارگارین و تاثیر منفی شدید بر سود عملیاتی اون تاکید کردید. می دونید کل اجاره سالیانه 3 میلیارد تومنه؟ 3 میلیارد بر 360 میل سهم عددی نمی شه (کمتر از 10 تومن).
                    ارادت

با سلام
                    من می گم غبشهر در انتظار بازدهی 300% - 400%
                    غمارگ 100%
                    غبشهر 200% افزایش سرمایه داره
                    غمارگ نداره
                    غبشهر طرح و توسعه داره
                    غمارگ نداره
                    غبشهر درآمد اجاره خواهد داشت
                    غمارگ هزینه اجاره
                    غمارگ با فروش زمین و اجاره فضای فعالیتش کوجک خواهد شد
                    اگر غمارگ اینا رو نداشت وعده رشد 300-400 درصدی رو می دادم

نظر

• هامون
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 91

با سلام
                      من می گم غبشهر در انتظار بازدهی 300% - 400%
                      غمارگ 100%
                      غبشهر 200% افزایش سرمایه داره
                      غمارگ نداره
                      غبشهر طرح و توسعه داره
                      غمارگ نداره
                      غبشهر درآمد اجاره خواهد داشت
                      غمارگ هزینه اجاره
                      غمارگ با فروش زمین و اجاره فضای فعالیتش کوجک خواهد شد
                      اگر غمارگ اینا رو نداشت وعده رشد 300-400 درصدی رو می دادم
                      سلام
                      متوجه رابطه طرح های سودساز بهشهر با نوشته خودم نشدم.
                      حرف من این بود که کم شدن 10 تومن به عنوان اجاره نمی تونه سود 300 تومنی تحلیلی شما رو به 150 تومن برسونه.

ممنون و ارادت

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام

من هم خدمت شما عرض ارادت کامل دارم

من به جرات خدمتتان عرض می کنم امسال سال غبشهر خواهد بود سود 1050 کف سود امسال خواهد بود

من خیلی سعی کردم قبل از مجمع یه جوری مطلب برسونم که هر کی غمارگ داره تبدیل کنه به غبشهر

البته نه اینکه غمارگ رشد نخواهد کرد نه اینطور نیست
                        من هم غمارگ دارم و هم غبشهر ولی اگر به قیمت های چند روز قبل مجمع نگاه بکنیم می بینیم غمارگ 670 تومان و غبشهر حدود 1500 تومان به قیمت های پایانی کاری نداریم

خوب غبشهر 300% - 400% رشد خواهد کرد و غمارگ نهایتا" 100 %

غبشهر امسال از تمام سهم های خوب بازار پیشی خواهد گرفت 300% تا 400% درصد فقط برای امسال

من این سود 1050 تومانی رو با روغن کیلوئی 4300 تومان حساب کردم
                        من امروز داشتم تو یک فروشگاه خرید می کردم چشمم به روغن های 1.5 کیلوئی لادن غبشهر افتاد قیمت رو که چک کردم دیدیم 8200 تومان
                        به عبارتی کیلوئی 5500 تومان
                        اگر 3% ارزش افزوده و 10 % کارمزد پخش و سود فروشنده نهائی رو کم کنیم تقریبا" به قیمت 4700 تومان برای غبشهر می رسیم

با این قیمت فروش سود 1200 تومانی برای غبشهر دور از دسترس نخواهد بود

با سلام

من امروز پرس و جو کردم روغن خوراکی 3% ارزش افزوده نمی گیره
                        مارژین سود برای شرکت پخش و خرده فروشی حدود 20% است
                        لذا از مبلغ 8200 تومان برای بطری 1.5 کیلوئی محاسبه کنیم :
                        هر کیلو فروش نهائی 5460 تومان
                        اگر 20% سود شرکت پخش و خرده فروشی رو کم کنیم نرخ فروش غبشهر به ازای هرکیلو 4555 تومان در می اید

شرکت پخش کننده نیز به پخش نیست خود صا فولا خودش یک شرکت پخش تاسیس کرده است

نظر

• کاظمی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 331

با سلام

با تشکر
                          با سلام خدمت شفاف سازی عزیز..
                          درمورد ارزندگی غبشهر قطعا شکی نیست ..ولی بجهت عدم ایجاد شبهه برای برخی دوستان بهتره بدونن امسال70-80 افزایش سرمایه قطعی است و مابقی تا 200 درصد بستگی به هیئت مدیره داره ..درضمنا با لحاظ کردن افزایش سرمایه رسیدن به قیمت 5000 رویایی بنظر میرسه..هرچند مطمنا رشد 300 الی 400 درصد برای دید بلند مدت و دریکسال آینده رخ خواهد داد...
                          آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2013/05/27, 01:46.
                          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• کاظمی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 331

شفاف سازی عزیز درود
                            اگه امکان داشته باشه یه نظر بنیادی رو پتایر بنداز؟
                            سپاس
                            تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• AMIR2000
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 180

با سلام
                              من هم از هر دو سهم دارم
                              من قبلا" هم گفتم غمارگ جای رشد 100% داره
                              ولی غبشهر جای رشد 300%-400% داره
                              اساس وجود هر شرکتی خریداری زمین و ساخت کارخونه است نه فروش زمین و اجاره
                              من نمی دونم اینا چه نقشه ای تو سر دارند سهمی که 300-400 تومان می تونه سود عملیاتی بسازه چرا باید کارخونه اش بفروشه؟؟؟؟/
                              جناب شفاف سازی پس اگه اینجوری هستش که شما می فرمایید بهتره به محض باز شدن نمادشون هر چی غمارگ داریم به غبشهر تبدیل کنیم . نظرتون چیه ؟

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                                جناب شفاف سازی پس اگه اینجوری هستش که شما می فرمایید بهتره به محض باز شدن نمادشون هر چی غمارگ داریم به غبشهر تبدیل کنیم . نظرتون چیه ؟

باسلام

این ایده ای بود که قبل از بستن سهم برای مجمع تو بعضی از کارگزاریها به شکل بسیار وسیعی در حال انجام بود اون سه چهار روز آخر غمارگ با حجم بسیار بالا درجا می زد و منفی می خورد ولی غبشهر یه کله سه چهار روز تو صف خرید بود

من قبلا" هم گفتم این که چه فکری تو سر این مدیران صافولا هستش چه نقشه ای کشیدند چه برنامه ای دارند هنوز نتونستم پی به این راز اون ببرم ( برنامه فروش کارخونه و اجاره سوله در غبشهر )

من مسئله اینجوری باز می کنم :
                                ایده اول : غمارگ زمین و کارخونه خودشو نمی فروخت و بلعکس یه زمین دیگه می خرید و کارخونه اش را توسعه می داد و با توجه به کشش بازار روغن برنامه توسعه در دستور کار خود قرار می داد افزایش ظرفیت تولید - افزایش فروش - توسعه محصولات و... که منجر به افزایش سودآوری می شد.

یا :
                                ایده دوم :غمارگ زمین و کارخونه خودشو بفروشه سوله اجاره کنه به طبع فضای کارش کم می شه تولیدش کم می شه و فروشش همچنین

من این می گم فروش زمین و کارخونه و اجاره سوله درست برعکس ایده اول هستش
                                یعنی برعکس طرح و توسعه
                                یعنی برعکس افزایش تولید و فروش

حال چه بکنیم :
                                اگر در روز بازگشائی هر دو سهم به یک اندازه مثبت خوردند یا حتی غبشهر 10-20 % بالاتر از غمارگ باز شد نظر شخصی من اینه هیچ ریسکی جایز نیست تبدیل غمارگ به غبشهر

از تمامی دوستان و اساتید محترم خواهشمندم نظرات خوشون در خصوص برنامه فروش زمین و کارخونه غمارگ بدند و پیش گوئی کنند هدف مدیران شرکت از این اقدام چی می تونه باشه چه نقشه ای تو سر اینا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟
                                من هم نظر خودم را خواهم داد

نظر

در حال کار...
                                X