در اصل توسط tvnews پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
دوستان نگران پرداخت سود نباشید!آخه اصلا مگه چقدر هست!مثلا برای غبشهر 180 تومنه که کلا میشه 10 درصد قیمت بسته شدن!!!!
بیشتر چشم انتظار بازگشایی هستیم...;)
بازگشایی زیر 3000 تومن غبشهر اجحاف در حق سهامداران صبورشه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدوستان نگران پرداخت سود نباشید!آخه اصلا مگه چقدر هست!مثلا برای غبشهر 180 تومنه که کلا میشه 10 درصد قیمت بسته شدن!!!!
بیشتر چشم انتظار بازگشایی هستیم...;)
بازگشایی زیر 3000 تومن غبشهر اجحاف در حق سهامداران صبورشه...
نظر
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postمنم کلا 2 روز مونده بود ببنده تمام پولمو به غبشهر تبدیل کردم من خودمم دانشجو هستم وفعلا هم که بیکار خوب بالاخره زندگی خرج داره
و طبق جدول زمان بندی منم رو سودش حساب کردم دیگه
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postانشالله که پرداخت میکنند به موقع......اما ای کاش سهم را زودتر باز کنند.واقعا خستمون کردند.........
نظر
-
بازگشايي رويايي دو نماد در هفته آينده.
سود صنعتي بهشهر 700 تومان- سود تقسيمي 350 تومان
سود مارگارين 165 تومان- سود تقسيمي 80 تومان
منبع : سيستم سهام گوياي دو شركت . تلفن 63969784
از سایت همسایه ...
زنگ زدم ..... حقیقت داشت ..... تایید هست ....
تبریک به دوستان ....
با این سود ، روی چند باز میشه ؟
من نظرم بالای 4500 هست ....."قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postغبشهر ترکوند سود 92 را فعلا 7007 ریال و 3500 ریال پیش بینی تقسیم سود کرده به این سهم که پیش بینی 12000 ریال سود برای پایان سال دور از ذهن نیست حالا با سود محتاطانه 7007 ریال پی بر ای چند بدیم خوبه ضمن اینکه پی بر ای گروهش 10/3 هست
ياد استاد بزرگ پرريسك گرامي كه مي گفت فك بازار بايد بياد پائين.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
به مطالب بالا طرحهای توسعه غبشهر را هم ضمیمه کنید که تا سه ماه دیگه شروع به بهربرداری میکنند
همچنین افزایش سرمایه شرکت................
افزایش نرخ محصولات.
نمیخوام تبلیغ بکنم بخدا..............ولی من فروشنده این سهم نیستم تا پاییز.........این سهم سهخم نوسان نیست.سهمی هست که باید 50 درصد سبدت را بهش اختصاص بدی و بهش اعتماد کنی.تا سود خوبی بهت بده.مثل شیران.که سهامدارهای واقعیش سود خوبی تو دوسال گذشته ازش گرفتند.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postبه مطالب بالا طرحهای توسعه غبشهر را هم ضمیمه کنید که تا سه ماه دیگه شروع به بهربرداری میکنند
همچنین افزایش سرمایه شرکت................
افزایش نرخ محصولات.
نمیخوام تبلیغ بکنم بخدا..............ولی من فروشنده این سهم نیستم تا پاییز.........این سهم سهخم نوسان نیست.سهمی هست که باید 50 درصد سبدت را بهش اختصاص بدی و بهش اعتماد کنی.تا سود خوبی بهت بده.مثل شیران.که سهامدارهای واقعیش سود خوبی تو دوسال گذشته ازش گرفتند.
نظر
-
نظر