صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

دوستان وقتی چند تا گزینه را کنار هم قرار بدیم مثلا پایان دوران سازمانیها گیر دادن چندباره به گزارش غبشهر که سودتو پایین اعلام کردی تا اینکه غبشهر راضی شد بالاخره 7000 اعلام کنه تا سازمان راضی بشه وقتی نگاه میکنیم میبینیم شتران با 50 درصد تعدیل 800 درصد بالاتر باز میشه و..... مواردی که همه دوستان میدونن و گفتنش ممکنه سازمانیها را حساس کنه پس میشه نتیجه کرفت خدارو چه دیدی شاید غبشهر با پی بر ای 50 درصد بالاتر از گروه و یا اصلا با پی بر ای گروه باز شد چطور شتران میتونه با پی بر ای 50 درصد بالاتر گروه باز بشه اونم با 50 درصد تعدیل و 800 درصد بالاتر پس با توجه به سیگنالهایی که ذکر شاید غبشهر هم با پی بر ای 10 الی 15 باز شد اینجاست که میشه گفت غبشهر شترانی باز شد اما اگر بشه چی میشه

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
      هیچ چیز مشخص نیست تا گزارش سه ماهه شرکت بیاد........
      ولی من پیشبینی میکنم این میزان سود محتاطانه هستش.
      در عین حال پی بر ای که میگیره باید معقول و متناسب با رشد پی بر ای گروهش باشه.و باید طرحهای توسعه شرکت و همچنین افزایش سرمایه 200 درصدی را نیز کاتالیزور رشد سهم بعد از بازگشایی بدونیم.

با سلام
      دوستان عزیز همه چیز مشخص است و به نظر من نیازی به کدال نیست
      بعضی از دوستان همه چیز رو در کدال می بینند ولی اینطور نیست اون چیزی که در کدال می اید رو همه می بینند ما باید اون چیزی رو ببنیم که همه نمی توانند ببنینند
      خوب دو ماه پیش خیلی از تحلیلگران و اساتید سود 1000 تومانی غبشهر رو دیدند ولی خیلی ها سود 160 تومانی کدال رو دیدند
      اونی که سود 1000 تومانی غبشهر رو ترسیم کرد خودشو تا خرخره در غبشهر 1000تا 1500 تومانی غرق کرد
      اونی که سود 160 تومانی کدال رو دید سهم رو در 1000 تا 1500 به حراج گذاشت

اونی که شش ماه پیش شیران رو با سود 1000 تومانی کدال (قبل از افزایش سرمایه ) می فروخت عدهای داشتند با سود 2000 تومانی تحلیلی خود سهم رو جارو می کردند و الان اونا بالای 100 درصد در سودند و حالشو می برند

به نظرمن گزارش سه ماهه برای کسانیکه سهامدار بودند وقت لذت بردن و حال کردن هستش و برای کسانیکه تازه می خواهند تصمیم به خرید بگیرند تازه اول راهشون است.

تا می ایی یه مطلب بزنی عده ای پیداشون می شه می گند بزارید گزارش سه ماهه بیاید بعد نظر بدهید گزارش واقعی که بیاید که نظر لازم نیست همه چیز واقعی است
      اونی موفق است که پیش بینی اینده بکنه گزارش واقعی رو همه نظر می دهند اینکه کار شاقی نیست

یکی دو ماه پیش گفتیم غبشهر در مقایسه با غمارگ کولاک خواهد کرد عده ای ناراحت شدند نه اینکه غمارگ بازدهی نخواهد داد بلکه غمارگ 100% بده غبشهر 200% می ده اینو امار پیش بینی هم ثابت کرد

نظر

• AMIR2000
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 180

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        سال مالی شرکت اذر ماه و این رو میدونم، من الان تقریبا 9 ماهه سهامدار شرکتم...
        این سوتی من هم به خاطر اینه که اون لحظه خون جلوی چشمم رو گرفته بود!:D

انشالله به قیمت معقولی باز بشه که هم خریدار سود کنه و هم فروسنده... ;)

منم صرفا نظر شخصیم رو گفتیم،بدیهی هستش که نظر هر کسی میتونه درست یا غلط باشه...:x

پ.ن: البته هنوز گزارش سه ماهه نیومده و نمیشه قضاوت کرد،پس هنوز هم نمیتونم فرض نداشتن تعدیل در گزارش شش ماهه رو بپذیرم!:D
        جناب آقای مرادی عزیز سلام ، دیگه مثل سابق مطلب نمی نویسید استفاده کنیم . می خواستم ازتون درخواست کنم تحلیلتون رو راجع به سود 1000 تومانی این سهم ارایه بفرمایید. ممنون

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام
          دوستان عزیز همه چیز مشخص است و به نظر من نیازی به کدال نیست
          بعضی از دوستان همه چیز رو در کدال می بینند ولی اینطور نیست اون چیزی که در کدال می اید رو همه می بینند ما باید اون چیزی رو ببنیم که همه نمی توانند ببنینند
          خوب دو ماه پیش خیلی از تحلیلگران و اساتید سود 1000 تومانی غبشهر رو دیدند ولی خیلی ها سود 160 تومانی کدال رو دیدند
          اونی که سود 1000 تومانی غبشهر رو ترسیم کرد خودشو تا خرخره در غبشهر 1000تا 1500 تومانی غرق کرد
          اونی که سود 160 تومانی کدال رو دید سهم رو در 1000 تا 1500 به حراج گذاشت

اونی که شش ماه پیش شیران رو با سود 1000 تومانی کدال (قبل از افزایش سرمایه ) می فروخت عدهای داشتند با سود 2000 تومانی تحلیلی خود سهم رو جارو می کردند و الان اونا بالای 100 درصد در سودند و حالشو می برند

به نظرمن گزارش سه ماهه برای کسانیکه سهامدار بودند وقت لذت بردن و حال کردن هستش و برای کسانیکه تازه می خواهند تصمیم به خرید بگیرند تازه اول راهشون است.

تا می ایی یه مطلب بزنی عده ای پیداشون می شه می گند بزارید گزارش سه ماهه بیاید بعد نظر بدهید گزارش واقعی که بیاید که نظر لازم نیست همه چیز واقعی است
          اونی موفق است که پیش بینی اینده بکنه گزارش واقعی رو همه نظر می دهند اینکه کار شاقی نیست

یکی دو ماه پیش گفتیم غبشهر در مقایسه با غمارگ کولاک خواهد کرد عده ای ناراحت شدند نه اینکه غمارگ بازدهی نخواهد داد بلکه غمارگ 100% بده غبشهر 200% می ده اینو امار پیش بینی هم ثابت کرد
          با بیشتر صحبتاتون موافقم.فقط منظورم از اینکه گزارشش بیاد رو کدال و اون را هم ببینیم،برای تخمین قیمت بازگشایی سهم بود.
          در ضمن بشخصه وقتی غبشهر خریدم نگاه به پیشبینی سود 160 تومنی نکردم.نکاه به سود 114 تومنی که فقط در سه ماهه اخر سال مالی منتهی به 30/9/91 ساخته بود کردم.تو صحبتهام گفتم سود امسال را نیز بنده چهار رقمی محاسبه کردم .و در ارزندگی سهم شکی نیست.
          بهر حال امیدوارم همه ما مزد سهامداری کردنمون را بگیریم.
          موفق باشید

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
            جناب آقای مرادی عزیز سلام ، دیگه مثل سابق مطلب نمی نویسید استفاده کنیم . می خواستم ازتون درخواست کنم تحلیلتون رو راجع به سود 1000 تومانی این سهم ارایه بفرمایید. ممنون
            تا وقتی کسی مثل جناب شفاف سازی هستن و مطلب میزنن جایی برای حرف زدن من باقی نمیمونه،ایشون بسیار بسیار از بنده مسلط تر و وارد تر هستن،بنده خودمم استفاده میکنم... ;)

اما به علم ناقص و نداشته ی بنده هم،با اولین پیش بینی 700 تومنی برای غبشهر و سابقه ی شرکت،میشه سود حداقل1000 تومنی رو قطعی دونست... ;)

ضمن اینکه بنابرگفته های قبلی شرکت افزایش سرمایه هم امثال قطعیه...

پس مراقب سهمتون باشید... ;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

درز اطلاعات نهانی در دو شرکت غذایی

امیر حمزه مالمیر در گفتگو با خبرنگار ایران اکونومیست ضمن بررسی آخرین وضعیت توقف و بازگشایی نمادهای معاملاتی ،عنوان کرد: طولانی شدن توقف دو نماد معاملاتی صنعتی بهشهر و مارگارین ناشی از تعدیل های مکرر سود و عدم ثبات در ارایه گزارش های برآوردی و عملکردی بوده و بررسی ها نشان می دهند که گویا برخی ناشران این دو شرکت غذایی با وقفه عمدی در ارایه تعدیل اطلاعات مالی مورد نظر خودحتی تا قبل از مجمع عادی سالیانه ، زمینه انجام یکسری معاملات برخوردار از اطلاعات نهانی برای عده ای را در بازار سهام فراهم کرده اند.

در این زمینه مذاکراتی با مدیران این شرکت ها برای رفع موانع بازگشایی نمادهای معاملاتی مذکور صورت گرفته و قرار شده هر گونه تخلف احتمالی در زمینه سوء استفاده از انتشار اخبار نهانی از طریق مراجع حقوقی ذی ربط در سازمان بورس پیگیری و اعلام رای شود.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• space_mohamad
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 313

هرچی بیشتر به وضعیت گروه نگاه میکنم نمیتونم برای این سهم زیر 4500 متصور باشم ......:D................. نمیشه آخه !!!!
                حتی تا 5000 - 5500 هم عاقلانس ................... نیست ؟؟;)
                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

غبشهری که میتونه تعدیلات دوباره بده بنظرتون نباید حداقل با پی بر ای گروه باز بشه...

نظر

• farhad5
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 41

سلام از دوستان کسی تو این دو سه روز سودشو دریافت کرده؟

نظر

• safaei
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 93

من سود غبشهر رو گرفتم . هر سهم 180 تومن سود . یک روز قبل از موعد به حساب بانک ملت م که قبلا شمارش رو به شرکت فاکس کرده بودم واریز شده بود

نظر

• پارادوکس
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 80

نه هنوز... مطابق جدولی که خودشون ارائه دادن باید سود منو در تاریخ 4 تیر ماه واریز میکردن اما هنوز هیچ خبری نیست
                        در اصل توسط farhad5 پست شده است View Post
                        سلام از دوستان کسی تو این دو سه روز سودشو دریافت کرده؟
                        [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• AMIR2000
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 180

در اصل توسط safaei پست شده است View Post
                          من سود غبشهر رو گرفتم . هر سهم 180 تومن سود . یک روز قبل از موعد به حساب بانک ملت م که قبلا شمارش رو به شرکت فاکس کرده بودم واریز شده بود
                          دوست عزیز خوش به حالتون سود ما رو که قرار بوده طبق جدول زمانبندی 8 تیر بریزند به حساب ولی هنوز نریختند . فکر کنم دارند تلافی سود غمارگ رو که 2 تیر یعنی 6 روز جلوتر از موعد واریز کردند رو در میارند . موفق باشید و با بررسی های درست اجازه ندید حقوقی ها کلاه سرتون بگذارند .

نظر

• tvnews
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 100

خوب اینم از آخر هفته قرار بود تا آخر هفته سود مارو بریزن که نریختن . امور مالی به امور سهام گفته بود که قرار آخر هفته نماد باز بشه که اینم آخر هفته باز نشد
                            فکر کنم بازگشایی نماد با گزارش شش ماه خواهد بود :D;;)>:D<

نظر

• وقت شناس
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 160

از دوستان کسی خبری از زمان بازگشایی نداره؟؟؟خداییش دیگه دارند شورشو در میارند:(X-(X-(
                              مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• tvnews
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 100

دوست عزیز نگران نباش هر چقدر دیرتر باز بشه به نفع سهامدارش هست;)

نظر

در حال کار...
                                X