صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AMIR2000
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 180

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
    اصلاح کجا بود....4240 هم اگر تو صف بهت بدند میتونی بخری.....تا اطلاعیه افزایش سرمایه بیاد رو کدال رفتیم تا 6000 تومان.
    تو گروه غذایی به سود تحلیلی پی بر ای حداقل 5 باید داد.حداقل سود غبشهر 1200 تومان هستش که قیمتش میشه 6000 تومان.
    دوست عزیز استدلال شما چیه که می فرمایید تاقبل از اطلاعیه افزایش سرمایه 6000 تومن میشه ؟

نظر

• space_mohamad
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 313

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
      دوست عزیز استدلال شما چیه که می فرمایید تاقبل از اطلاعیه افزایش سرمایه 6000 تومن میشه ؟
      شما استدالت را بگو که نمیره ؟؟؟
      این سهم باید 5500 باز میشد و تا 7000 میرفت ...
      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

روز چهارشنبه به عینه مافیای بورس و اوج فساد را در اقتصاد ورشکسته ایران دیدم.از ساعت 8.5 همینجوری درخواست خرید بود که اضافه می شد. به بالای 4000000 هم فکر کنم رسید.تا جاییکه من که قصد فروش نصف داشتم ،داشتم منصرف می شدم.یکباره ساعت 9 صف فروش کلاً برداشته شد و اردرهای فروش از 3092 به 3060 - 3050 و همینطور پایینتر تبدیل می شد و داشت صف فروش تشکیل میشد.من هم که فکر کردم سهم داره برمیگرده همه سهممو برای فروش گذاشتم. متاسفانه صبح که بیدار شدم (اختلاف زمانی 10ساعته با ایران)متوجه شدم گیر چه مافیایی که ریشه ان در سازمان بورس است افتادم.تحلیل خودم این است آقایونی که به ساعت 7 به اطلاعات دسترسی داشتند در صدد خرید حجم بالایی از سهم شرکت افتادند ،وقتی حجم بالای خرید را دیدند به درستی متوجه شدند که فروشندگان با دیدن این صف سنگین پا پس می کشند و نمی توانند خرید خود را انجام دهند.بنابراین در گام اول اردرهای خرید را برداشتند و یکباره صف فروش تشکیل دادند تا با این حربه سهام مردم را از دستشان دربیاورند. انتظار این است که سازمان بورس معاملات روز چهارشنبه را به دلیل رانت اطلاعاتی عده ای ابطال کند .من یکی که دستم نمی رسه ولی کاش زیاندیدگان چهار شنبه موضوع را پیگیری کنند.

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          اوه اوه .............چه کرد غبشهر ............بر پدر و مادر تهیه کنندگان صورت های مالی در اولین پیش بینی لعنت که چقدر وقتمون رو گرفتن که به اونایی که با پیشنهاد ما خریدن بفهمونیم که رکب نخورن >>> ......وقتی سهم از 1500 -1700 به زیر 1000 تومن رسیده بود برای قر قر نکردن کاربران .....کار به جایی رسیده بود که ما پت روغن رو وزن میکردیم و قیمتش رو در میاوردیم و روغن خالص رو وزن میکردیم .... که تحلیلمون اشتباه نباشه !!!! و 4 تا بچه میگفتند شما تبلیغ این سهمو میکنید .......;) این نیز گذشت .....
          ارادتمندیم
          درود بر دوست تحلیلگرم میثم عزیز.میثم جان روز بازگشایی یکی از پستهای مهر یا آبانت را بالا کشیدم یادی ازت کرده باشم
          ناسلامتی بابای غبشهر تو این فروم خودتی:D.خلاصه خیلی جات خالیه این روزها
          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

دوست عزیز تو بورس به سهمی که پتانسیل اثبات شده برای رشد ای پی اس داره حداقل 2 واحد پی بر ای بالای گروهشو میگیره حالا همه میدانند که سود غبشهر بالای 1200 تومنه گزارش 6 ماهه شم که اومد و این اثبات شد افزایش سرمایه صد در صدی هم که داره حالا به این سهم باید پی بر ای 2 واحد بالاتر بدیم یا نصف پی بر ای گروهشو حالا پی بر ای گروهش غیر از غمارک و غبشهر اگه محاسبه کنی بالای 10 هست یعنی به غبشهر باید با ای پی اس 700 نومنی پی بر ای 12 بدی حالا میشه چند ..... 8400 تومن شک نکن به این قیمت بزودی میرسه پس بهتره اگه سهمو داریم تو این قیمتها اضافه کنیم اگر نداریم بخریم

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20675

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
              ارادتمندیم
              درود بر دوست تحلیلگرم میثم عزیز.میثم جان روز بازگشایی یکی از پستهای مهر یا آبانت را بالا کشیدم یادی ازت کرده باشم
              ناسلامتی بابای غبشهر تو این فروم خودتی:D.خلاصه خیلی جات خالیه این روزها
              خیلی مخلصیم .....دوستان سود کنن به جای ما ............ سلامت و پر سود باشید و نهایت استفاده رو کنید که این بورس هر n سال یک بار میتوننه همچی بازدهی برای سهامدارا داشته باشه اونم به خاطر رشد دلار>>>>> تجریه ای شد برای اینده ما که با رشد دلار تازه چند ماه بعد بازار میترکونه .......ما حالا حالا هستیم تو این بازار و تجربه کسب میکنیم برای خرید های میلیاردیییییییی.....;)

یک تعدیل دیگه هم داره ....
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/18, 21:42.
              ///

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

سود های تحلیلی دیگر همگروهیهای غبشهر را محاسبه کنید و با قیمت فعلی اونها چک کنید.سود تحلیلی غپینو به عنوان مثال چیزی حدود 120 تا 125 هست و قیمتش الان 670 تومن هستش............تا حالا هر چقدر ما صحبت از سود حدود 1200 تومنی میکردیم کافیه.دیگه ثابت شد گزافه و بیراه نمیگفتیم.....حالا باید سر پی بر ای صحبت کنیم.بازار که کلا در غیاب این سهم رشد کرده و پی بر ای گرفته.گروه غذایی تو این رشد یکی از گروههای پیشرو بوده.من فکر کنم با این افزایش سرمایه و چند طرح توسعه ای که پاییز افتتاح میشه ............حداقل پی بر ای 5 عادلانه و منطقی باشه.

نظر

• omid_saleh
                  عضو جدید
                  • Nov 2011
                  • 15

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  سود های تحلیلی دیگر همگروهیهای غبشهر را محاسبه کنید و با قیمت فعلی اونها چک کنید.سود تحلیلی غپینو به عنوان مثال چیزی حدود 120 تا 125 هست و قیمتش الان 670 تومن هستش............تا حالا هر چقدر ما صحبت از سود حدود 1200 تومنی میکردیم کافیه.دیگه ثابت شد گزافه و بیراه نمیگفتیم.....حالا باید سر پی بر ای صحبت کنیم.بازار که کلا در غیاب این سهم رشد کرده و پی بر ای گرفته.گروه غذایی تو این رشد یکی از گروههای پیشرو بوده.من فکر کنم با این افزایش سرمایه و چند طرح توسعه ای که پاییز افتتاح میشه ............حداقل پی بر ای 5 عادلانه و منطقی باشه.
                  چرا 5؟:-w خواهید دید بازار چه پی به ای میده.سهمی که سود امسالش نسبت به سال گذشته بیشتر از سه برابر میشه چرا باید پی به ای 5 بگیره؟

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

بنظرم این سهم از الگوی شیران پیروی میکنه:D
                    رو 5 یا 6 تومن میره افزایش سرمایه میده سهامش 3 برابر میشه بعد کم کم میرسه به همون قیمت قبل از افزایش سرمایه;)
                    سهامداری کنید و مفت از دستش ندید
                    شنبه اگر حقوقی نده عمراً حجمش پرشه
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط omid_saleh پست شده است View Post
                      چرا 5؟:-w خواهید دید بازار چه پی به ای میده.سهمی که سود امسالش نسبت به سال گذشته بیشتر از سه برابر میشه چرا باید پی به ای 5 بگیره؟
                      دوست عزیز من حرف از حداقل زدم.وگرنه ارزش این سهم واقعا بیشتر هستش.بارها تو پستهای قبلی از روز بازگشایی تاکید به نگهداری سهم و شرکت در افزایش سرمایه داشتم.چون تجربه شیران جلو چشمم هست.

نظر

• Alidadash
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 959

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                        روز چهارشنبه به عینه مافیای بورس و اوج فساد را در اقتصاد ورشکسته ایران دیدم.از ساعت 8.5 همینجوری درخواست خرید بود که اضافه می شد. به بالای 4000000 هم فکر کنم رسید.تا جاییکه من که قصد فروش نصف داشتم ،داشتم منصرف می شدم.یکباره ساعت 9 صف فروش کلاً برداشته شد و اردرهای فروش از 3092 به 3060 - 3050 و همینطور پایینتر تبدیل می شد و داشت صف فروش تشکیل میشد.من هم که فکر کردم سهم داره برمیگرده همه سهممو برای فروش گذاشتم. متاسفانه صبح که بیدار شدم (اختلاف زمانی 10ساعته با ایران)متوجه شدم گیر چه مافیایی که ریشه ان در سازمان بورس است افتادم.تحلیل خودم این است آقایونی که به ساعت 7 به اطلاعات دسترسی داشتند در صدد خرید حجم بالایی از سهم شرکت افتادند ،وقتی حجم بالای خرید را دیدند به درستی متوجه شدند که فروشندگان با دیدن این صف سنگین پا پس می کشند و نمی توانند خرید خود را انجام دهند.بنابراین در گام اول اردرهای خرید را برداشتند و یکباره صف فروش تشکیل دادند تا با این حربه سهام مردم را از دستشان دربیاورند. انتظار این است که سازمان بورس معاملات روز چهارشنبه را به دلیل رانت اطلاعاتی عده ای ابطال کند .من یکی که دستم نمی رسه ولی کاش زیاندیدگان چهار شنبه موضوع را پیگیری کنند.
                        دوست گرامی جدا از مافیا بازی و این حرفا، به نظر من شما از عدم سهامداری ضرر دیدین، با کسب کمی اطلاعات از همین تاپیک مطمئنا شما در هر حالتی از فروش منصرف میشدید.
                        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام

دوستان عزیزم Hana -mostafa1384 - Alidadash- shahmir - tvnews -علیرضا123 و سایر دوستان

ایجا تاپیک برای این جانب میسر نمی باشد

1- من وقت بسیار کمی دارم

2- من خودم از این وقت بسیار کم بیشتر سعی می کنم بیشتر از نظرات سایر اساتید - تاپیک ها - سایت های دیگه استفاده کنم
                          از این وقت کم سعی می کنم اگر برسم صورت های مالی بسیار محدودی رو بررسی کنم
                          گزارشات کدال رو ببنیم
                          معاملات هر روز رو نگاهی بیاندازم لذا حضور مستمر در یک تاپیک برای من عملا" میسر نیست
                          3- ایجاد تاپیک مستقل مستلزم حضور فعال است دوستان سوال خواهند کرد از سهم های مختلف باید جواب بدی باید صورت های مالی اون سهم بررسی بشه لذا وقت زیادی را می طلبه که نه در وقت این جنب می گنجد و نه توانائی اون رو دارم

4- من اصلا" تکنیکال بلد نیستم

5- من سهم هایی رو که بررسی داشتم بدون کم و کاست در تاپیک خودش گذاشتم بدون اینکه بخواهم حتی ذره ای از اون اطلاعات رو برای خودم مخفی کنم
                          مثل : تحلیل وبانک و سیگنال خرید در 230 تومان
                          تحلیل واتی و سیگنال در 250 تومان
                          تحلیل شاراک و سیگنال خرید در 780 تومان
                          تحلیل غبشهر و سیگنال خرید در 950 تومان
                          تحلیل غمارگ و سیگنال خرید در 325 تومان
                          تحلیل گسترده پارسان و سیگنال خرید در 600-700 تومان قبل از تقسیم سود 190 و قبل از افزایش سرمایه
                          تحلیل شیران و سیگنال خرید در 4900 تومان قبل از تقسیم سود 800 تومان و قبل از افزایش سرمایه 200% رایگان
                          تحلیل شتران - شیراز - شپدیس و....

6- من در تحلیل هایم از نظرات تمامی دوستان - اساتید بهره برده ام لذا خوانندگان رو دعوت می نمایم تاپیک های مختلف رو خوانده و به یک جمع بندی برسند

اما در خصوص غبشهر :
                          اون دسته عزیزانی که سهامداری کردند و اسیر احساسات نشدند برنده و سربلند شدند
                          اینکه سازمان گزارش رو 11 صبح روی کدال گذاشت برای کسی که به فکر سهامداری است فرقی نمی کنه
                          و کسی که دنبال سفته بازی و گرفتن نوسان از سهم است ضرر کرده و سهام خودشو مفت از دست داده و مقصر فقط خودش است
                          اگر گزارش بجای ساعت 11 صبح چهارشنبه یک ماه دیگه منتشر می کرد و سهم تا 3500 تومان هم افت می کرد من یکی فروشنده نبودم

در پایان یک بار دیگه از تمامی دوستانی که به هر نحوی در خصوص این بند ابراز محبت کردند تشکر می کنم و اگر یه سهمی رو بررسی کنم و نکته ای و حرف و حدیثی که بدرد بخور پیدا کنم از دوستان خوبم در تاپیک خودش دریغ نخواهم کرد

موفق باشید
                          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/07/18, 23:51.

نظر

• einstein
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 360

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                            دوست گرامی جدا از مافیا بازی و این حرفا، به نظر من شما از عدم سهامداری ضرر دیدین، با کسب کمی اطلاعات از همین تاپیک مطمئنا شما در هر حالتی از فروش منصرف میشدید.
                            نظرتون رو رد نمی کنم .وقتی شنبه این هفته بدون دلیل بازار منفی شد شخصاً نگران بورس شدم و از نظر ریسک پذیری خودم را تعدیل کردم.اینرا هم خدممتون بگم من با تحلیل خرید و فروش میکنم و روز چهار شنبه اسیر جو بازار شدم.
                            من روز شنبه خریدار این سهم خواهم بود البته اگر نتونم گیر بیارم بیشتر از آن در صف نمی مونم.اینرا گفتم که دوستاد فکر نکنن دارم تبلیغ منفی میکنم . با اینحال من با تحلیل یکسری دوستان که قیمت نجومی پیش بینی میکنن موافق نیستم.توجه دوستان قدیمی را به قیمتهای نجومی گاز لوله در سالهای 82 جلب میکنم که من خودم در 4700 این سهم رو خریدم و هنوز هم همون سهمو دارم و کلن بیخیالش شدم. اون زمان همه می گفتن این طلا است و نصیحت دوستانی که میگفتن ارزش جایگزینی این شرکت به 10% ارزش جاری سهام شرکت هم نمی رسد خریداری نداشت.
                            افزایش سرمایه ارزش افزوده ای ایجاد نمی کند و در بلند مدت روی ارزش سهام شرکت بی تاثیر است.دادن p/E هم به یک سود یک شرکت مستلزم بررسی فاکتورهای زمانی و تحلیل اقتصاد در سطح کلان می باشد.ممکن ست قیمت سهام بصورت حبابی مانند گاز لوله 82 رشد کند ولی مطمئناً ارزش ذاتی قیمت این سهم رقمهای 10 هزار و بالاتری که دوستان پیش بینی می کنند نیست ،چرا که تئوری آربیتراژ چنین اجازه ای را به سهم نمی دهد تا در مدت طولانی در این قیمتها بماند.هر چند معتقدم این سهم در قیمتهای فعلی ارزنده است .

نظر

• tvnews
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 100

دوستان غبشهری که بعضی از دوستان با حرف بعضی از دوستان که یکم میان تو این پیج جو منفی می دن و بعضی هارم جو می گیره و می ریرن مثل چهارشنبه سهمشون به حراج می زارن و الان باید حسرت بخورن توجه کنید از اینجور آدما خیلی زیادن که می خوان سهمو از دست اونایی که جو گیر هستن دربیارن حواستون باشه از ما گفتن

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

من فکر کنم گفتنیهای این سهم گفته شده....فقط در مورد تارگتهایی بالایی که گفته میشه در مورد سهم داده میشه.مگه در مورد غپینو و یا غچین داده نمیشد.کسی فکرش را میکرد پی بر ای 12 بگیره این سهم...........
                                در مورد افزایش سرمایه از انباشته هم که دوستان میگند بدرد نمیخوره.........مگه بدرد شیران نخورد.؟؟؟اینکه یک شرکت طرح توسعه داشته باشه و نقدینگیش را خرج طرح توسعه های ارزشمند شرکت بکنه و برای سال اتی سود سازی بیشتری داشته باشه ارزشمند نیست.؟؟؟
                                این تاپیک هم زیاد بالا نیاد بهتره.فکر میکنند حرفهای ما جنبه تبلیغ داره.با اینکه همیشه سعی خود من بر این بوده که حقیقی خرد سهمش را مفت از دست نده.....همین الان فولای را ندارم تو سبدم بعنوان مثال اما میگم سهم پر پتانسیلی هستش و منصفانه در موردش قضاوت میکنم.و یا بسیاری از سهمهای دیگه.

نظر

در حال کار...
                                X