کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازگشايي نمادهاي معاملاتي غبشهر، غمارگ 92/4/22 10:06
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي صنعتي بهشهر و مارگارين پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي و تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/09/30 ،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشند . مديريت بازار
به هیچ عنوان فروشنده نیستم.........اما اگر کسی نقدینگی داره.فرصت عالی برای ورود هستش.البته اگر گیرش بیاد.پی بر ای گروه 12....این سهم با پی بر ای 5 باز نشده.خیلی جالبه.
کسی که غبشهر را زیر 5000 تومن میفروشه...بنظر من بهتره دیگه تو بازار بورس سهم خرید و فروش نکنه.چون این یک سهم را بخاطر تورمی بودن بورس شانس اورده و سود کرده.
جمعا بیش از 40% سبدم غبشهر و غمارگه. تمام نقدینگیمو صرف خرید واتی و شیران کردم.
منتظر بودم غبشهر سودشو واریز کنه تا اونم صرف خرید این دوقلوهای روغنی بکنم بخرم هرچند اندک اما متاسفانه هنوز از سود غبشهر خبری نیست که نیست
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر