در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
تعدیل مثبت 100 درصدی "غبشهر"شرکت صنعتی بهشهر با سرمایه 33 میلیارد تومان سود خالص سال مالی جاری خود را از 1493 ریال به ازای هر سهم به مبلغ 2988 ریال افزایش داده است که در 6 ماهه اول سال مالی خود نیز موفق به پوشش 1526 ریال معادل 51 درصد از پیش بینی مزبور گردیده است.
شرکت عمده ترین دلایل تعدیل سود هر سهم را حذف بخش عمده ای از تخفیفات روغن به مشتریان و کاهش بهای تمام شده فروش رفته به دلایل کاهش قیمت و تغییر ترکیب روغن خام مصرفی با توجه به شرایط بازار و کاهش هزینه های مالی در نتجه تبدیل بخش عمده ای از فروش های نسیه به نقد و تولید محصولاتی که حاشیه سود بالایی دارند و حذف محصولات با حاشیه فروش پایین عنوان نموده است.
شرکت صنعتی بهشهر میانگین نرخ هر دلار آمریکا بابت واردات مواد اولیه اصلی(روغن خام مصرفی) و مواد بسته بندی ( عمدتا ورق حلب) در 6 ماهه دوم سال مالی مورد گزارش را 1300 تومان در نظر گرفته و این در حالیست که در 6 ماهه اول واردات مواد اولیه و بسته بندی عمدتا با نرخ دلار 1226 تومان صورت گرفته است.شایان ذکر است این شرکت که افزایش سرمایه 75 درصدی در سال مالی جاری را در مرحله تهیه گزارش توجیهی دارد در مجمع عمومی سال مالی گذشته برای هر سهم مبلغ 150 تومان عایدی خالص به تصویب رسانده که 66 تومان از آن را بطور نقدی به سهامدارنش پرداخت نمود.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبازار ما جنبه 44% رشد یکجا رو نداره. بنظرم بازم فرصت خرید بده
حالا تو بازاری که گروه قند وغذایی لیدر اون هستن وهمه در صف قپیرا نشتن شاید تعدادی بهش برسه ...
اونوقت با فروش عبشهر وغمارگ طرف میخواد چی بخره من موندم .....
هفته بعد دیدنی خواهد بود ..منتظر می مانیم...
نظر
-
وقتی دوستای خوبم مثل جعفر خان و آقا عطا میان رو سهم، خوب آدم رو سهم تامل میکنه:x
بچه های بنیادی عزیز دل لطف کنن یه تحلیل رو گزارشش بذارن ببینیم چی گفته ........ما از بیسوادیمون نگاه میکنم میبینم همه چی رو 48-50% پوشش داده و جهش قیمتشم که از بابت تعدیل داده پس دیگه چی میمونه واسه ادامه راه؟؟:-?
عطا جون من رو از بی اطلاعی لطفا در بیارید....
در ضمن یه نکته ایم تو گزارشش اورده که نرخ دلار و 1300 گرفته که اگه مرجع بالا بره که حتما خواهد رفت تو 6ماهه دوم بهای تمام شدش بالا میره پس ....:-?وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postوقتی دوستای خوبم مثل جعفر خان و آقا عطا میان رو سهم، خوب آدم رو سهم تامل میکنه:x
بچه های بنیادی عزیز دل لطف کنن یه تحلیل رو گزارشش بذارن ببینیم چی گفته ........ما از بیسوادیمون نگاه میکنم میبینم همه چی رو 48-50% پوشش داده و جهش قیمتشم که از بابت تعدیل داده پس دیگه چی میمونه واسه ادامه راه؟؟:-?
در ضمن یه نکته ایم تو گزارشش اورده که نرخ دلار و 1300 گرفته که اگه مرجع بالا بره که حتما خواهد رفت تو 6ماهه دوم بهای تمام شدش بالا میره پس ....:-?
در کنار اونافزایش نرخ که با این تورم همچنان ادامه داره ..
در مورد مواد اولیه هم طبق گفته دوستان اگاه با مبادله نفت با کالا تهیه میشه ......
در اخر جو گروه گروه قندی وغذایی وافزایش سرمایه غبشهر از انباشته ومسئله فروش زمین غمارگ هم هست ....در ضمن ریسک بسیار پایین این دو سهم با توجه به اینکه حد ضررشهاون خیلی کمه در قباس با رشد 40-50 درصدی اونها ..
حد ضرر غمارگ 240 وغبشهر 890 ...
یادمه قپیرا 870 بود دوستی گفت وتوصا عرضه کرده ریسک خرید بالاست ..گفتیم ریسک جا ماندن بالاست نه ریسک خرید ...حد ضرر قپیرا 820 بود ودر مقابل بازدهی اون 40 تا 50 درصد حداقل با هدف الای 1200 ....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postپی برای پایین ....
در کنار اونافزایش نرخ که با این تورم همچنان ادامه داره ..
در مورد مواد اولیه هم طبق گفته دوستان اگاه با مبادله نفت با کالا تهیه میشه ......
در اخر جو گروه گروه قندی وغذایی وافزایش سرمایه غبشهر از انباشته ومسئله فروش زمین غمارگ هم هست ....در ضمن ریسک بسیار پایین این دو سهم با توجه به اینکه حد ضررشهاون خیلی کمه در قباس با رشد 40-50 درصدی اونها ..
حد ضرر غمارگ 240 وغبشهر 890 ...
یادمه قپیرا 870 بود دوستی گفت وتوصا عرضه کرده ریسک خرید بالاست ..گفتیم ریسک جا ماندن بالاست نه ریسک خرید ...حد ضرر قپیرا 820 بود ودر مقابل بازدهی اون 40 تا 50 درصد حداقل با هدف الای 1200 ....
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postالان دو روزه بالای 190 داره معامله میشه
میشه گفت 190 رو شکسته ؟
نظر
-
این خبر برا مدتی قبل هست ....
خلیلی خبر داد:
۱۳۹۱/۰۶/۰۸
- کد : 9393
ارایه پیشنهاد افزایش قیمت روغن به سازمان حمایت/ موجودی مناسب روغن نباتی
دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی از ارایه پیشنهاد افزایش قیمت روغن نباتی به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خبر داد و گفت: هم اکنون مستندات خود را برای این تغییرات قیمتی ارایه کردهایم.
ابوالحسن خلیلی گفت: هم اکنون ذخایر روغن نباتی در کشور در اندازه مطلوبی قرار دارد و جای هیچگونه نگرانی در مورد این کالا نیست، این در حالی است که روغن خام به اندازه کافی از کشورهای همسایه و سایر کشورهای دنیا خریداری شده است و در حال ورود به کشور است.
دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی افزود: در زمینه تامین روغن خام مشکل جدی وجود ندارد و ارز 1226 تومانی نیز به اندازه کافی به واردات این کالا تعلق میگیرد، بنابراین تغییری در قیمت روغن نباتی به دلایل نوسانات ارزی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: آنچه که به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به عنوان مستندات درخواست افزایش قیمت روغن نباتی ارایه شده است، به دلیل تغییر در مواد بستهبندی و مواد اولیه مربوط به آن است که با ارز غیرمرجع صورت میگیرد؛ بر این اساس در حال مذاکره با سازمان حمایت مصرفکنندگان هستیم تا با ارایه مستندات کافی بتوانیم این موضوع را در تغییرات قیمتی خود لحاظ کنیم.
به گفته خلیلی، سهم بسته بندی در قیمت تمام شده روغن کمتر از 15 درصد است و بنابراین اگر موافقتی هم صورت گیرد، حتما تاثیر به سزایی در قیمت تمام شده روغن نباتی برای مصرف کنندگان نخواهد داشت.
وی اظهار داشت: در حال حاضر پیش بینی اینکه قیمت ارز آزاد برای واردات مواد بسته بندی روغن نباتی چه میزان باشد، کار سختی است، با این حال تا پایان سال به لحاظ تامین روغن نباتی مورد نیاز مردم مشکل خاصی وجود ندارد. (مهر)
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postوقتی دوستای خوبم مثل جعفر خان و آقا عطا میان رو سهم، خوب آدم رو سهم تامل میکنه:x
در ضمن یه نکته ایم تو گزارشش اورده که نرخ دلار و 1300 گرفته که اگه مرجع بالا بره که حتما خواهد رفت تو 6ماهه دوم بهای تمام شدش بالا میره پس ....:-?
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postامروز سر بهمن غبشهر رو فروخته شک نداشتم اونی که رو 970 گذاشته فروش حقوقیه
اینم اگه زیاد عرض اندام کنه به عاقبت وتوصا گرفتار میشه
بازار از رشد امروز کمی جا خورد وگرنه هر قدرم عرضه میشد ودر زوهای بعد بشه بازار خواهد بلعید واین حقوقی دمش رو میزراه رو کلش در میره ..فکر نکنم فروشنده باشه البته اگه عاقل باشه..اگه مثل وتوصا باشه یا اون حقوقی بالای 2 درصد قشیر که رو 700 خالی کرد باشه شایدم مفت بخواد بفروشه .....
فقط از این فرصتها کم پیش میاد وواستفاده کنید پشیمان نشوید..در قپیرا زیر 870 هم همین حرف رو بارها گفتم ..به جای خرید دلار 2100 تومنی وسکه 850 تومنی گفتیم فقط قپیرا بخرید ..حالا ببیند کی بیشتر سود کرده ..
حالا غبشهر وغمارگ...
روغن خام دلار 1226 میگیره ودر اولویت اول هست ...با چه دلاری اینها می فروشن فکر کنم دلار 2200 تومنی ....اخرشن ..
نظر
نظر