کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو رو خدا ببین حجم سهم رو پر نکرد ..همین چند روز قبل میلیونی میفروخت ...امروز حاضر نشد حتی 200 تا بده ..ای خدا اینا دیگه کی هستن ..
ای وتوسم خدا بگم چی کارت کنه ..
پرریسک جان فکر کنم باید بریم تو گره. :d
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
باهات موافقم! احتمالا بايد بريم گره!!!
ولي خدائيش اون امضاء ات چطور بيشتر از يه خط شد، من هر كاري كردم، گير داد و نشد!
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
باهات موافقم! احتمالا بايد بريم گره!!!
ولي خدائيش اون امضاء ات چطور بيشتر از يه خط شد، من هر كاري كردم، گير داد و نشد!
اینتر بزنی میره خط پایینی
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
اخه حجم رو میداد ناراجت نمی شدم ...چند روز قبل میلیونی داد ..حجم مبنای یک هفته این سهم رو در یک روز داد ..
فکر کنم پرتفو گردان وتوسم رو حسابی توبیخ کنن به خاطر فروش بموتو وغبشهر در این قیمتهای مفت ...البته حقش هست...
باید خندید به حال اونهایی که رو 970 رد میکردند میرفت..حالا باید دودستی تو سرشون بزنن... طبق اخباری که از دوستان رسیده شرکت و دولت برنامه هایی دارند که در صورت تفاهم قیمت سهام شرکت به 2000 و بالاتر هم خواهد رسید.. قیمت 2000 و افزایش سرمایه و سود بالی 150 تومنی چه شود...!!!!! ( البته رسیدن تا 1800 هم در وضع موجود حتمیست)
دبير انجمن صنايع روغن نباتي با اشاره به كاهش 10 درصدي توليد روغن نباتي كشور در پنج ماهه نخست امسال گفت: در اين مدت 558 هزار تن روغن نباتي در كشور توليد شد. مهمترين دليل كاهش توليد روغن نباتي در كشور طي سال جاري جلوگيري از گشايش ال.سي است. از سوي ديگر بانكها نيز در ارائه تسهيلات به بخش توليد دچار مشكل شدهاند.
او با اشاره به اينكه صنعت روغن نباتي كشور از نظر تامين مواد اوليه 95 درصد به خارج از كشور وابسته است، گفت: آخرين تغيير قيمتي در صنعت روغن نباتي مربوط به نهم فروردين امسال بين 9 تا 19 درصد بود. انجمن روغن نباتي دو ماه پيش تقاضاي افزايش قيمت را به سازمان حمايت داد اما تاكنون با اين افزايش قيمت موافقت نشده است. به گزارش ايسنا صنعت روغن نباتي از جمله صنايعي محسوب ميشود كه مواد اوليه خود را با ارز 1226 توماني وارد ميكند. در همين حال برخي سايتهاي خبري گزارش دادهاند كه انجمن روغن نباتي پيشنهاد افزايش 10 تا 15 درصدي قيمت روغن را به سازمان حمايت داده است.
نظر