صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    یک مقام مسئول در شرکت صنایع غذایی بهشهر عنوان کرد:
    اثرات منفی کاهش واردات روغن خام بر سودآوری
    عمده واردات این شرکت از کشورهای آرژانتین و کشورهای جنوب شرق آسیا می باشد که با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و بحث تحریم های صورت گرفته، شرکت در نقل وانتقال ارزی و گردش نقدینگی با مشکل های زیادی رو به رو گردیده که همین امر منجر به کاهش واردات روغن خام شده است.

شرکت صنایع غذایی بهشهر پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 خود را با توجه به عملکرد 9 ماهه، مبلغ 3308 ریال اعلام کرده که در دوره 9 ماهه توانسته 75 درصد از این مبلغ را پوشش دهد.
    با توجه به بررسی آخرین صورت های مالی ارایه شده، فروش روغن نباتی ترکیبی شرکت در دوره 9 ماهه سال جاری نسبت به سال مالی قبل کاهش چشم گیری داشته که در این ارتباط یک مقام مسئول در شرکت صنایع غذایی بهشهر به خبرنگار بورس نیوز گفت: نرخ کوپن فروش روغن نباتی ترکیبی همه ساله از سوی شرکت بازرگانی دولتی تعیین می شود که این نرخ در سال جاری نسبت به سال قبل کاهش یافته و به دنبال آن فروش شرکت نیز در این محصول کاهش چشم گیری داشته است.
    وی همچنین در خصوص واردات روغن خام به عنوان ماده اولیه تولید اظهار کرد: عمده واردات این شرکت از کشورهای آرژانتین و کشورهای جنوب شرق آسیا می باشد که با توجه به شرایط اقتصادی کنونی و بحث تحریم های صورت گرفته، شرکت در نقل وانتقال ارزی و گردش نقدینگی با مشکل های زیادی رو به رو گردیده که همین امر منجر به کاهش واردات روغن خام شده است.

این منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: اگر رویه و شرایط واردات روغن خام به همین منوال با مشکل مواجه باشد، اثرات منفی آن بر سودآوری آتی شرکت به تدریج نمایان خواهد شد.
    وی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای مقابله با موانع عنوان شده گفت: در راستای تأمین روغن خام مورد نیاز شرکت های غذایی، دولت نیز اقدام به واردات می کند، اما ادامه این رویه به دلیل نحوه سهمیه بندی روغن خام مصرفی، به طور قطع به ضرر شرکت های بزرگی همچون صنایع بهشهر می باشد.
    این مقام مسئول در پایان در خصوص وضعیت آتی شرکت اظهار کرد: با توجه به اینکه 75 درصد از سود پیش بینی شده هر سهم در عملکرد 9 ماهه محقق شده است، احتمال تعدیل دوباره در گزارش های 12 ماهه بعید و دور از ذهن می باشد و به نظر می رسد آخرین سود پیش بینی شده هر سهم سال مالی 91، در گزارش های آتی با تغییر چندانی رو به رو نشود.

غبشهر واقعا طلاست دیگه به چه زبونی اینو باید گفت
    میگن رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
    خب شما پی برای این سهم رو ببینید سود انباشتشو ببینید سود فعلی شو ببینید
    دیگه از این واضح تر !! دیگه به چه زبونی بگه تا شما عقل کل ها متوجه بشین ؟
    بورس نیوز جان چرا اغرار نمیکنی که یه عده دست به دست هم دادن تا این سهمو پایین بکشن و بعد اینکه پرتقویشونو پر کردن ببرنش تا ناکجا اباد
    دیگه این مثل روش روشنه که ..
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• برزیل
      Banned
      • Aug 2025
      • 415

همین الان زنگ زدم امورمالی غمارگ گفت امروزگزارش رومیفرستیم مثل اینکه ازشون خواستن که آیاحتما سودروپوشش میدن یانه ودوم اینکه این افزایش قیمت 17درصدی چه تاثیری روقیمت سهام داره راجع به این مصاحبه بورس نیوزپرسیدم گفت شایعه س خوب اگه ماروغن نیاریم اره ولی ماروغن میاریم

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
        همین الان زنگ زدم امورمالی غمارگ گفت امروزگزارش رومیفرستیم مثل اینکه ازشون خواستن که آیاحتما سودروپوشش میدن یانه ودوم اینکه این افزایش قیمت 17درصدی چه تاثیری روقیمت سهام داره راجع به این مصاحبه بورس نیوزپرسیدم گفت شایعه س خوب اگه ماروغن نیاریم اره ولی ماروغن میاریم
        دوست عزیز لطفا وقتی چیزی رو نقل قول میکنید اسم تایپیستشم بنویسن
        نقل قول از مهدی بورسی ، تالار بورس
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

مشاور رییس جمهوردر حوزه اصناف: ارزانی روغننباتی در راه است

۶۰ هزارتن مواد اولیه تولید روغن نباتی وارد شد

مشاور رییس جمهوردر حوزه اصناف و بازار کسب و کار در باره گرانی روغن نباتی و احتکار آن از سوی برخی افراد گفت: کمبود روغن نباتی نداریم و ۶۰ هزارتن مواد اولیه تولید روغن نباتی وارد کشور شد ه است و در آینده شاهد کاهش قیمت ها خواهیم بود.

قاسم نوده فراهانی درگفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، افزود: مشکل ترخیص محموله ۶۰ هزارتنی مواد اولیه تولید روغن نباتی درگمرک حل شد که پس از فرآوری و تولید کمبود آن در بازار جبران خواهد شد. مشاور رییس جمهوردر حوزه اصناف و بازار کسب و کاردرباره گرانی روغن نباتی و احتکار آن از سوی برخی افراد اظهارداشت: کمبود روغن نباتی نداریم و بازرسان اصناف و تعزیرات حکومتی با احتکارکنندگان به شدت برخورد خواهند کرد. وی درباره گرانفروشی اصناف گفت: گرانی کالا را نباید به حساب توزیع کننده گذاشت چرا که توزیع کننده کالا را با یک نرخ سودی از تولید کننده می خرد و با نرخ واقعی که بر روی کالاها نصب شده می فروشد. به گفته نوده فراهانی کالاهای اساسی به میزان کافی درانبارها و فروشگاهها موجود است از این روباید با قیمتگذاری، نظارت و کنترل، بازار را اداره کرد. رییس شورای اصناف گفت: با گران فروشی درحوزه اصناف برخورد میشود اما گرانی کالا به اصناف هیچ ارتباطی ندارد.
          مشاور رییس جمهوردر حوزه اصناف و بازار کسب و کار با اشاره به تحریم های غرب علیه ایران و با تاکید بر این کهتشدید تحریمها علیه ایران هیچ اثری نخواهد داشت، افزود: در این میان اصناف به عنوان اهرمهای چرخه اقتصادی کشور، نقش موثری در رشد تولیدات ملی و استقلال اقتصادی کشور دارند و با توجه به نامگذاری رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، باید تلاش بیشتری در زمینه تحقق این شعار ملی داشته باشند
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

1200 تومان بشه p/e میشه 3.6
            چه شود،تک سهم میشم روش
            هم میرم مجمع سودم رو میگریم که موقع باز گشایی با این p/e مفت برام بیوفته
            هم میرم افزایش سرمایه 70% تعداد سهامم بیشتر میشه
            هم یه ریال هم واسه افزایش سرمایه پرداخت نمیکنم
            عالیه،عالی

نظر

• parvaz
              عضو فعال
              • Feb 2010
              • 555

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              1200 تومان بشه p/e میشه 3.6
              چه شود،تک سهم میشم روش
              هم میرم مجمع سودم رو میگریم که موقع باز گشایی با این p/e مفت برام بیوفته
              هم میرم افزایش سرمایه 70% تعداد سهامم بیشتر میشه
              هم یه ریال هم واسه افزایش سرمایه پرداخت نمیکنم
              عالیه،عالی
              آقا عطا تاریخ مجمعش رو میدونید که چه زمانی هست؟؟؟

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                آقا عطا تاریخ مجمعش رو میدونید که چه زمانی هست؟؟؟
                تقریبا" 40 روز دیگر >:d<

نظر

• parvaz
                  عضو فعال
                  • Feb 2010
                  • 555

با تشکر از شما فک کنم با این جو غذاییها بتونم تو قیمتایی پایین تر هم صیدش کنم . میانگینم 1218 هست. به نظرتون رو چند اضافه کنم؟؟؟

نظر

• Jamshidyar
                    كاربر فعال
                    • Oct 2011
                    • 556

با این مطلب جهت دار بورس نیوز دیگه مطمئن شدم که این غبشهر گل سرسبد بازار میشه. از این مصاحبه های صد من یه غاز زیاد دیدیم. سهمی که رشد حبابی کنه، پی بر ایش غیر معقول بشه گاهی شفاف سازی می دن که قیمت بشکنه. غبشهر هنوز به قیمت متعادل خودش هم نرسیده. دیگه تابلو تر از این نمیشه سیاه بازی کرد. گرچه من هنوز هم امیدوارم دوباره یه دستی به 1250 بزنه، چون دارم نقدینگی جور می کنم که بیشتر بخرم
                    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                      با تشکر از شما فک کنم با این جو غذاییها بتونم تو قیمتایی پایین تر هم صیدش کنم . میانگینم 1218 هست. به نظرتون رو چند اضافه کنم؟؟؟
                      از فردا شروع به خرید پله ای بکنید
                      به قول سید عزیز پله ای هم 10% 10% اومد پایین بخرین

نظر

• shamlo
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 130

45روز دیگه سال مالیش تمام می شود و 4 ماه فرصت برگزاری مجمع دارد

نظر

• محمود گرگانی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 973

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                          با این مطلب جهت دار بورس نیوز دیگه مطمئن شدم که این غبشهر گل سرسبد بازار میشه. از این مصاحبه های صد من یه غاز زیاد دیدیم. سهمی که رشد حبابی کنه، پی بر ایش غیر معقول بشه گاهی شفاف سازی می دن که قیمت بشکنه. غبشهر هنوز به قیمت متعادل خودش هم نرسیده. دیگه تابلو تر از این نمیشه سیاه بازی کرد. گرچه من هنوز هم امیدوارم دوباره یه دستی به 1250 بزنه، چون دارم نقدینگی جور می کنم که بیشتر بخرم
                          من هم با شما موافقم در کمین نشستم تا بهترین فرصت اضافه کنم
                          بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                          بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

خیر
                            اگر زود برگزار کنه حداقل 4ماه دیگه

سال قبل که در 28فروردین برگزار کرد
                            اگر با حساب سال قبل باشه حدود 6ماه دیگه میشه
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• parvaz
                              عضو فعال
                              • Feb 2010
                              • 555

نقل شده از سایت همسایه
                              تحلیل بنیادی غبشهر
                              نگاه کنید اول یه 3 بحث رو بگم بعد من کار ندارم صورت های این شرکت غلطه یا درسته فقط با سود عملیانی سود هر سهم و فروشش کار دارم که فروش و بهای تمام شده رو تقریبا نمیشه دس کاری کرد چون اسناد قابل اتکا میخوان حسابرسا مثل فاکتور .......

اهرم عملیاتی:یعنی فروش یه درصد تغییر کنه سود عملیاتیمون چقد تغییر میکنه
                              اهرم مالی:یعنی سود عملیاتی یه درصد تغییر کنه سود هر سهم چقدر تغییر میکنه
                              اهرم مرکب:یعنی فروش یه درصد تغییر کنه سود هر سهم چقدر تغییر میکنه

خب یه بحث هست که اگه شرکت موقعی که سودهی قرار میگیره اهرم هرچی بالاتر باشه سودشم بیشتر برعکس اگه تو زیان باشه زیانش هر چی اهرمش بیشتر باشه زیانش شدیدتر میشه الان دقیقا حالتی که غبشهر تو سود هی قرار داره و اهرم مرکب که مد نظر ماست و الان محاسبش رو میزارم 2.55 هست و بر اساس اون و پیش بینی خود شرکت سودو تخمین میزنیم

ما با اهرم مرکب کار داریم چون میخوایم هم تخمینمون مطمن تر شه هم کارمون راحتر چون بر اساس فروش بنا شده

صورت ماهه شرکت رو نگاه میکنیم در صد تغییر فروش (738 میلیارد منهای 530 تقسیم به 530 ) میشه 40 درصد و تغییر سود هر سهم ( 249 منهای 123 تقسیم به 123) میشه 102 درصد حالا این 102 درصد رو به 40 درصد تقسیم کنیم میشه اهرم مرکب که میشه 2.55

حالا میریم سراغ گزارش پیش بینی خب فروشمون 29/6 738 میلیارد بوده شرکت پیش بینی کرده اخر دوره یعنی 30/9 990 میلیارد فروش داره خب 990 منهای 738 تقسیم به 738 یعنی فروش 34 درصد تغییر حالا اهرم مرکبم که محاسبه کردیم 34درصد رو در در 2.55 ضرب میکنیم میشه چند؟85 درصد برادر حالا بیا 249 رو ضرب کن در 1.85 میشه 460 تومن میگیم 60 تومنشم بگیر خطا میشه 400

شما جدول فروش و مقدارشو نگاه کن تا یه ساعت هنگی حرف نداره

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                خیر
                                اگر زود برگزار کنه حداقل 4ماه دیگه

سال قبل که در 28فروردین برگزار کرد
                                اگر با حساب سال قبل باشه حدود 6ماه دیگه میشه
                                وحید جان چرا دیگه میزنی :d آقا من اشتباه کردم :*
                                انسان باید اشتباهشو بپذیره،دوستان انگار میگن حداکثر 6ماه دیگه هست تاریخ مجمعش ولی افزایش سرمایه رو باید ظرف 40 روز بده چون افزایش سرمایه مقرر شده که سال مالی امسال انجام بشه

نظر

در حال کار...
                                X