صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    امروز من هم 2 3 تا ضرر الکی کردم
    به قول تو نباید وقتی اعصابت خورده معامله کرد
    نمیدونم این سهمو اعتباری میخرن و روی چه حسابی می خرن .......خیلی جو گیرن بابا ........من دیگه طرف این نمیاد سهمو 14780 میخرن 1487 میخرن 1493 میخرن ..بعد ده تومن میاد پایین همه فروشنده میشن ...........ولمان کنید بابا .......هیچی از بورس بلد نیستن اون 10 دقیقه اخر ببینید چه کردن . از اون طرف صبح جو گیر میشن قبل 9 سفارش بالا میزارن انگار که دارن جا ممونن ......اخر وقت جوری میفروشن که انگار قراره تو صف فروش گیر کنن .

سهامدارای قندی جدا از سهامدارای این سهم شجاعترن ..........:d البته بلا نسبت دوستان

انشالله دوستان سود کنن و سهم فردا به رشدش ادامه بده با توجه به جو گروه ........
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/11, 12:44.
    ///

نظر

• mahyar1357
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 233

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      نمیدونم این سهمو اعتباری میخرن و روی چه حسابی می خرن .......خیلی جو گیرن بابا ........من دیگه طرف این نمیاد سهمو 14780 میخرن 1487 میخرن 1493 میخرن ..بعد ده تومن میاد پایین همه فروشنده میشن ...........ولمان کنید بابا .......هیچی از بورس بلد نیستن اون 10 دقیقه اخر ببینید چه کردن . از اون طرف صبح جو گیر میشن قبل 9 سفارش بالا میزارن انگار که دارن جا ممونن ......اخر وقت جوری میفروشن که انگار قراره تو صف فروش گیر کنن .

سهامدارای قندی جدا از سهامدارای این سهم شجاعترن ..........:d البته بلا نسبت دوستان

با سلام
      ميثم جان منم مصداق فرمايش شما شايد باشم و خيلي از دوستان ديگه و حتي خود شما. بايد كمي حق داد از بس بورس ايران ريسكش رفته بالا . انواع اقسام ريسك ما رو محاصره كرده .فك كنم جنگيدن بدون تجهيزات در خط مقدم و زير آتشبار شديد دشمن ريسكش كمتر باشه از معامله كردن تو اين بازار خراب شده.ترس از مصوبات نقض كننده مجلس و تصميمات لحظه اي دولت...سوال از رئيس جمهور....شكاف در بين مسئولين و ..... همه رو ترسو كرده.از قديم گفتن سرمايه خيلي ترسو هست
      آخرین ویرایش توسط mahyar1357؛ 2012/11/11, 15:01.
      [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• AVIN 8861
        عضو عادی
        • May 2012
        • 210

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

سلام....
        ميثم جان ....آخه يه ابهامي هست....
        احيانا تو اين نوشته داري همين كاري رو كه صبح ، "دقيقا" خودت انجام دادي رو نقدش مي كني ها !!!!!!!!

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

اون بی همه چیزی که صبح نفس سهم رو بریده بود این سرمایه گذاری سپه بود که 310000 تا فروخته
          حقوقی هم حقوقی های قدیم؛این بدبخت بیچاره ها به 500 میل هم موندن
          نفری 1میل واسه این شرکت کمک کنیــــــــــــم،ثوابه

نظر

• محمدرضا مرادی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

اون بی همه چیزی که صبح نفس سهم رو بریده بود این سرمایه گذاری سپه بود که 310000 تا فروخته
            واقعا که گندش بزنن!!!!به نظرتون چرا اینجوری عرضه میکرد؟!خیلی راحت میتونست بزاره صف خرید بشه بعد یوهو کل صف رو روی +4 بده!!!!خیلی عجیبه برام...

کسی میدونه چرا سپه نمیخواسته سهم بره بالا؟!
            تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

در اصل توسط avin 5456188 پست شده است View Post
              سلام....
              ميثم جان ....آخه يه ابهامي هست....
              احيانا تو اين نوشته داري همين كاري رو كه صبح ، "دقيقا" خودت انجام دادي رو نقدش مي كني ها !!!!!!!!
              من صبح اصلا براش سفارش وارد نکردم..........وسط های بازار دایی رضا گفت اخر وقت اینو صف میکنن (در تالار صوتی).......ما هم گفتیم یه بار دیگه از رانت استفاده کنیم ........:d ...بعد طرف میگه من بشهاب خریدیم .....که به وعده داده شده عمل نکردن و همچنین معاملاتی که داشت برام جالب نبود ......ما هم زدیم فروختیم ......اصلا 4-5 درصد واسه من مهم نیست .........10 درصدش هم مهم نیست .......چون من میان مدت بخوام بخرم به کمتر از 40-50 درصد راضی نمیشم .......تمام داد و فریاد های من واسه این بوده که در این چند روز اخیر 3-4 درصد ضرر کردم ..اونم فردا غمارگ جبران میکنه اگه صف خرید باشه .....یعنی سود نکردم و در جا زده سهامم....اونم به خاطر این بوده که اعصاب پصاب نداشتم ........این تالار صوتی هم ما واسه بررسی سهام نرفته بودیم .....یکی از بچه ها گفت بیا باحاله .......=)) اونجا همه تحلیل ها رو هوایه کی به کیه .......=))
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/11, 18:20.
              ///

نظر

• مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

بنظر بنده علاوه بر وسپه...ممکنه حقوقی دیگری هم در فروش امروز دست داشته...
                با محاسبات اینجانب...وبهمن میتونسته حدود 300 هزار تا از مانده های قبلی که اومده
                زیر یک درصد داشته بوده باشه!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                  بنظر بنده علاوه بر وسپه...ممکنه حقوقی دیگری هم در فروش امروز دست داشته...
                  با محاسبات اینجانب...وبهمن میتونسته حدود 300 هزار تا از مانده های قبلی که اومده
                  زیر یک درصد داشته بوده باشه!!!!
                  ایول به عمو مخبر به نکته ظریفی اشاره کردی احتمالش هست
                  مخبر جان شما زیاد با طرز معاملات وسپه آشنایید
                  به نظرتان هدفش چی بوده؟!

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

ایول به عمو مخبر به نکته ظریفی اشاره کردی احتمالش هست
                    مخبر جان شما زیاد با طرز معاملات وسپه آشنایید
                    به نظرتان هدفش چی بوده؟!
                    دنبال پول:d
                    یادمان باشد که حقوقیها اصولا سهام را در زمانی فروشنده هستند که سهم پتانسیل برای رشد
                    داشته باشه و خریدار بیاد جلو.....مثال زیاد است....
                    غدیر پارسان را بین 600 تومن تا 700 تومن شدیدا عرضه میکرد....
                    زیر مجموعه های امید...وسپه را زیر 140 تومن بشدت عرضه میکردند...
                    وبهمن تقریبا همین غبشهر را زیر 1100 تومن بیرون اومد....
                    وتوصا ....قپیرا را در ارزنده ترین قیمتها فروشنده بود....
                    و......................
                    بنابراین از فروش امروز حقوقیها اصلا نگران نباشید...
                    من نگران کشورم.....نگران بورس نیستم....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      دنبال پول:d
                      یادمان باشد که حقوقیها اصولا سهام را در زمانی فروشنده هستند که سهم پتانسیل برای رشد
                      داشته باشه و خریدار بیاد جلو.....مثال زیاد است....
                      غدیر پارسان را بین 600 تومن تا 700 تومن شدیدا عرضه میکرد....
                      زیر مجموعه های امید...وسپه را زیر 140 تومن بشدت عرضه میکردند...
                      وبهمن تقریبا همین غبشهر را زیر 1100 تومن بیرون اومد....
                      وتوصا ....قپیرا را در ارزنده ترین قیمتها فروشنده بود....
                      و......................
                      بنابراین از فروش امروز حقوقیها اصلا نگران نباشید...
                      من نگران کشورم.....نگران بورس نیستم....
                      با سلام خدمت شما چرا شما نگران کشور هستید اگر آقای احمدی نژاد بود جواب شما را با آن لبخند معرف می داد همه چیز اروم می باشم و مردم همه شاد :d با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمدرضا مرادی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

اقا من قبل تر هم گفته بودم که خیلی از تکنیکال این سهم میترسم...

تو رو خدا یکی از اساتید تکنیکال یه بررسی کامل داشته باشه!!

دوباره با دیتای امروز هم که سهم رو بررسی کردم حس کردم واگرایی منفی داره نشون میده...

البته من زیاد وارد نیستم!موجب تشویش اذهان نشه یه وقت این پست!من فقط دنبال برطرف شدن ترس تکنیکالی خودم هستم!
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

اتفاقا برعکس اتا جان این ها محتاج 500 میل نیستن اینها همه بازی هست و بس
                          ما درون را بنگیریم و حال را نی برون .... بازی اینها برای همه ناشناخته باشه برای ما دیگه شناخته شده است این عرضه ای که تو سیستم از طرف این حقوقی دیده میشه در واقع عرضه نیست تقاضاست این حقوقی بدون هیچ شکی قصد خرید سهم رو داره منتهی خرید به شیوه ی بزخری البته چیزی هم نمونده بود که به این هدفش برسه که جناب دکتر ولی خانی و دوستانشون با جمع اوری که روز گذشته در غمارگ انجام دادن یجورایی بازی رو بهم ریختند به همین خاطر این حقوقی به ظاهر فروشنده که نمیخواد هم بازنده این بازی باشه با عرضه نمادین و سوری قصده تحریک نوسان گیرها و البته سهامداران ترسو رو داره تا پرتقوی خودشو کامل کنه و بازنده این بازی نباشه
                          یل یاتار ، طوفان یاتار
                          یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            اقا من قبل تر هم گفته بودم که خیلی از تکنیکال این سهم میترسم...

تو رو خدا یکی از اساتید تکنیکال یه بررسی کامل داشته باشه!!

دوباره با دیتای امروز هم که سهم رو بررسی کردم حس کردم واگرایی منفی داره نشون میده...

البته من زیاد وارد نیستم!موجب تشویش اذهان نشه یه وقت این پست!من فقط دنبال برطرف شدن ترس تکنیکالی خودم هستم!
                            دوست عزیز سلام
                            بنده بیشتر با اندیکاتورهای روند سر و کار دارم و تا حالا بجز چند مورد محدود توی پیش بینی روند ها اشتباهی نداشتم. در خصوص این سهم هم باید خدمتتون عرض کنم که معاملات فردا بسیار تعیین کننده خواهد بود. بستر روند صعودی کاملاً برای این سهم آماده س و به اعتقاد بنده، فعلاً تا 1570 مشکلی نخواهیم داشت.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

کاملا" با نظر حامد عزیز موافقم،این سهم خواهان زیادی داری بزودی مثل مگسال،قند قزوین 4ماه پیش قفل خواهد شد.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

کاملا" با نظر حامد عزیز موافقم،این سهم خواهان زیادی داری بزودی مثل مگسال،قند قزوین 4ماه پیش قفل خواهد شد.
                                داداش ata می دونی از چه زمانی توجه مردم رفت سمت سهم مگسال؟ خوب یادمه از زمانی که مرغ توی بازار کمیاب شد و همه به فکر جایگزین اون افتادن(یعنی گوشت). الانم توجه همه به سمت مارگارین و غبشهره .چرا؟ چون روغن کمیاب شده و باید به فکر جایگزین بود اما این بار جایگزینی وجود نداره. راستی یه رکب دیگه هم خوردن اونم اینه که درست زمانی که فولاد، وبملت، شبندر،فملی،فاسمین، کچاد بیشترین بیننده رو داشتن و با منفی مواجه شدن، غمارگ در 4 درصد مثبت معامله شد و جزو 5 سهم اول بازار شد و تمام محاسبات این دوستان رو به هم ریخت. آیا فکر می کنید فردا بازار چاره ای بجز خرید غبشهر داره؟
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X