در اصل توسط metitondar پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام دوست عزیز، چرا درصد رو در سبدتون رعایت نکردین؟ نهایت 20 درصد از هر گروه اونم برای هر سهم 10 درصد رو باید مد نظر قرار می دادین. فعلاً راهی جز صبر دارید؟ باید بنشینید و روز باز شدن سهم رو ببینید. اونوقت می تونید در این خصوص تصمیم عاقلانه تری بگیرید. ضمناً این دو سهم غمارگ و غبشهر به دلیل شایعات وحشتناکی که پیرامون این سهام وجود داشت به اندازه ی کافی منفی هاشو پیش خور کرده. تعجب می کنم از شما. قرار نیست این سهم روی 800 تومان باز بشه.
نظر
-
در اصل توسط javad73 پست شده است View Postدرسته که رعایت نکرده عوضش سودش بیشتر میشهدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postسلام دوستان عزیز
60 درصد سبد سهامم غبشهره با میانگین1500 .
با توجه به پیش بینی 1597 ریالی سود 92 برای این سهم از طرف شرکت (تلفن گویای 63965040) آینده ی سهم رو در کوتاه مدت و میان مدت چطور میبینین ؟ (پی بر ای 5 بدیم حداکثر میشه 800تومن!!!)
با توجه به اصل حفظ سرمایه، در شرایط کوتاه مدت چه پیشنهادی دارین؟ چون نقد نیستم دیگه نمیتونم میانگین پایین بیارم! با این میانگین بالا باید سهامداری کنم یا خروج؟
با تشکر از محبتتونطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
من یکی ده برابر شما استرس دارم. وام درخواستی ام در جریان است و تحولات سهم یکی یکی اتفاق می افتد. آخر می ترسم وام برسد و من از سهم جا مانده باشم.
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postسلام دوستان عزیز
60 درصد سبد سهامم غبشهره با میانگین1500 .
با توجه به پیش بینی 1597 ریالی سود 92 برای این سهم از طرف شرکت (تلفن گویای 63965040) آینده ی سهم رو در کوتاه مدت و میان مدت چطور میبینین ؟ (پی بر ای 5 بدیم حداکثر میشه 800تومن!!!)
با توجه به اصل حفظ سرمایه، در شرایط کوتاه مدت چه پیشنهادی دارین؟ چون نقد نیستم دیگه نمیتونم میانگین پایین بیارم! با این میانگین بالا باید سهامداری کنم یا خروج؟
با تشکر از محبتتون
دوست عزیز
همان نگرانی من در خصوص خرید احساسی سهامداران عزیز در قیمت های بالا برای شما اتفاق افتاده است خرید بالای 1500
عزیز من با چه جراتی 60 درصد سهامت را به یک سهم اختصاص دادی انهم در قیمت های بالا - این سهم در چند باری بالای 1500 رفته شما خرید کرده اید در درصدهای مثبت
شما اگر در درصدهای منفی آنهم به صورت پله ای وارد می شدید خیلی بهتر بود شما مگر چقدر سرمایه دارید که اینگونه خود را گرفتار کرده اید
آقا سهم خوب و مفت که تمام نشده که اینقدر عطش خرید در درصدهای بالا را دارید شما 1500 می خرید و سود کسی را سهم 1000 تومان خریده پرداخت می کنید
دوست عزیز در خرید سهم عجله نکنید سهام خوب همیشه وجود دارد سهام خوب هم همیشه نوسان دارد پس سعی کنید سهام خوب را هم در پائین ترین قیمت بخرید تا همیشه در سود باشید
وقتی یک سهم بعد از بازگشائی 50% مثبت می خورد و مجددا از 1000 تا 1500 - 50% دیگر مثبت می خورد شما با چه دل و جراتی با سرمایه اندک خود وارد سهم 130% رشد کرده می شوید
حالا طوری نیست انشالله سهم مجددا 1500 را رد خواهد کرد این طبیعت بازار است سهم افزایش سرمایه دارد - مجمع و تقسیم سود دارد - با توجه به پیش بینی پائین برای سال بعد تعدیلات مثبت مکرری خواهد داشت - فکر قیمت های 800 تومانی را از سر خود بیرون کنید جزء محالات است آرزو می کنم بزودی ضرر شما جبران شود
نظر
-
نقل از سایت همسایه
رنگين كمان:
به نظر منم مشكوكه !
امروز بدون هيچ اطلاعيه اي راس ساعت 9:01 اعلام كردن نماد ها متوقف است در صورتيكه هيچ اطلاعيه اي قبلش داده نشده بود و حتي جالب است كه نماد ها از راس 9 متوقف بودن و اطلاعيه نه تنها زودتر منتشر نشد بلكه يك دقيقه هم دير تر منتشر شد كه اين يك نتيجه گيري داره كه :
بورس به اين دو سهم گير داده بود و اونا لجاجت كردن و سازمان بورس بدون هشداري نماد ها رو بست و تا محاسبات و اعداد رو دوباره بررسي كنند كه فكر ميكنم وقتي سهمي با p/e زير 3.5 منفي بخوره لابد يه خرابكاري تو سهم هست و جالب اينجاست هم گروهي هاي اين دو سهم p/e بالاي 10 دارند كه يعني مارگارين و غبشهر يك سوم ارزش خود هستند !!
آخه اصلا بورس اجازه نداره بدون اطلاعيه قبلي نمادي رو متوقف كنه چون پاي ميلياردها تومن پول افراد است و ديگه بايد اون قدر تخلف صورت گرفته باشه كه بورس اينجوري به اين دو نماد كارت قرمز نشون داده و اونا رو از معاملات خارج كنه
اما به نظرم نتيجه هر چي باشه به نفع سهامداران جز است و حالا به نرخ باز شدن اين دو سهم كاري ندارم اما به قول معروف دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره...
موفق باشيدطوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط Brother پست شده است View Postنقل از سایت همسایه
رنگين كمان:
به نظر منم مشكوكه !
امروز بدون هيچ اطلاعيه اي راس ساعت 9:01 اعلام كردن نماد ها متوقف است در صورتيكه هيچ اطلاعيه اي قبلش داده نشده بود و حتي جالب است كه نماد ها از راس 9 متوقف بودن و اطلاعيه نه تنها زودتر منتشر نشد بلكه يك دقيقه هم دير تر منتشر شد كه اين يك نتيجه گيري داره كه :
بورس به اين دو سهم گير داده بود و اونا لجاجت كردن و سازمان بورس بدون هشداري نماد ها رو بست و تا محاسبات و اعداد رو دوباره بررسي كنند كه فكر ميكنم وقتي سهمي با p/e زير 3.5 منفي بخوره لابد يه خرابكاري تو سهم هست و جالب اينجاست هم گروهي هاي اين دو سهم p/e بالاي 10 دارند كه يعني مارگارين و غبشهر يك سوم ارزش خود هستند !!
آخه اصلا بورس اجازه نداره بدون اطلاعيه قبلي نمادي رو متوقف كنه چون پاي ميلياردها تومن پول افراد است و ديگه بايد اون قدر تخلف صورت گرفته باشه كه بورس اينجوري به اين دو نماد كارت قرمز نشون داده و اونا رو از معاملات خارج كنه
اما به نظرم نتيجه هر چي باشه به نفع سهامداران جز است و حالا به نرخ باز شدن اين دو سهم كاري ندارم اما به قول معروف دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره...
موفق باشيد
نظر
-
ﺷﻨﯿﺪه ﺷﺪه ﻧﻤﺎد ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺑﮫﺸﮫﺮ ﮐﻪ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ اﻋﻼم ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ ﺑﺮای ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ 30 آذر ﻣﺎه92 ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪه اﺳﺖ، در ﺑﺮدارﻧﺪه ﺳﻮدی ﺑﻪ ﻣﺮاﺗﺐ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮ از ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ 91 اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻮده و اﻧﺘﻈﺎرات از اﯾﻦ ﺳﮫﻢ را ﮐﺎھﺶ داده اﺳﺖ ﭘﯿﺸﺘﺮ ﻧﯿﺰ از ﺑﺮوز ﭼﻨﺪ ﻣﺸﮑﻞ در اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ و ﻋﺪم ﺗﮑﺮار ﺳﻮدی ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺳﺎﻟﺠﺎری ﺳﺨﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺎن آﻣﺪه ﺑﻮد.
ﺑﺮ اﯾﻦ اﺳﺎس، ﻏﺒﺸﮫﺮ در آﺧﺮﯾﻦ اطﻼﻋﯿﻪ ﺷﻔﺎف ﺳﺎزی ﺧﻮد از اﺣﺘﻤﺎل ﻗﻮی ﮐﺎھﺶ ﺳﻮدآوری ﺧﻮد در ﺳﺎل 92 ﮔﺰارش داده ﺑﻮد.
ﺧﻼﺻﻪ ﮔﺰارش ﻓﻮق ﭼﻨﯿﻦ ﺑﻮده ﮐﻪ :
ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺑﺮوز ﻣﺸﮑﻞ در واردات روﻏﻦ ﺧﺎم،
ﺧﺮﯾﺪ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﺑﻪ ﺟﺰ روﻏﻦ ﺧﺎم ﺑﺎ ﻧﺮخ ارز آزاد از اواﺧﺮ ﺷﮫﺮﯾﻮر ﻣﺎه،
اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﻄﺢ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻗﯿﻤﺘﮫﺎ،ھﺰﯾﻨﻪ ھﺎی ﺛﺎﺑﺖ و ﻧﯿﻤﻪ ﻣﺘﻐﯿﺮ ﺷﺮﮐﺖ،
ﻗﯿﻤﺖﮔﺬاری ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺎزﻣﺎن ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﮔﺎن و ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ،
ﺑﺨﺸﻨﺎﻣﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﻧﮫﺎد ﻗﯿﻤﺘﮕﺬاری ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﺪم ﻣﻮاﻓﻘﺖ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮآورده ھﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻪ ﻣﺪت 6 ﻣﺎه
اﻣﮑﺎن ﺗﮑﺮار ﺳﻮد 3308 رﯾﺎﻟﯽ ﺳﺎل 91 اﯾﻦﺷﺮﮐﺖ ﺑﺮای ﺳﺎل 92 وﺟﻮد ﻧﺪارد
منبع : نمابورسThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر