صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
    با سلام
    ممنونم. برخی ها معتقدند قیمت های غبهشر و غمارگ مافیایی هست و این دو شرکت خیلی وضعیت خوبی ندارند. البته به نظرم صحیح نیست این نظر. این 2 سهم را در اخر سال چطور پیش بینی می کنید؟
    ممنون
    دوست من اونایی که اینطور فکر میکنن قظعا اطلاعاتشون بسیار پایینه و یا غرض ورزن و یا اصلا گزارشات شرکت را نخونده به هر حال ما باید به گزارشات شرکتها توجه بکنیم غبشهر اگر امسال افزایش قیمت نگیره حدود 1200 تومن براحتی سود میسازه ضمن اینکه برای سال آینده بالای 2000 تومن سودشه جناب درخشانی که به 2500 تومن معتقده شما اگر گزارشات سالهای قبلو مرور بفرمایید معمولا غبشهر 6 ماه دوم بالای 15 درصد نسبت به 6 ماه اول رشد سودآوری داشته حالا با توجه به سود 5997 ریال 6 ماهه اول حدس بزنید برای 6 ماه دوم چقدر سود میسازه ضمن اینکه 970 تومن هم سود انباشته داره که برای افزایش سرمایه گذاشته کنار یعنی بصورت جایزه غبشهر بعد از افزایش سزمایه چون قیمتش رقیقتر میشه تقاضا برای خریدش بسیار بیشتر میشه و شک نکن بعد از افزایش سرمایه با پی بر ای گروه باز میشه شما یه نظری هم به پی بر ای همگروهیهاش بندازی بد نیست برای نمونه عرض میکنم غگرجی با پی بر ای 29 صف خریده غپاک با پی بر ای 31 صف خریده غسالم با پی بر ای 19 صف خریده غشاذر با پی بر ای 59 مثبته حالا با توجه به این پتانسیل ببین غیشهر ارزنده هست یا نه گوش به حرف بعضیها که از سهم عقب افتادن نکن همونایی که روی 4160 - 70 تو فروش مسابقه میزاشتن

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 2124

وایییییییییییییی نزدیک 2.5 میل صف خرید که البته ساعت حدود هشت و نیم هست!!!!
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

صف میلیونیتو بگردم من هی
        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• forbes
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 59

<br>
          <br><br>به نظر شما این هفته بخریم یا هفته اینده؟ کوتاه مدت قیمت 4300 امروز رو در چه محدوده ای پیش بینی میکنید؟<br>
          ممنون
          اگه دیدی صفش میلیونی هست بدون که دیگه رالی صعودی در پیشه
          ولی با صف های دیروز نمیشه گفت که رالی شروع شده چونکه قیمت به کف خورد و برای خریدار قیمت جذاب بود که خرید کنه

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

نظر دوستان چیست راجب به امروز ایا عرضه ها زیاد میشود و ......
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

با توجه به آغاز روند صعودی بعد از چندیدن روز منفی فکر نمیکنم به این زودی ها عرضه ها زیاد بشه، حداقل شنبه، شایدم فردا، در نظر داشته باشین که افزایش سرمایه هم در راهه و این صف میلیوونی بوی افزایش سرمایه رو حس کرده.

نظر

• Gestapo
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 131

با این اوردرای 13هزارتایی دارن علناً میگن آقا نمیخوایم سهم بره بالا !

نظر

• mohsennasirian
                  عضو جدید
                  • Jul 2013
                  • 9

غبشهر به لحاظ تکنیکالی حداقل تا 3900 افت خواهد داشت. خرید این سهم در قیمت های فعلی اشتباه

نظر

• space_mohamad
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 313

در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Post
                    غبشهر به لحاظ تکنیکالی حداقل تا 3900 افت خواهد داشت. خرید این سهم در قیمت های فعلی اشتباه
                    ای جانم ... قربونت جیگر ...
                    یه نمودار هم بگزار ببینیم ... ما این همه وقت تکنیکال بودیم پس اشتباه میکردیم ... چه جالب
                    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Alidadash
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 959

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                      ای جانم ... قربونت جیگر ...
                      یه نمودار هم بگزار ببینیم ... ما این همه وقت تکنیکال بودیم پس اشتباه میکردیم ... چه جالب
                      برادر محمد، حالا ایشون درستم بگن ما اضافه میکنیم، ما که خبر داریم اوایل شهریور چه غوغایی تو سهم برپا میشه، زیر 4000 اضافه میکنیم و حالشو میبریم/:.smilingsmiley.:/.

نظر

• immortal44
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 252

در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Post
                        /:.yead.:/ بیا یه شرطی میزاریم ، اگه غبشهر به 3900 رسید من 50m میریزم به حسابت ، اگه نرسید چی؟؟؟
                        آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• motenaweb
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 226

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
                          /:.yead.:/ بیا یه شرطی میزاریم ، اگه غبشهر به 3900 رسید من 50m میریزم به حسابت ، اگه نرسید چی؟؟؟
                          آقا جان
                          بورس یه بازار خیلی خیلی بی حساب و کتاب هست. یهو نوسان گیر ..... میکنه ، قیمت میره بالا یا میاد پایین. تجربه 30 سال گذشته هم این رو نشون میده. تعصب داشتن روی قیمت سهم ، مثل تعصب داشتن روی اسلام یزید بن معاویه هست !!! :) این قدر شلکی و بیخوده :) روی بازار سرمایه که من و شما "خسی در میقاتش " هم نیستیم به قول دکتر شریعتی ، این قدر سماجت و حکم دادن منطقی نیست. چه تکنیکال جه بنیادی و چه رانتی و چه هر جور دیگه :) شریط بندی هم نکنید.
                          فقط بفرمایید روی چه منطقی پیش بینی می کنید که این سهم شهریور غوغا میکنه و زیر 4000 نمیاد. همین
                          ممنونم رفقا

نظر

• AMIR2000
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 180

آقا جان
                            بورس یه بازار خیلی خیلی بی حساب و کتاب هست. یهو نوسان گیر ..... میکنه ، قیمت میره بالا یا میاد پایین. تجربه 30 سال گذشته هم این رو نشون میده. تعصب داشتن روی قیمت سهم ، مثل تعصب داشتن روی اسلام یزید بن معاویه هست !!! :) این قدر شلکی و بیخوده :) روی بازار سرمایه که من و شما "خسی در میقاتش " هم نیستیم به قول دکتر شریعتی ، این قدر سماجت و حکم دادن منطقی نیست. چه تکنیکال جه بنیادی و چه رانتی و چه هر جور دیگه :) شریط بندی هم نکنید.
                            فقط بفرمایید روی چه منطقی پیش بینی می کنید که این سهم شهریور غوغا میکنه و زیر 4000 نمیاد. همین
                            ممنونم رفقا
                            ذوست عزیز ضمن عرض سلام ، خسی در مبقات نوشته استاد مرحوم جلال آل احمد هست . خدا او را بیامرزد.

نظر

• علی خان
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 271

آقا جان
                              ممنونم رفقا
                              این سهم افزایش سرمایه 200 درصدی از محل سود انباشته داره.....
                              [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• mohsennasirian
                                عضو جدید
                                • Jul 2013
                                • 9

دوستان درخواست نمودار تحليل غبشهر را كرده بودند و اطمينان داشتند كه غبشهر نميتونه به 3900 برسه، ولي من ميگم حداقل تا 3900 ريزش داره، و اگر بخواهد بازهم در مسير صعود قرار بگيره ، براي رشد بيشتر بايد تا 3350 هم اصلاح كاهشي انجام دهد. به انتظار مينشينيم و نتيجه را مي بينيم.
                                دوستان با نظر خود تريد كنند من در سود و ضرر شما شريك نيستم.
                                غبشهرdaily.png

نظر

در حال کار...
                                X