در اصل توسط motenaweb پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post<br>
<br><br>به نظر شما این هفته بخریم یا هفته اینده؟ کوتاه مدت قیمت 4300 امروز رو در چه محدوده ای پیش بینی میکنید؟<br>
ممنون
ولی با صف های دیروز نمیشه گفت که رالی شروع شده چونکه قیمت به کف خورد و برای خریدار قیمت جذاب بود که خرید کنه
نظر
-
با توجه به آغاز روند صعودی بعد از چندیدن روز منفی فکر نمیکنم به این زودی ها عرضه ها زیاد بشه، حداقل شنبه، شایدم فردا، در نظر داشته باشین که افزایش سرمایه هم در راهه و این صف میلیوونی بوی افزایش سرمایه رو حس کرده.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
-
در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Postغبشهر به لحاظ تکنیکالی حداقل تا 3900 افت خواهد داشت. خرید این سهم در قیمت های فعلی اشتباه
یه نمودار هم بگزار ببینیم ... ما این همه وقت تکنیکال بودیم پس اشتباه میکردیم ... چه جالب"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postای جانم ... قربونت جیگر ...
یه نمودار هم بگزار ببینیم ... ما این همه وقت تکنیکال بودیم پس اشتباه میکردیم ... چه جالبسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Postغبشهر به لحاظ تکنیکالی حداقل تا 3900 افت خواهد داشت. خرید این سهم در قیمت های فعلی اشتباهآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post/:.yead.:/ بیا یه شرطی میزاریم ، اگه غبشهر به 3900 رسید من 50m میریزم به حسابت ، اگه نرسید چی؟؟؟
بورس یه بازار خیلی خیلی بی حساب و کتاب هست. یهو نوسان گیر ..... میکنه ، قیمت میره بالا یا میاد پایین. تجربه 30 سال گذشته هم این رو نشون میده. تعصب داشتن روی قیمت سهم ، مثل تعصب داشتن روی اسلام یزید بن معاویه هست !!! :) این قدر شلکی و بیخوده :) روی بازار سرمایه که من و شما "خسی در میقاتش " هم نیستیم به قول دکتر شریعتی ، این قدر سماجت و حکم دادن منطقی نیست. چه تکنیکال جه بنیادی و چه رانتی و چه هر جور دیگه :) شریط بندی هم نکنید.
فقط بفرمایید روی چه منطقی پیش بینی می کنید که این سهم شهریور غوغا میکنه و زیر 4000 نمیاد. همین
ممنونم رفقا
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postآقا جان
بورس یه بازار خیلی خیلی بی حساب و کتاب هست. یهو نوسان گیر ..... میکنه ، قیمت میره بالا یا میاد پایین. تجربه 30 سال گذشته هم این رو نشون میده. تعصب داشتن روی قیمت سهم ، مثل تعصب داشتن روی اسلام یزید بن معاویه هست !!! :) این قدر شلکی و بیخوده :) روی بازار سرمایه که من و شما "خسی در میقاتش " هم نیستیم به قول دکتر شریعتی ، این قدر سماجت و حکم دادن منطقی نیست. چه تکنیکال جه بنیادی و چه رانتی و چه هر جور دیگه :) شریط بندی هم نکنید.
فقط بفرمایید روی چه منطقی پیش بینی می کنید که این سهم شهریور غوغا میکنه و زیر 4000 نمیاد. همین
ممنونم رفقا
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postآقا جان
ممنونم رفقا[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
دوستان درخواست نمودار تحليل غبشهر را كرده بودند و اطمينان داشتند كه غبشهر نميتونه به 3900 برسه، ولي من ميگم حداقل تا 3900 ريزش داره، و اگر بخواهد بازهم در مسير صعود قرار بگيره ، براي رشد بيشتر بايد تا 3350 هم اصلاح كاهشي انجام دهد. به انتظار مينشينيم و نتيجه را مي بينيم.
دوستان با نظر خود تريد كنند من در سود و ضرر شما شريك نيستم.
غبشهرdaily.png
نظر
نظر