صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizadeh.f
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 878

مورخ 1392/07/23

اطلاعيه افزايش سرمايه:
    منبع موثق : به احتمال زياد شنبه يا يكشنبه رو كدال......
    ظاهرا" بورس ديروز تاييد كرده.........

از شنبه يا نهايتا" يكشنبه روند سهم ديدن خواهد داشت. انشالله.......
    البته بنده معتقدم روند اصلاح تمام شده و از شنبه بدون فرض اطلاعيه افزيش سرمايه هم مثبت خواهد بود.....
    https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      در بازاری که برخی سهم ها پی بر ای نجومی گرفتن داشتن پی بر ای زیر 5 اونم در سهمی که در استانه افزایش سرمایه هست جالبه
      والله اقا وحید منم موندم چیکار بکنم دیگه....اگر واقعا به تحلیل باشه حرف شما کاملا درسته.ولی نمیدونم چرا خریدار نمیاد پشت سهم.من امروز اول وقت یک سفارش خرید گذاشتم رو 4400.یک حقوقی رنج کشید پایین و سفارشم را داد.بهر حال امروز بازم خریدم.امید به خدا ببینیم هفته دیگه چی میشه.پول بازار رفته بسمت پلایشی و تاپیکو و فارس.شاخص هم بخاطر اینها هر روز نجومی داره میره بالا.پول پشت این سهم نمیاد.

نظر

• alizadeh.f
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 878

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
        والله اقا وحید منم موندم چیکار بکنم دیگه....اگر واقعا به تحلیل باشه حرف شما کاملا درسته.ولی نمیدونم چرا خریدار نمیاد پشت سهم.من امروز اول وقت یک سفارش خرید گذاشتم رو 4400.یک حقوقی رنج کشید پایین و سفارشم را داد.بهر حال امروز بازم خریدم.امید به خدا ببینیم هفته دیگه چی میشه.پول بازار رفته بسمت پلایشی و تاپیکو و فارس.شاخص هم بخاطر اینها هر روز نجومی داره میره بالا.پول پشت این سهم نمیاد.

فقط سهامداري.........

امروز مورخ 1392/07/19

افزایش 10 درصد قیمت روغن در پی دستور وزیر صنعت

تعديلي ديگر در راه خواهد بود........
        غبشهر بدون افزايش قيمت محصولات ، سود را از 717 به 903 ارتقا داد. در اصل به دليل تعديل از محل افزايش قيمت بسته شد ولي افزايش قيمت نداد.!!
        افزايش سود از 717 به 903 به دليل توليد و فروش بيشتر بود و نه افزايش قيمت.
        3 نكته:
        1- شركت مجددا" بدون فرض افزايش قيمت توانايي دارد در 3 ماه باقيمانده سود همين دوره را تا 1000 ارتقا دهد.
        2- افزايش نرخ در دوره مالي جاري و 3 ماه باقيمانده اعمال گردد كه به نظر توان ارتقاء سود تا 1100-1200 را پيدا ميكند.
        3- با فرض افزايش قيمت از دوره مالي سال 93 يا به عبارتي از 1392/10/01 تا 1393/09/30 ميشود پتانسيل تعديلي عالي ديگر......
        به عبارتي سود سال 93 اين نماد به دليل اعمال 12 ماهه افزايش قيمت بر روي محصولات بسيار ديديني خواهد بود. (به اعتقاد من سود 93 بين 1500 تا 2000 بدون فرض افزايش سرمايه توسط شركت قابل پوشش است ) بعد از افزايش سرمايه جذابيت هاي اين نماد قويتر از هميشه خواهد بود.
        هرچند به نظر بنده افزايش قيمت در دوره مالي 93 احتمالا" به همين 10% ختم نشود.

اعداد و ارقام با فرض كمي تلورانس در نظر گرفته سود.

توصيه به خريد و فروش نداريم

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
          مورخ 1392/07/23

اطلاعيه افزايش سرمايه:

البته بنده معتقدم روند اصلاح تمام شده و از شنبه بدون فرض اطلاعيه افزيش سرمايه هم مثبت خواهد بود.....

خبر تاييد شده.....موثق- منتظر ميمانيم
          آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/10/15, 13:08.

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
            من خودم خسته شدم از دستش.اما نمیشه بفروشیش که....پس اگر میدونی قیمتش مناسبه...که بنظر من قیمتش الان عالیه.بخر...اضافه کن به سبد.
            وقتی آدم از سهمی بنیادی خسته میشه و میخاد ردش کنه دقیقا زمانیه که باید نگهش داره. بنده و شما از سهامداران وفادار این نمادیم، من هستم تا پایان سال مالی شرکت، بد نیست شما هم باشی.
            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
              مورخ 1392/07/23

اطلاعيه افزايش سرمايه:

مقدم استاد علیزاده، پیشوا و رهبر تاپیک شبندر رو به تاپیک چرب و طلائی خودمون گرامی میداریم. استاد خوش اومدی
              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• alizadeh.f
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 878

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                مقدم استاد علیزاده، پیشوا و رهبر تاپیک شبندر رو به تاپیک چرب و طلائی خودمون گرامی میداریم. استاد خوش اومدی

بيشتر تالار گفتمان درباره غبشهر مطلب ميزدم...
                و الان سهامدار غبشهر نشدم. موفق باشيد

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

با سلام

امروز باز هم غبشهر سهامداران خود را آزار داد

آزاری که یک عده سفته باز سهام ارزشمند خود را به حراج گذاشتند

من یه وقت هایی دلم به حال بعضی از سهامداران خرد می سوخت و حقوقی رو عامل ضرر و زیان بعضی ها می دانستم

ولی الان نظر عوض شده کسانیکه امروز غبشهر فروختند هر چه ضرر کنند حقشون است نه تنها از ضرر این افراد ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال می شوم

احتمالا" غبشهر 4400 تومانی فروختند رفتند تو صف پالایشگاهی ها و تاپیکو

کسانیکه همین چند وقت پیش شبریز را روی 2400 به حراج می گذاشتند برای فروش شاوان 2300 از هم سبقت می گرفتند شپنا 2700 تومانی رو نمی پسندیدند شتران را روی 60000 تومان به آتش کشیده بودند و شبندر را روی 1200 تومان آخر را تمام پالایشگاهی ها می دانستند

اما ما که اعتقاد داشتیم ماندیم و به اندوخته های خود افزودیم و امروز از سهامداری پالایشگا ه ها لذت می بریم

حالا همین داستان برای غبشهر داره تکرار می شه
                  غبشهر را روی 4400 تومان می فروشند احتمالا " در قیمت های بسیار بالا نزدیک 6000 تومان دوباره وارد خواهند شد

ضرر کنید بیشتر ضرر کنید بفروشید و در درصد منفی کامل بفروشید ( همین جمله را در شتران 60000 تومانی بارها نوشتم )

حقوقی سهم را بخر در منفی کامل هم بخر هر چه سود کردی نوش جانت

شرکت هامون سپاهان هر چه شبریز را در صف فروش 2400 تومان بلعیدی نوش جانت امروز در 3300 تومان حال کن

نظر

• tvnews
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 100

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                    با سلام

امروز باز هم غبشهر سهامداران خود را آزار داد

آزاری که یک عده سفته باز سهام ارزشمند خود را به حراج گذاشتند

من یه وقت هایی دلم به حال بعضی از سهامداران خرد می سوخت و حقوقی رو عامل ضرر و زیان بعضی ها می دانستم

ولی الان نظر عوض شده کسانیکه امروز غبشهر فروختند هر چه ضرر کنند حقشون است نه تنها از ضرر این افراد ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال می شوم

احتمالا" غبشهر 4400 تومانی فروختند رفتند تو صف پالایشگاهی ها و تاپیکو

کسانیکه همین چند وقت پیش شبریز را روی 2400 به حراج می گذاشتند برای فروش شاوان 2300 از هم سبقت می گرفتند شپنا 2700 تومانی رو نمی پسندیدند شتران را روی 60000 تومان به آتش کشیده بودند و شبندر را روی 1200 تومان آخر را تمام پالایشگاهی ها می دانستند

اما ما که اعتقاد داشتیم ماندیم و به اندوخته های خود افزودیم و امروز از سهامداری پالایشگا ه ها لذت می بریم

حالا همین داستان برای غبشهر داره تکرار می شه
                    غبشهر را روی 4400 تومان می فروشند احتمالا " در قیمت های بسیار بالا نزدیک 6000 تومان دوباره وارد خواهند شد

ضرر کنید بیشتر ضرر کنید بفروشید و در درصد منفی کامل بفروشید ( همین جمله را در شتران 60000 تومانی بارها نوشتم )

حقوقی سهم را بخر در منفی کامل هم بخر هر چه سود کردی نوش جانت

شرکت هامون سپاهان هر چه شبریز را در صف فروش 2400 تومان بلعیدی نوش جانت امروز در 3300 تومان حال کن

با سلام خدمت جناب شفاف سازی

با تشکر از شما بازهم حمایت های بی دریغ شما که همیشه برای ما سهامداران مطالب پر ارزشتان قوت قلب بوده و هست

نظر

• چاردیواری
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 265

با سلام-عزیزان سهمی که درکمتر از 9ماه اززیر1000 تومن امده بالای4000تومن(حداقل400%افزایش قیمت) وباتوجه به اینکه درحال حاضر سهام های رشد نکرده باپتانسیل رشد بالا مانند همین غبشهرسال91 کم نیستندوسهامدارهای خریدپایین وحقوقی نا....خواب معلومه که چه اتفاقی دراین سهم ارزنده میافته خود من هم این سهمو دارم ولی باید کمی واقع بین بود.شایدم من اشتباه میکنم اگر چنینه لطفا حرفای منو اصلاح کنید.باتشکر

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                        با سلام-عزیزان سهمی که درکمتر از 9ماه اززیر1000 تومن امده بالای4000تومن(حداقل400%افزایش قیمت) وباتوجه به اینکه درحال حاضر سهام های رشد نکرده باپتانسیل رشد بالا مانند همین غبشهرسال91 کم نیستندوسهامدارهای خریدپایین وحقوقی نا....خواب معلومه که چه اتفاقی دراین سهم ارزنده میافته خود من هم این سهمو دارم ولی باید کمی واقع بین بود.شایدم من اشتباه میکنم اگر چنینه لطفا حرفای منو اصلاح کنید.باتشکر
                        این سهم را باید با توجه به شرایط کنونی تحلیل کرد....وگرنه مثلا پکویر هم 160 تومن بود و یا شبندر زیر 150 تومن بود.الان این سهم کمترین پی بر ای گروه را داره.با توجه به پوشش 9 ماهه قطعا تعدیل داره.پتانسیل رشد و سوداوری مضاعف برای سال مالی پیش رو را داره که از دو ماه دیگه شروع میشه.سود انباشته بالا و افزایش سرمایه 210 درصدی از انباشته از مزیت های دیگر سهم هستش.
                        اگر میبینی این سهم قیمتش افت کرد بخاطر این هست که پول پشت سهم نمیاد.فعلا بازار سرگرم تاپیکو و فارس و پالایشی هستش.امیدوارم از اوایل هفته اینده رشد سهم اغاز بشه.

نظر

• چاردیواری
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 265

پکویرنون دلاربالای3000تومنی وتحریم واردات لاستیکومیخوره شبندرزیانده پارسال هم همینطورازهمه ی این حرفاگذشته من مگم کسی که آخرای سال91حدود700تومن سهموخریده وباسود500%به بالا میتونه بفروشه ودرسهمهای باقیمتهای پایین وپرپتانسیل سرمایگذاری کنه خواب بیاییم وآنها رابه باد انتقادبگیریم که چرا شما میخواهید سود بیشتری کنید؟پس بدون تعصب سعی کنیم هرکس راه خودش رابرود.

نظر

• علیرضا123
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1605

پکویرنون دلاربالای3000تومنی وتحریم واردات لاستیکومیخوره شبندرزیانده پارسال هم همینطورازهمه ی این حرفاگذشته من مگم کسی که آخرای سال91حدود700تومن سهموخریده وباسود500%به بالا میتونه بفروشه ودرسهمهای باقیمتهای پایین وپرپتانسیل سرمایگذاری کنه خواب بیاییم وآنها رابه باد انتقادبگیریم که چرا شما میخواهید سود بیشتری کنید؟پس بدون تعصب سعی کنیم هرکس راه خودش رابرود.
                            درست میفرمایید.کاملا حق باشماست.

نظر

• tvnews
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 100

جناب چار دیواری از این سهمها معرفی کنید که دوستان استفاده کنند

نظر

• چاردیواری
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 265

باسلام خدمت عزیزان من خودم هم غبشهر دارم اماتعصب شدید روی یک سهم به نظرمن کاردرستی نیست آیا بانکیها مثل صادرات-دی-پارسیان و...یاتجهیزاتیها مثل فاذر -مپنا-بترانس و...شاید هم خودرویها!! ؟درسال آینده !!نمیتوانندقیمتهای شارپی وبازدهی چندصد درصدی رانصیب سهامدارانش کنند ؟که امروز آنها رادرسبدخوددارد؟خوب سهام خوب توی بازارزیاداست اماسهام تاپ روبایدجستجو کردآیاغبشهرچقدر دیگه میتونه رشدقیمتی داشتهباشد.پس طبیعیست که من سهامدارمقداری ویاهمه ی یکسهمی راکه حداقل70%رشد قیمتش راطی کرده به سهامهای که پتانسیل رشدقیمت رادارندودرحال استارت زدن رانخرد.این نظرمنه ودرحدواندازه های شمااساتیدوصاحب نظران بورس نیستم که بخواهم توصیه ای بهخرید وفروش سهمی داشته باشم.

نظر

در حال کار...
                                X