در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
حقوقی قیمت 46200-46190 رو محکم گرفت که کسی نتونه از اونجا رنج بزنه....
ببینیم چقد میتونه این نقطه رو حفظ کنه !!!
منفی امروز رو هم خریدیم :)A man should get to bleed in peace
نظر
-
شنیده:
عدم تخصیص ارز مرجع برای واردات روغن خام، موافقت با افزایش نرخ 10 درصدی نرخ روغن خوراکی و قابلیت تعدیل مثبت مجدد سودغبشهر.
توضیح:دیروز درمورد غبشهر نوشتیم. گفتیم دوستانی که حوصله نگهداری سهم را ندارند با همین 15-20درصد می تونند قانع باشند و بفروشند اما اونایی که با دید سهامداری سهم را خرید کرده اند باید با سهم بمانند. افزایش سرمایه 210 درصدی و تعدیل مجدد از مزایای این سهم است.
غبشهر به راحتی به قیمتهای بالای 6000 خواهد رسید .فقط صبور باشید. اگر سهم را دارید نفروشید. اگرهم پایین تر آمد دوباره اضافه کنید.
yektasad
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postحقوقی قیمت 46200-46190 رو محکم گرفت که کسی نتونه از اونجا رنج بزنه....
ببینیم چقد میتونه این نقطه رو حفظ کنه !!!
منفی امروز رو هم خریدیم :)
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postدیروز که حقوقی بالای یکدرصد اصلا فروشنده نبود....حالا امروز را نمیدونم.اما خیلی بد سهم میفروخت.رو 4700 براحتی میتونست هر تعداد سهمی که میخواست بفروشه.اما دیوانه وار رنج میکشید تو منفی.....حالا شب امار حقوقیهای عرضه کننده در میاد متوجه میشیم.
همیشه بعد از این رنج های منفی یه صعود شارپی داشتیم و این دفعه هم مستثنی نخواهد بود .
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postدیروز که حقوقی بالای یکدرصد اصلا فروشنده نبود....حالا امروز را نمیدونم.اما خیلی بد سهم میفروخت.رو 4700 براحتی میتونست هر تعداد سهمی که میخواست بفروشه.اما دیوانه وار رنج میکشید تو منفی.....حالا شب امار حقوقیهای عرضه کننده در میاد متوجه میشیم.
نظر
-
وقتی پی بر ای غبشهرو غمارگو با پی بر ای همگروهیهاش مقایسه میکنیم بعد تعجب میکنیم چرا این 2 سهم باید با این قیمتها معامله میشن
غاذر 18/4
غدام 14/3
غبهنوش 18/4
غسالم 19/9
غشاذر 11/6
غشصفا 11/3
غشهد 12/7
غمهرا 15/6
غگل 7/3
غنوش 12
غپاک 30/3
غپینو 9/3
غچین 7/4
غگرجی 33/9
غبشهر 5/3
غمارگ 5/2
جمع کل 284/1
با این حساب پی بر ای میانگین گروه میشه 16/7 حالا چرا تی اس ای زده 7/19 من سر در نیاوردم حالا فکر میکنید بعد از افزایش سرمایه و رقیق شدن قیمت پی بر ای سهم نزدیک میانگین گروه بشه یا نه ضمن اینکه تو هر گروهی هر سهمی با این پتانسیل عالی برای رشد مثل افزایش قیمت و افزایش سرمایه و فروش زمین برای غمارگ حداقل 2 واحد پی بر ای بالاتر از گروه میگیره البته من فکر میکنم این رویه سهامدار عمده و حقوقی این 2 سهمه که با گزارش سالیانه این عقب موندگی را بسرعت جبران میکنه بنظر من غبشهر و غمارک سهمی برای سهامبازی نیست برای سهامداریه بخصوص بعد از گزارش 9 ماهه من فکر میکنم اگر غبشهر بخواد بعد از افزایش سرمایه این اختلاف پی بر ای را جبران بکنه سودی که سهامداران میبرن بسیار شیرین و دلچشب خواهد بود البته تو یک همچین شرابطی که سهم داره خارج از انتظار سهامدارن معامله میشه نوسانگیری بسیار ناشیانه و بدور از رفتار حرفه ای است چرا که هر آن مثل سال گذشته و همین 25 روز گذشته صبح که پای سیستم میشینیم خبر بسته شدن سهم اعلام میشه پس بنظر من 3 - 4 ماه سهامداری با غبشهر و غمارگ سود بسیار خوبی نصیب سهامدار میکنه .....
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Post
پس بنظر من 3 - 4 ماه سهامداری با غبشهر و غمارگ سود بسیار خوبی نصیب سهامدار میکنه ...../:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postفعلا که س3 ماهه علافیم هیچی به هیچی حتی با خبر های خوب هم با وجود حقوقی بد پیله اجازه رشد به سهم داده نمیشه...3 ماه دیگه هم صبر کنیم 6 ماه آخرشم با ضرر خارج میشیم فکر کنم...فعلا که سهامداری میکنیم ببینیم چی میشه
نظر
-
بازار اينروزا نا اميد كنندس
بازيگر هم دنبال پوله . بازار دنبال شبندره . پول بسمت شاوان . تحليل و بنياد كشك . حال اين پالايشيها كي دوباره كل بازار رو به فنا ميبرن معلوم نيست . و مشكل اينجاست كه سهام بنيادي ما كه اصلا رشد نكردن توي رشد كه همراه اينها نبودن آيا اينبار در سير نزولي همراه اينها خواهند بود ؟!!؟
واقعا صبوري و سهامداري تا كي ؟
نظر
نظر