صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • moslemipor
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 40

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    با سلام
    بله میدونم الان پیشبینی سال 93قرار نیست اعلام بشه
    منتها همین موضوع باعث میشه بازار احتیاط کنه که درواقع بیمورد هست ولی طبیعی
    استاد وحید من تو 4858 اضافه کردم نظرتوم چیه؟مرسی

نظر

• moslemipor
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 40

ب

در اصل توسط moslemipor پست شده است View Post
      ببخشید4585

نظر

• 3yh
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 265

خرید شد...
        خرید در این قیمتها هیچ ریسکی نداره...
        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

در اصل توسط moslemipor پست شده است View Post
          سلام
          استاد نیستم
          نظرمو در صفحه قبل گفتم و خودمم امروز خریدم
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• taherishahram
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 708

حقوقی قیمت 46200-46190 رو محکم گرفت که کسی نتونه از اونجا رنج بزنه....
            ببینیم چقد میتونه این نقطه رو حفظ کنه !!!
            منفی امروز رو هم خریدیم :)
            A man should get to bleed in peace

نظر

• erfanslash
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 762

شنیده:

عدم تخصیص ارز مرجع برای واردات روغن خام، موافقت با افزایش نرخ 10 درصدی نرخ روغن خوراکی و قابلیت تعدیل مثبت مجدد سودغبشهر.

توضیح:دیروز درمورد غبشهر نوشتیم. گفتیم دوستانی که حوصله نگهداری سهم را ندارند با همین 15-20درصد می تونند قانع باشند و بفروشند اما اونایی که با دید سهامداری سهم را خرید کرده اند باید با سهم بمانند. افزایش سرمایه 210 درصدی و تعدیل مجدد از مزایای این سهم است.

غبشهر به راحتی به قیمتهای بالای 6000 خواهد رسید .فقط صبور باشید. اگر سهم را دارید نفروشید. اگرهم پایین تر آمد دوباره اضافه کنید.

yektasad

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                حقوقی قیمت 46200-46190 رو محکم گرفت که کسی نتونه از اونجا رنج بزنه....
                ببینیم چقد میتونه این نقطه رو حفظ کنه !!!
                منفی امروز رو هم خریدیم :)
                دیروز که حقوقی بالای یکدرصد اصلا فروشنده نبود....حالا امروز را نمیدونم.اما خیلی بد سهم میفروخت.رو 4700 براحتی میتونست هر تعداد سهمی که میخواست بفروشه.اما دیوانه وار رنج میکشید تو منفی.....حالا شب امار حقوقیهای عرضه کننده در میاد متوجه میشیم.

نظر

• axy
                  ستاره دار(21)
                  • Jul 2012
                  • 692

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                  دیروز که حقوقی بالای یکدرصد اصلا فروشنده نبود....حالا امروز را نمیدونم.اما خیلی بد سهم میفروخت.رو 4700 براحتی میتونست هر تعداد سهمی که میخواست بفروشه.اما دیوانه وار رنج میکشید تو منفی.....حالا شب امار حقوقیهای عرضه کننده در میاد متوجه میشیم.
                  این اولین باری نیست که حقوقی غبشهر این کارو میکنه .

همیشه بعد از این رنج های منفی یه صعود شارپی داشتیم و این دفعه هم مستثنی نخواهد بود .

نظر

• Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

عجب سهمی !!! عجب پی بر ای توپی !!! عجب قیمتی !!! نوش جون اونایی که پول دارن میخرن !!!
                    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

بنظر میرسه بازی این 2 روز غبشهر بخاطر باز شدن غمارک بوده باشه غمارک امروز با صف خرید بست و اگر فردا هم با صف خرید همراه باشه یعنی حقوقی به هدفش رسیده و باید غبشهرم با صف خرید ببنده

نظر

• tvnews
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 100

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                        علیرضا دوستان سهامدار غبشهری جدید وارد شدن . از آقای شفاف سازی خبری نیست چرا؟

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

وقتی پی بر ای غبشهرو غمارگو با پی بر ای همگروهیهاش مقایسه میکنیم بعد تعجب میکنیم چرا این 2 سهم باید با این قیمتها معامله میشن

غاذر 18/4
                          غدام 14/3
                          غبهنوش 18/4
                          غسالم 19/9
                          غشاذر 11/6
                          غشصفا 11/3
                          غشهد 12/7
                          غمهرا 15/6
                          غگل 7/3
                          غنوش 12
                          غپاک 30/3
                          غپینو 9/3
                          غچین 7/4
                          غگرجی 33/9
                          غبشهر 5/3
                          غمارگ 5/2

جمع کل 284/1
                          با این حساب پی بر ای میانگین گروه میشه 16/7 حالا چرا تی اس ای زده 7/19 من سر در نیاوردم حالا فکر میکنید بعد از افزایش سرمایه و رقیق شدن قیمت پی بر ای سهم نزدیک میانگین گروه بشه یا نه ضمن اینکه تو هر گروهی هر سهمی با این پتانسیل عالی برای رشد مثل افزایش قیمت و افزایش سرمایه و فروش زمین برای غمارگ حداقل 2 واحد پی بر ای بالاتر از گروه میگیره البته من فکر میکنم این رویه سهامدار عمده و حقوقی این 2 سهمه که با گزارش سالیانه این عقب موندگی را بسرعت جبران میکنه بنظر من غبشهر و غمارک سهمی برای سهامبازی نیست برای سهامداریه بخصوص بعد از گزارش 9 ماهه من فکر میکنم اگر غبشهر بخواد بعد از افزایش سرمایه این اختلاف پی بر ای را جبران بکنه سودی که سهامداران میبرن بسیار شیرین و دلچشب خواهد بود البته تو یک همچین شرابطی که سهم داره خارج از انتظار سهامدارن معامله میشه نوسانگیری بسیار ناشیانه و بدور از رفتار حرفه ای است چرا که هر آن مثل سال گذشته و همین 25 روز گذشته صبح که پای سیستم میشینیم خبر بسته شدن سهم اعلام میشه پس بنظر من 3 - 4 ماه سهامداری با غبشهر و غمارگ سود بسیار خوبی نصیب سهامدار میکنه .....

نظر

• purpleayaa
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 223

در اصل توسط بنان پست شده است View Post

پس بنظر من 3 - 4 ماه سهامداری با غبشهر و غمارگ سود بسیار خوبی نصیب سهامدار میکنه .....
                            فعلا که س3 ماهه علافیم هیچی به هیچی حتی با خبر های خوب هم با وجود حقوقی بد پیله اجازه رشد به سهم داده نمیشه...3 ماه دیگه هم صبر کنیم 6 ماه آخرشم با ضرر خارج میشیم فکر کنم...فعلا که سهامداری میکنیم ببینیم چی میشه
                            /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
                              فعلا که س3 ماهه علافیم هیچی به هیچی حتی با خبر های خوب هم با وجود حقوقی بد پیله اجازه رشد به سهم داده نمیشه...3 ماه دیگه هم صبر کنیم 6 ماه آخرشم با ضرر خارج میشیم فکر کنم...فعلا که سهامداری میکنیم ببینیم چی میشه
                              این سهم حقوقی درست و حسابی نداره....تنها ضعف سهم نداشتن بازیگر درست و حسابی هستش.وگرنه تو این بازار رشد کرده نباید سهم قیمتش این باشه.اصلا اگر این سهم را نبسته بودند.الان 5000 تومن را حتما رد کرده بود.خودمون را از بازار عق انداختیم چه خبره میخوایم سهامداری کنیم.خلق الله هم دو روز بیتر نیست اومدند تو بورس دارند با چهار تا سهم بدون فاند نوسان تپل میگیرند.تحلیل تو این بازار یعنی کشککککککککک...باید بگردیم دنبال جریان پولی بازار...ببینیم کجا میره.سود همون جاست.

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

بازار اينروزا نا اميد كنندس
                                بازيگر هم دنبال پوله . بازار دنبال شبندره . پول بسمت شاوان . تحليل و بنياد كشك . حال اين پالايشيها كي دوباره كل بازار رو به فنا ميبرن معلوم نيست . و مشكل اينجاست كه سهام بنيادي ما كه اصلا رشد نكردن توي رشد كه همراه اينها نبودن آيا اينبار در سير نزولي همراه اينها خواهند بود ؟!!؟
                                واقعا صبوري و سهامداري تا كي ؟

نظر

در حال کار...
                                X