صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
-
در اصل توسط majid190cm پست شده است View Post
صعود غبشهر به قیمت های 7000 الی 8000آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
-
-
با سلام
توضیحات در خصوص نرخ فروش محصولات :
در خصوص قیمت فروش خدمت دوستان عرض کنم با توجه به بسته بندی های مختلف 810 گرمی 1700 گرمی 5 کیلوئی - و فله ای و همچنین نوع روغن مثل روغن لادن طلائی ( زعفرانی ) - روغن سرخ کردنی و جامد نرخ روغن متفاوت است
نرخ میانگین فروش تولید کننده ( غبشهر ) حدود 4400 تومان است این قیمت در غمارگ پایین تر است به خاطر اینکه بیشتر روغن 17 کیلیویی تولید می کنه
اگر نرخ خرید خوراک به ارز مبادله ای باشه 10تا 15 درصد افزایش قیمت اعمال می شه که بنظر می رسه هر چه زودتر عملی بشه
توضیحات در خصوص نرخ خوراک :
در خصوص نرخ خرید خوراک عرض کنم با توجه به تحریم بانک مرکزی و سوئیفت انتقال ارز میسر نیست و این انتقال معمولا" حدود 10% با چند واسطه انجام می گیرد لذا برداشتن تحریم موجب کاهش حدود 10 درصدی قیمت خرید خوراک خواهد شد.
پیش بینی تحلیلی سود سال 93 :
نرخ متوسط فروش پس از اعمال افزایش قیمت = 5000 تومان هر کیلو
نرخ خرید خوراک طبق ادعای خودشون با ارز مبادله ای = 3300 تومان هر کیلو
حاشیه سود ناخالص = 1700 تومان هر کیلو
میزان تولید = 420,000 تن
حاشیه سود ناخالص = 714 میلیارد تومان
اگر از این حاشیه سود ناخالص 60 میلیارد بابت دستمزد و سربار طبق اخرین پیش بینی شرکت -55 میلیارد بابت هزینه های عمومی و اداری و هزینه های مالی کسر کنیم
همچنین 40 میلیارد بابت سایر درامد های عملیاتی - درامد سرمایه گذاریها و درامدهای متفرقه اضافه نماییم
سود خالص می شود = 639 میلیارد تومان
کسر کنیم مالیات =127,800 میلیون تومان
سود خالص پس از کسر مالیات می شود=511,200 میلیون تومان
سود هر سهم با سرمایه فعلی می شود =1,550 تومان
سود هر سهم پس از اعمال افزایش سرمایه 210% = 500 تومان
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
توضیحات در خصوص نرخ فروش محصولات :
.
.
توضیحات در خصوص نرخ خوراک :
.
.
پیش بینی تحلیلی سود سال 93 :
نرخ متوسط فروش پس از اعمال افزایش قیمت = 5000 تومان هر کیلو
نرخ خرید خوراک طبق ادعای خودشون با ارز مبادله ای = 3300 تومان هر کیلو
حاشیه سود ناخالص = 1700 تومان هر کیلو
.
.
سود هر سهم پس از اعمال افزایش سرمایه 210% = 500 تومان
جناب شفاف سازی ضمن سپاس از زحمتی که کشیدید ..متوجه نشدم، میشه بفرمایید قسمتی که قرمز کردم را از کجای گزارش به دست آوردید؟
"هرکیلو .. 3300تومان طبق اعلام خودشان"
چون چیزی که من در گزارش میبینم نرخ هر دلار را 3300 تومان در نظر گرفتند.. و مربوط به ردیف سایر درآمد های عملیاتی می باشد.
سپاس فراوانوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postبا سلام
جناب شفاف سازی ضمن سپاس از زحمتی که کشیدید ..متوجه نشدم، میشه بفرمایید قسمتی که قرمز کردم را از کجای گزارش به دست آوردید؟
"هرکیلو .. 3300تومان طبق اعلام خودشان"
چون چیزی که من در گزارش میبینم نرخ هر دلار را 3300 تومان در نظر گرفتند.. و مربوط به ردیف سایر درآمد های عملیاتی می باشد.
سپاس فراوان
با سلام
قیمت خوراک هر کیلو خوراک با ارز مبادله طبق لینک زیر
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط alizadeh.f مشاهده گفتگو
امروز مورخ 1392/07/15.....
ظاهرا" گزارش پيش بيني دوره مالي منتهي به 1392/09/30 بر اساس عملكرد 9 ماهه حوالي 9030 ريال به بورس اعلام شده.....
به نظر من برآورد سود 12 ماهه 1000-1100 خواهد بود....
آمار توليد و فروش در 6 ماهه و پوشش 600 تومني گواه اين مطلب است.
پوشش 600 تومن با توليد و فروش حدود 50%.......
ضمنا" خبر خوبي ديگر:
قيمت هاي جهاني موارد اوليه خريداري شده شركت،(روغن خام) در ماه هاي اخير كاهش داشته و اين به كاهش قيمت تمام شده و افزايش سود بسيار كمك خواهد كرد.....
اين نماد نگفته پيداست كه......
با توجه به رشد پي بر اي اين صنعت و همچنين پتانسيل 210% افزايش سرمايه از محل سود انباشته ، قاعدتا" بايد بالاي 5000 باز شود. به نظر من حوالي 5100-5300....
ضمن اينكه بعد از افزايش سرمايه كه زودي اعمال خواهد شد به دليل كاهش 3 برابري قيمت ( قيمت تقسيم بر 3.1، به دليل 210% افزايش سرمايه) ، اين نماد با توجه به اعلام اولين پيش بيني سال 93 و همچنين سود نقدي سال 92 جذابيت خوبي خواهد داشت......
با اين نماد فقط سهامداري....
.................................................. .................................................. ..............................
امروز مورخ 1392/07/19
افزایش 10 درصد قیمت روغن در پی دستور وزیر صنعت
تعديلي ديگر در راه خواهد بود........
غبشهر بدون افزايش قيمت محصولات ، سود را از 717 به 903 ارتقا داد. در اصل به دليل تعديل از محل افزايش قيمت بسته شد ولي افزايش قيمت نداد.!!
افزايش سود از 717 به 903 به دليل توليد و فروش بيشتر بود و نه افزايش قيمت.
3 نكته:
1- شركت مجددا" بدون فرض افزايش قيمت توانايي دارد در 3 ماه باقيمانده سود همين دوره را تا 1000 ارتقا دهد.
2- افزايش نرخ در دوره مالي جاري و 3 ماه باقيمانده اعمال گردد كه به نظر توان ارتقاء سود تا 1100-1200 را پيدا ميكند.
3- با فرض افزايش قيمت از دوره مالي سال 93 يا به عبارتي از 1392/10/01 تا 1393/09/30 ميشود پتانسيل تعديلي عالي ديگر......
به عبارتي سود سال 93 اين نماد به دليل اعمال 12 ماهه افزايش قيمت بر روي محصولات بسيار ديديني خواهد بود. (به اعتقاد من سود 93 بين 1500 تا 2000 بدون فرض افزايش سرمايه توسط شركت قابل پوشش است ) بعد از افزايش سرمايه جذابيت هاي اين نماد قويتر از هميشه خواهد بود.
هرچند به نظر بنده افزايش قيمت در دوره مالي 93 احتمالا" به همين 10% ختم نشود.
اعداد و ارقام با فرض كمي تلورانس در نظر گرفته سود.
توصيه به خريد و فروش نداريمhttps://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
در خود گزارش شرکت هم که فرمودید "طبق ادعای خودشان" به این عدد نرسیدم..
سپاسوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postاین سایت هم دیدم ولی به هر کیلو 3300 تومان نرسیدم..
در خود گزارش شرکت هم که فرمودید "طبق ادعای خودشان" به این عدد نرسیدم..
سپاس
با سلام
ببخشید این لینک را ملاحظه بفرمائید:
نظر
-
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
تعدیل مثبت "غبشهر"
شرکت صنعتی بهشهر با سرمایه ای بالغ بر 33 میلیارد تومان پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذر 92 بر اساس عملکرد دوره 9 ماهه را منتشر کرده است.
این شرکت برای سال مالی 92 مبلغ 9031 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در دوره 9 ماهه موفق به پوشش 85 درصد از این مبلغ شده است.
"غبشهر" که در گزارش قبلی برای هر سهم مبلغ 7177 ریال سود خالص پیش بینی کرده بود که علت عمده تعدیل مثبت نزدیک به 26 درصدی افزايش مقدار فروش و کاهش قيمت روغن خام دريافتي و نتيجتاً افزايش سود ناخالص مي باشد.
شایان ذکر است شرکت اعلام نموده که سود پيشنهادي هيئت مديره به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 مبلغ 400 تومان به ازاي هر سهم مي باشد که اين عدد در اطلاعات قبلي مبلغ 350 تومان بوده استهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت صنعتي بهشهر با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/09/30، ( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازارگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
گند زدند به سهم.........واقعا حق این حقیقی نا اگاهه که با 1000 روش سفته بازی فریبش بدند....دیگه واقعا دلم برای حقیقی تازه وارد به بازار که فریب میخوره نمیسوزه....به این نتیجه رسیدم که حقشه....این سهم بعد از اعمال افزایش سرمایه و اوردن افزایش نرخ مصوب تو صورتهای مالی...جبران میکنه.من این سهم را 6000 به پایین نمیفروشم.اما این تاپیک و همین مطلب خودمو تو اینده نزدیک میارم بالا ...
نظر
نظر