صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_7sin
    عضو عادی
    • May 2012
    • 131

پاسخ : صنعتي بهشهر ( غبشهر )

به به برادر مرادی....آقا نیستی خیلی خیلی کم پیدایی.....بعد از بورسی جای ثابتی داری بگو ما هم بیام در جوارت.....یاد پارسال این موقع غبشهر افتادم که وسپه آتیش میزد به سهام و شما میگفتین هرجور که تحلیل میکنم باید این سهم رو خرید و نگه داشت/:.smilingsmiley.:/

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط omid_7sin پست شده است View Post
      به به برادر مرادی....آقا نیستی خیلی خیلی کم پیدایی.....بعد از بورسی جای ثابتی داری بگو ما هم بیام در جوارت.....یاد پارسال این موقع غبشهر افتادم که وسپه آتیش میزد به سهام و شما میگفتین هرجور که تحلیل میکنم باید این سهم رو خرید و نگه داشت/:.smilingsmiley.:/
      سلام،ارادت داریم،هستیم همین دور بر ها...

همینجا تو بورسی در کنار دوستان هستیم،گه گاه تو تاپیک سید یاسر شلوغ بازی در میارم،البته تو چندتا از سایت های همسایه هم نیمچه فعالیتی دارم...

واقعا یادش به خیر پارسال،راستش من 4600 غبشهر های پارسالی رو فروختم...مجدد 3900 وارد شده بودم که اونم حوالی 4800 فروختم و الان غبشهر ندارم،منتهی از صمیم قلب ارزو میکنم غبشهر همچنان به صعودش ادامه بده،سود دوستان سود ماست...

/:.Heart.:/
      تمام سال من بی تو...

نظر

• مرتضی 6038
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 80

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        سلام،ارادت داریم،هستیم همین دور بر ها...

همینجا تو بورسی در کنار دوستان هستیم،گه گاه تو تاپیک سید یاسر شلوغ بازی در میارم،البته تو چندتا از سایت های همسایه هم نیمچه فعالیتی دارم...

واقعا یادش به خیر پارسال،راستش من 4600 غبشهر های پارسالی رو فروختم...مجدد 3900 وارد شده بودم که اونم حوالی 4800 فروختم و الان غبشهر ندارم،منتهی از صمیم قلب ارزو میکنم غبشهر همچنان به صعودش ادامه بده،سود دوستان سود ماست...

/:.Heart.:/
        حالا هم که پیدات شده داری شایعه پراکنی میکنی و چرت میگی
        دلیل صف فروش فقط جمع کردن سهم جایزه است
        بنده حول و حوش 1300 خرید سنگین دارم
        بنده خدا غبشهر کجا مشکل فروش داره
        چرا پرت و پلا میگی

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Post
          حالا هم که پیدات شده داری شایعه پراکنی میکنی و چرت میگی
          دلیل صف فروش فقط جمع کردن سهم جایزه است
          بنده حول و حوش 1300 خرید سنگین دارم
          بنده خدا غبشهر کجا مشکل فروش داره
          چرا پرت و پلا میگی
          دوست عزیز چرا ترش کردی؟

دوستانی که بنده رو میشناسن خوب خاطرشون هست که پارسال تا 950 تومن هم همراه با غبشهر بودم و با میانگین 1350 رفتم مجمع و ...

فکر میکنم بد نباشه یه نیم نگاهی به صفحات قبلی همین تاپیک بندازی دوست من و ادبیاتت رو اصلاح کنی...

در ضمن بد نیست قسمت هایی رو که قرمز کردم دوباره بخونی...

انشالله که دوستان همگی پر سود باشن/:.Heart.:/

یه خبر نسبتا بد از غبشهر به دستم رسید،انشالله که تکذیب میشه بعدا و اشتباه هست،منتهی ظاهرا شرکت تو فروش مشکل داره...

دلیلش رو نمیگم که خدایی نکرده شائبه ای پیش نیاد...

البته منظورم این نیست که سهم تعدیل منفی میده و این حرفها،بیشتر منظورم اینه که یه مقدار راه برای تعدیل مثبت دادن سهم سخت و دشوار شده،یا اگر هم تعدیلی در کار باشه به اون چشمگیری که قبلا انتظار داشتیم نخواهد بود...

پ.ن: البته یه نکته رو بگم،سهم واقعا تو این قیمتها ارزنده است و اصلا توصیه به فروش ندارم،صرفا خواستم خبر رسانی کنم تا انشالله دوستان بتونن بعدا برای خروج به موقع تصمیم گیری کنن...
          پ.ن:درضمن خبر مشکل فروش رو یکی از دوستانی که تو شرکت مشغول به کار هست به بنده گفتن،دوستمون میگفت انبارمون رو به پر شدنه وشرکت برای به فروش رفتن محصولاتش جایزه(تخفیف)میده...

باز هم میگم،امیدوارم از صمیم قلب که مشکلی وجود نداشته باشه و یا اگر هم هست به زودی حل بشه...

وباز تاکید میکنم اصلا توصیه به فروش تو این قیمتها ندارم....
          تمام سال من بی تو...

نظر

• omid_7sin
            عضو عادی
            • May 2012
            • 131

زیاد جدی نگیر....اینا تازه وارداشن....بهشون بر میخوره بگی سهم داره اینجور میشه....من که از سال پیش هنوزم دارمشون

دوست عزیز چرا ترش کردی؟

دوستانی که بنده رو میشناسن خوب خاطرشون هست که پارسال تا 950 تومن هم همراه با غبشهر بودم و با میانگین 1350 رفتم مجمع و ...

فکر میکنم بد نباشه یه نیم نگاهی به صفحات قبلی همین تاپیک بندازی دوست من و ادبیاتت رو اصلاح کنی...

در ضمن بد نیست قسمت هایی رو که قرمز کردم دوباره بخونی...

انشالله که دوستان همگی پر سود باشن/:.Heart.:/

شما زیاد به دل نگیر اینا یادشون نمیاد....ما غبشهر زندگی کردیم ....من هنوزم نگهشون داشتم رفیق

پ.ن:درضمن خبر مشکل فروش رو یکی از دوستانی که تو شرکت مشغول به کار هست به بنده گفتن،دوستمون میگفت انبارمون رو به پر شدنه وشرکت برای به فروش رفتن محصولاتش جایزه(تخفیف)میده...

باز هم میگم،امیدوارم از صمیم قلب که مشکلی وجود نداشته باشه و یا اگر هم هست به زودی حل بشه...

وباز تاکید میکنم اصلا توصیه به فروش تو این قیمتها ندارم....

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط omid_7sin پست شده است View Post
              زیاد جدی نگیر....اینا تازه وارداشن....بهشون بر میخوره بگی سهم داره اینجور میشه....من که از سال پیش هنوزم دارمشون
              امید جان به خدا خبر بهم رسید فقط خواستم بگم که دوستانمون تارگت های رویایی یه وقت در سر نداشته باشن...

وگرنه غبشهر 1400 تومنی واقعا جوکه!!!انشالله که به جایگاه واقعیش میرسه(حتی با این خبری که به من رسیده مربوط به مشکل فروش) و هنوز فاصله ی خوبی تاجایگاهش داره...

به شخصه فکر میکنم حداقل تا 2 تومن رو بتونه ببینه تا شب مجمع،انشالله.../:.wubsmiley.:/
              تمام سال من بی تو...

نظر

• 3yh
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 265

دیگه به کف رسیده ... ما که خریداریم.....

خرید تو این قیمت با توجه به حجم امروز فک نکنم ریسکی داشته باشه.

غبشهر منو یاد غپینو میندازه که بعد از آزاد شدن سهام جایزش تا 240 تومنم اومد پایین.... اما بعدش پرواز کرد.

اگه تو این بازار که خیلی از سهما باد کردن ؛سود تپل می خواین ....غبشهر به ریسکش می ارزه...
                فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 393

سلام دوستان من غبشهر ندارم ولی برای برادرم الان این سهم را تحلیل کردم این سهم بنیادی خوبی دارد و وقتی p/eسهم را دیدم تعجب کردم نسبت به روغنیهای دیگر این سهم ارزنده میباشد.داداشم خواست فردا بفروشه نظر منو خواست بهش توصیه به نگهداری کردم.در ضمن متاسفانه مصرف روغن در ایران زیاده ما یک خانواده 4 نفری که کم روغن مصرف میکنیم هفته ای یک قوطی میخوریم و این برای ما بد و ولی برای شرکت و سها مدارش خوبه!!!!!

نظر

• پرسود
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 162

به نقل از یکی از دوستان بورسی
                    شایعاتی در خصوص پوشش 400 تومانی در گزارش 12 ماهه غبشهر شنیده میشود
                    خرید های پرحجم این روزها را بخاطر داشته باشید البته میگویند قبل از مجمع اجازه رشد بیش از 2000 تومان به سهم داده
                    نخواهد شد رشد اصلی سهم بعد از گزارش 3ماهه است امروز خرید داشتم فردا هم خرید خواهم داشت
                    امروز 24 دی ماه
                    لطفا این خبر را ملاک خرید و فروشهای خود قرار ندهید
                    [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• AMIR2000
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 180

دوستان خبر داريد کارگزاري هاي نامرد عرضه اوليه هاي ديروز تيپيکو رو به بهانه خرابي سيستم هاپولي کردند رفت واسه خودشون ، من نميدونم اين چه سيستمي هستش که اون وري غش ميکنه يه بار هم مي خواست به نفع سهامدارها غش کنه تازه خريد هاي آنلاين رو هم ملغي کردند رفت تو هوا . ولي نبايد ساکت بشينيم يکي از دوستان آدرس سايت رسيدگي به شکايات سازمان بورس رو بزاره تا شکايت کنيم و نگذاريم به همين راحتي بخورند بره . اين نامردها ديدند بازار سر و صاحب نداره و اکثر سهامدارهاي جز به فکر افت و خيز سهامشون هستند از فرصت سو استفاده کردند .

نظر

• almas
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 41

من با غبشهر هستم حالا حالا هاا 1200 خرید داشتم

نظر

• m.amin
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 26

با این قیمت این سهم یکی از کمریسک ترین سهم های بازاره فعلا این قیمتا واسه این سهم مثل فحش میمونه مفت مفته منکه خریدارم خراب :.thumbsupsmileyanim

نظر

• KAMRAN BOURSI
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 31

دوستان عزیز غبشهری میخواستم خواهش کنم ی نفر بیاد و خیلی بنیانی خیال منو راحت کنه!

عاملی که باعث اون رشد عجیب در غبشهر بود امسالم درون غبشهر نهفته هست؟ یا اینکه فقط به دلیل 3برابر شدن نرخ دلار بودکه اینم 3برابرشد و امسال هیچ خبری توش نیست!!!!!؟

نظر

• m.amin
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 26

این سهم با این p/e تو این بازار هیجانی مثل طلاست همین بس!!!!

نظر

• erfanslash
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 762

خوب قسمتی از بازی پارسال غبشهر به شکل زیر بود

سهم تا اواسط اسفند ماه روند به شدت نزولی رو طی میکرد و تا قیمت باور نکردنی 9060 ریال پایین آمد

ناگهان سهمی که همه از رشدش قطع امید کرده بودند از 17 اسفند روند صعودی گرفت و حتی حجم مبنا هم پر نمیکرد سهم از 9060 ریال ب 13585 ریال در طی 11 روز کاری رسید بیش از 40% سود

چند روز سهم رو منفی کردند تا خودشون سوار بشن و بعد روند صعودی سهم ادامه داشت ..سهم به 19000 ریال رسید بیش از 40% سود در کمتر از یک ماه کاری

بعد سهم برای مجمع سالیانه بست و پس از چند ماه بازگشایی شد با 120% سود در قیمت 36389 ریال

سهم از 36389 ریال با کمی نوسان تا 48000 ریال رفت یعنی بیش از 30% در کمتر از یک ماه و بعد هم تا 52000 ریال

البته انتظار نداشته باشید که امسال هم دقیقا در همین تایم ها روند پارسال تکرار بشه
                                قطعا زمانش و نوع بازی کمی متفاوت با قبل خواهد بود

در آخر به شما اطمینان میدم سهامداری با غبشهر حداقل سالی 100% سود بهمراه خواهد داشت

موفق و پاینده باشید

نظر

در حال کار...
                                X