صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • erfanslash
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 762

rsi غبشهر 25 هست ونشان از فروش هیجانی داره سهم به زودی باید برگرده

نظر

• purpleayaa
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 223

در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Post
      بعدا پشیمان خواهی شد بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور است ما که توی سال 92 230 درصد سود کردیم با این افزایش سرمایه سودمون توی سال 93 500 درصد خواهد بود به موقعش این سود را خواهید دید
      برادر من میگم 4 ماه صبر کردم !نمیتونم منتظر خروج قائم بمونم که !دیگه صبر دقیقا به چه زمانی میگن آیا؟500 درصد یعنی 5 برابر.4 ماه که گذشته دیگه این واپسین روزا روزی چند درصد مثبت بخوره میشه 5 درصد؟
      /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• erfanslash
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 762

نظر

• vet
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1504

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
          ای بابا دس رو دلمون نزارین که خینه.من به شخصه سهام هایی که باهاش حال نکنم اگه طلا هم بشن دس روشون نمیزارم و یه بار مار گزیدگی بسمه !الانم که 4 ماهه این لعنتی رو دارم اگه بانک میزاشتم قرض الحسنه هم میزاشتم مزیتش این بود که پولمو برمیداشتم و یه کا خیری هم کرده بودم اما حالا نه تنها اصل پولم حفظ نشده بلکه با این افزایش سرمایه مسخره و این قیمت ها از اصل پولم هم کم شده !حقوقی غبشهر که داری میخونی....منم بریدم خیلی های دیگه هم میبرن و از این سهم میکشن بیرون حتی با ضرر.اما بدون وقتی ما فروختیم و شما با سفته بازی قیمت سهامو بعدا ها کشیدی بالا خیلی ها ی مثل من از غبشهر دل چکین خواهند بود و نه تنها خودشون نخواهند خرید بلکه به خیلی ها هم توصیه نخریدنشو خواهند کرد.....اونوقت من میمونم تو با این همه غبشهری که داریو نمیتونی بفروشی چکار خواهی کرد؟
          فدای دل خونت داداش
          جوش نزن بابا
          من دیروز دادم رفت
          فردا میرم بیشترش رو میخرم و ممکن هم هست بذارم یکم دیگه بریزه
          به هر حال باید به موقع بفروشی و به موقع بخری که خیلی ضرر نکنی.ممکن هست فردا و پس فردا هم منفی بخوره و یا بر گرده.همه چیز اونور ترسه.بارها برام ثابت شده که سهمی که میخواد بریزه رو بفروشم و برم پایین تر بیشترش رو بردارم
          موفق باشی
          فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• erfanslash
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 762

دوستان شنیده شده قیمت روغن خوراکی قراره 20% افزایش پیدا کنه (فعلا در حد شایعه است)

نظر

• erfanslash
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 762

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post

اینم از صف خریدش

نظر

• pishva
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 94

غبشهر بلند مدت به هیچ سهامداری ضرر نخواهد زد تعداد سهامتونو با توجه به افزایش سرمایه 210درصدی مقایسه کنین با قیمت امروز متوجه میشین که غبشهر چه کرده

نظر

• purpleayaa
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 223

دوستان عزیز امروز طبق گفته دیروزم میخواستم غبشهرو بفروشم اما دیدم اون تعدادی که افزایش سرمایه خورده تو پورتفوی من نیست!دیدم نمیارزه واسه دو قرون بفوشمش نگهش داشتم .لطف میکنید بگید کی میاد تو پورتفوی؟ممنون از دوستان
                  /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• robochem
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 46

حالا همینی که داری رو بفروش ما بخریم...
                    بقیشم بموقش میگم بفروشی که باز ما بخریم :d

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

فقط کافیه بازی حقوقی روی سهم تموم بشه فنر این سهم آنقدر فشرده شده که خود حقوقی هم نگرانه سهمهای از دست داده را نتونه جایگزین کنه.. فقط دلش به حقها خوشه که بتونه از محل حقها سهمهاشو جایگزین کنه سهمی که ظرف 2 سال آینده به اندازه قیمت سهم فقط سود میزاره کنار حال به این سود پی بر ای 5 بده ببین چه گینی ظرف 2 سال نصیب سهامدار میکنه....

نظر

• AMIR2000
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 180

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
                        دوستان عزیز امروز طبق گفته دیروزم میخواستم غبشهرو بفروشم اما دیدم اون تعدادی که افزایش سرمایه خورده تو پورتفوی من نیست!دیدم نمیارزه واسه دو قرون بفوشمش نگهش داشتم .لطف میکنید بگید کی میاد تو پورتفوی؟ممنون از دوستان
                        حدودا يک الي يک ماه و نيم ديگه در واقع ميشه اواخر دي ماه . يک کوچولو هم بعدش دندون رو جيگر بگذاري تا مجمع که اواخر فروردين سال آينده است صبر کني طبق گفته دوستان و اساتيد يه گين 50 درصدي کاسبي

نظر

• erfanslash
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 762

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                          فدای دل خونت داداش
                          جوش نزن بابا
                          من دیروز دادم رفت
                          فردا میرم بیشترش رو میخرم و ممکن هم هست بذارم یکم دیگه بریزه
                          به هر حال باید به موقع بفروشی و به موقع بخری که خیلی ضرر نکنی.ممکن هست فردا و پس فردا هم منفی بخوره و یا بر گرده.همه چیز اونور ترسه.بارها برام ثابت شده که سهمی که میخواد بریزه رو بفروشم و برم پایین تر بیشترش رو بردارم
                          موفق باشی

دوست عزیز سعی کن در سهام بنیادی از نوسانگیری دوری کنی و فقط سهامداری کنی

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2136

سلام وقتی افزایش سرمایه ازمحل اندوخته است این همه زمان لازم نیست .

نظر

• احسان٣٢٠
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 10

دوستان،تو سايت parsianbours.com جز اخبار ويژش اومده غبشهر در سال مالي ٩٣ با تعديل مثبت همراه شده است كه در فروردين٩٣ به بازار سرمايه اعلام خواهد شد،

نظر

• nazokdel
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 259

شرکت صنعتی بهشهر پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذرماه 93 را با سرمایه یک هزار و 23 میلیارد ریال مبلغ یک هزار و 928 ریال اعلام کرد.
                                به گزارش بورس و اوراق بهادار، «غبشهر» سود سال مالی 92 را مبلغ دو هزار و 913 ریال پیش‌بینی کرده که طی 9 ماه منتهی به 31 شهریورماه 92 توانست معادل 85 درصد از این رقم را نسبت به بودجه محقق کند. براساس مصوبات مجمع عمومی فوق‌العاده در تاریخ 6 آذرماه 92 سرمایه شرکت از مبلغ 330 میلیارد ریال به مبلغ یک هزار و 23 میلیارد ریال از محل سود انباشته افزایش یافت. شرکت دلایل تغییرات پیش‌بینی سود هر سهم نسبت به سود پیش‌بینی شده در بیانیه ثبت و گزارش توجیهی افزایش سرمایه را قیمت تمام‌شده روغن خام به صورت 50 درصد واردات با ارز مبادله‌ای و 50 درصد خرید از شرکت بازرگانی دولتی به نرخ هر کیلوگرم 21 هزار و 200 ریال اعلام کرده که این نرخ مبنای تهیه بودجه‌ای می باشد که شرکت در تیرماه برای سازمان بورس و اوراق بهادار تهیه و ارسال کرده است و با توجه به همزمانی تهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه، از این نرخ برای تهیه گزارش توجیهی استفاده شده است. این در حالی است که در شهریورماه، دو رویداد اثرگذار بر نرخ روغن خام اتفاق افتاده است. یکی حذف فروش روغن خام به نرخ 21200 ریال توسط شرکت بازرگانی دولتی و افزایش آن به 28600 ریال (به طور متوسط) و دیگری کاهش نرخ روغن خام در بازارهای جهانی می‌باشد. دو دلیل مذکور باعث تغییردر گزارش سود سال 1393 و گزارش توجیهی افزایش سرمایه شده است. صنعتی بهشهر اعلام کرد: سود پیشنهادی هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 93 مبلغ 970 ریال به ازای هر سهم است.

http://www./index.php/borse/khabarsh...A9%D8%B1%D8%AF
                                و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

در حال کار...
                                X