rsi غبشهر 25 هست ونشان از فروش هیجانی داره سهم به زودی باید برگرده
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Postبعدا پشیمان خواهی شد بورس محل انتقال ثروت از افراد عجول به افراد صبور است ما که توی سال 92 230 درصد سود کردیم با این افزایش سرمایه سودمون توی سال 93 500 درصد خواهد بود به موقعش این سود را خواهید دید/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postای بابا دس رو دلمون نزارین که خینه.من به شخصه سهام هایی که باهاش حال نکنم اگه طلا هم بشن دس روشون نمیزارم و یه بار مار گزیدگی بسمه !الانم که 4 ماهه این لعنتی رو دارم اگه بانک میزاشتم قرض الحسنه هم میزاشتم مزیتش این بود که پولمو برمیداشتم و یه کا خیری هم کرده بودم اما حالا نه تنها اصل پولم حفظ نشده بلکه با این افزایش سرمایه مسخره و این قیمت ها از اصل پولم هم کم شده !حقوقی غبشهر که داری میخونی....منم بریدم خیلی های دیگه هم میبرن و از این سهم میکشن بیرون حتی با ضرر.اما بدون وقتی ما فروختیم و شما با سفته بازی قیمت سهامو بعدا ها کشیدی بالا خیلی ها ی مثل من از غبشهر دل چکین خواهند بود و نه تنها خودشون نخواهند خرید بلکه به خیلی ها هم توصیه نخریدنشو خواهند کرد.....اونوقت من میمونم تو با این همه غبشهری که داریو نمیتونی بفروشی چکار خواهی کرد؟
جوش نزن بابا
من دیروز دادم رفت
فردا میرم بیشترش رو میخرم و ممکن هم هست بذارم یکم دیگه بریزه
به هر حال باید به موقع بفروشی و به موقع بخری که خیلی ضرر نکنی.ممکن هست فردا و پس فردا هم منفی بخوره و یا بر گرده.همه چیز اونور ترسه.بارها برام ثابت شده که سهمی که میخواد بریزه رو بفروشم و برم پایین تر بیشترش رو بردارم
موفق باشیفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
-
دوستان عزیز امروز طبق گفته دیروزم میخواستم غبشهرو بفروشم اما دیدم اون تعدادی که افزایش سرمایه خورده تو پورتفوی من نیست!دیدم نمیارزه واسه دو قرون بفوشمش نگهش داشتم .لطف میکنید بگید کی میاد تو پورتفوی؟ممنون از دوستان/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
فقط کافیه بازی حقوقی روی سهم تموم بشه فنر این سهم آنقدر فشرده شده که خود حقوقی هم نگرانه سهمهای از دست داده را نتونه جایگزین کنه.. فقط دلش به حقها خوشه که بتونه از محل حقها سهمهاشو جایگزین کنه سهمی که ظرف 2 سال آینده به اندازه قیمت سهم فقط سود میزاره کنار حال به این سود پی بر ای 5 بده ببین چه گینی ظرف 2 سال نصیب سهامدار میکنه....
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postدوستان عزیز امروز طبق گفته دیروزم میخواستم غبشهرو بفروشم اما دیدم اون تعدادی که افزایش سرمایه خورده تو پورتفوی من نیست!دیدم نمیارزه واسه دو قرون بفوشمش نگهش داشتم .لطف میکنید بگید کی میاد تو پورتفوی؟ممنون از دوستان
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postفدای دل خونت داداش
جوش نزن بابا
من دیروز دادم رفت
فردا میرم بیشترش رو میخرم و ممکن هم هست بذارم یکم دیگه بریزه
به هر حال باید به موقع بفروشی و به موقع بخری که خیلی ضرر نکنی.ممکن هست فردا و پس فردا هم منفی بخوره و یا بر گرده.همه چیز اونور ترسه.بارها برام ثابت شده که سهمی که میخواد بریزه رو بفروشم و برم پایین تر بیشترش رو بردارم
موفق باشی
دوست عزیز سعی کن در سهام بنیادی از نوسانگیری دوری کنی و فقط سهامداری کنی
نظر
-
شرکت صنعتی بهشهر پیشبینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذرماه 93 را با سرمایه یک هزار و 23 میلیارد ریال مبلغ یک هزار و 928 ریال اعلام کرد.
به گزارش بورس و اوراق بهادار، «غبشهر» سود سال مالی 92 را مبلغ دو هزار و 913 ریال پیشبینی کرده که طی 9 ماه منتهی به 31 شهریورماه 92 توانست معادل 85 درصد از این رقم را نسبت به بودجه محقق کند. براساس مصوبات مجمع عمومی فوقالعاده در تاریخ 6 آذرماه 92 سرمایه شرکت از مبلغ 330 میلیارد ریال به مبلغ یک هزار و 23 میلیارد ریال از محل سود انباشته افزایش یافت. شرکت دلایل تغییرات پیشبینی سود هر سهم نسبت به سود پیشبینی شده در بیانیه ثبت و گزارش توجیهی افزایش سرمایه را قیمت تمامشده روغن خام به صورت 50 درصد واردات با ارز مبادلهای و 50 درصد خرید از شرکت بازرگانی دولتی به نرخ هر کیلوگرم 21 هزار و 200 ریال اعلام کرده که این نرخ مبنای تهیه بودجهای می باشد که شرکت در تیرماه برای سازمان بورس و اوراق بهادار تهیه و ارسال کرده است و با توجه به همزمانی تهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه، از این نرخ برای تهیه گزارش توجیهی استفاده شده است. این در حالی است که در شهریورماه، دو رویداد اثرگذار بر نرخ روغن خام اتفاق افتاده است. یکی حذف فروش روغن خام به نرخ 21200 ریال توسط شرکت بازرگانی دولتی و افزایش آن به 28600 ریال (به طور متوسط) و دیگری کاهش نرخ روغن خام در بازارهای جهانی میباشد. دو دلیل مذکور باعث تغییردر گزارش سود سال 1393 و گزارش توجیهی افزایش سرمایه شده است. صنعتی بهشهر اعلام کرد: سود پیشنهادی هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی 93 مبلغ 970 ریال به ازای هر سهم است.
http://www./index.php/borse/khabarsh...A9%D8%B1%D8%AFو چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
نظر