در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است
View Post
دوده صنعتي پارس ( شدوص )
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاين صفو كه قطعا حقيقياي بازار نميدن...دارم با يكي از آشناها تو صبا تامين صحبت ميكنم شايد عرضه كنن...تا الان هنوز زير بار نرفتن.....محكم ميگن دوده عرضه نميكنيم
این سهم برا صعود دیر یا زود باید به گره بخوره .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
-
هم هامون و هم صبا تامين محكمو قاطع ميگن عرضه نميكنيم ....يكي نيست به اينا بگه آخه تحفه ها اون همه سهمو قبضه كرديد براي چي؟اين گرگا ميدونن تو اين سهم چه خبره.....واقعا اگه تا آخر وقت عرضه نكنن نااميد ميشممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postهم هامون و هم صبا تامين محكمو قاطع ميگن عرضه نميكنيم ....يكي نيست به اينا بگه آخه تحفه ها اون همه سهمو قبضه كرديد براي چي؟اين گرگا ميدونن تو اين سهم چه خبره.....واقعا اگه تا آخر وقت عرضه نكنن نااميد ميشمهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postحالا كه سهم صف خريد شده تند تند پيغام مياد كه چه كار كنيم بخريم يا نخريم ...بريم تو صف يا نريم توصف.....ما عجب ملتي هستيما خداييش...ديگه اينجوري شدم از بس گفتم بخريد
متأسفانه بعضی دوستان مثل من می خوان وقتی سهمی رو خریدند بلافاصله حرکت کنه ، و اصلأ صبر و تحمل ندارند .
چقدر زود دیر میشهگاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
نظر